tebrikler minik eller
ahaaaaammmm birinci olmusum tesekkurlerrrrrr :)))))) ben bugun saat 5de kalktim uyumadim simdi biraz uzum yedim 5 tane badem ve turk kahvesi iciyorum bugun doktora gidicem kizlar jinekoloji bolumune sanirim aksama kadar giremicem sabah kahvaltiya arkadsima gidicem ne yiyecegimi bilmiyorum o yuzden yazamiyorum gelince menumu yazicam dua edin benim icin insallah doktordan iyi haberler alirim...
efsuncum slim&6 packs olabilir rapid results diye seriyi yenilemişler 16 dk sürüyo ve ya slim cardio core express 30 dk lık bi video...onun dışında plates hareketleri düşünürsen winsor plates intensive abdominals olabilir 20 dklık bi video ... birde hala sitesinde varmı bilmiyorum ama nesfit in sitesinde 3 dklık videolar wardı plates gibi oraya bi bak canım
bu dediklerin ney, video falan mi ? nerden bulabilirim ?
günaydın kıslarrrr bugün güne kaçamakla başladık inşallah sonrasını telafi edipte günü kapatırızzz....
önce bir sütlü neskafeeee
kahvaltı:
biber salçasıyla salata,peynir,salatalık,1 dilim kepek ekmeği
ara:
1 bardak çay veeeeeeeeee dolapta 3 gündür bekleyen 2 profiteröl...
menünün gerisinde inşallah kaçamak yapmam ve günü kapatırım bir haftadır ilk kaçamağımm..sözde pazar gününe kadar yapmıyacaktım artık pazara az cezalıyım..fazla kaçırmıyacammmm...
günaydın kıslarrrr bugün güne kaçamakla başladık inşallah sonrasını telafi edipte günü kapatırızzz....
önce bir sütlü neskafeeee
kahvaltı:
biber salçasıyla salata,peynir,salatalık,1 dilim kepek ekmeği
ara:
1 bardak çay veeeeeeeeee dolapta 3 gündür bekleyen 2 profiteröl...
menünün gerisinde inşallah kaçamak yapmam ve günü kapatırım bir haftadır ilk kaçamağımm..sözde pazar gününe kadar yapmıyacaktım artık pazara az cezalıyım..fazla kaçırmıyacammmm...
canım yediğin bişi yok ki öle dert edesin..bi an ewwel kurtul bu psikolojiden ... bu gün yersende yarın telafi edersin olur biter hiç dert etme rahat ol kardeşinle bi arada olmanın tadını çıkar
Teşekkürler yorumların için :)) İnşallah devam güzel menülere.
Teşekkürler canım menün harika.ben bu hafta 1 kg ye yakın verdim sanırım, hem de hiç yorulmadan, zorlanmadan inş devam ederiz canımm. ben de mesajına teşekkür ederim
menüleriniz çok güzel bu gün birden fazla birinci olacak galiba. canım közlenmiş sebze istedi
teşekkürler canımközlenmiş sebze gerçekten çok güzel.bu sabah tartıldım 55.400 üm.bakalım cumartesi kaç olacak:26: inşallah 54 lü bir şey olur.geçen pazar 56.400 idim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?