Bende geldim :) 56.4 kg.dan 52 kg.ya inmek istiyorum..37 yaşındayım ve troid hastasıyım..2 senede yavaş yavaş 16 kg verdim..Şimdi spora da başladım..Koşu bandında 30 dakika yürüyorum..15 dakika da göbek ve yanlar için yoga hareketleri yapıyorum..Buraya geldim ki aynı kiloda olan arkadaşlarla yaptığımız hataları görebilelim..
arkadaşlar boy 1.63 kilom 55 aslında benim çok bir kilom yok sadece 2 kilo fazlam var
gel gelelim pamuk gibi bir göbeğim var fazla yemek yediğimde çıkıveriyor elbiseden hemen
bende istikrarlı bir şekilde spora başlamak istiyorum
bu aşamada sizin dstekleriniz çok önemli
slm arkadaslar ben 64le diyete basladim 3.5 hafta once ama bugun tartida 59u gorunce sizin grubunuza bir ugramak istedim diyetime devam edecegim insallah hadi bakalim hayirlisi
Merhaba, nasıl bi diyet yaptın merak ettim :) Tebrik ederim bu arada
Ben de daha önce 8. gruptaydım 64 ten 55,7 ye düşünde kopmuştum gruptan ve yoğunluktan.
geçen hafta 58 i tekrar görünce bu sefer karatay diyetine başladım. bu sabah 55,9 u gördüm. ama son kg lar yavaş gittiği için insanın motivasyonu bozuluyordedim gruba üye olayım da gaza gelirim :)
şimdi yaş 28,5 nisanda 29
boy 163
kg 55,9
hedefim doğum günümde yani 6 nisan da 52-53 olmaktı ama bu hızla giderse zor gb..
kim ne kdr kg vermiş diye liste tutan var mı haftalık? olmadı ben cmt den cmt ye tutabilirim.
Merhaba arkadaşlar boyum 1.59 kilom 59.3
Normalde Gün içersinde hiç yemek yemem gündüz uyurum gece uyanık olurum gecede oturup makarna felan yerim aşırı derecede Kola içiyorum
eskiden çok zayıfdım ne yersem yiyim kilo almazdım kolaya ve gündüz uykusuna başlayınca alt üst oldu herşey şu 1 ayda 9 kilo aldıminternette araştırdım kola kilo yapıyormuş bende karar verdim bırakdım uyku düzenini düzeltmeye çalışıyorum şuan birde diyete başladım hergün kardeşimi okula götürürken yürüyüşde yapıyorum ama herkes zayıflayamazsın diyor nerde yanlış yapıyorum anlamış değilim inat ettim zayıflıycam banada destek olursanız çok sevinirim
canim sagol ben haftanin bir gununu kendime ayiriyorum sevdigim seyleri yiyorum abartmadan o zaman 6 gun rahat geciyor ozenmiyorum biliyorum ki 6 gun sonra yine istedigimi yiyecem. bir de aralarda pek yememeye calisiyorum bence az ve devamli yemek degil tam tersine hatta canan karatay da oyle diyor sabah kahvalti oglen hafif bir sey aksama guzel bir yemek acikinca meyve ya da yogurt bazen badem atiyorum agzima sebze agirlikli tabii bu arada ben ayda 1 2 kilo degil de haftada 2 kilo beni ancak tatmin eder bekleyemem yani 1 ay yemeden icmeden kesil bir tartil 1 kilocuk gitmis haftada 1.5 normal zaten uzmanlar da oyle diyor dusunsene 30 gun gecmis 7 8 kilo vermissin yani benim fikrim bu
Anladım, zaten ne varsa yemekte var gerçi bende pek olmasa daFazla yemiyorum, spor takviyesi de biraz var ama şu 3-4 kilo ne zamandır gitmiyo anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?