50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk canım, aslında normal beslensem emzirmeyle bayağı kilo verirdim, ama ben abur cuburu çok yiyorum, bir de pastalar börekler filan haliyle kilo vereceğime fazlasıyla geri alıyorum, hamilelik düşünüyorsan fazla kilolarından kurtulman en iyisi, benim kilo fazlam vardı zaten birde üstüne hamilelikle çocuk kilo alsın diye bol bol yiyince çocuk yerine ben kilo aldım, şimdi benim sorunum akşamla, akşam eve gidince ne bulursam yiyorum, kendimi durdurmam lazım...

kizlar mrb herkese pek ugrayamadim son zamanlarda tabloda da belli oluyor zaten sebebi benden baska kilo aln olmamis neyse bu bana ders oldu bugun basliyorum insallah haftayi eksi kiloyla bitiririm insallah

ben geldim sınavım geçti artık sağlıklı bi şekilde zayıflayabilirim inş. evdeki abur cubur bitti çok şükür yasak artık almak , sonra sağlıksız beslenmekte yok, aşırı ekmek yemekte yok, dışarıda yemekte yok, neler var; yürüyüş var, bol bol su içmek var..... bu arada 54 olmuşum :)

DÜN SABAH

1 bardak süt 6-7 yaban mersini

ÖĞLE

2 yumurta
1 dilim karabuğday ekmeği
peynir
domates
salatalık

Akşam

küçük kase etli kereviz

Aralarda bitki çayı yaban mersini

slm kızlar tünaydınnnlarrr..59,8 gördüm günlük 200 gr iyi sayılır sanırım.
sabah:1 tane haşlanmış yumurta ,3 zeytin,bir dilim ekmek,bir baydak şekersiz çay,salatalık :)
araöğün:1 cay bardağı sütle kflex
öğle:salata,erişteli mercimek çorbası,köfteli patates
araöğün:yeşil çay,2tane kuru kayısı
akşam:Allah kerim..kardeşimin doğum günü bugün pastayı ben yaptım nasıl yemeden duracam akşama bilmiyorum...

slm canım, maşallah darısı bana inşallah bende ellili kilolara düşerim bir gün, öğünlerin çok güzel akşama da dikkat edersen, ben dün tüm gün dikkat ettim tam akşam yatacakken yemek yeme krizine girdim mutfakta ne bulduysam yedim sonra da bin pişman uyudum bu akşamları napcam ben ya, hayatımdan çıkarmam lazım akşamları, akşam olunca benim yemek krizim tutuyo valla...

Sabah

1 küçük kase yulaflı,kayısılı cevizli süt

öğle

1 poğça
1 ekler

akşam

salata
2 kaşık makarna

günaydınlar
diyetler nasıl gidiyor bakalım.
gidiyormu kilolar.

herkes patır patır kilo veriyor.
ben olduğum yerde sayıklıyorum
çok sinir olmaya başladım ya
yemiyorum aç kalıyorum bütün gün
ama gene aynıyım gene aynı
gram oynamıyor.
sabah tartılıyorum bakıyorum.
akşam eve gidince gene tatrılıyorum
aynı moralmen çökmüş durumdayım kızlaaar

günaydın cancazlarım bu yediklerimm

sabah: 2 yumurta
3 zeytin
kibrit kutusu kadar peynir
ufacık ekmeğin üstüne reçel
şekersiz çay
maydanozzz

öğle: 2 tane yeşil elma

ara: çayy

akşam: yeşil mercimek 1 tabak
1 tanede elma

kızlar sizce nasılllllllllllllll spor yapamıyorum ama arada evde tepiniyorum

canım bozma moralini... bugün bişey öğrndim eğer diyetteyim zayıflıycam dedikçe insan aynı kalırmış zayıflayamazmış. yani bi nevi beyinde bitiyor bence sağlıklı beslenicem diycekmişsin biz heralde kafamıza çok takıyoruz bu yüzdende ilerliyemiyoruz. şu 3 gündür inan bende yerimde sayıklıyrum yada tartı yanlış yani dicem o ki biraz rahatla kendini şartlandırma , dikkat et sadece okadar

slm kızlar. kaç gündür yazamıyorum hep işim çıkıyo fırsat bulamıyorum.

bugünki listem ;
sabah; ılık sirkeli su, form çayı

kahvltı; karatayın kahvaltısını denedim o kadar şey ekmeksiz yenmiyo yedim ama midem zor kaldırdı bana göre değil

öğlen ;yarım haşlanmış patates , çorba, 1 kase yoğurt

ara; form çayı

akşam ; mercimekli salata, tavuk ızgara

bol su, spor.....( bu arada ekmeği tamamen listeden çıkardım)

Bende 163 boyunda 56.3 kiloyum kızlar ve yanlarımdan şikayetçiyim siz hangi yöntemleri kullanıyorsunuz ben 3 gündür kalori sayıyorum.

canım ya dün akşam eşimin sayesinde boy ölçümü yaptık ben 1.62 olmuşum ben kaç sene önce ölçmüştüm hala aynıyımdır sanıyodum bildirmek istedim cnm

kızlar merhaba geçen gün bir sayfada ayran detoksu yapıldığını okudum.yapanınız oldu mu hiç?bu arada ayran detoksunu yağlardan kurtulmak için yapıyorlar öyle okudum.yarın ben de başlamak istiyorum fakat sonuç alan oldu mu merak ediyorum.

Kızlar kusura bakmayın bir iki gün yazamadım bi il dışı olayı vardı da tabi il dışı olunca da diyet miyet kalmadı aynı kiloda kaldım sporda yapmıştım ama napalım kaldığım yerden devam edicem ama hiç diyet yapasım yok canım bişiler çektiği için değil istek yok ne biliyim bazen çok istiyorum diyet yapmak ama şimdi nedense puff yok hiç yok biraz gaza gelmem lazım ne yapsam ki :''(((

mrb ben yaptım 2 gün tüm herşeye uydum. ilk gün 900 gr verdim ikinci günde 200 gr verdim. 3 gün tartıldığımda sadece 600 gr gittiğini söyleyebilirim, vücut için yinede iyi bir sonuçtu cünkü benim metabolizmam çok yavaş çalışıyor

slm kızlar
bgünki menüm ;
sabah :ılık sirkeli ballı su
kahvaltı: 1 salata ,peynir,4 zeytin, 6 adet fndık, ymekdn sonra içilen btki çayı
öğlen : çorba, keten tohumlu yoğurt, 1 elma
akşam: salata , güveçte kabak, 1 kaşık bulgur,btki çayı
bol su, spor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…