canim baya gayretlisin masallahama dedigin gibi grupla motive oluyor insan aslinda ayni kilolarda gidip gelmisiz ben de 55 56lardaydim sonra 60i gecince gerisi geldi 64u tartida gorunce baya moralim bozuldu ben de 50leri seviyorum boyuma gore az ama zayif seviyorum 1.68 boyum ama saglikli bir sekilde tabii once saglik abartmaya da gerek yo zayif olcaz diye sagligimizdan olmayalim soyledigin listeyi hazirlayabilirsin ben yazarim insallah gorenler de sonra katilir zaten
kızlar bende 1.58 boyunda 52 kiloyum. 3sene önce 57 kiloydum. 1senede anca 49 kiloya düşmeyi başardım. 2012 aralık ayına kadarda 49 kiloydum ama ne olduysa o aralık ayında tekrar kilo almaya başladım 52 kilo oldum şuan. aşırı yemek yediğim yok hatta çok az porsiyonlar tüketirim ama aburcuburdan bir türlü vazgeçemiyorumen çokda göbeğimden şikayetçiyim bu göbek nasıl gider şu 2-3 kiloyu nasıl veririm? spor yapmaya çalışyorm ama en fazla 40dakka dayanabiliyorum çok üşengecim motive olmaya ihtiyacım var helpp :l :)))
merhaba kızlar 55 kiloyum 1.60 boyundayım.hedefim 52 ama 50 de olabilir
geçen sene bu zamanlarda 60-69 grubundaydım 13 kilo verdim inşallah 3-5 kilo veririm herkese başarılar
Merhaba,
son kiloları vermek azim istiyor umarım başarırız
merhaba kızlar 55 kiloyum 1.60 boyundayım.hedefim 52 ama 50 de olabilir
geçen sene bu zamanlarda 60-69 grubundaydım 13 kilo verdim inşallah 3-5 kilo veririm herkese başarılar
bende 59 kiloyum 1.58 boyundayım..acil kilo vermek istiyorum...eskiden çok istikrarlıydım..vericem der verirdim ama şuan çok iradesizim..vericem diyorum ve sonra bol bol yiyiyorum..ama 1 ayda 3-4 kilo versem yeter bana ...bulgur diyeti yapıcam bu sitede okudum karabuğday yada esmer bulgurlada yapanlar varmış bende yarın başlıycam..lütfen destek olalım birbirimize
kizlar herkese kolay gelsin bundan sonra her ptesi tartilip yazalim yarisma gibi dusunun bir liste oluyor ama bilen varsa lutfen yapsin ben bugun tartildim 58 kiloyum boyum 1.68 hedefimde 50 falan su anda lahana corbasi diyetini yapiyorum bugun 4.gunum hadi bakalim hayirlisi haftaya kadar kac kilo vericez
merhaba arkadaşlar
bugün öğlene kadar sırf sıvı gıdalar tükettim.
şekersiz çay ve su
öğlende
çorba, dalyan köfte ve kepekli makarna
yoğurt ve salata
ekmek hiç yok.
sonrada yarım saat tempolu yürüyüş.
ara öğün olarak da elma yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?