Teşekkürler şulişim, inan ki ilham perim sendin bu sefer
Şulişim kilo almışsın ama sebebini sen daha iyi biliyorsundurBen bugün 30 dk tempolu yürüdüm.
Kendini kandırmana çok güldümSen okulda ara öğün yapıyor musun watercım? Tüm gün enerji harcıyorsun ne de olsa.
Kocum cuma menüm:
Sabah: 2 dilim cavdar ekmegi, tereyagi
ara: kuru kayisi
Ögle: Kelloggs
Ara: süt, kivi
Aksam: pirincli pirasa
Ara: yok
istahim yok, regl oldum of ya. bi ay ne cabuk geciyor ..
suyu az ictim 1,5 litre var yok bitki cayi yok, spor 30 dakika
Merhabalar,
Foruma yeni üye oldum ve bu gruba da 59 kilo ile sınırdan katılıyorum :) Boyum 1.63, özellikle basen bölgemde yağlar 'doplaşmış' durumda57 kilo iken son 2 haftadan beri girdiğim depresyon ve yeme krizleri sebebiyle iki kilo almış bulunmaktayım.
Hedefim 1 ayda 54-55 kiloya inmek. Bu yolda benimle birlikte yürümek isteyen, birbirimize destek olabileceğimiz birini arıyorum esasında. Benim gibi kişisel destek arayan biri özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirse, mail adreslerimizi de birbirimizle paylaşarak günlük bir kontrol mekanizması oluşturabiliriz diye düşünüyorum :)
Teklifimi daha cazip hale getirebilecek bir bilgiyi de vermek isterim, psikolojik danışmanlık öğrencisiyim :) Ancak kendime faydam yok :S Dolayısıyla hem bana faydalı olabilecek, hem de benim faydalı olabileceğim birini arıyorum.
Sevgiler,
Obareeeeeeeeey
canım ınan bır perıye ıhtıyacım var resmen ve sen olursan harıka olur tabı zaten 800 gr verdıgını gorunce cok sevındım ve gaza geldım resmen nıye ben vermıyrm dıye gecen sene 50 ye kadar dusmustum noldu bu sene anlamadım aslında bu hafta buraya gıremedım hıc bıraz moralım bozuktu bahaneyle yedım ama ne oluyor sonuc kendımıze zarar hayat aynen devam edyr tamam canım artık markete gırınce senı hatrlıyacagım bugun pastanın yanında yagsız ve tuzsuz zeytın aldımkı kendımı affedeyım dıye :) cok komıgım yaa neyse yarın saglıklı bır kahvaltıyla gune baslarım
ayyy nebileyim dulcicik...belkide haklısındırr bakalım bu hafta ne olacak...... sen muhteşem gidiyorsun 53 e indim bile ...hiç stress yapmadan kendini kasmadan....
canım yok ne arası dogru duzgun ogle yemegı bıle yemıyrm cunku tembellık yapıp yemek gotrmuyrm orda cubuk krakerle gecıstırıyrm ama bugun okul yoktu bu donem ıkı gunum bos bu tabıkı bana ayrı bır depresyon sebebı bos olunca sacmalıyrsun tabıkı
Teşekkürler sevgili ilham perimBence kilo vermeyi gerçekten istiyorsan veriyorsun :)) Sen daha önceki haftalarda da 600-700 gram alınca başa döndün sanıyordun ama hiç de öyle olmuyor :)
Efsuncum aynen öyle, zaman çok çabuk geçiyor... Keyifsiz gördüm seni, hayırdır? Kahvaltın sadece tereyağla olmamış bence
Umarım moral bozukluğuna neden olan şey geride kalmıştır watercım. Ben de senin gibiyim, moral bozuk olunca iyice içime kapanıyorum, buraya falan gelmiyorum hiç.
Oleey ben de peri oldum:86: Kilonu ne zaman söyleyeceksin watercım yaw, çok kilo aldıysan senle daha çok uğraşacağım Buarada sen şu an sanki kilo vermek çok zormuş gibi konuşuyorsun ya, o pasta yüzünden 10 kilo almış gibi hissediyorsun ya, ilk 400-500 gram verdiğinde otomatikman gaza gelirsin :13: Yağsız tuzsuz zeytin nasıl bişi, güzel mi, merak ettim :)) Buarada kahvaltıyı boşlamıştın sen, son zamanlarda ne durumdasın o konuda?
Teşekkürler sevgili ilham perimBence kilo vermeyi gerçekten istiyorsan veriyorsun :)) Sen daha önceki haftalarda da 600-700 gram alınca başa döndün sanıyordun ama hiç de öyle olmuyor :)
Tamam, o halde ben de aranıza katılmış bulunuyorum :) Diyette motivasyonun önemi hep anlatılır ya hani, sizlerin motive olmak için özel bir formülü ya da bana önereceği bir şeyler var mı acaba? Ben de yarın başlıyorum kesinlikle.
Beni en çok motive eden şeylerden biri kilo çizelgemin ilerlemesi ve bunu burdaki arkadaşlarla paylaşmak... :)) Ben geçen yıl askerdeki sevgilime süpriz yapmak için gaza getirmiştim kendimi61 den 53 e düşmüştüm o gazla (şubat-mayıs arası) Başka bi arkadaşımız eşiyle iddaya girmişti, o da 10 kilo falan vermişti sanırım ama sonra hamile kaldı
Onun dışında menülerini buraya yazarsan, sana önerilerde bulunabiliriz. Benim sana ilk önerim, kahvaltını güzel yap ve gün içinde asla aç kalmaBelli bi saatten sonra da hiç bişi yeme...
Şulişim bugünkü menünü miktar olarak fazla buldum mesala. Ara öğünlerin de olmasına rağmen, her öğün sağlam yemişsin. Akşam yemeğin daha miktar olabilirdi. Ben mesela iki öğün yediğim halde, sadece makarnayla doyardım. Makarnanın porsiyonu küçük olabilirmişevet yaa daha 2 hafta öncede aynı şeyleri demiştim o hafta 800 gr verdim :))) bakalım bu haftada aynı şeyi söyledim haftaya kaç olucam......
evet gerçekten istemek önemli..... bu hafta daha dikkatli olucam bakalım nerde yanlış yapıyorum bkayım bir....
moralımı bozan duruma cozum bulamadım ama alıstım. benle ugras bece hıımm ben sana haftaya cuma bıldırım yapayım ama sadece sana hatta cmtsi olsun boylece gaza gelırım yaa bu zeytın super bırsey leblebı gıbı yıyebılıyrsunda bu tehlıkesı var markası fora pembe kutulu olanı tadı cok guzel ama hergun sayılı yıyeceksın. ben bu aralar daha duzenlı kahvaltı yapıyrm gec kalksam bıle atıstyrm o durum duzene gırdı zaten haftada 3 gun okula gıdecegım artık sorun da olmaz
Oooo watercım senin niye kilo veremediğin, niye kilo aldığın belli... Gün içinde yetersiz besleniyorsun, akşam da ne yiyeceğini şaşıryorsun, sabah da mis gibi bi şişkinlikle güne başladığından kahvaltı dahi yapmak istemiyorsun, kendine gel lütfenArtık güzel sebze meyveler de çıkmaya başladı ya, beslenme daha kolay düzelir :)
Yaw insan hiç 2 günüm boş diye hüzünlenir mi :76: Keyfine bak, ne güzel işte.
Tamam, o halde ben de aranıza katılmış bulunuyorum :) Diyette motivasyonun önemi hep anlatılır ya hani, sizlerin motive olmak için özel bir formülü ya da bana önereceği bir şeyler var mı acaba? Ben de yarın başlıyorum kesinlikle.
kesinlikle öyle ama menüm berbat.iştahın olmasından sa olmaması daha ıyı bence :) menunde guzel bence
Efsuncum aynen öyle, zaman çok çabuk geçiyor... Keyifsiz gördüm seni, hayırdır? Kahvaltın sadece tereyağla olmamış bence
Yarın güne güzel bir kahvaltı ile başlayacağım o halde :) Aslında ben de yazın 66 kilodan 57 kiloya kadar indim, ancak ne olduysa bu sıralar bi aşırı yeme eğilimi var ve özellikle geceleri olunca bu basenler ve göbeğe gidiyor sanırımBen de haftaya cuma günü kilomu bildiricem sizlere. Şu an 59 kiloyum. Bir de profilinizin altındaki o kilo çizelgesi nasıl yapılıyor? :44:
Şulişim bugünkü menünü miktar olarak fazla buldum mesala. Ara öğünlerin de olmasına rağmen, her öğün sağlam yemişsin. Akşam yemeğin daha miktar olabilirdi. Ben mesela iki öğün yediğim halde, sadece makarnayla doyardım. Makarnanın porsiyonu küçük olabilirmiş
Üzüldüm watercım ya, umarım önemsiz bişidir. İhtiyaç duyarsan paylaşabilirsin
Çok heyecanlandım, sonunda öğreneceğim kilonu :)
Ben zeytini çok severim, güzeli olunca sayısız yerim, bunu niye sayılı yemek zorundasın? Bi de yeşil çay içiyor musun :))
Yavaştan düzene girmeye başlamışsın, devam gelir bence
yaa guzelde bellı bır sure sonra bosluk sıkıcı oluyor yanımda aılem yok sevgılım yok tabıkı bende bunalım yapıyrm :) tamam canım soz artık sebze meyve ve kahvaltı cıko yok coook canım sıterse kendım evde yagsız sutden yaparım az sekerlı tatlı ıyıkı varsınız hergun ugrayacagım buraya ugramayınca cozutuyrm:)
kesinlikle öyle ama menüm berbat.
canim keyifsiz degil de yorgunum. evet olmadi malesef.
nasilsiniz kizlar ? pek ugramiyorsunuz ikinizde. gördügüme sevindim..
kesinlikle öyle ama menüm berbat.
canim keyifsiz degil de yorgunum. evet olmadi malesef.
nasilsiniz kizlar ? pek ugramiyorsunuz ikinizde. gördügüme sevindim..
canım sen o zaman bu zeytınden yeme yedıkce yıyesın gelıyor:) lıght ama cok guzel yesıl cay ıcıyrdum tabıkı yesıl cayım bıtene kadar ama markete gırınce onu almak hıc aklıma gelmedı sen soyleyınce farkettımyok canım cok onemlı degıl ama ben haksızlıga gelemem kafama takarım herseyı ama artık herseye alısıyoruz ınsanlar sadece kendını dusunuyor
Bunalım yapacağına sevdiğin aktivitelere yönelirsin sen de watercım. Madem alışveriş seviyorsun, çeyiz düzersinEvdeki sütlü tatlılar bence çok masum 1 günlük cozutmalara pek bişi demiyorum ama düzenli olarak cozutmalarını yazarsan çok güzel azarlayabilirim seni, hele ki çok kilo aldıysan
Menün berbat değildi bence yahu... sen bi de benim menüleri görsen
Ben artık her gün uğruyorum ama genelde hiç muhabbet olmadığından ben de yazacak bişi bulamıyorum.
Yorgunsan yat uyu efsuncum, en güzeli :119:
canım ben bırseye alıstımmı bırakmıyrm o yzden pek yuz verme bana bır gun tatlı yersem ertesı gunde canım ıstyr alıskanlık edınıyorum. alısverıse bayılırım ama ceyız alısverısıne degl :) begendıklerım oluncada aaa modası gecer sonra alırım dıye bırakıyrm sımdılık aklım bır baharlık montda kaldı onun bedenının gelmesını beklıyrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?