dün zaten eşimede söyledim artık almayalım böyle şeyler eve
daha yararlı şeyler var kilo yapmayan
sebze meyve onlardan yemek lazım.
sanada sınvında başarılar dilerim.
slm kızlar bende geçen sene diyetle 3 ayda 15 kilo vermiştim 53 aradan bir yıl geçti tekrar 57ye çıktım 2 haftadır dikkat ediyorum ama durdu kilo vermem ki normalde bünym benim çok iyi sonuç verirdi diyete şimd, gram oynamıyo ya şişkinlik gitti ilk hafta ama şuan bide malum regl dönemine yakın yine şişkinliğim var. napabilirim nasıl kırılır vücudun direnci üstelik günlük 3 milde yürüyorum bi video ile43:
dolunaydan dolayidir canim o yukarda yazmistim bu ara herkes kilo verememekten sikayetci nisan gibi vermeye baslarsin
tartıda değişiklik olmayınca motivasyonda azalıyo tabi inş dediğin gibi olur canım
selam;
bugün sabah kflexe başladım.
yarım yağlı sütle kflexi yedim.
öğlende
gene diyet bölümünden aldım
çorba
taze fasulye
bulgur pilavı
yoğurt ve salata
aralarda süt ve sarı leblebi
akşama allah kerim
(akşamları kendimi tutamıyorum. eşimde abur cubur meraklısı
dün yine almış cipsleri kolayı gelde yeme kardeşim.)
kizlar benim bugun corba diyetimin 6. gunu ama
aksam bir yere davetliyim yemezsem olmaz azicik kaciricaz artikama iyi gidiyorum sukur ibre sola dogru kaymaya devam ediyor ptesiyi merak ediyorum bakalim herkes ne kadar kilo kaybetmis. bu arada ctesi yine kendi diyetime devam ederim heralde
slm kızlar bende geçen sene diyetle 3 ayda 15 kilo vermiştim 53 aradan bir yıl geçti tekrar 57ye çıktım 2 haftadır dikkat ediyorum ama durdu kilo vermem ki normalde bünym benim çok iyi sonuç verirdi diyete şimd, gram oynamıyo ya şişkinlik gitti ilk hafta ama şuan bide malum regl dönemine yakın yine şişkinliğim var. napabilirim nasıl kırılır vücudun direnci üstelik günlük 3 milde yürüyorum bi video ile43:
sabah bir etimek 1 haşlanmış yumurta yarım bardak greyfurt suyu domates
ara yğurt
öğle ekmezsz tavuk döner birazda pilav yedim ama 3 4 kaşık
ara (arkadaş sıcak bazlama getirmiş ucundan az aldım:)
akşam bir kase yoğurt içine pekmez kattım azcık ne biliim ya şu ara hoşuma gidiyo iki de kayısı
çok mu yemişim ya
kızlarr bende geldim aranıza 19 yaşında 1.69 boyunda 59 kiloyumm :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?