50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benide ekleyin 1.58 boy kilo55.. 50 kiloydumm 6 aydaa 55 oldum nasıl başardım bilmiyorum ama yardımınızlaa yine 50 olmak istiyorumm... çok pis hırslandım evet evet bu sefer kesinnnn olcek :)

aramıza hoşgeldin heralde yeni evlendin ondan kilo aldın kesin , bnde öle oldum tahmin edebiliyorum
biraz çaba ve spor gerisi gelir hırslı olmanda çok iyi, hadi bakalım bol zayıflamalı günler

Son düzenleme:

canim mrb haklisin tek basina zor oluyor burda paylasmak bile insani motive ediyor isvec diyeti yapan arkadaslarim vardi gercekten kilo verdiler ben lahana suyu ve ya maydanoz suyu gibi kurleri seviyorum hem insanin vucudunu da arindiriyor detoks tarzi diyetlere cok merakliyimdir da mesela su aralar limonata diyetini arastiriyorum saglikli bir diyet bir sakincasi yok vucut temizligine dayali hatta bu tur detokslar hastaligi olanlara da uygulaniyor sekeri normale dusen tansiyonu falan degisik rahatsizliklarindan kurtulanlar oluyor bilmeyenler inanmiyor ama vucuttaki kotu bakteriler ancak bu tarz yollarla temizleniyor yag tuz seker un hayvansal gidalar yememek gerekiyor neyse herkesin kendi tercihi ben biraz saglikli yasamakla ilgili konulara merakliyimdir neyse canim diyetine karar verince paylasirsin hadi bakalim kolay gelsin

aramıza hoşgeldin heralde yeni evlendin ondan kilo aldın kesin , bnde öle oldum tahmin edebiliyorum
biraz çaba ve spor gerisi gelir hırslı olmanda çok iyi, hadi bakalım bol zayıflamalı günler
ar arkadaşı
teşekkür ederim hırslıyım aslındada ben diyete girdigim zamanlardaa bi engel çıkıyo mutlaka yhaa dün ne güzeldi yememiştim bugün arkadaşlarla buluştukk :/ yediklerimi yazıyım diyorum ama yok yazmakla bitmiycekk şişik bi şekilde dolaşıyom şu an tartılsam 60 çıkarımm sanırım :)))

Sonunda doğru gurubu buldum kiloma uygun ve halimden anlayanlar:))kızlar ben 1.64 boyundayım ve 50.5kiloyum. Yazın 47 kilodaydım bi sürü aldım tamdavahimleşmek üzereyken farkettim ve hemen dur dedim.yani demek istiyorum ama olmuyoo kadar çok iştahlıyım ki erkeklere taş çıkarırımyemek benim için bi yaşam biçimi. Ben yiyeceklerin kokusunu alıp aşeririm resmen zihnimde:))sürekli vercem diyorum 2 gün dayanıyorum üçüncü gün kriz geliyo.millete sorsan yıllardır verilmeyenn hep bi 2 kilom var hep böyle sölüyomuşum ama yemektende geri durmuyomuşumkimse inanmaz oldu vallaha. Bu sefer verince hemen almamayıda öğrenmem lazım.
Kilo az olunca vermekte zor oluyo beni en iyi siz anlarsınız yardım edin

hoşgeldin canım, aynen sana katılıyorum canım verilecek kilo azaldıkça daha zor oluyor vermek (

bence kilon ve boyun gayet uyumlu.çok göze batan seni rahatsiz eden bir şey yoksa o kadar eziyeti boşuna çekme derim.abartı bi kilon yok çünkü :)

Kızlaaar:) kilom 49.5:)) foruma yazdıktan sonra tartıldım.
Ben 2günde bir rejimi bozduğum için tartılmaya cesaret edemiyodum bi süredir.bide sabah wc ye gidip aç karnına tartılmak gerekioya doğru zamanı bekliodum ama vermişim hayret.1kilom kaldı.sadece 1kg yağ vermem gerek.en zor kısım

off pazartesi cuma arası ne güzel 1000 1100 arası giden ve değişimi yavaş yavaş hisseden ben saf gibi dersaneye gidince kendimi kaybettim resmen gözum döndü ya 1400 ne demek nasıl telafi etcem canlarım

Merhaba Kadınlar Kulübü üyeleri,

Ben sizleri uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyordum; fakat artık aranıza katılma zamanının geldiğini düşündüm. Önceki mesajlara baktığımda tartılma gününün pazartesi olarak belirlendiğini gördüm. Ben 1.58 boyundayım 54.5 kiloyum. Hedefim 48 kilo olmak ve hedefe giden yolda aşmam gereken 6.5 kiloluk bir engel var. Umarım hep beraber azimle kilolarımızdan kurtuluruz. 1 Nisan Pazartesi günü inşallah verdiğim gram ya da kiloları sizle paylaşacağım. Görüşmek dileğiyle.. Kendinize iyi bakın :)

hoş geldin bu sayfa gerçekten motive ediyo yardımcı olabilicem bişey olursa her zaman hazırım canım :13:

herkese günaydın
bende her sabah tartıldığım gibi
bu sabahta tartıldım ve 58,5 im hala
bu hafta veremedim. inşallah verebilirim
bu hafta

Selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum kısa olunca bir kilo fazlan bi yerlerde çıkıntılik yapıyor ve vermedikce eklendikce ekleniyor hem psikolojik hem de fiziksel görüntüyü bozuyor Boyum 156 ve kilom da 53 sizle beraber yaparsam daha çok hirslanirim diye düşünüyorum Ayrıca tavsiyelerineze de çok ihtiyacım var Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum Hepimize bol sabır ve kolayliklar diliyorum

herkese günaydın
bende her sabah tartıldığım gibi
bu sabahta tartıldım ve 58,5 im hala
bu hafta veremedim. inşallah verebilirim
bu hafta

Merhaba,
umarım önümüzdeki hafta gönlünüze göre olur.
Ben de bu gruba katılmak istiyorum;
boyum 1.63
kilom 57,700.

Sanırım listeyi siz yapıyorsunuz, bir şey dikkatimi çekti.
Geçen haftanın listesine de baktım, kilo bildirimi yapmayan epey kişi var.
Bunlar listede yer almaya devam edecekler mi? yoksa listeyi revize etmeyi düşünür müsünüz?

Her ne kadar diğer gruplar gibi yarışma olmasa da, listenin çok yararlı olduğunu düşünüyorum.
Hem tartı gününün pazartesi olması da çok iyi, hafta sonu kaçamaklarının önüne geçer :)
Ne oluyorsa, bu hafta sonları oluyor zaten :)

slm kızlar 60 kiloydum 57ye düştüm bir siteye üye olup kalori takibi yaparak zayıfladım ama cok sıkılmaya başladım hedefim 53 acil motivasyona ihtiyacım var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…