50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa kızlar benim üni 24ünde açılıyormuş e zaten 1 hafta da gelen az olur ders olmaz yaaa ne oluuurrr ne oluuuurrr 50 hiç olmadı 51 olayım hadi anlaşalım sabah spora çıkıcaz ve gelince buraya spor yaptım flan yazıcaz tamam mıııı ? çünkü artık kilo verdim diye de hiçççç umrumda değil havasındayımm hani verdm artık braz şımarabilirm gbisinden ama olmamalı çnkü dha 5 kilom var yarın kesinlikle başlıyorumm 1 eylül haklısın denemem evet yarın yeni bir başlangıç olmalı olmalı olmalı artıkk!!
 
yaaaa esenbike ben istikrarımı kaybetmeye başladım üzerimde bi ağırlık vaaar sen beni azcık gaza getir olur mu benim 48 olmam ve spor yapmam lazım çnkü pantolonları hala yakıştırmıyorum kendime

Papatya aynen bende de o sorun var..ya ben böyle yakışsın iyice pantolonlar istiyorum.insanlar çok zayıfsın diyorlar. ama 52 kiloda olmak sürekli kilo alma tehlikesiyle yaşamak gibi. sende bana takıl..tabi biraz zor olucak 48'e düşmek çünkü oturmuş kilolar ve yağlar.o yüzden biraz az yemek lazım..senin de bacakların biraz kalın? benim göbek sıfır. benim ince..

bana takıl sende ben seni gaza getiririm. bu arada arkadaşlardan biri öğleni atlamıssın demiş saat 5 gibi tavuk filetoyu yedim çünkü geç kalkmıştım zaten. akşam biraz geçiştirdim yeşil elma felan..
 
evet bugün başlayalım sporu ben evde pilates yapıyorum ya da koşu bandımız var orda yürüyorum genelde sabahları pek erken kalkamıyorum o yüzden sabah kahvaltıdan sonra ya da akşam yapıyorum sporumu.Buraya yazarım her gün
58,5 kiloda kaldım bende birtürlü irademe sahip olamıyorum kaç gündür 1 ay içinde en azından 52ye düşmek istiyorum yaa
Bugün itibari ile iradeli olalım artık

Ben de 61'le başladım şu an tam 58.5'um ve hedefim 50 :) çizelgenden anladığım kadarıyla neredeyse aynıyız
Bende 49-50 kilo arası olsam yeter en fazla 50 kilo olcam bundan sonra 50 nin üstünü gördü mü hemen dikkat etcem öyle karar aldım :))
esenbike bende senin gibiyim çok az bir göbeğim var üst tarafta hiçbir şey yok kollarım incecik asıl kilo kalça ve bacak kısımlarında.

kızlar bende irademe sahip olamıyorum bu aralar eski halimi hatırladım yıllarca 49 kilo kaldım. Ha o zamanlar yaşım küçüktü kilo almıyordum mu hayır aksine çok kilo alabilen bir insan oldum hep ailemde kiolu annem babam annemin ailesi babamın ailesi hepsi kilolu ailede hiç çok yiyip de zayıf kalabilen biri olmadı. Zayıflar yok mu var ama nasıl dikkat ediyorlar kendilerine görmeniz lazım. Ben 49 kilo olduğum zamanlarda yemek yemeyi çok seviyordum ama 50 kiloyu gördü mü hemen diyet yapıyordum. O zamanlar her istediğimi yiyordum ama erken saatlerde ve 6-7 sene boyunca prensipli bir şekilde yaşamıştım saat 6 dan sonra hiç bir şey yenmiyordu günde 1,5 litre su içiliyordu. Kilo vermek önemli ama kilo verdikten sonra geri alınca hiç bir anlamı olmuyor. Vücutta çatlaklar da oluşuyor üstelik.
O yüzden bu sefer zayıflayıp kilomuzu korumamız lazım o yüzden de hayatımızda bazı şeyleri değiştirmemiz lazım istediğimiz kiloda sabitlenmemiz için bunlar şart.

Ben kendime bazı prensipler koydum onlara uyacağım bana katılırsanız sevinirim :))

1)Ben zayıflayana kadar 6dan sonra hiç bir şey yememeyi planlıyorum. Zayıfladıktan sonra da en geç 8de yemek faslı bitmiş olacak.

2)Eylül ayı boyunca çikolata, cips, tatlı, meyve suyu, gazlı şekerli içecekler, bisküvi tarzı şeyleri kesinlikle yasaklayacağım kendime.

3)Arada çok canım isterse evde yaptığımız kek börek gibi şeyleri serbest bırakcam ama o da kahvaltıda yenecek kahvaltıdan sonra yasak. Bunları evde yapıyoruz marketten aldığımız işlenmiş abur cuburlardan daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum o yüzden bunlara çok katı yasak getirmedim.

4) Her gün en az 40 dk spor. Spor yapamam sevmiyorum diyorsanız müzik açıp 40 dk oynayın bunu dörde de bölebilirsiniz 10ar dk dan 4 kere :))

5)Sabahları kahvaltıda doyana kadar yemek serbest ama ekmek 2 dilimi geçmeyecek.

6)Öğlen 1 dilim ekmek serbest ama pilav makarna varsa ekmeğe gerek yok

7)Akşam ekmek kesinlikle yok ve çok hafif şeyler yenecek

8)Günde 1,5 -2 litre su içilecek

9) Ben birde siyah çayı bıraktım yeşil çay ya da iğer bitki çaylarını içiyorum hep. Siyah çay susuzluk yapıyor zaten gastritim var bana dokunuyor bu size kalmış. Ben bir de çay ve kahvede kesinlikle krema ve şeker kullanmıyorum. kahveye bazen süt koyuyorum krema yerine daha sağlıklı kalorisi az

10) Birde her gün bir kase yoğurt ya da bir bardak süt tüketcem çünkü kalsiyum karın yağlarının yakılmasında faydalı metabolizmayı da hızlandırıyor.

Aklıma gelenler bunlar sabah tartıldım 58,8 çıktım yeni bir cetvel yapcam artık :) Hedef 49 neredeyse 10 kilo vermem lazım. Bir de benim acelem yok birden vermek istemiyorum çünkü bu kiloları birden almadım ben yavaş yavaş aldım Yılbaşına kadar süre verdim kendime her ay 2,5 kilo vermem yeterli olacak.Bu da haftada yarım kilo hedef demek. Zaten kalorili şeyleri bırakıp üstüne spor ekleyince haftada yarım kilo verebileceğimi düşünüyorum. Bugün cumartesi ama biz yine cuma günler tartılıp kilolarımız burda paylaşalım.
 
Son düzenleme:

Bence yazdığın şeyler çok mantıklı. 2 ay boyunca ölüm diyeti yapıp bir sürü kilo verilir ama sonra eskisi gibi pirden pizzalara böreklere pastalara çöreklere cipslere abanırsan (ne yalan söyleyeyim isimlerini yazmak bile iştahımı kabarttı ) yine alırsın o kiiloları tüm emekler boşa gider. Bunu hayat düzeni haline getirmek lazım. Zaten bu başlıktakilerin öyle aman aman bir kilo sorunu yok, azıcık dikkatle, alışkanlıkları azıcık değiştirmekle hepimiz form yakalayabiliriz.

Ben şu an regl olduğum için tam bilemiyorum kilomu bitse de ben de cetvel hazırlasam.
 
Son düzenleme:
Eveet bende koşturmacamın bitmesi sonucu aranıza dönüş yaptım
Sabah kahvaltıda 1 kepekli tost yedim 1 portakal suyu içtim, dahada bişey yemedim
 
yaaaa esenbike ben istikrarımı kaybetmeye başladım üzerimde bi ağırlık vaaar sen beni azcık gaza getir olur mu benim 48 olmam ve spor yapmam lazım çnkü pantolonları hala yakıştırmıyorum kendime

bende istiyorum zayıflaamak ama burda kımseyi aktif göremedım
 
Bugün yine burgerdan yedimm kendime hakim olamıyorum
Ama şuan düzenli bişey yapmıyorum dikkat ediyodum sadece.
Yarından itibaren düzenli diyet ve spora başlicam
 
arada burası dolup taşıyor, arada bomboş kalıyor.
Dün diyetimin ilk günü idi sonunda motive oldum ve dün çok çok az yedim sabah tartıldım dayanamayıp 200 gr eksik geldim çok sevindim :))

Süper canım böyle devam edersin inşallahhh bende full motiveyim yarın başliyorum diyete
Sen ne diyeti yapıyosun?
 
Süper canım böyle devam edersin inşallahhh bende full motiveyim yarın başliyorum diyete
Sen ne diyeti yapıyosun?
Ben tam belli bir diyet uygulamıyorum canım ne isterse yiyorum ama abartmadan tadımlık şekilde. Bir de 50 dk pilates yapıyorum her gün. Onun dışında abur cubur yapay şekerli gıdalar bisküvi çikolata cips meyve suyu kola gibi şeyleri bir de siyah çayı tüketmiyorum. Normalde 6 dan sonra hiç bir şey yemeyecektim ama sanırım midem alıştı 5ten sonra bir şey yemiyorum.günde iki ana öğün yemeye başladım. Ben normalde de hep iki öğün yiyorum. Ama arada acıkırsam ara öğün sıkıştırıyorum araya 3 öğün oluyor. 2 ana öğün dememin sebebi biri kahvaltı diğeri yemek anlamında işte sebze et o gün evde ne pişmişse onu yiyorum kahvaltı dışında ekmek yemiyorum. Ara öğünde de ya yarım su bardağı kadar kuruyemiş yiyorum ya da meyve yiyorum. Günde 2 lt de su tüketiyorum. Suyun yarım litresini gündüz 1,5 litresini de akşam beşten sonra tüketiyorum böylece su içtiğim için acıkmıyorum. saat 5ten akşam 11e kadar 6 saat oluyor. yaklaşık saat başı bir bardak su içiyorum.
 
Bir de sabah kahvaltısında doyana kadar yiyorum ikinci öğünümü de saat 4-5 arası yapıyorum o zaman da doyana kadar yiyorum yemek konusunda kendime sınır getirmedim.
 
arkadaşlar tam gaz devam ediyordum adet oldum.. Bi kalktım 600 gram almışım ama sanırım şişkinlik. devam ediyorum diyete ama. hedef kiloma gelene kadar.size de öyle oluyor mu..
 
arkadaşlar tam gaz devam ediyordum adet oldum.. Bi kalktım 600 gram almışım ama sanırım şişkinlik. devam ediyorum diyete ama. hedef kiloma gelene kadar.size de öyle oluyor mu..

Tabii ki oluyor. Vücut su topluyor bu dönemde. Ama şunu da unutma, bu dönemde daha hızlı kilo veriliyor eğer kaçamak yapmazsan. Adetin bittikten 2 gün sonra tartıl.
 

Süper bende yarından itibaren bunları uygulamaya başlicam. Ama sanki yediklerime dikkat edince veremiyorum gibi geliyo bana illa bi diyete bağlı kalmam gerekiyomuş gibi geliyo ama ne yapmam gerekiyo tam bilmiyorum bakalım yarın dikkat etmeye başlicam :44:


Dışarı çıkınca ben de Burger'i görürsem dayanamam gerhalde. Yağlı da olsa zararlı da olsa resmen bağımlılık..

bana evrenin bi mesajı herhalde bugun Burger'dan yedikten sonra midemi bozdum dahada yemem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…