iftardan sonra
aramda bi avuç ayçekirdeği ve bi şeftali
sahur çok fzla oldu yine pişmanlık duyuyorum..:26
yine kahvaltılık yemedim annem hamurlu kızartmalı bişey yapmıştı 2 tane ondan yedim
ve bi domates
1 salatalık
iftar menüm
1 hurma
250 ml su
250 ml sulandırılmış vişne kompostosu
100 ml mandalin aromalı gazoz
1/2 kepçe tarhana çorbası ( 4-5 yk )
200 gr kadar tavuk eti(fırında)
1 elma dilim patates ( fırında)
3yk nohutlu bulgur pilavı
yeşil biber
tatlı olarak bugün bisküvi üzerine kakaolu puding dökmüştüm ondan yedim( 1 adet kakaolu pudingli ikram bisküvisi)
bugüün iftarda misafirlikteydik o yüzden aşarmıyım diye düşündüm ama ayarında yedim sanırım
iftar menüm
bir kepçe mercimek çorbası
bi yemek kaşığından biraz daha fazla musakka
4 kaşık pilav ve yanında tavuk eti( çok büyük sayılmazdı kendime haksızlık etmiyeyim)
bu kadaar:)
sahur menüm
6 kk büyüklüğünde pide
1 çay kaşığı tereyağ
3 tk tahin-pekmez
1 çay k bal
1 kk peynir
1domates
1salatalık
1yeşil biber
200 ml şekersiz çay
iftardan sonra
aramda bi avuç ayçekirdeği ve bi şeftali
sahur çok fzla oldu yine pişmanlık duyuyorum..:26
yine kahvaltılık yemedim annem hamurlu kızartmalı bişey yapmıştı 2 tane ondan yedim
ve bi domates
1 salatalık
ve sahurda 1 lt su içtim
kızlaaar merhaba bayağıdır yazmıyordum ama 50 kilo oldum sonunda
BİR HAFTADA 5 - 8 KİLO VERMEK İSTİYOR MUSUNUZ? - CİCİMİN HOBİ DÜNYASI - Blogcu
bu diyeti yaptım. ama 5. günde bıraktım çok başım dönüyordu. 52.9'dan 50ye düştüm
annemle ablam da yaptı onlar daha fazla verdi ama ben şuan çok mutluyum
artık yavaaş yavaş 48e düşerim zamanla
siz neler yaptınızz?
merhaba;
5 günde 3 kilo vermissiniz ben kısa zamanda çok kilo vermeye karşıyım ama bundan sonra daha dikkatli olmanız lazım yoksa verdiğiniz kiloyu kolaylıkla alabilirsiniz.ben böyle durumlarda detoksa daha yakınım aslında....boyunuz kaçtı sizin ...çok bi kilonuz yok galiba
hayır bu diyetin bir zararı yok. araştırabilirsiniz. ablam tıp okuyor o da söyledi, ameliyat öncesi daha sağlıklı olup kilo versinler diye uygulanıyormuş önceden bu diyet. geri almıyorsun yani. ama artık kilo vermem zaten daha fazla. boyum 1.68. ama balık etli olduğumdan daha kilolu duruyorum göbeğim kalçam falan var çok :44:
Yaklaşık iki-ikibuçuk yıl önce 65 kg.idim...Burayla tanışıp rejim yapmaya karar verdim ve okadar güzel motive olmuştum ki kilolar tıkır tıkır gitti ve yaklaşık 12 kg kadar verdim..Bu kilomu uzun sürede korudum ta ki bu kışa kadar..Belimden rahatsızım ve kışın çok acı dolu günlerim oldu boyuna yattım ve açıkcası yediklerime dikkat edecek bir durumumda olmadı..Yazdan beri 58kg geliyorum,sinirlerim çok bozuk.58'in altını bir türlü göremiyorum..Hergün yediklerimi düzenli olarak buraya yazmaya çalışıcam,lütfen bana destek olun ve fikirlerinizi benimle paylaşın...Ha bu arada boyum 1.64 yaşım 38 (ablanızım galiba)
bencede ablacim burda motuve olursak ancak bu isin ustesinden gelebilriz diye dusunenlerdenim buarada sana site ile ilgili bir soru sormak istiyorum kontrol panalinden uye oldugum konular kismina geldigimde bu baslik altinda bir simge vardi yardim simgesi bu neden oluyor biri benden yardim mi istiyor istiyorsa ben bu kisinin ne yazdigini nerden gorebilirim. birde mesela benim yazmis oldugum yoruma biri yorum yazmis mi diye butun sayfalari tarayip tarayip duruyorum direkt olarak bunu gorme imkanim var mi varsa yardimci olabilir misin sitenin yabancisiyimm:)))
çok güsel hem tatlı isteğini bastırmış oldun hemde fazla kalori almadın artı gözün tatlıda kalmadı
fırında tavuk da çok güzel seçim
patatese gözüm takıldı patates diyete düşmanmış duydun mu hiç.Ben duyduğumdan beri patatese yaklaşmaya korkuorum:18:
bence de haksızlık etme gayet güzel olmuş abartı göremedim ben
canım kızma ama tereyağ bal tahin pekmez güzelde tereyağ olmasa daha mı iyi olurmuş hepsi bir arada diil de:
olmasaymış daha iyi olurmuş
bi sağlıkçıdan duydum afedersin sadece belirtmek için söylüyorum idrarın rengi saf su berrak renginde olmadıkça kilo veremezsiniz dedi valla ben denedim çok doğru
ayni boydayiz ve bende 58´e takilmistim 58in altina inince devami da geldi. Sakin ümidini yitirme, kilon cok fazla degil, daha da iyi olmasi icin biraz gayret, eminim istedigin kiloya ulasirsin ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?