benim basenlerim geniş canım ya vermezsem gitmiyo koşu bandı egzersiz herşeyi denedim:26:
burada yazilanlari gorunce kizdim kendime,harikasiniz arkadaslar,ben sabahlari ii basliyorum-kahaltiyi pek sevmedigimden sanirim- aksama dogru cozutuyorum.bu yuzdende kaplumbaga hiziyla gidiyo kilolarama burasi cidden iyi gaz veriyo insana,okudukca moda giriyorum...bugun daha iyi gececek insallah!
ben de öyle oldum bir ara. sabahları canım pek istemez az yiyordum ve öğleden sonra ipin ucu kaçmış oluyordu. amabir kaç gündür yemem gerekenleri koyuyorum servis tabağına zorla da olsa yiyorum ve diyetime tekrar dönebildim (maşallah) diyebilirim. 2 haftaya kadar bende yazabilirim buraya. 59 ları görürsem
günaydınnnn günaydınnnn günaydınnn :)
kilo bildirimimi yapıyorum
tam:60 kiloyum 1,7 kilo 6 günde verdim.pazar günü 59,9 u bile gördüm.50 li sayıları görmeyeli çok olmuştu çok gaza geldim arkadaşlar..bildirimleri alalım
bu azimle devam edersen olur kesin.geçen yıl mayıs haziran gibi ben de 60-69 aralığına yazıyodum.62den 54e düşmüştüm iki ayda.sonra kış gelince olanlar oldu ,tekrar aldım 4ünü...
günaydın kızlarr
eeveet beklenen gün geldi kilo bildirimi yapıyorum :
10 gün oldu 58 dim 56.3 kiloyum bugün itibariylee dahada vericez inş.
2 gündür biraz kaçamak yapıyorum amaeşim evdeydi hep onun yüzünden
Tebrik ederim çok güzel vermişsin canım
başarılarının devamını dilerim.
günaydınnnn günaydınnnn günaydınnn :)
kilo bildirimimi yapıyorum
tam:60 kiloyum 1,7 kilo 6 günde verdim.pazar günü 59,9 u bile gördüm.50 li sayıları görmeyeli çok olmuştu çok gaza geldim arkadaşlar..bildirimleri alalım
günaydın kızlarr
eeveet beklenen gün geldi kilo bildirimi yapıyorum :
10 gün oldu 58 dim 56.3 kiloyum bugün itibariylee dahada vericez inş.
2 gündür biraz kaçamak yapıyorum amaeşim evdeydi hep onun yüzünden
evet arkadaslar son durum 57.7,giden 700gr.aslinda hafta sonu 57.3u gormustum ama malum gune girdim ona bagliyorum...neyse allah bereket versin,bu da bisey,dimi ama:)
süper süper bi tablo olmuş :)) insana moral veriyor böle dayanışmalar.
bugünkü menüm
sabaheynir zeytin bir dilim ekmek
araöğün:yeşil çay ,kepeli galeta
öğlenastırmalı kuru fasulye,cacık,yuvarlak kepek ekmeği,30 dk yürüyüş
araöğün :kuru incir 1 tane,süt
akşam :Allah kerim :)nasıl menü aşırı mı sizce?
meraba kızlar, topiğinizin en şişkosu olarak beni de aranıza alırmısınız, boyum 160 kilom 62.1, 54 kiloya düşmek istiyorum, bir zamanlar bu topikte 55 kilo olmuştum, ama ikinci bebeğime hamile kalınca kiloları aldım geri, çocuklardan pek spor yapmaya vaktim olmuyor, yediklerime dikkat etmeye çalışcam bakalım, bir de emzirdiğim için çok sıkı bir diyet yapamıyorum, bugünki yediklerim
sabah iki kibrit kutusu kadar peynir, beş tane zeytin, domates salatalık, bir dilim ekmek şekersiz çay
ara bir bardak süt, bir tane kuru incir, birazda oğlumun yumurtasından bir iki lokma kaçırdım
öğlen bir tabak patatesli köfte, salata, bir dilim ekmek
bol bol su içmeye çalışıyorum, sabahları kalkınca mutlaka iki bardak su içiyorum, bir de yeşil çay içiyorum günde iki üç fincan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?