50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet, motivasyonumuz mu eksik nedir

Yarından itibaren bir şeyler yapmaya başlayacağım..Diyet moduna girdim ki hafta kilom oynamadı ve iki gündür ne bulsam yiyiyorum..Diyet yapmayacağım sadece sağlıklı beslenip spora başlayacağım..Hadi bakalım hepimize kolay gelsin ..

merhaba
ben 9lu form çay içiyorum günde 3 kez.bitkileri ayrı ayrı karıştırarak yapıyorum.1 haftadır çayı düzenli kullanıyorum ve jillian michalesın 30 day shred yapıyorum bugün 4.günüm ve bu bir haftada 55den 53e düştüm.53.9 geldm az önce tartıldımki sabah kahvaltısı öğle yemeği ve su dersem 900 gr bunlar diyorum ben :)) ve günde en az 2 litre su içiyorum.kaçamak yapmamaya çalışıyorum.tavsiye bunlardan en uygununu yapman ve hiç zorlanmıyorum bunları yaparken.diyet takip etmiyorum ama hafif yemeye çalışıyorum.

Evett bende 5 kilo vercem 53 üm 48 olcam inşallah :) hergün yazcam buraya istesek her şeyi başarırız o yüzden kendinize inanın :)

Merhaba arkadaşlar boyum 1.59 kilom 59.3
Normalde Gün içersinde hiç yemek yemem gündüz uyurum gece uyanık olurum gecede oturup makarna felan yerim aşırı derecede Kola içiyorum
eskiden çok zayıfdım ne yersem yiyim kilo almazdım kolaya ve gündüz uykusuna başlayınca alt üst oldu herşey şu 1 ayda 9 kilo aldım internette araştırdım kola kilo yapıyormuş bende karar verdim bırakdım uyku düzenini düzeltmeye çalışıyorum şuan birde diyete başladım hergün kardeşimi okula götürürken yürüyüşde yapıyorum ama herkes zayıflayamazsın diyor nerde yanlış yapıyorum anlamış değilim inat ettim zayıflıycam banada destek olursanız çok sevinirim

slm arkadaslar ben 64le diyete basladim 3.5 hafta once ama bugun tartida 59u gorunce sizin grubunuza bir ugramak istedim diyetime devam edecegim insallah hadi bakalim hayirlisi

Ben de daha önce 8. gruptaydım 64 ten 55,7 ye düşünde kopmuştum gruptan ve yoğunluktan.
geçen hafta 58 i tekrar görünce bu sefer karatay diyetine başladım. bu sabah 55,9 u gördüm. ama son kg lar yavaş gittiği için insanın motivasyonu bozuluyor dedim gruba üye olayım da gaza gelirim :)

şimdi yaş 28,5 nisanda 29
boy 163
kg 55,9

hedefim doğum günümde yani 6 nisan da 52-53 olmaktı ama bu hızla giderse zor gb..

kim ne kdr kg vermiş diye liste tutan var mı haftalık? olmadı ben cmt den cmt ye tutabilirim.

slm arkadaslar ben 64le diyete basladim 3.5 hafta once ama bugun tartida 59u gorunce sizin grubunuza bir ugramak istedim diyetime devam edecegim insallah hadi bakalim hayirlisi

Merhaba, nasıl bi diyet yaptın merak ettim :) Tebrik ederim bu arada

Merhaba, nasıl bi diyet yaptın merak ettim :) Tebrik ederim bu arada

canim sagol ben haftanin bir gununu kendime ayiriyorum sevdigim seyleri yiyorum abartmadan o zaman 6 gun rahat geciyor ozenmiyorum biliyorum ki 6 gun sonra yine istedigimi yiyecem. bir de aralarda pek yememeye calisiyorum bence az ve devamli yemek degil tam tersine hatta canan karatay da oyle diyor sabah kahvalti oglen hafif bir sey aksama guzel bir yemek acikinca meyve ya da yogurt bazen badem atiyorum agzima sebze agirlikli tabii bu arada ben ayda 1 2 kilo degil de haftada 2 kilo beni ancak tatmin eder bekleyemem yani 1 ay yemeden icmeden kesil bir tartil 1 kilocuk gitmis haftada 1.5 normal zaten uzmanlar da oyle diyor dusunsene 30 gun gecmis 7 8 kilo vermissin yani benim fikrim bu

canim baya gayretlisin masallah ama dedigin gibi grupla motive oluyor insan aslinda ayni kilolarda gidip gelmisiz ben de 55 56lardaydim sonra 60i gecince gerisi geldi 64u tartida gorunce baya moralim bozuldu ben de 50leri seviyorum boyuma gore az ama zayif seviyorum 1.68 boyum ama saglikli bir sekilde tabii once saglik abartmaya da gerek yo zayif olcaz diye sagligimizdan olmayalim soyledigin listeyi hazirlayabilirsin ben yazarim insallah gorenler de sonra katilir zaten

kimsenin motivasyonunu düşürmesine izin verme sen karar verdıysen başarırsın

koşu bandım geldı bır haftadır kullanıyorum diyet yapmadım buna ragmen yarım kılo gıttı yarın tartılıcam bakalım ne durumdayım

1. Gün
Sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 1 yumurta, çay ya da kahve
Öğle: 1 kase light yoğurt, 1 salatalık, 2 grissini
Ara öğün: 1 elma
Akşam: 1 tabak sebze çorbası, 1 tabak kıymalı pırasa veya ıspanak, 1 adet portakal

2. Gün
Sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, 3-4 dilim salam, çay ya da kahve
Öğle: 1 haşlama tavuk budu, 1 tabak pirinç çorbası
Ara öğün: 1 portakal
Akşam: 1 tabak şehriye çorba, 1 tabak haşlama karnabahar

3. Gün
Sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, bir kibrit kutusu beyaz peynir, 1 adet salatalık, çay ya da kahve
Öğle: 3 ızgara köfte, 1 kase yeşil salata
Ara öğün: 2 grissini, çay ya da kahve
Akşam: 3 yemek kaşığı pilav, 1 ızgara biftek, bol salata (yağsız)

4. Gün
Sabah: 1 dilim kepek ekmek, 1 katı yumurta, 5 adet zeytin, çay ya da kahve
Öğle: 1 kase salata (zeytinyağlı ve limonlu), 1 kase sebze çorbası, 3 kaşık pilav
Ara öğün: 4 adet diyet bisküvi
Akşam: 4 adet ızgara köfte, 1 tabak ıspanak, 1 kase yoğurt

5. Gün
Sabah: 1 dilim ekmek, bir kibrit kutusu beyaz peynir, 1 bardak portakal suyu, 1 adet domates
Öğle: 1 haşlama tavuk budu, 3 kaşık makarna, çoban salata
Ara öğün: 1 elma
Akşam: 1 kase haşlama limonlu karnabahar, 1 haşlama sosis

burada görmüştüm çok beğendim ekleme çıkarmaları kendinize göre yaparsanız bu diyet tutarrr ben bulguru tok tuttuğu için daha çok tercih ediyorummm

Son düzenleme:

Anladım, zaten ne varsa yemekte var gerçi bende pek olmasa da Fazla yemiyorum, spor takviyesi de biraz var ama şu 3-4 kilo ne zamandır gitmiyo anlamış değilim

Anladım, zaten ne varsa yemekte var gerçi bende pek olmasa da Fazla yemiyorum, spor takviyesi de biraz var ama şu 3-4 kilo ne zamandır gitmiyo anlamış değilim

3 4 kilo bir sey degil ki canim zaten kilosu az olanlar zor veriyor ben de oyle duruyorum bazen gitmiyor o 2 3 kilo 15 20 yi veriyorlar mesela son 3 5te takiliyorlar ama cok sukur ki rahatsizlik derecesinde degil kilolar gider insallah en kisa zamanda

kızlar bende 1.58 boyunda 52 kiloyum. 3sene önce 57 kiloydum. 1senede anca 49 kiloya düşmeyi başardım. 2012 aralık ayına kadarda 49 kiloydum ama ne olduysa o aralık ayında tekrar kilo almaya başladım 52 kilo oldum şuan. aşırı yemek yediğim yok hatta çok az porsiyonlar tüketirim ama aburcuburdan bir türlü vazgeçemiyorum en çokda göbeğimden şikayetçiyim bu göbek nasıl gider şu 2-3 kiloyu nasıl veririm? spor yapmaya çalışyorm ama en fazla 40dakka dayanabiliyorum çok üşengecim motive olmaya ihtiyacım var helpp :l :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…