50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugüün iftarda misafirlikteydik o yüzden aşarmıyım diye düşündüm ama ayarında yedim sanırım

iftar menüm

bir kepçe mercimek çorbası
bi yemek kaşığından biraz daha fazla musakka
4 kaşık pilav ve yanında tavuk eti( çok büyük sayılmazdı kendime haksızlık etmiyeyim)
bu kadaar:)

iftardan sonraki ara
1 kahve fincanı kabak çekirdeği
2 kk kavun
1 madensuyu

yatarken 100 ml su

sahur menüm

6 kk büyüklüğünde pide
1 çay kaşığı tereyağ
3 tk tahin-pekmez
1 çay k bal
1 kk peynir
1domates
1salatalık
1yeşil biber
200 ml şekersiz çay

iftardan sonra

aramda bi avuç ayçekirdeği ve bi şeftali

sahur çok fzla oldu yine pişmanlık duyuyorum..:26
yine kahvaltılık yemedim annem hamurlu kızartmalı bişey yapmıştı 2 tane ondan yedim
ve bi domates
1 salatalık

canım domates salatalık tamam
kızartma yiyeceğine varsa kepek ekmek yeseydin 2 dilim daha tok tutardı ve çokkkkkkkk daha masum kalori açısından
peynir , zeytin, 1 yumurta daha sağlıklı ve dengeli olurdu.
neyse olan olmuş sonraki öğünlerde dengelemeye bak canım

çok güsel hem tatlı isteğini bastırmış oldun hemde fazla kalori almadın artı gözün tatlıda kalmadı
fırında tavuk da çok güzel seçim
patatese gözüm takıldı patates diyete düşmanmış duydun mu hiç.Ben duyduğumdan beri patatese yaklaşmaya korkuorum:18:

bence de haksızlık etme gayet güzel olmuş abartı göremedim ben

sahur menüm

6 kk büyüklüğünde pide
1 çay kaşığı tereyağ
3 tk tahin-pekmez
1 çay k bal
1 kk peynir
1domates
1salatalık
1yeşil biber
200 ml şekersiz çay

canım kızma ama tereyağ bal tahin pekmez güzelde tereyağ olmasa daha mı iyi olurmuş hepsi bir arada diil de :

olmasaymış daha iyi olurmuş

ve sahurda 1 lt su içtim

bi sağlıkçıdan duydum afedersin sadece belirtmek için söylüyorum idrarın rengi saf su berrak renginde olmadıkça kilo veremezsiniz dedi valla ben denedim çok doğru

Son düzenleme:

merhaba;
5 günde 3 kilo vermissiniz ben kısa zamanda çok kilo vermeye karşıyım ama bundan sonra daha dikkatli olmanız lazım yoksa verdiğiniz kiloyu kolaylıkla alabilirsiniz.ben böyle durumlarda detoksa daha yakınım aslında....boyunuz kaçtı sizin ...çok bi kilonuz yok galiba

hayır bu diyetin bir zararı yok. araştırabilirsiniz. ablam tıp okuyor o da söyledi, ameliyat öncesi daha sağlıklı olup kilo versinler diye uygulanıyormuş önceden bu diyet. geri almıyorsun yani. ama artık kilo vermem zaten daha fazla. boyum 1.68. ama balık etli olduğumdan daha kilolu duruyorum göbeğim kalçam falan var çok :44:

anladım canım ya kilo verdiğin için de öyle gözüküyor olabilir sporla da sıkılaşmak istersen öyle de güsel olur.hiç fazla kilon yok ki senin :44:

ayni boydayiz ve bende 58´e takilmistim 58in altina inince devami da geldi. Sakin ümidini yitirme, kilon cok fazla degil, daha da iyi olmasi icin biraz gayret, eminim istedigin kiloya ulasirsin ablacim

Konularin üst sag kösesinde secekelerden konuya abone ol´u tiklarsan, email bildirimi ile veya bildiri olmadan "Kontrol paneli"ne bakarsan yeni yazilari görürsün..

canım patatesi sık tüketmiyorum ve de sadece 1 elma dilimdi.
tereyağı 1 çay kaşığı idi zaten gün içinde oruçlu olduğum için yağ alımım kısıtlı
ama eleştiriler için çok ama çok teşekkür ederim bitanem

Son düzenleme:
biricik iftar menüm

bi kase tarhana çorbası
bi tbk kuru fasülye
bir kase yoğurt
bol salata
pidelerin kare kare bölümleri oluyor ya hani ha onlardan b karecik te pideee
şunu da söyleyeyim de içimde kalmasın bi de annem ev baklavası yapmış sadece bi parça tdmlık aldım körlemek için nefsmi(ha körlendi mi o ayrı)

iftar menüm

1 hurma
1/2 kepçe mercimek çorbası
5 inegöl köfte
5 yk nohutlu bulgur pilavı
2 dilim domates
2-3 dilim salatalık
1 yeşil biber
250 ml ayran
600 ml su

iftardan sonra
2 adet çikolata kaplı draje( bilye gibi)
1/2 kahve fincanı kabak çekirdeği

arkadslar morelim cok bozuk bugun spora gittim ve tarti 55.600 gr gosterdi ama karnim tok gibiydi yani saat 3 bucuk gibi falan gittigim icin buarada bu hafta SIKI spora basladim ya oyle cok ahim sahim diyet yapmiyorum aslinda sadece dikkat ediyorum bakalim ne olacak. bugun 60 dakika boyunca hem yurdum hem kostum 25 dakika falanda kol bisikleti cevirdim. gittigim spor salonundaki hocalar spordan sonra saunanin cok faydasi oldugunu soyledi aklinizda bulunsun oyle bir imkaniniz olursa diye..aslina bakarsaniz ben bugun cok hirslandim sinir oldumm bakalim sonucu insalah yag kilo kaybi olarak geri doner. herkese kolay gelsinn..

arkadslar morelim cok bozuk bugun spora gittim ve tarti 55.600 gr gosterdi ama karnim tok gibiydi yani saat 3 bucuk gibi falan gittigim icin buarada bu hafta SIKI spora basladim ya oyle cok ahim sahim diyet yapmiyorum aslinda sadece dikkat ediyorum bakalim ne olacak. bugun 60 dakika boyunca hem yurdum hem kostum 25 dakika falanda kol bisikleti cevirdim. gittigim spor salonundaki hocalar spordan sonra saunanin cok faydasi oldugunu soyledi aklinizda bulunsun oyle bir imkaniniz olursa diye..aslina bakarsaniz ben bugun cok hirslandim sinir oldumm bakalim sonucu insalah yag kilo kaybi olarak geri doner. herkese kolay gelsinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…