50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar bende geçen sene diyetle 3 ayda 15 kilo vermiştim 53 aradan bir yıl geçti tekrar 57ye çıktım 2 haftadır dikkat ediyorum ama durdu kilo vermem ki normalde bünym benim çok iyi sonuç verirdi diyete şimd, gram oynamıyo ya şişkinlik gitti ilk hafta ama şuan bide malum regl dönemine yakın yine şişkinliğim var. napabilirim nasıl kırılır vücudun direnci üstelik günlük 3 milde yürüyorum bi video ile43:

dolunaydan dolayidir canim o yukarda yazmistim bu ara herkes kilo verememekten sikayetci nisan gibi vermeye baslarsin

Yediklerin gayet güzel..Cips ile kola çokk kötü.. Ben uzun zamandır kola almıyorum..Sigara gibi bağımlılık yapıyor..

Eşimde bir gün çorba içiyor ,ertesi gün normal tahıllı ekmek ile kahvaltı,arada su ve meyva,akşamda et-tavuk ve salata yiyerek iki hafta da spor bile yapmadan iki kilo verdi..Taylan Kümelinin kızının bloğunda listelerden uyguladık kilo vereceğine aldı..6-7 kere besleniyordu ama bize yaramadı..Eşim de bu şekilde beslenmeye başladı..Sende eminim yararını görürsün..

Regl dönemine yakın vücut su topluyor..Bence reglin bittikten iki,üç gün sonra tam kilonu görürsün..Moralini bozma ..

Sabah

iki dilim tahıllı ekmek
2 yumurta
peynir
1 çay kaşığı kaymak
1 çay kaşığı reçel

Ara
Yaban mersinli,kiwili,tarçınlı,zencefilli,
zerdaçallı,cevizli yoğurt

Akşam

Küçük kase kıymalı kabuska
5 tane köfte
yoğurtlu atom marul

Ara

Zencefilli,kuşburnu ile
yeşil çay 6-7 tane kuru yaban mersini

Yatmadan önce

Bir bardak kefir

Bu arada ben diyet uygulamıyorum..Sadece acıkınca yiyorum acımadan yemiyorum..Canım çikolata mı istedi bir ısırık alıyorum..Diyet moduna girdiğimde her şeyi yemek istiyorum..Bu şekilde yavaş yavaş kg veriyorum..Ara sıra trambolin ile zıplıyorum..Ya da ip atlar gibi yerimde zıplıyorum..Hareketli olmaya çalışıyorum..Bakalım zaman ne gösterecek..

Selam arkadaşlar

bugünkü menüm
sabah
bir kase kflex
öğlen
mantar çorba
fırında sebzeli tavuk
bulgur pilavı
yoğurt ve salata

acıkınca elmam var onu yicem.:26::26:

mrb arkadaslar su anda newyorkta saat 8.32 a.m. pazar gunu saatler ileri alindi cunku turkiyede mart sonu alinacak heralde neyse ben simdi 1 bardak ilik suyumu iciyorum kahvaltida salatalik krem peynir cay ekmek dusunuyorum ama canim da istemiyor belki sutlu sekersiz kahve icerim bakicaz artik bu arada lahana diyetimi sonlandirdim kendi diyetime dondum kisin belki tekrar denerim bu arada ptesiyi merakla bekliyorum bu liste isi iyi oldu degil mi kizlar

pardon devam ediyim yanlışlıkla onayladım
sabah araöğün:2 adet kepekli büskivi ,ıhlamur içtim
öğle:bir kase mercimek çorba,yarım dilim ekmek ,bir porsiyon döner cıktı yemekte ama ben sadece dönerini yedim etini yani,pilavı bıraktım.1 tane ayran
öğle araöğün:1tane 200ml süt,bir tane kuru incir
akşam :nohut var bakalım yanına bir çorba yaparım sanırım yoğurtla yerim yatarım
tek sorunum yeşil çayı içmiyorum ne zamandır içmem gerekiyor.iş çıkışıda yürüyüş bugünlük böyle arkadaşlar .acayip motive olmuş durumdayım.kendime inanıyorum 3 günde 1 kiloya yakın verdim.61,7ile başladım.sabah tartıda 60,8 dim.ortalama günde 300-400 gr veriyorum sanırım.sabahki menümü yazarım arkadaşlar yine

slm kızlar :) tartılmak için sabırsızlanıyorum 4 gün tartıya çıkmama kararı aldım 2 gün gitti bakalım neler olcak çok merak ediyorum bide regl oldum bu durumda geçince da ii olur sanırım

sabah: sirkeli ballı ılık su
kahvaltı: peynir, 2 zeytin , 1 bardak şekersiz çay ve elma yedim yemekten sonra içilen bitki çayı ,içtim
ara öğün: vaktim yoktu sadce bol su içtim
öğle yemeği alışkanlığım yok şuan sadce 1 kuru incir yiorum
akşam: 1 tane biber dolma , salata, 1 dilim çavdar ekmeği ve yine çay ve suya devam :)
ama bugün en kötü günümü geçiriyorum herşeylerden yemek istiyorumm tıka basa şişene kadar:18:

sabah bir etimek 1 haşlanmış yumurta yarım bardak greyfurt suyu domates
ara yğurt
öğle ekmezsz tavuk döner birazda pilav yedim ama 3 4 kaşık
ara (arkadaş sıcak bazlama getirmiş ucundan az aldım:)
akşam bir kase yoğurt içine pekmez kattım azcık ne biliim ya şu ara hoşuma gidiyo iki de kayısı

çok mu yemişim ya

yok canım bence yediklerin gayet normal

Kızlar ben birde cumartesi günü evde spora başlayacağım. Jillian Michaels'ın 30 Day Shred denilen bir egzersiz programı var onun videolarını indirdim 1 ay boyunca yapcaz artıkk!!

slm kızlar.bende 59 kiloyum, 64 kiloydum 2 ay önce, abur cuburu kesince kilo verdim ama heryer gidiyo o sezeryandan kalan göbek aynen duruyo, ben nasıl göbeğimi eritcem yaaaaa...yardımmmm

SABAH

Küçük kasede süt
yulaf
yaban mersini kurusu
tarçın
zencefil

ÖĞLE

gözleme
çay
4-5 sarma

Akşam

elma
portakal
süt

Metobolizma hızlandırıcı çay.2 litre su

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…