50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sahur menüm

6 kk büyüklüğünde pide
3 tk tahin - pekmez
1 yumurta ( tavada)
1 kk peynir
2 kuru kayısı
1 domates
200 ml şekersiz çay

1 lt su

çiçek dalda güzeldir, kuzu şişte...
üç beyazı tartışmak boş bu işte
fikirler değişir her yiyişte
er kişi hazzetmez kepekten liften
zarar gelmez kimseye muhteşem bir göbekten..

hayır canım yanlış anladın sen çok özür dilerim senin için demedim genel sordum seninki zaten bir parça bişeycik yemişsin bile demeye dilim varmıyo...benim soru geneldi patates hakkında bilgin var mı diye.....yanlış anlamaya sebep olduysam özür dilerim....((

çok güzel menün
bol protein almışsın o bir karecik pideyi de iyiki yemişsin menüne karbondidrat da eklenip dengelemişsin
artı nefsin körelmiştir yaa canın çok tatlı çekti mi bir bardak süt üzerine tarçın olayı çözüyo dipnot olsun

sahur menüm

6 kk büyüklüğünde pide
3 tk tahin - pekmez
1 yumurta ( tavada)
1 kk peynir
2 kuru kayısı
1 domates
200 ml şekersiz çay

1 lt su
senin sahur menülerin çok güsel

bende menülerimi yaziim ramazanda regl olmak kadar kötü birşey yok (( hala kahvaltımı bile yapamadım ya
dünki menüm:

SABAH:
40 gr beyaz peynir 88,8
2dilim ekmek 130
1çatal ucuyla vişne reçeli 12
1zeytin 6,3
1haşlanmış yumurta 80
bol domates salata 0
2 bardak şekersiz çay 0

ARA:
1 elma 70 (elma biraz büyük de )

ARA:
yarım avuç kuru üzüm(siyah çekirdekli) 20
5 adet kuru hurma 175

AKŞAM:0,8 porsiyon ayran çorbası 200
0,5 porsiyon pirinç pilavı 163
1 porsiyon türlü 150
salata 0
3dilim kavun 26
1116,1 kalori ama iftardan sonra gözüme çok çarptı evde cips vardı koca paketten 8 tane felan kaçırdım onu da eklersek 80kalori felan eder sanırım

toplam 1196,1 kaloriyle dünü kapattım biraz yürüyüş de ekledm ama geçen günki gibi spor yapamadım uf

Son düzenleme:

tatlım yanlış anlaşılacak birşey yokki ortada

patates karbonhidrat grubu nişastalı bir besin o nedenle tüketirken çok dikkat edilmesi gerekir yoksa fazla alınan ve de yakılamayan karbonhidrat direk yağa çevrilir ve ondan sonra oradan buradan pörtlemeye başlar

uzun zamandır ara verdiğim spor ve diyetime bugün tekrar başlayabildim kendimi motive edip. yarın bırakmam umarım tekrar :26:
bu arada nivea body cd'sini yaptım spor olarak. akşam yürüyüşe çıkmasam olur mu çok üşeniyorum da

ah keşke benim de benimle birlikte bu diyeti yapıcak bi yakınım olsaydı yanımda tek başıma yapamam

iftar menüm

1 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk patatesli kabak yemeği
4 inegöl köfte
4 yk yoğurt
domates,salatalık , yeşil biber
5 kk kadar kavun
500 ml su

ayyy Allah korusun walla

Burada birlikte devam ettiğimiz sürece yarım bırakma olmaz inşallah ki hepimizin temennisi bu

iftar menüm

1 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk patatesli kabak yemeği
4 inegöl köfte
4 yk yoğurt
domates,salatalık , yeşil biber
5 kk kadar kavun
500 ml su

bizde de kabak ve kavun vardııııı

Son düzenleme:
ben de yazayım o zaman bugün yediklerimi

sabah (sabah dediğime bakmayın geç uyandığım için 3 gibiydi saat) 1 kase çikolatalı k-flakes
5 gibi falan 1 şişe maden suyu
iftarda da 2 tane buçuk biber dolması yanında az bir miktar yoğurt
birazdan da yarım porsiyoncuk güllaç yemeyi düşünüyorum :26:

spor olarak da nivea body dinamik sabahlar cd.

kızlar neden kimse menüler hakkında eleştiri yorum yapmıyor :78:
bu da benim menüm

SABAH:
3adet kuru hurma 105

ÖĞLE:
1.3 porsiyon türlü 165

ARA:
2 kavun dilim 104

AKŞAM:
3kaşık pirinç pilavı 160
2kaşık yourtlu kabak 40
ıspanak 170
2 kabak dolma 165

toplam 909 kaloriyle günü kapatmış oldum sadece su içiyorum inş faydası olur yaaa

kalp kalbe karşı derler ya bizde de seninle

menü menüye karşıymış
afiyet olsun bitanem

evet yaa hem kalp kalbe hem menü menüye teşekkür ederim tatlım size de afiyet olsun

çok azzzzz
nasıl ayakta duruyosun bu kadarcık şeyle...

canım sen neden kahvaltıda hurmanın dışında birşey yemedin ?:26:
öğlen yemeğinde de o türlünün yanına cacık ayran yoğurt olabilirdi
akşam hem pirinç pilavı var hem dolma bence olmamış, ikisinden de yemek istiyorduysan 1 dolma 2 kaşık pilav olabiilirdi.

sen bütün gün oruç tutmuşun akşam acısını çıkartmışsın öyle görünüyor bu tablodan
menüde et tahıl süt meyve sebze grubu dağılımını göremiyorum.

bir de boy yaş kilo nedir?

evet yaa hem kalp kalbe hem menü menüye teşekkür ederim tatlım size de afiyet olsun

çok azzzzz
nasıl ayakta duruyosun bu kadarcık şeyle...

sabahları aslında 2 dilim çavdar ekmeğiyle kahvaltı ediyorum ama bugün taze ekmek yoktu almaya da üşendim o şekilde geçiştiriverdim ama akşam ki dolmaların biberleri büyüktü baya yahu 2 buçuk tane hem de gene de az mı ki :26: itiraf etmem gerekirse güllaç yiyebilmek için de biraz kısıtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…