unutmadık :)) Sanırım o sözcük takdim etmekti :)
Aynen devam ediyoruz diyete çok ilerleme kaydettik sayılmayız biz de :)) Yavaş yavaş kurtuluyoruz kilolardan.
Herkese merhaba! Ben 160 boyunda 55 kiloyum. 50 kilo olmak istiyorum.Eğer 50 kilo güzel durursa 48 istiyorum.Hayalimdi o benim. Ama şimdilik 50 diyelim. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Sanırım her çarşamba tartılıyormuşuz , onun dışında yaptığımız bir şey var mı? Hadi bakalım let the game begin!
canimya sen cok zayifsin nerene zayiflicaksin daha
boy ve kilon aranda 10 kilo fark var
ben 156 boyda 59 kiloyum senin gibi 51 kilo olsam zayif olurum senden kisa oldugum halde
Ben de geldim.İlk Kez yazıyorum.Vermem gereken 6 kilo var.Diyet+leslie 5 mil yapıyorum.Bu şekilde 2 hafta içerisinde 2 kilo kadar verdim.Umuyorum devamı gelir.Destek istiyorummmmm.:)
sanırım buraya yazmalıyım kusura bakmayın yenice kaydoldum foruma.
ben 1.60 boyundayım 59 kiloyum
daha onceden diyet yapmıstım bundan 2 sene once basarılı oldum ama malesef hareketsiz bir yasamın getirdiği sonuclar yani kilolar ve ben hic mutl degilim.daha onceden diyet yaparken diyetisyen kontrolunde vermiştim ve beni motive ediyordu.bu grupların da beni motive edecegine inancım var.
diyet listem
7:00-7:30 kahvaltı 2 dilim beyaz peynir+2 dilim kepek ekmeği+ yeşillik+şekersiz çay
9:30 ara 10 fındık veya 2 ceviz + 1 bardak ayran
veya
1/2 pkt diyet bisküvi +1 bardak süt
12:00 7 kasık sebze yemeği + 1 kase yoğurt+ 2 dilim k. ekmeği
14:30 7 kasık yulaf gevreği+ süt
16:00 2 meyve
18:00 haslanmıs but veya onun degerinde et yemekleri+ salata+ 2 dilim k. ekmeği
20:30 1 pkt cubuk kraker veya 5 adet burcak
sizce nasıl?
bu diyetle daha onceden haftada 1 kilo verebiliyordum her sey saatli olunca vucut ona gore hazırlanıp ogutuyormus.siz ne dersiniz? yapabilir miyim? b
diyet grubuna benide alın kızlar.1.68 boy ve 58 kilo um50olmam lazımmmm
sanırım buraya yazmalıyım kusura bakmayın yenice kaydoldum foruma.
ben 1.60 boyundayım 59 kiloyum
daha onceden diyet yapmıstım bundan 2 sene once basarılı oldum ama malesef hareketsiz bir yasamın getirdiği sonuclar yani kilolar ve ben hic mutl degilim.daha onceden diyet yaparken diyetisyen kontrolunde vermiştim ve beni motive ediyordu.bu grupların da beni motive edecegine inancım var.
diyet listem
7:00-7:30 kahvaltı 2 dilim beyaz peynir+2 dilim kepek ekmeği+ yeşillik+şekersiz çay
9:30 ara 10 fındık veya 2 ceviz + 1 bardak ayran
veya
1/2 pkt diyet bisküvi +1 bardak süt
12:00 7 kasık sebze yemeği + 1 kase yoğurt+ 2 dilim k. ekmeği
14:30 7 kasık yulaf gevreği+ süt
16:00 2 meyve
18:00 haslanmıs but veya onun degerinde et yemekleri+ salata+ 2 dilim k. ekmeği
20:30 1 pkt cubuk kraker veya 5 adet burcak
sizce nasıl?
bu diyetle daha onceden haftada 1 kilo verebiliyordum her sey saatli olunca vucut ona gore hazırlanıp ogutuyormus.siz ne dersiniz? yapabilir miyim? b
Benim diyet listem bu şekilde.Biraz sıkı bir diyet bana göre.Öğlen yemeklerine baklagillerden , akşam yemeklerine de bulgur pilavı ekleyerek değiştiriyorum.2-3 haftadan sonra sıkıyor çünkü.
Etin yanında yoğurt yemiyorum.Ara öğünleri kaçırmıyorum.2 litre su içiyorum ki ben asla içemezdim zorluyorum kendimi.
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim light beyaz peynir ya da 2 adet light üçgen peynir , salatalık domates(yağsız,tuzsuz), 1 dilim çavdar ekmeği , şekersiz çay.
Ara: 1 Porsiyon meyve (örn. bir orta boy mandalina)
Öğle: 1 tabak sebze yemeği , 1 çay bardağı kadar yoğurt , 1 dilim çavdar ekmeği (yemek yaparken 1 tencere yemeğe 1-2 çorba kaşığı zeytinyağı koyuyorum.Sebze yemeği olarak bezelye,patates, barbunya yemiyorum)
Ara: 1 bardak light süt, 3 kuru kayısı.
Akşam: 1 kase çorba (baklagil,tarhana,domates gibi) , 3 köfte ya da 1 tavuk göğsü ,1 kase salata (yağsız)
Ara: 1 porsiyon meyve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?