50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm..çoğu diyet yapanlar gibi bende kilo verdim diyip kendimi salanlardanım.gaza gelince dur diyebiliyorum kendime.çok güzel zayıflamıştım bi ara.şimdi tekrar o halime geri dönmek hatta daha da zayıflamak istiyorum kalori sayımı yaparak.en başından başladım okumaya önerileri dikkate alıp bi 5 kilo daha vermek istiyorum.hadi kimsecikler yokmu beraber çıksak bu yola.huhuuuuu

yine adet öncesi döneme girdim sanırım, sürekli tatlı istiyor canım, ne yesem ne yesem diye düşünüp duruyorum ve sinir oluyorum. yememem lazım yememem lazım diye telkin etmekten bıktım tartılmadım bu arada korkuyorum inş. almamışımdır kilo

Herkes bırakmış kendini :))

Bugün misafirliğe gittik toktum bir de yemeyeceğim tokum dedim annem pat diyette o dedi tabi diyette lafını duyunca zorla önüme bir sürü şey getirdiler yemezsen darılırım falan filan diye ısrar edince yedim zorla şiştm aşırı yedim göbeğim öyle bir çıktı ki ( Moralim de bozuldu. Sabah 56.6 çıkmıştım tartıda ama yarın kesin çok çıkcam. Bir de yarın arkadaşlarımla buluşcam dışarda yicem. Ama sonrasında sıkı tutcam diyeti bayağı bozdum bu aralar.

aslında durağan geçen bir dönemin ardından sıkı tutunca daha kolay kilo veriliyor. ramazanda öyle olmuştu. diyet yapmadım spor yapmadım ama yediklerimi abartmadım 1 ayda 2 kilo verdim ve sonra diyet yapmadım bir süre 1 kiloyu geri almışım. sonra işte sıkı tutunca 2 kilo verdim yine saldım 1 kilo aldım sıkı tuttum 2 kilo verdim, 2 ileri 1 geri 2 ileri 1 geri veriyoruz bakalım:) şu misafir olayım bitsin ben de diyet bıkkınlığından çıkmış oluyorum, 1 kilo falan alsam da geri 3-4 kilo birden vericem eminim:):)

Herkese merhaba! Ben 160 boyunda 55 kiloyum. 50 kilo olmak istiyorum.Eğer 50 kilo güzel durursa 48 istiyorum.Hayalimdi o benim. Ama şimdilik 50 diyelim. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Sanırım her çarşamba tartılıyormuşuz , onun dışında yaptığımız bir şey var mı? Hadi bakalım let the game begin!

Vermem gereken 3 kilo var belki 5 bilmiyorum verdikçe bakacağız ) ama bir türlü diyete başlayamıyorum hep haftaya pazartesi diyorum olmuyor,geçen sene azim vardı 4 kilo verdim şimdi pek istek yok ama yarından itibaren başlayacağım bir başlayabilsem gerisi gelir diye düşünüyorum

Ben de geldim.İlk Kez yazıyorum.Vermem gereken 6 kilo var.Diyet+leslie 5 mil yapıyorum.Bu şekilde 2 hafta içerisinde 2 kilo kadar verdim.Umuyorum devamı gelir.Destek istiyorummmmm.:)

Benim de ilk hedefim 50 :) senin nasıl gidiyor diyetin ?
38'den 34'e düşüne kadar devam edeceğim .Yüzüm bile tombullaştı sanki

canimya sen cok zayifsin nerene zayiflicaksin daha
boy ve kilon aranda 10 kilo fark var
ben 156 boyda 59 kiloyum senin gibi 51 kilo olsam zayif olurum senden kisa oldugum halde

arkadaslar ben de bu yarısma gruplarına katılmak istiyorum nasıl katılacagım foruma yenice kaydoldum...neyi nasıl yapacagımı bilmiyorum bu yarısmaların beni motive edecegine inanıyorum...kime mesaj yazmalıyım?

Ben de geldim.İlk Kez yazıyorum.Vermem gereken 6 kilo var.Diyet+leslie 5 mil yapıyorum.Bu şekilde 2 hafta içerisinde 2 kilo kadar verdim.Umuyorum devamı gelir.Destek istiyorummmmm.:)

ben de zayıflamak istiyorum su an 59 kilodayım ve 1.60 boyundayım daha onceki senelerde zayıflama çabalarım oldu ama malesef başarısız oldum...sizce bu cumaya kadar baslamalı mıyım? ben de katılabilir miyim?

sanırım buraya yazmalıyım kusura bakmayın yenice kaydoldum foruma.

ben 1.60 boyundayım 59 kiloyum

daha onceden diyet yapmıstım bundan 2 sene once basarılı oldum ama malesef hareketsiz bir yasamın getirdiği sonuclar yani kilolar ve ben hic mutl degilim.daha onceden diyet yaparken diyetisyen kontrolunde vermiştim ve beni motive ediyordu.bu grupların da beni motive edecegine inancım var.

diyet listem

7:00-7:30 kahvaltı 2 dilim beyaz peynir+2 dilim kepek ekmeği+ yeşillik+şekersiz çay

9:30 ara 10 fındık veya 2 ceviz + 1 bardak ayran
veya
1/2 pkt diyet bisküvi +1 bardak süt
12:00 7 kasık sebze yemeği + 1 kase yoğurt+ 2 dilim k. ekmeği

14:30 7 kasık yulaf gevreği+ süt
16:00 2 meyve

18:00 haslanmıs but veya onun degerinde et yemekleri+ salata+ 2 dilim k. ekmeği

20:30 1 pkt cubuk kraker veya 5 adet burcak

sizce nasıl?
bu diyetle daha onceden haftada 1 kilo verebiliyordum her sey saatli olunca vucut ona gore hazırlanıp ogutuyormus.siz ne dersiniz? yapabilir miyim? b

ben de 59 kiloyum. boyum da 158 cm. diyet yapmıyorum. spor yapıyorum. pff, canımı sıkıyo artık bu durum. eskiden olsa hemen zayıflardım. doğumdan sonra sabit kaldı bu kilo. :44: 52 olmam lazım.

Benim diyet listem bu şekilde.Biraz sıkı bir diyet bana göre.Öğlen yemeklerine baklagillerden , akşam yemeklerine de bulgur pilavı ekleyerek değiştiriyorum.2-3 haftadan sonra sıkıyor çünkü.
Etin yanında yoğurt yemiyorum.Ara öğünleri kaçırmıyorum.2 litre su içiyorum ki ben asla içemezdim zorluyorum kendimi.

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim light beyaz peynir ya da 2 adet light üçgen peynir , salatalık domates(yağsız,tuzsuz), 1 dilim çavdar ekmeği , şekersiz çay.

Ara: 1 Porsiyon meyve (örn. bir orta boy mandalina)

Öğle: 1 tabak sebze yemeği , 1 çay bardağı kadar yoğurt , 1 dilim çavdar ekmeği (yemek yaparken 1 tencere yemeğe 1-2 çorba kaşığı zeytinyağı koyuyorum.Sebze yemeği olarak bezelye,patates, barbunya yemiyorum)

Ara: 1 bardak light süt, 3 kuru kayısı.

Akşam: 1 kase çorba (baklagil,tarhana,domates gibi) , 3 köfte ya da 1 tavuk göğsü ,1 kase salata (yağsız)

Ara: 1 porsiyon meyve.

baya zengn bir diyetmiş, bununla haftada 1 kilo verebiliyorsan hiç düşünme başla ve devam et. ben bundan az yesem bile kilo vermem çok yavaşladı artık. ilk zamanlar çok hızlı gidiyordu kilolar, 55-57 arasında takılıp kaldım malesef

Bisküvileri listeden çıkart bence ya da light olanlarını ekle .

Çok sağlıklı buldum menünü .

Merhabalar yaşım 19, 1.60 boyundayım ve 60.5 kiloyum. Özellikle basen bölgesindeki fazlalıklarım beni çok mutsuz ediyor. Giydiğimi kendime yakıştıramıyorum. Ancak bunun için de hiç bir çaba sarfetmiyorum, motivasyonum çok düşük. Bunun için sizlere katılmak istedim. Asıl problemse şu ki yurtta kalıyorum ve çoğu zaman dışardan besleniyorum. İki sene önceki kiloma dönmek istiyorum (52) Herkese kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…