50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:
GUNAYDIN KIZLAR

1 fincan turk kahvesi

SABAH........................domates, salatalik, peynir, 1 dilim kepek ekmegi, 1 kupa meyve cayi
ARA ..........................3 Kayisi, 3 badem
OGLEN....................... 1 porsiyon balik ve salata
ARAA.........................ceyrek mango
AKSAM.......................patatesli tavuk firinda, salata yogurt (burarada ben corba pek sevmem o yuzden pek corba yemiyorum arada tercih ediyorum)
ARA ..........................turk kahvesi
2,5 litre suyumuda icerim hergun

menumun disina cikarsam mutlaka yazarim arkadaslar buarada ben hala yatiriyorum eger bugun gidebilirsem spora gidicem dun doktora gittim bir ilac verdi sanki ise yaradi ama etkeisi gecince gene pert oldum simdi iceyimde bari kendime gelimm

LUNAcin canim bende oyle hissediyorum senin gibi sanki bu hafta kilo veremeyecekmisim gibi umarim oyle olmaz ama ben hareketsiz kaldigimdan dolayi birde regli oldugum iciin kendimi gobekli goruyorum sanirm psikolojik ama bozver cagirmayalim kotu enerjileri her hafta tikir tikir vericez kilolarimizi kizlar merak etmeyin ama ben de motivasyonumuz dustu diye dusunuyorum ilk zamanalr daha iyiydii simdiye gore BURCINN ilham kaynagim nerelerdesinn yazsana yahu tiyolarini sirlarini paylas bizimle hadi kurtulalim su kilolardann opuyorumm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr byyyy

Son düzenleme:
ayrıca hamur işi ve tatlıya düşkünlük hat safhada (= fena düşkünüm..hele tatlıyı aç karnına falan götürüyorum yani..abur cubur da yiyorum o yüzden bağladım bu yağları (=

canım siz öyle düşünürseniz kilo veremezsiniz biraz oluruna bırakın yaaa...mesela bugün benim acayip tatlı yeme isteğim var...şimdi gittim kocaman dilim kmarpuz yedim midemi şişirdimmm...şiz artık sık uğramıyorsunuzzz...hemen 2 günde sıkıldınızzz diyet yapmaktannn....ben hep girmeye çalışıyorumm kızım rahatsız onunla uğraşıyorummm...hadiiii motivasyonunuzu düşürmeyinn biraz başka şeylerle uğraşın yaaaaaaaaaaaaaa..

Kizlar belin incelmesini saglayan ve popoyu kücültmeyen, sadece kas yaptiran hareketler varmi önerebileceginiz ?

ayrıca hamur işi ve tatlıya düşkünlük hat safhada (= fena düşkünüm..hele tatlıyı aç karnına falan götürüyorum yani..abur cubur da yiyorum o yüzden bağladım bu yağları (=

istahini frenlemek icin öncelikle karbonhidrat iceren herseyi azaltmalisin, daha dengeli beslenmeye calismalisin.
benimde tatliya karsi feci bir tutkum var, onun yanisira mutfagimizda hamur isleri hic ama hic eksik olmaz. Börekler cörekler, tatlilar, mantilar falan, cok zorlandim inan. Ama midemi kücülttükten sonra ufak bir parca bisey yiyince kaniyorum artik. Yani sartlanirsam. Yoksa sohbet ederken falan kacacaksa dayanamiyor insan. Öncelikle kafanda belirlemelisin. Hedefini göz önünde tutarak, ama bunu yersem hedefime asla ulasamam diye ya bir orta yol bulacaksin yada cok güclüysen tamamen yasak bu cis diye ellemiyeceksin diye.
Diyelim ki kacirdin o zman kendini fena halde cezalandir ehrgün 1 saat sporla mesela.

o göbek hamurisinden sekerim, benim de sorunum göbekti. nisana kadar biraz azaltmaya bak, dügüne göbeksiz hatun olucaksin, yeterki iste

slm kızlar şöyle geçmiş sayfalara bir baktım da menüleriniz çok güzel. ben sizin gibi yapamıyorum, en azından bu hafta öyleydi.bir sürü şey yiyorum yazsam çok yediğimi söylersiniz. ama az az , sık, boool çeşit (bunun yanlış olduğunu biliyorum) bu şekilde yiyorum hiç aç kalmadan..karbon hidratı çok azalttım, sabah yarım simit . akşamda 2 kaşık pilav yiyorum...cumartesiden bu yana 400 gr verdim bile bu da haftalık hedefimin üzerinde bile :87:

Kizlar belin incelmesini saglayan ve popoyu kücültmeyen, sadece kas yaptiran hareketler varmi önerebileceginiz ?

efsuncum slim&6 packs olabilir rapid results diye seriyi yenilemişler 16 dk sürüyo ve ya slim cardio core express 30 dk lık bi video...onun dışında plates hareketleri düşünürsen winsor plates intensive abdominals olabilir 20 dklık bi video ... birde hala sitesinde varmı bilmiyorum ama nesfit in sitesinde 3 dklık videolar wardı plates gibi oraya bi bak canım

çok sıkıldım kargo beklemekten

bu arada yediklerimi yazayım

kahvaltı: 1 yumurtadan menemen, 1 dilim beyaz peynir,2 dilim çavdar ekmeği,açık çay 3 kupa

ara: 1 çay bardağı sade türk kahvesi,2 kuru kayısı

öğle : 2 kase yayla çorbası,yoğurtlu köz patlıcan salatası , 1 dilim çavdar ekmeği

ara: armut,tarçınlı yeşilçay

akşam: barbunya yemeği,yeşil salata ve yoğurt olacak (henüz yemedim:)

25 dk start it up yaptım :87: eşimle yemekten sora yürüyüşe çıkarız yine...çok tempolu olmuyo maksat hareket etmek olsun

bugünkü menüm sabahı yazmıştım ama yine yazayım.

sabah
1 bardak ılık su
1 bardak form çayı
1 haşlanmış yumurta salatası(içinde birazcık peynir 1kk nun yarısı-marul-dere otu-reyhan-roka-kimyon-pul biber-kara biber-azcık limon süperrr:)
1 domates-2 adet form bisküvi
ara
1 şeftali-1 yeşil çay
öğlen
dünden kalan yoğurtlu makarnama 1 domates 1 salatalık ve yeşillik doğrayarak yaptığım 1 tabak makarna salatası
ara
1 yeşil elma-1 nescafe
akşam
1 kutu light ton balığı ile yaptığım ton balıklı salata-1 bardak ayran-1 adet form bisküvi
ara daha yapmadım
1 elma 1 yeşil çay belki birde nescafe
50 dk spor.ben nesfitin 5 er dklık 2 farklı karın düzleştirme programı ve 8 dakikalık kalça sıkılaştırma programı ile 20-30dk step yapıyorum.acayip terliyorum.8 dklık kalça sıkılaştırma videosunu burada gördüm çooook fena terletiyo

kızlar bide cumartesi mi kilo bildirimi yapıyoruz.yine burdan mı paylaşacağız.ben pazar siteye üye olduğumda 56,400 düm.cumartesi buna göre kaç kilo kaybettiğim değerlendirilecek dimi?

bugünkü yediklerim;

sabah:
yarım simit
şekersiz çay

öğle:

çavdar ekmeğine domatesli kaşar peynirli tost

ara 1:
türk kahvesi, 1 tane minicik naneli lokum

ara 2

1 şeftali
1 incir
1 erik

akşam:
1 kase domates çorbası
3 tane minicik etli dolma
3 kaşık light yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

ara:
1 tane meyve ya da biraz karpuz yerim

linguist kargon geldi mi?

freedom tabi verdiğin kilo dikkate alınacaktır.

ah ah ben bu hafta pek kilo vereceğe benzemiyorm ya neyse.iyi düşüneyim öyle olsun birden gidecek benim kilolarrr.

ah ah ben bu hafta pek kilo vereceğe benzemiyorm ya neyse.iyi düşüneyim öyle olsun birden gidecek benim kilolarrr.

bazen öyle oluyo canım kilo veremeyeceğini düşünüyosun gerçkten bi hafta durduğuda oluyo ama bi bakısıyonki 2-3 kilo birden gitmiş.o da güzel oluyo:)

menü ve sporlar süper

cnm biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki ama iyi tarafından bakarsan öğünler düzenli ve ara öğünler yapılmış

yokkk hala bekliyoz deli ettiler beni

Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
1 kekikli dereotlu omlet
1 salatalık
1 domates.

Ara
2 erik

Öğle
1 porsiyondan az tavuk ızgara
2 dilim ekmek
1 küçük kutu ayran
Salata

Ara
1 bardak yeşil çay
1 incir

Akşam için yeşil fasülye ve yoğurt yiyecektim ama hic yiyesim yok yesemde kusarım herhalde çünkü aşırı baş agrısı var mide bulantısı yapıyor.. O yüzden yiyemedim yoksa yerim yani. Bugünlükte bu kadar. İnşallah iyidir menüm sonuncu olmam umarım:)

Spor olarak : 1.5 saat yürüyüş, 50 mekik.

Son düzenleme:

akşamı yeseymişin birincimiz sendinnnn...şu durumda 2. si sensin canım tebrik ederimmm....

bugün iki tane 2. seçmek zorunda kaldım senin menünde güzelll 2. olmayı MAVİASK la paylaşıyorsun canımm...

3. sıradasın canım tebriklerrr....listenin devamını diliyorummm...

menün aslına bakarsan güzel ama kahvaltın çok zayıff...günün en önemli öğünü kahvaltıdır....diğer arkadaşlara göre menün 4. sırada canımmm

birincimizi tebrik ediyorummm bu listenin hergün böyle olmasını temmenni ediyorummm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…