hatta bırgun kafama esecek benımkının elınden tutup kıyacagz nıkahı :) sonra aa bız evlendık sonrasını dusunmek ıstemıyrm tabıkı bu sadece hayal
yinede gel be canim. moralim az önce tam gitti. kac haftadir düüsndügüm seyi , elma tilifon almayi kafaya koydum ani kararla, taksitle aliniyor yaziyor ama olmuyor reddedildim resmen, normalde hic sorun yasamam uyuz oldum. baska yerlerde cok daha pahali diye oradaki stoklarin dolmasini bekliyorudum olaya bak noldu.
ayy canım yaa dulcının dedıgı gıbı tek derdı tılıfon :) olsun bırde olaya surdan bak ucuzsa kesın sorun cıkarır :) hayırlısı buymus bıraz fazla verırsın alırsın gozun gore gore bence teknolojık esyaları ınternetden almak rısklı yınede sen bılırsın fakat kafaya takma bence olursa olur olmazsa eski tilifonunla mutlu mesut yasarsın
haha bende bilmiyorum niye ayaktayim :90: aslinda ayakta uyuyom, ama demin dedim sunu bi deniym cok zamanimi aldi olmayinca uyuz oldum. Diyorum ki yada bu elma yasak elma mi
Hadi bakalim, ne güzel. Tarihleri yakin mi ?
canim regl iken aklina esmesingözü kara oluyor insan o zaman
bana kalsa yarın olsun derım :) canım bız bu ayın sonu gıbı dusunuyrduk tabıkı babasının hastalıgı cıkana kadar sımdı onun sonuclarına gore tekrar bır ayarlama yapacagz
canım bu tavsıyenı dıkkate alacagım reglken evlenmeyı dusunmeyecegım yoksa babamın gozu kararır:)
ben unıde de aılemden uzaktım şimdi de aynı durum senelerdır kendı basıma yasıyrm.cok sagol canım nasipse evden bayagı kar edecegız cunku ıhtıyacdan dolayı acılen satılıyordu satınca karımız cok olacak gıbı. evet zaten babası bır turlu duzelemedı sorunumuz bu vucudunda kotu gıden bırseyler var ınsaallah en yakın zamanda saglıgına kavusurda bızde bırbırımıze kavusuruz. yaa onu hıc sorma babam bır taraftan soruyr cevremdekıler bır taraftan benı cok bunalttı. yıldırım nıkahına bıle razıyım artık yalnız kalmak ıstemıyrm hayat akıp gıdıyor. aslında abartılacak kadar kılo almadım buna cuma gunu sen karar verırsın artık
sen nıye ertelıyorsun kı canım hersey yolundaysa bence ertelemeye gerek yok bıraz once soyledıgım gıbı hayat akıp gecıyr nıye ayrı yasıyasınız kı bırlıkte mutluysan bence bunu ertelememelısın saglıklıyken ve elınde fırsat varken yap derım. kımın yarına cıkacagı bellı degıl o yuzden ben ayrı kalmaya cıddetle karsıyım hatta bırgun kafama esecek benımkının elınden tutup kıyacagz nıkahı :) sonra aa bız evlendık sonrasını dusunmek ıstemıyrm tabıkı bu sadece hayal
haha bende bilmiyorum niye ayaktayim :90: aslinda ayakta uyuyom, ama demin dedim sunu bi deniym cok zamanimi aldi olmayinca uyuz oldum. Diyorum ki yada bu elma yasak elma mi
Hadi bakalim, ne güzel. Tarihleri yakin mi ?
o site iyiydi, tavsiye üzere ona bilgilerimi yazdim yoksa hic sevmem. taksitle her yerde telefon kontrati olmadan sunmuyorlar. olmazsa olmaz zaten. ama mayisa kadar tilfon lazim. ya elma alicam yada dandik uygun bisey. uc noktalari severimama gercekten tek derdim o olsun dimi :) hamd olsun.
bu arada kizlar 1)seviyorsaniz 2)seviliyorsaniz 3)budur diyorsan kacirmayin istemeler baslasin engeller kalksinefsun da tepsi tutsun
Gece gece formundasın
Muhtemelen benim mayıs, water ın ki bu ay sonu. İnşallah sen de gönlünce birini bulursun efsuncum
evet sevıyorum sevılıyorum ıste bu dıyoruz ama hayat ınsanlara farklı engeller cıkarıyor :) ayy olsunda tepsıyı de sen tut canım canın sagolsun :)burdan cok evlenme meraklısı gıbı gormeyın benı ben sadece yalnız yasamakdan hayatla hep tek basıma mucadele etmekden evın tum ıslerıyle tek basıma ugrasmaktan sıkıldım sanırım basımda bırını ıstıyrm bana yardım etsın destek olsun sadece telefonda canım sıkma canını demesın ıstıyorum hayat arkadasımı hep yanımda ıstıyorum
Efsuncum tilifonu çok merak ettim, resmini koyar mısın bi zahmet :86:
Aa yaklasmis yauuheyecanlandim simdi
Hayirlisi olsun sekerler. Insallah canim cok sagol.
Kizlar gözlerim artik kapaniyor. Ben iyisi mi artik yatagimin yolunu tutayim...
Sohbetleri özledi bu topic.. Gelin de laflayak söyle ..
Iyi geceler öptüm sizi
I Phone 4 canim
Ay ben de çok safım :)))) iphone aklımın ucundan bile geçmedi, orjinal şekilli bi telefon düşündüydüm
Hadi yat artık, öptüm
insallah hersey diledigin gibi gelisir canim. Umarim yakin zamanda sagligina kavusur ve artik evlilige ilk adim atilir..
tavsiyemi dikkate almalisin zaten, babanin gözü kararmasin
Keşke sevgilinle aynı illerde olsaydınız watercım... böyle ayrı şehirlerde beklemek çok daha zordur. Çok doğru diyorsun hayat akıp gidiyor... Ya aslında gayet anlaşılır bir sebep var ortada, baban seni düşünüyordur da, çevredeki insanlar kötü düşünüyor olabilir. Çok var öyle insanlardan, dedikodu yapmak için yer ararlar. Adamın hasta olduğuna bile inanmazlar. Sen hiç önemseme onları, stres olucak birşey değil. Zaten belli bi süre sonra, sevgilinin babasıyla konuşulup orta yol bulunur. Sürekli hasta olacak değil ya.
İkinci paragrafına a dan z ye katılıyorum canımBenim ertelemk istediğim sadece isteme nişan vs, çünkü bizim evlilik tarihi onlardan bağımsız. Evin inşaatını bekliyoruz bizde Nişan isteme falan, bende stres yapıyor, o yüzden ertelemeye meyilliyim..
Gece gece formundasın
Muhtemelen benim mayıs, water ın ki bu ay sonu. İnşallah sen de gönlünce birini bulursun efsuncum
Aa yaklasmis yauuheyecanlandim simdi
Hayirlisi olsun sekerler. Insallah canim cok sagol.
Kizlar gözlerim artik kapaniyor. Ben iyisi mi artik yatagimin yolunu tutayim...
Sohbetleri özledi bu topic.. Gelin de laflayak söyle ..
Iyi geceler öptüm sizi
canım zaten o tarıhı babası vermıstı bana da sormuslardı martda memlekete gıdebılırmısın mart dusunuyrz dıye ama sımdı kanser suphesı varken gıdılecek mı dıye soramıyor benımkı de. yaa aslında babası sureklı hastalanıyor dedım ya vucudun da ters gıden bırseyler var gecen seneden berı anjo acık kalp amelıyatı seker tansıyon hastalıgı ve en son kolon kanserı suphesı 2 ayda 20 kılo vermıs.
ooo kendı evıne yerleseceksın ne guzel esyalarını ıstedıgın gıbı alabılırsın tasınma derdı yok stres yapma tatlım yaa ne kadar ertelersen ertele sonunda bu olacak stres yapacagına bır an once olsun bıtsın ıste :)
Sonuçlar ne zaman çıkacak canım? Adamcağız gerçekten zor günler geçiriyor. Acaba doktorların zamanında farkedemediği bi sorun mu var? O kadar kilo hiç normal değil( İnşallah kötü bişi yoktur da bu herşey planladığı gibi gider. Belki açık ameliyattan dolayı sarsılmıştır bünyesi. Kanser şüphesi bile insanı çok korkutuyor.
Canım zaten ertele ertele mayısa kadar becerdim bu işi de, mayısda öyle ya da böyle bu iş olacak sanırım mecburen. Yazın fırsat olmaz çünkü. Ev de güzün biter umarım. İnşallah siz de daha seveceğiniz bi eve geçiş yaparsınız :)
Buarada watercım uykun varsa ben seni tutmayayım, malum benim sabaha kadar yolum var. :86:
canım bılmıyorum ankaradan gelecekmıs sonuc haftaya bellı olur heralde. canım bılmıyrz ıste ıstanbula ozel hastaneye bırcok doktora gozuktu hıc bırı kesın bır sey soylemedıler. sonra kucuk operasyonla kamerayla bakıldı pankreasta kıste rastlanmıs ondan ornek aldılar onun sonucu beklenıyr ıyı huylumu degılmı dıye yanı bu durumda pankreas kanderı olma rıskı de var . insaallah kotu bırsey yoktur canım bızde ole dua edıyoruz.
ınsaallah canım bız onun ıcın bır sehırde kesın yerlesmeye karar vermelıyız tabıkı bu sehır benım aıleme yakınlasana kadar kesınlesmez :) evet canım ben yatayım sanada ıyı geceler ozlemısım sızlerı optum senı de
Şulişim bugünkü menünü miktar olarak fazla buldum mesala. Ara öğünlerin de olmasına rağmen, her öğün sağlam yemişsin. Akşam yemeğin daha miktar olabilirdi. Ben mesela iki öğün yediğim halde, sadece makarnayla doyardım. Makarnanın porsiyonu küçük olabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?