50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahaaaaammmm birinci olmusum tesekkurlerrrrrr :)))))) ben bugun saat 5de kalktim uyumadim simdi biraz uzum yedim 5 tane badem ve turk kahvesi iciyorum bugun doktora gidicem kizlar jinekoloji bolumune sanirim aksama kadar giremicem sabah kahvaltiya arkadsima gidicem ne yiyecegimi bilmiyorum o yuzden yazamiyorum gelince menumu yazicam dua edin benim icin insallah doktordan iyi haberler alirim...

tebrikler cnm ve umarım ciddi bi rahatsızlığın yoktur....

günaydınn kızlarrr kahvaltı yapıcm birazdan
dışarda biraz işlerim war umarım öğünlerim şaşmaz

bu dediklerin ney, video falan mi ? nerden bulabilirim ?

bu dediklerin ney, video falan mi ? nerden bulabilirim ?

ewet cnm egzersiz videosu ve hepsi de karın bölgesi için ... ama nerden indirebilirsin şuan bende bilmiyorum bazıları bi kaç yıldır war bende ve eşime video adını söylüyordum oda netten bulup indiriyodu..pc bi kaç defa dağıldığından sık kullanılanlarda silindi normalde oraya kaydediyodum siteleri falan..

günaydın kıslarrrr bugün güne kaçamakla başladık inşallah sonrasını telafi edipte günü kapatırızzz....

önce bir sütlü neskafeeee

kahvaltı:
biber salçasıyla salata,peynir,salatalık,1 dilim kepek ekmeği

ara:
1 bardak çay veeeeeeeeee dolapta 3 gündür bekleyen 2 profiteröl...

menünün gerisinde inşallah kaçamak yapmam ve günü kapatırım bir haftadır ilk kaçamağımm..sözde pazar gününe kadar yapmıyacaktım artık pazara az cezalıyım..fazla kaçırmıyacammmm...

günaydın cnm .. neyseki erken saatlerde yemişsin gün içinde yakarsın nasılsa

O kadarcık kaçamak liderin de hakkı....:90:

Bence de erken saatlerde yapmışsın,gün içinde dengelersin...Ben dün yaptığım kaçamakları anlatsam gruptan kovarsın herhalde...

Neyse yeni bir gün yeni umutlar değil mi?????

Nerede kalmıştık deyip bugün devam rejime...:13:

Tabii c.tesi tartı beni nasıl karşılayacak,hepbirlikte göreceğiz iyişallah...:18:

canım yediğin bişi yok ki öle dert edesin..bi an ewwel kurtul bu psikolojiden ... bu gün yersende yarın telafi edersin olur biter hiç dert etme rahat ol kardeşinle bi arada olmanın tadını çıkar

Linguistcimmm çok sağol canım ..Vallahi dün çok fenaydı ama herşeye rağmen çok güzel bir gündü Yediklerimi yazmaya bile elim varmıyor ama bu gün aynı disiplin devam tabiii ki..:90:

Bu gün yediklerim:

Sabah:
Sirkeli ılık su

Kahvaltı:
1 domates
4 tatlı sivribiber
1 kk kadar beyaz peynir
2 kupa şekersiz çay
1/2 dilim light ekmek

Ara:
1 kase light yoğurta doğranmış 1 armut

Ara:
1 kupa kiraz saplı form çayı

(Ben de sabah geç kahvaltı yaptığım için öğlen yemek alışkanlığım yok maalesef)

Akşam mönümü sonra yazıcammmmmm

sabah
nestle nesfit, yarım yağlı süt ile

ara
1 dilim kepek ekmek ,üçgen peynir

öğle
4 dal marul, 4 sıkım etsiz çiğ köfte

ara
bir dilim karpuz, 1 incir

akşam
balık, salata, beelki 1 lokma ekmek yerim

şimdilik 1 litre su devam edeceğim, sabah işe gitmeden 15 dk spor yapıyorum sadece ama o bile belli ediyo kendini belim inceldi biraz. ve bugün 56.9 yani 56lı rakamları gördüğüme çok sevindim, umarım cumartesi 56.9 diyebilirim ve bu 1kg demek

selam kızlar bugünkü menüm
sabah
çeyrek simit
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 ince dilim salam
1 bardak yeşil çay
ara
2 kuru kayısı 1 nescafe
öğle
közlenmiş sebze salatası yağsız(1 adet köz.patlıcan-1 adet köz.kırmızı biber-2 adet köz.yeşil biber-1 adet köz.soğan-1 diş sarımsak ile)
1 kase light yoğurt
ara
1 elma 1 yeşil çay
akşam
yaklaşık 150 g tavuk eti ile yağsız tavuk sote-1 kase dolusu salata-yoğurt
ara
daha yapmadım ama sadece yeşil çay ya da nescafe içmeyi düşünüyorum.acıkırsam belki bir elma yerim.
bugün spor yapmadım ama yaklaşık 1 saat yürüdüm.

Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 çay bardağı süt
Ara
2 erik
1 incir
Öğle
3 kaşık fasülye
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara
2 incir
Akşam
1 porsiyon sebzeli makarna (Yağ,tuz sos yok)

Spor: 30 dk yürüyüş, 50 mekik.

Şu an kendimi şişmiş hissettim. Birazdan yeşil çay içeceğim geçer inşallah.

Bu gün yediklerim:

Sabah:
Sirkeli ılık su

Kahvaltı:
1 domates
4 tatlı sivribiber
1 kk kadar beyaz peynir
2 kupa şekersiz çay
1/2 dilim light ekmek

Ara:
1 kase light yoğurta doğranmış 1 armut

Ara:
1 kupa kiraz saplı form çayı

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak z.yağlı fasulye
Bollll salata (az yağlı)
1 dilim light ekmek

2 Kupa şekersiz çay...

teşekkürler canım közlenmiş sebze gerçekten çok güzel.bu sabah tartıldım 55.400 üm.bakalım cumartesi kaç olacak:26: inşallah 54 lü bir şey olur.geçen pazar 56.400 idim.

bu kadar kısa sürede 1 kg bravo ya, ilk baharda da burdaydım 2 haftada 500 gr veremiyordum.baya zayıflamışsın hedefin kaç bilmiyorum ama bir şey kalmamış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…