50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ZAyıflayanlardan destek ve bilgi istiyoruz. SAnırım pek aktif değil burası Sadece biz yeni gelenler mi varız burda

Yaklaşık 1400 1500 kalori ile kapatıcam bugünü biliyorum fazla yarın 1100 lük bir plan yapacagım dediğiniz gibi bir plan yapacagım ve ona göre yiyeceğim yarın ki planda yardımcı olabilir mısınız? Öğlenleri okulda oluyorum ona göre tost yiyebilirim ya da evden kepek ekmege sandviç yapabilirim yaaaa daaa salata yapıp koyabilirim sizce hangisini yapayım sabah kahvaltımı 6 gibi yapıyorum öğlen 12 gibi yiyebilirim ve 4te de evde oluyorum o zaman da aksam yemeğimi yiyorum saat 6 7 gibi de bir meyve belki yarına yardım istiyorum lutfeeeen
Birde bugun fazla yedim ama yürüyüş yaptım iyi baya yani ama tabiki o kadar kaloriyi yapabilecek kadar degil iste sonuc olarak bi el atın da bana bi yarın icin menü yapalım ya

kalori sayimi metodunu cok kisi uyguluyor 1471in bir yontemi mi var biraz daha azaltabilirsin sanki 1200lere cekebilirsin eger spor yapiyorsan o baska ama senin kilon da cok degil zaten ben uzun surede kilo verme olayina sabredemiyorum da hani boyle ayda 1 2 kilo verirsin bence haftada 1.5 ideal uzmanlar da onayliyor zaten 30 gun boyunca birsey yeme icme sonrada bir bak 1 kilocuk neyse benim fikrim tabi sana kolayliklar diliyorum tatlim ama listeni de eklersen daha cok motive olursun

akşam yemeği olarak çiçek haşladım yoğurtladm baharatladım Akşama acıkırsam ne yiyebilirim sizce

Merhaba 50 - 59 arası arkadaşlar... sizlere o kadar imreniyorum ki... senede iki kere bu gruba dahil olacak kıvama gelip diyorum ki bu sayfaya yakında aranızda olucam... o cümleden sonra büyü bozuluyo pufff diye şişiyorum.... şu topiğe ayak basmak banada nasip olacak mı acaba.... şimdi ki halime bakılırsa sizinle hiç alakam yok... ama ruhum burda bilesiniz :)) şimdi dukan yapıyorum dukanamca çok katı, resmen eziyo insanı ve sömürüyo... hatta kasapla bakkalla ortak falan olduğunu düşünüyorum.... bi avantası kesin olmalı... işte böyle dukan amca derki olacak... ben onun yalancısıyım....

Sorma aslında ben de hiç sabırlı değilim, ama kilo alıp vermekten çok sıkıldım artık.
Bu sefer son olsun diyorum, onun için başlangıç kalorisini yüksek tuttum. Ayda 2 kg yeter aslında.
Çünkü çabuk verilenler çabuk alınıyor. 29 Ekim'de 50 kg idim desem, ne demek istediğimi herkes anlar sanırım (((((

akşam yemeği olarak çiçek haşladım yoğurtladm baharatladım Akşama acıkırsam ne yiyebilirim sizce

Evde çiğ badem bulundurabilirsin, tadı da gayet güzel.
15 tanesi 120 kalori yapıyor, çok da değil.
Bir yerde okumuştum, çiğ badem zayıflamaya yardımcı oluyormuş.
Araştırma yapmışlar;
denekleri 2 gruba ayırmışlar, badem yiyen grup daha fazla kilo vermiş.

Günde 15 taneden fazla yememek gerekiyormuş yalnız.

Merhaba,
umarım en kısa zamanda bu topic'e gelirsin.

Dukan vs... tarzı rejimleri yapmak gerçekten çok zor. Bir ara "5 günde 5 kg" rejimini denedim, güzel de kilo verdim.
Ama gece uyuyamıyordum açlıktan :) Sabah olsa da bir şeyler yesem diye düşünüyordum :)

Sanırım yenilere pek kucak acılmıyor bu konuda
Ya da topiğin mudavimi kalmadıgı icin goremıyorda olabilirler

Oyuzden yeni gelecek arkadaslarla bu topiği yeniden canlandırabiliriz diye dusunuyorum

Bugun ozaman hazır pazartesiyken diyete start vermis olayım kendi adıma
Neler yediğimi yazayım

Kahvaltı
3dilim fırında kızarmıs kaşarlı ekmek
2-3 dilim domates

Aksam yemeği 2 catal makarna
3 tane fırında mantar

Gec uyandıgım icin ogle yemeği yemeye gerek duymadım

Yarın sabaha kadar bisey yememeye calıscam
Birde suyu 2 litreye tamamlıyayım

Bugun spor yapmadım diyete baslayacagımı dusunmediğim icin ama usenmezsem yatmadan once biraz egzersiz yapabilirim
Bir de yesil cay icerim birazdan

Bunların dısında diyet yapcam diye gune baslamadıgım icin ekmek ve makarna yemistim
Yarından itibaren bunlarada dikkat edicem

ben de 2 sene önce 48 kiloydum şu anda 58 kiloyum 10 kilo aldım boyum da 1.60a yakın tipim değişi resmen.. yeme içmemde hiçbir değişiklik yok ama sürekli kilo alıyorum..

Bir de tülin sahin onermisti
Aksamları acıkırsanız beyaz leblebi atıstırın diye

Ben cok severim ama ekmek gibi bisey o nasıl kalorisiz oluyo cok iginc gercekten:)

yasak olan meyve sebzeler var mı mesela patates muz gibi şeyler yenmemesi gerektiğini biliyorum ayrıca hep kaşarlı şeyler yemişsiniz çok yağlı aslında. Mesela bugün mercimek çorbası yapmayı düşündüm ama kalorili mi değil mi bilemedim

ben de 2 sene önce 48 kiloydum şu anda 58 kiloyum 10 kilo aldım boyum da 1.60a yakın tipim değişi resmen.. yeme içmemde hiçbir değişiklik yok ama sürekli kilo alıyorum..

aynı durum bendede var boyum 1.62 kilo alınca iyice kısaldım sanki sanırım yaşla alakalı ki ben 25 yaşıma kadar 48-52 arasında gittim geldim 52 yi hiç geçmedim ama 25 yaşımdan sonra 1 senede deiğin gibi 10 kilo aldım. Spor yapmak, bol bol su içmek lazım bunlar çok zor gelmiyor zevkle yapıyorum ama işin şu yemeden kesme kısmı beni mutsuz bir insan haline getirdi(

Bugun toplamda 1278 kalori aldım hedefim kalan günlerde 1100 kaloriye kadar düşürmek yoksa kilo vermek zorlasacak. Vize haftama girdim mecbur ders çalışıyorum sporda yapamıyorum. Ama vizelerden sonra haftada 4 gün yürüyüş yapmayı planlıyorum.

Canım kaşarlı seyler yemissiniz derken benimi kastettin bilemedim ama ben yediğim icin cevap verim dedim hehe
Evet bugun oyle oldu dediğim gibi sabah diyet fln aklımda yoktu oyuzden onume geleni yedim diyete aksam birden karar verdim

Buarada az yaglı ve salcasız bir suzme mercimek corbasının diyete zarardan cok yarar saglayacagını dusunuyorum cunku diyetlerde bakliyatlar ozellikle oneriliyor
Ayrıca zaten sıvı oldugu icin uygun bence tabi ekmeksiz yeme sartıyla:)

Aklıma bir şey takıldı kızlar.. Bende demir eksikligi var bu yüzden ilaç kullanıyorum. Gelecek ayda adet düzensizliğim için gynelle isimli bir ilaca başlayacağım. Bunlar hep iştah açan şeyler. Istahimi nasıl kontrol altında tutabilirim sizce bana akıl verebilecek biri var mı ?

benim tavsiyem önce yapabilicene inan ve kesinlikle günlük en az 2 lt su iç canım

yok canım bikaç kişide yemiş o yüzden kafama takıldı teşekkür ederim verdiğin bilgi için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…