50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar geçmişe şöyle br göz attım...Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi ;D hasta olanlara geçmiş olsun diyorum kilo verenleri de tebrik ediyorum..
Herkese güzel haftasonları...

Selam kızlarrrrrrrr,

İstanbulda güzel havalı bir cumartesi beni ve diğer İstanbullular'ı kışkırtıp yemek konusunda aşırı muzurluklar yaptırtmaz umarım...

Gzmnc'cim nerelerdesin? Sesisn soluğun çıkmadı. Moralin düzeldi mi?

Efsun'cum 2 elbise daha sipariş ettiğimi söylemiş miyidim :26: Bakalım nasıl gelecekler, sen yurt dışından sipariş yapabileceğin site bulabildin mi kendine?

Water arkadaş da ben gibi alışverişi seviyor okuduğum kadarıyla

Kiloları verelim, cici cici giyinelim ehehehehhehe slogan buldum ne komiiiikkkkkk:89:

Benimki de yakın hakkaten ne çabuk geçiyooo, bayadır süt dilimi yok menülerde sanki

Kesinlikle en önemlisi boğazı tutmak, spor arkadan gelio. Market işi de feciii haklısınnn :97:

Menün güzelmiş, makarna benim de canım çekti. Kıymalı olması da çok mantıklı hem karbonhidrat hem protein, öğlende de öööle yapmışsın. Ben beğendim

Geçmiş olsun...

Yeşil çay çubuk tarçın ve karanfille çok güzel oluyor bence :) Ben ilk olarak doğadanın yaseminli yeşil çayıyla sevmiştim.

Ben de liptonun ballısını içiyorum, içimi kolay siz de deneyin beğenceksiniz

Kıymalı makarnaya zaafını hatırlıyorum zaten Geçenlerde gece vakti eşinle yapıp yemiştin tvden etkilenerek Seni ilerleyen günlerde düşünemiyorum

yorumun ve önerin için tşkler canım :) şimdi bi paket sade yeşil çay ve ayrıca 5 li karışık çay var :s onları bitirebilirsem bitiriyimde bu önerdiğini mutlaka denicemm :) bu çayların yanında tadları pek almamak için ne yiyebilirim sakıncası olmayan yiceklerden ?

Geçmiş olsun...

Yeşil çay çubuk tarçın ve karanfille çok güzel oluyor bence :) Ben ilk olarak doğadanın yaseminli yeşil çayıyla sevmiştim.

saol canım ...
bakalım bunuda deniyimde çok sevmiyorum aslında bu tarz şeyleri amaa karnımda qöbekten ayrı bi şişlik hissediyorum :s egzersiz diyet derken ufalması qerekirken qitqide şişiyo sanki (

Kıymalı makarnaya zaafını hatırlıyorum zaten Geçenlerde gece vakti eşinle yapıp yemiştin tvden etkilenerek Seni ilerleyen günlerde düşünemiyorum

ayyyy evet...gecenin 1 nde yemiştik bir tabak makarnayı..... şimdi Allah tan erkendeni 6 falandı....

ahhhh hiç sorma bende düşünemiyorum....böyle gidersem sağlıklı beslenme düzenim hayal olacak......

merhaba kızlar nasılsınız.bu arada evlenecek adaylar varmış,allah yardımcınız olsun.umarım herşey gönlünüzce olur.

tatlım olur böyle şeyler akademisyenlerin huyudur zaten bu tavır şekli.adamlar ezile ezile geldikleri için oralara ezmeyi öğrenirler en başta.sanırım sen de üniversite öğrencisiydin.yanlış yapa yapa doğruları öğreniyoruz sen de hatan neyse diğer sefere yapmazsın.

merhaba....

dün tekrar hic giremedim.. ddim ya moralim bozuk diye.. iyi dilekleriniz icin hepinize cok cok tesekkür ederim. iyi geldi okumak....

neyse olan oldu artik...

luck.cim ben universitede doktora yapiyorum. toplantida hocayla haftalik projeden bilgilendirme toplantisi....

simdi deeee cuma menuleri ve kilo bildirimi geliyor

canim evde mouse um olmadigi icin bu menuleri tablosuz degerlendirecegim....

sabah---> oldukca guzel cesitli ---3

ara ----> 1

ögle ---> karniyarik yemen cok iyi olmus. sebte ev birarada.... diyet peynir yerine keske diyet yogurt falan tercih etseydin... ama yine de guzel --- 3

ara ---> 0 yarim elma bile olsa yiyebilseydn keske

aksam ---> 3 bol sebzeli guzel olmus

ara ---> 1

su + cay ---> 2

spor ---> 1

toplamda 14 puan canim....

selam, arkadaşlar.ben 60 kiloyum.boyum da 168 cm. 60-69 kilo arası olan gruba baktım ama ben bu gruba gelsem olur mu?? ben de yaza daha formda girmek istiyorum:))

selam, arkadaşlar.ben 60 kiloyum.boyum da 168 cm. 60-69 kilo arası olan gruba baktım ama ben bu gruba gelsem olur mu?? ben de yaza daha formda girmek istiyorum:))

merhaba şeker hoşgeldin.tabiki gel .sen de aramıza.bu arada kendine birkilo çizelgesi hazırla istersen

kilo çizelgesi konu başlıklarının başında var.nasıl hazırlayacağını oradan bakarsın şekilli göstermişler.

bu arada arkadaşlardan birinin aile üyelerinden biri rahatsızmış.geçmişi okurken gördüm hatırlayamadım ismini.geçmiş olsun.allah şifa versin inşallah.

selam tutaste85, teşekkür ederim arkadaşım.yatım sonunda çizelgemi biraz zor oldu ama :))neyseeee bakalım umarım farydası olur iyi akşamlar öpüyorum...

persembe

sabah ---> cok guzel bol ceitli ---> 3

ara---> 1

ögle ---> oldukca guzel canim. suyunu yememissindir umarim. birde karbonhidrat grubu eksik. biraz pilav ya da 1 dilim kepek ekmegi falan yeseydn keske. --- 2

ara ---> 1

aksam ---> cok guzel ---3

ara ---> 1

su+cay ---> 2

spor +1 ama -1 inde var!!! ---> 0

toplam 13

cuma

sabah ---> domates ya da yesillik eksik ---> 2

ara---> 0.5

ögle --->protein grubu eksik canim. --- 2

ara ---> 1

aksam ---> corba icmissin ama yogurt da yeseydn keske ---2.5

ara ---> 0

su+cay ---> 2

spor ---> 1

toplam 11 puan

toplam 14 puan canim. sadece sporun eksik. onun disinda menulerin kesinlikle yildizli.....

sabah ---> bol cesitli guzel ---3

ara ---> tek caya puan yok ---0

ögle ---> cok guzel canim ---3

ara---> tatliya puan yok canim ---0

aksam --->köfte hatirina 2 puan

ara ---> 1

su+cay ---> 1

spor ---> 1

canim aralarda tek tatli ya da cay kabul degil. menunde hic meyve görmedm. bu olmamis. aralarda meyve yemelisin. hem saglikli hem de kan sekerini ayarlar.

toplam---- 11

persembe

sabah ---> roka super bir secim olms canim ---> 3

ara ---> 1

ögle ---> guzel bir menu --- 3

ara---> 1

aksam ---> 3 oldukca guzel

ara ---> 1

su+cay ---> 2

spor ---> 0

spor haricinde tam tamina 14 puan.. cok guzel...

cuma

sadece sabah kahvaltisinda yesillik ya da domates yok. bu yuzden 2. onun disinda tüm ogunler guzel...

14 puan..

toplam----

yildizli tam puan..... ama meyve göremedim... ona biraz daha dikkat....

aralara 2 saat koydugun surece 2 ara problem olmaz canim.

sabah --> guzel. bol cesitli 3

aralarin toplamda 3

ögle ---> hani ana yemek??? sadece 1 puan...

aksam ---> karbonhidrat grubu eksik ---2 puan

su ok, cay ok --> 2
spor ---> 1

toplamda 12 puan

hmm regl olacagin icindir canim. ama beslenmened dikkat et lutfen. bol sebze ve meve....

s-- 2 yesillik domates eksik
a-- 1
ögle--1 sütün hatirina :)
a--1
aksam --2
ara --0
su cay 1
spor 1

kocum yildizli 14. o da spor olmadigindan.. keske evde zumba falan yapsan...

s--3 bol cesit guzel
a--1
ögle --3
ara--1
aksam--2 yogurt salata eksik canim
ara--0
su --1
spor 1

cok cok gecmis olsn. ins ciddi birsey degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…