Hoş buldum İnci :)
Evet, bugün başladım diyete, kalori sayımı yapacağım.
1471 kalorilik bir diyet listesi hazırladım bugünlük.
Sabahtan karar verdim yiyeceklerime, böyle daha kolay olacak sanırım kalori sayımı.
İnci, liste ile kim ilgilenecek? Bu haftaki listeyi kim düzenleyecek mesela?
kalori sayimi metodunu cok kisi uyguluyor 1471in bir yontemi mi var biraz daha azaltabilirsin sanki 1200lere cekebilirsin eger spor yapiyorsan o baska ama senin kilon da cok degil zaten ben uzun surede kilo verme olayina sabredemiyorum da hani boyle ayda 1 2 kilo verirsin bence haftada 1.5 ideal uzmanlar da onayliyor zaten 30 gun boyunca birsey yeme icme sonrada bir bak 1 kilocukneyse benim fikrim tabi sana kolayliklar diliyorum tatlim ama listeni de eklersen daha cok motive olursun
akşam yemeği olarak çiçek haşladım yoğurtladm baharatladım Akşama acıkırsam ne yiyebilirim sizce
Merhaba 50 - 59 arası arkadaşlar... sizlere o kadar imreniyorum ki... senede iki kere bu gruba dahil olacak kıvama gelip diyorum ki bu sayfaya yakında aranızda olucam... o cümleden sonra büyü bozuluyo pufff diye şişiyorum.... şu topiğe ayak basmak banada nasip olacak mı acaba.... şimdi ki halime bakılırsa sizinle hiç alakam yok... ama ruhum burda bilesiniz :)) şimdi dukan yapıyorum dukanamca çok katı, resmen eziyo insanı ve sömürüyo... hatta kasapla bakkalla ortak falan olduğunu düşünüyorum.... bi avantası kesin olmalı... işte böyle dukan amca derki olacak... ben onun yalancısıyım....
Evde çiğ badem bulundurabilirsin, tadı da gayet güzel.
15 tanesi 120 kalori yapıyor, çok da değil.
Bir yerde okumuştum, çiğ badem zayıflamaya yardımcı oluyormuş.
Araştırma yapmışlar;
denekleri 2 gruba ayırmışlar, badem yiyen grup daha fazla kilo vermiş.
Günde 15 taneden fazla yememek gerekiyormuş yalnız.
ben de 2 sene önce 48 kiloydum şu anda 58 kiloyum 10 kilo aldım boyum da 1.60a yakıntipim değişi resmen.. yeme içmemde hiçbir değişiklik yok ama sürekli kilo alıyorum..
yasak olan meyve sebzeler var mı mesela patates muz gibi şeyler yenmemesi gerektiğini biliyorum ayrıca hep kaşarlı şeyler yemişsiniz çok yağlı aslında. Mesela bugün mercimek çorbası yapmayı düşündüm ama kalorili mi değil mi bilemedim
kızlar tartıldım 54.0 kiloyum :))))))))) durmak yok yola devam çok kötü hırslandım :)))))))
Selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum kısa olunca bir kilo fazlan bi yerlerde çıkıntılik yapıyor ve vermedikce eklendikce ekleniyor hem psikolojik hem de fiziksel görüntüyü bozuyor Boyum 156 ve kilom da 53 sizle beraber yaparsam daha çok hirslanirim diye düşünüyorum Ayrıca tavsiyelerineze de çok ihtiyacım var Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum Hepimize bol sabır ve kolayliklar diliyorum
yok canım bikaç kişide yemiş o yüzden kafama takıldıCanım kaşarlı seyler yemissiniz derken benimi kastettin bilemedim ama ben yediğim icin cevap verim dedim hehe
Evet bugun oyle oldu dediğim gibi sabah diyet fln aklımda yoktu oyuzden onume geleni yedim diyete aksam birden karar verdim
Buarada az yaglı ve salcasız bir suzme mercimek corbasının diyete zarardan cok yarar saglayacagını dusunuyorum cunku diyetlerde bakliyatlar ozellikle oneriliyor
Ayrıca zaten sıvı oldugu icin uygun bence tabi ekmeksiz yeme sartıyla:)
aynı durum bendede var boyum 1.62 kilo alınca iyice kısaldım sankisanırım yaşla alakalı ki ben 25 yaşıma kadar 48-52 arasında gittim geldim 52 yi hiç geçmedim ama 25 yaşımdan sonra 1 senede deiğin gibi 10 kilo aldım. Spor yapmak, bol bol su içmek lazım bunlar çok zor gelmiyor zevkle yapıyorum ama işin şu yemeden kesme kısmı beni mutsuz bir insan haline getirdi ([
doğru söylüyosun canım metabolizmanın yavaşlamasıyla alakalı bir durum heralde ben şu anda 23 yaşındayım kim bilir 25ten sonra ne olucam böyle devam ederse, dediğin gibi boy da daha kısa görünüo kilo aldıkçayeme konusunda hiç iradem yok, her saat canımın çektiğini yiyorum alışkanlık olmuş artık, su içme alışkanlığım da yok, hiç su içme ihtiyacı hissetmiyorum zorla su içiyorum gibi bişey..bilmiyorum artık nolcak ama yemek yememek beni de çok mutsuz ve sinirli bir hale getiriyo (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?