50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman bu cmt kg yazmaya başlayalım. cmt sabah aç karnına kaç geldiğimizi. her hafta takip ederiz..

verirsin canım belki metabolizman yavaşladığı için rejim sürecinde ne yesen daha çok yarıyordur. diyetisyenler genelde kaloriyi arttırıyor metabolizma hızlanıyor başta biraz kg alıp sonra düzenli beslenerek kg vermeye başlıyorsun.
ben karatay diyeti deniyorum bir haftadır memnunum tatlı veya ekmek krizine de girmedim daha..

merhaba kızlar 55 kiloyum 1.60 boyundayım.hedefim 52 ama 50 de olabilir
geçen sene bu zamanlarda 60-69 grubundaydım 13 kilo verdim inşallah 3-5 kilo veririm herkese başarılar

nazperver mrb ctesi yaziyoruz degil mi ama ben yurtdisinda yasiyorum 7 saat fark var aramizda ben sabah yazarim ama sizde aksam olmus oluyor olsun onemli olan kilo vermek kitalar destegimize engel olamaz degil mi bu arada karatay diyetiyle ne kadar verdin ben canan karatayi dinlemistim ve cok mantikli konusuyordu onun yontemi bana uygun gelmisti ama daha once yapmadim

arkadaslar ya biraz daha mi katilimi artirsak yani biraz daha aktif olsak destek olalim dedik ya birbirimize

arkadaşlar bende aranıza yeni geldim 55 kiloyum 1.60 boyundayım, 48 olmak istiyorum. daha bi diyet ayarlamadım, spor programıda yapacağım bakalım, sizde önerilerde bulunursanız sevinirim..

selam kızlar...bi listeden bahsetmişsiniz,ben de katılmak isterim.kısaca bahsedeyim ben kendimden...suan tamıtamına 58.4 boy 161.gecen nısan mayıs arası iki ayda 8 kılo vermiştim.62 den 54e inmiştim.epeyde korudum aslında ama uzun kış geceleri sebebim oldu işte...artı 4 kiloyla burdayım yine...geçen sene de böyle liste falan vardı,iyi motive ediyo...kaç zamandır başlıyorum güya dikkat etmeye,ama her günün sonunda kendimi kaybediyorum akşam yemeği sofralarında neyse ya düştü çenem...görüşürüz arkadaşlar,bu defa daim olur inş.... şimdi biraz spor...

selam kızlar
boyum 1,58 ve 59 kiloyum.
bende dikkat edip kilo vermek istiyorum.
çünkü bebiş düşünüyoruz.
hamile kalmadan biraz kilo vermek istiyorum.
hadi bakalım herkese başarılar.

selam
ben bugün neler yediğimi söylicem
sabah iş yerinde verilen poğaçayı yedim öğlene kadar
iki bardak çay ve 1 litre su içtim.
saat 12:30 da iş yerinin etrafında
tempolu yarım saat yürüyüşümü yaptım.
daha sonra öğlen yemeğine gittim.
diyet yemeği aldım.
bir kase çorba
taze fasulye
kepekli makarna
ve bir kasede salata yedim.
ekmek hiç yemedim.
elmada verdiler onuda daha sonra yicem.
bugün buraya yazmaya başladım.
kendimi bu şekilde motive edicem. herkese başarılar.
inşallah bende verebilirim.

bende 59 kiloyum 1.58 boyundayım..acil kilo vermek istiyorum...eskiden çok istikrarlıydım..vericem der verirdim ama şuan çok iradesizim..vericem diyorum ve sonra bol bol yiyiyorum..ama 1 ayda 3-4 kilo versem yeter bana ...bulgur diyeti yapıcam bu sitede okudum karabuğday yada esmer bulgurlada yapanlar varmış bende yarın başlıycam..lütfen destek olalım birbirimize

hadi bakalım gazamız mübarek olsun.
bende bugünden itibaren başladım dikkat etmeye
ve burdan yazıcam gün gün ne yediğimi ki motive olabileyim.
aynı boy ve kilodaymışız.
bakalım hangimiz önce kilo vericek burdan paylaşırız. başarılar.

saat 3 gibi elmamı yedim
bir bardakta çay içtim tabi şekersiz.
akşama ne yediğimide yarın söylicem
birazdan çıkıyorum iyi akşamlar

kizlar herkese kolay gelsin bundan sonra her ptesi tartilip yazalim yarisma gibi dusunun bir liste oluyor ama bilen varsa lutfen yapsin ben bugun tartildim 58 kiloyum boyum 1.68 hedefimde 50 falan su anda lahana corbasi diyetini yapiyorum bugun 4.gunum hadi bakalim hayirlisi haftaya kadar kac kilo vericez

evet bencede her pazartesi kilolarımızı söyleyelim.
yarışma olursa daha çok motive oluruz.

[TABLE="class: grid, width: 217"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
boy
[/TD]
[TD]
kilo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
nihalgerez
[/TD]
[TD]
158
[/TD]
[TD]
59
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hanguley
[/TD]
[TD]
158
[/TD]
[TD]
59
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
merguana
[/TD]
[TD]
160
[/TD]
[TD]
55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
karadut99
[/TD]
[TD]
160
[/TD]
[TD]
55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ummueslem
[/TD]
[TD]
161
[/TD]
[TD]
58,4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
inci80
[/TD]
[TD]
168
[/TD]
[TD]
58
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

merhaba arkadaşlar

bugün öğlene kadar sırf sıvı gıdalar tükettim.
şekersiz çay ve su

öğlende
çorba, dalyan köfte ve kepekli makarna
yoğurt ve salata
ekmek hiç yok.

sonrada yarım saat tempolu yürüyüş.

ara öğün olarak da elma yicem.

nihal ellerine saglik liste guzel olmus gorunce bile motive oldum bu arada kahvaltida pek bir sey yememissin bir diyet programi mi uyguluyorsun yoksa kendine gore mi belirledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…