50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese selam kızlar çok moralim bozuk cumaya kadar okadar iyi gidiyodumki cumadan beri sapıttımya deli gibi yedim 3 gün en son 53.5 kiloydum geçen hafta şimdi tartılmaya korkuyorumya bu hafta sürekli dışardan yedim ve çok kötüyüm şuan napsam bilmiyorumki?

guzi63 sana katılıyorum bende sürekli dışarıya göreve gidiyorum ara öğünleri atlıyorum dışarı çıktığımda ve öğlen yemeklerinde abrtıyorum dışarda yemek seçeneği kısıtlı. Öğlenleri hep fazla kaçırıyorum ve akşam yemek yemiyorum bu şekilde dengelemeye çalışıyordum ama cumadan beri dengelerim altüst oldu bakalım nasıl toparlancam:2::2:

20 günde 59dan 53e inilir mi acaba?düzenli spor ve diyetle onaya ihtiyacım var evet verilir denilirse her şeye uyup devam edeceğim ama verilmezse koyverip gideceğim:)

20 günde 59dan 53e inilir mi acaba?düzenli spor ve diyetle onaya ihtiyacım var evet verilir denilirse her şeye uyup devam edeceğim ama verilmezse koyverip gideceğim:)

sakın koyverme arkadaşım tabiki sıkı bir spor ve diyet yaparsan çok rahat verirsin zaten normali 1 ayda 4 kilo sen biraz daha sıkcan sakın bırakma öncelikle bi diyetisyene git ve kendine uygun bi liste al daha sonra spor yap ama baya bi yap özellikle pilatesi tavsiye ederim bu şekilde rahatlıkla verirsin ben ilk diyetisyene gittiğimde 2 haftada 3 kilo verdim ve hiç spor yapmamıştım sen sporda yaparsan kesin verirsin.
Hadi başarılar sana

teşekkür ederim suhancığım güzel bir moral ve azim oldu bende.Sana da kolay gelsin diyor ve bugün yediğim 3 dilim beyaz ekmeği eritmek üzere yürüyeşe gidiyorum:)

kızlar sabah sabah platesimi yaptım gene ama yazda geldi ya ne iğrenç bi şey oldu spor yapmak ama sizi üzmicem mısır gevreği diyeti + spor ve tam 2 hafta sonra sonuçları yazacağım

truf geldiiii
iki çocuk annesi
ve 60 kilo olarak nerde kalmıştık
bugün lesli ile 3 mil yaptım
yemekten kısmıyorum emziriyorum bebiş 2 aylık henüz
eski tanışlardan kimse yok
önce ben sizlere hoşgeldiniz diyim

bende 50 kiloyum. acilen 45 olmam lazım boyuma göre en ideal 45 ama ben 50 olmuşum

boyun kaç ki :26:
çok zayıf olmak istiyorum 45 oliym desen anlarım da ideal kilo 45 olunca gercekten enteresan geldi
mesela ben 163üm 43 kiloyum kemik torbasıyım gercekten nereme dokunsan batar eline, hiç hoş değil bu durum
neyse canım umarım istediğin kiloya kolayca ulaşırsın

arkadaslar size bi sorum var, benim kilo sorunum hiç yok, selülit de yok hiç fakat çok çatlağım var
nerden araştırdıysam düzenli spor yapın sağlıklı beslenin biraz kilo verin gibi şeyler var
haftada 2 gün 1er saat yürüyorum 2 gün de yüzüyorum, zaten daha da kilo verirsem her halde ölücem artık, zaten 43 kiloyum
bu yüzden daha fazla spor yapmak da istemiyorum
ben bu çatlaklardan nasıl kurtulurum?

yaz geldı bol bol yesıllık yıyerek ve su ıcerek zayıflayalım cok ıse yarıo su sısesını yanımdan ayırmıyorum

merak edenlere.. kızlar boyum 1.50 , 17 yaşındayım. 45 ideal kilo benim için ama ben 50 olmuşum derhal zayıflamalıyım :13:

selam kızlar nasıl gidiyo diyetler bikaç gün uğrayamadım buralara hedefler 45 lere inmiş ne kadar güzel:))
geçen hafta kötü bir haftaydı ve ben ne bulduysamyedim ama söz verdiğim gibi pazartesiden itibaren toparlanma dönemine girmiş bulunmaktayım neyseki ipin ucu fazla kaçmamış:)))

merhaba ben 53 kiloyum, boyum 1.65. Aslında kilomdan memnunum ama göbeğim var.
İşten sonra evde bir kaç egzersiz yapıyorum, çok yememeye çalışıyorum o kadar. Göbek eritmek çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…