- 26 Ocak 2012
- 85
- 12
- 98
benide ekleyin 1.58 boy kilo55.. 50 kiloydumm 6 aydaa 55 oldum nasıl başardım bilmiyorum ama yardımınızlaa yine 50 olmak istiyorumm... çok pis hırslandım evet evet bu sefer kesinnnn olcek :)
ben kendim kendi başıma başaramıycam sağlıklı beslenerek zayıflamayı, en iyisi kendime bi diyet programı araştırayım, önerilerinizide beklerim arkadaşlar, isveç diyetiyle güzel kilo veriliyor ama çok aç kalıyordum, rüyamda ekmek gördüğümü biliyorum(
ar arkadaşıaramıza hoşgeldinheralde yeni evlendin ondan kilo aldın kesin , bnde öle oldum tahmin edebiliyorum
biraz çaba ve spor gerisi gelir hırslı olmanda çok iyi, hadi bakalım bol zayıflamalı günler
Sonunda doğru gurubu buldum kiloma uygun ve halimden anlayanlar:))kızlar ben 1.64 boyundayım ve 50.5kiloyum. Yazın 47 kilodaydım bi sürü aldım tamdavahimleşmek üzereyken farkettim ve hemen dur dedim.yani demek istiyorum ama olmuyoo kadar çok iştahlıyım ki erkeklere taş çıkarırım yemek benim için bi yaşam biçimi. Ben yiyeceklerin kokusunu alıp aşeririm resmen zihnimde:))sürekli vercem diyorum 2 gün dayanıyorum üçüncü gün kriz geliyo.millete sorsan yıllardır verilmeyenn hep bi 2 kilom var hep böyle sölüyomuşum ama yemektende geri durmuyomuşum kimse inanmaz oldu vallaha. Bu sefer verince hemen almamayıda öğrenmem lazım.
Kilo az olunca vermekte zor oluyo beni en iyi siz anlarsınız yardım edin
Sonunda doğru gurubu buldum kiloma uygun ve halimden anlayanlar:))kızlar ben 1.64 boyundayım ve 50.5kiloyum. Yazın 47 kilodaydım bi sürü aldım tamdavahimleşmek üzereyken farkettim ve hemen dur dedim.yani demek istiyorum ama olmuyoo kadar çok iştahlıyım ki erkeklere taş çıkarırım yemek benim için bi yaşam biçimi. Ben yiyeceklerin kokusunu alıp aşeririm resmen zihnimde:))sürekli vercem diyorum 2 gün dayanıyorum üçüncü gün kriz geliyo.millete sorsan yıllardır verilmeyenn hep bi 2 kilom var hep böyle sölüyomuşum ama yemektende geri durmuyomuşum kimse inanmaz oldu vallaha. Bu sefer verince hemen almamayıda öğrenmem lazım.
Kilo az olunca vermekte zor oluyo beni en iyi siz anlarsınız yardım edin[/
aslında boyuna göre kilon çok çok iyi ama takıntılıyız abi biz :) verdikçe veresi geliyo insanın 49 kiloykende zayıflamaya çalışıyodumm.. ah ahh şu an 55 ama :)) yanındayım destek olalım birbirimizee tartılma günü olsun. gerçi bende tartı var hergün tartılıyorum :=) ama gün belirlenirse ona göre tartılırım daha iyi olur hem merak etmiş olurumm :)
Kilo az olunca vermekte zor oluyo beni en iyi siz anlarsınız yardım edin
Bu rakamlar günlük aldığın kalorimi tatlım
Merhaba Kadınlar Kulübü üyeleri,
Ben sizleri uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyordum; fakat artık aranıza katılma zamanının geldiğini düşündüm. Önceki mesajlara baktığımda tartılma gününün pazartesi olarak belirlendiğini gördüm. Ben 1.58 boyundayım 54.5 kiloyum. Hedefim 48 kilo olmak ve hedefe giden yolda aşmam gereken 6.5 kiloluk bir engel var. Umarım hep beraber azimle kilolarımızdan kurtuluruz. 1 Nisan Pazartesi günü inşallah verdiğim gram ya da kiloları sizle paylaşacağım. Görüşmek dileğiyle.. Kendinize iyi bakın :)
herkese günaydın
bende her sabah tartıldığım gibi
bu sabahta tartıldım ve 58,5 im hala
bu hafta veremedim.inşallah verebilirim
bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?