merhaba hanımlar, ben de uzunca bir aradan sonra tekrar kilo vermeye motive olmaya çalışıyorum, geçen yaz 65 kilo ile başlayıp 55 kilo ile bitirdiğim zayıflama turunu kış sezonunda tüm dikkat etmelerime rağmen 58,5 kiloya dayanarak bozdum. geçen yaz hedefim olan 49-50 kiloyu göremedim. ama bu yaz için daha yakın bir hedefle başlamış olacağımdan bu sefer hedefe ulaşmak için her şeyi yapıcam. çünkü kilomu vermeden bebiş düşünmek istemiyorum ama eylülde ikinci bebiş istiyoruz artık, eylüle kadar kilomu vermiş ve sabitlemiş olarak gebe kalmak istiyorum:) vücudum alarm veriyor ve resmen spor istiyor, yürüyüş yapmadığım evde tıkılıp kaldığım için, sürekli kas tutulması kas ağrısı problemi yaşıyorum, diyet bir yana acilen egzersiz yapmaya başlamam gerekiyor. beni de aranıza alırsanız sevinirim. herkese kolaylıklar diliyorum:)
merhabalar beni de kabul edin bana da yardım edin kızlar lütfen...bende diyete başladım ve 2 gün oldu boyum 1.58 kilom 57 ve ben 48 olmak istiyorum
teşekkür ederim canım ben alkali diyet yapmaya çalışıyorum bakalım ne olacak
tobeperfect bende yoğurt yerine kefir içmeye çalışıyorum
merhaba hanımlar, ben de uzunca bir aradan sonra tekrar kilo vermeye motive olmaya çalışıyorum, geçen yaz 65 kilo ile başlayıp 55 kilo ile bitirdiğim zayıflama turunu kış sezonunda tüm dikkat etmelerime rağmen 58,5 kiloya dayanarak bozdum. geçen yaz hedefim olan 49-50 kiloyu göremedim. ama bu yaz için daha yakın bir hedefle başlamış olacağımdan bu sefer hedefe ulaşmak için her şeyi yapıcam. çünkü kilomu vermeden bebiş düşünmek istemiyorum ama eylülde ikinci bebiş istiyoruz artık, eylüle kadar kilomu vermiş ve sabitlemiş olarak gebe kalmak istiyorum:) vücudum alarm veriyor ve resmen spor istiyor, yürüyüş yapmadığım evde tıkılıp kaldığım için, sürekli kas tutulması kas ağrısı problemi yaşıyorum, diyet bir yana acilen egzersiz yapmaya başlamam gerekiyor. beni de aranıza alırsanız sevinirim. herkese kolaylıklar diliyorum:)
kizlar slm yine yoktum ama bir diyet ya da detoks kesfettim acayip birsey bilenler var mi bilmiyorum ama limonata diyeti burda master cleanse diye geciyor cok kisi de yapmis beyonce 10 kilo kadar vermis demi moore da uygulayanlardan 10 gun ideal fazla da yapan var isteyen arastirsin colon temizligi de yapmis oluyorsun bir arastirin derim ben yapmayi dusunuyorum cunku bu aralar istahim acildi turkiyeden de misafirler gelecek bakalim internetten siparis vermek istiyorum organik olmasi lazim butun urunlerin neyse beni ancak detoks durdurabilir bu aralar bu arada yapan varsa paylasirsa sevinirim
aramıza hoşgeldinbende düşünüyorum bebiş allah nasip ederse kilo vermemin bi amacıda bu kendimi toparlamam lazım. yoksa okadar kiloyu göze alamam burda hep beraber zayıflıycaz inşallah... egzersize başla bi an önce gercekten faydasını görüyosun ben de evdeyim hep egzersiz yapamasam bile deli gibi ip atlıyorum tekrardan hoşgeldin...
hoş geldin canım 10 kilo verdiysen o azmi gösteriysen yine verirsin ve inşallah çıtır bi anne olursun:13:
selamlar
bugün sabah bir kase kaflez yedim.
sonra işyerimde simit vermişlerdi çayla onu yedim.
öğlen tavuk döner ve salata
bu hafta durdum kilo veremedim.
havalar düzelip ginler uzayınca bende
spora başlamayı düşünüyorum.
yoksa sadece yediklere dikkat etmekle gitmicek bu kilolar
spor şart terlemek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?