kızlar tartıldım 54.0 kiloyum :))))))))) durmak yok yola devam çok kötü hırslandım :)))))))
Selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum kısa olunca bir kilo fazlan bi yerlerde çıkıntılik yapıyor ve vermedikce eklendikce ekleniyor hem psikolojik hem de fiziksel görüntüyü bozuyor Boyum 156 ve kilom da 53 sizle beraber yaparsam daha çok hirslanirim diye düşünüyorum Ayrıca tavsiyelerineze de çok ihtiyacım var Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum Hepimize bol sabır ve kolayliklar diliyorum
spor yapıyor musunkizlar kilom yine 58sukur yine kurtulduk 60tan sabahlari ac karnina 2 bardak ilik su iciyorum ya gercekten faydasini gordum aslinda heryemekten once 2 3 bardak su icsek baya iyi olacak daha kolay sindiriliyor sanki onu hissettim hani metabolizmayi hizlandirirsin derler ya gercekten dogru
Merhaba kızlarKilomu söyleyeyim de moraliniz düzelsin.. 56.4 kg iken bugün 58 çıktım.. Ama regl olacağım onun da etkisi var.Bu hafta maşallahım da vardı..Bugün eşimle sadece meyve suyu ve meyva yiyeceğiz..Belki yarında yaparız..
spor yapıyor musun
Merhaba,
umarım önümüzdeki hafta gönlünüze göre olur.
Ben de bu gruba katılmak istiyorum;
boyum 1.63
kilom 57,700.
Sanırım listeyi siz yapıyorsunuz, bir şey dikkatimi çekti.
Geçen haftanın listesine de baktım, kilo bildirimi yapmayan epey kişi var.
Bunlar listede yer almaya devam edecekler mi? yoksa listeyi revize etmeyi düşünür müsünüz?
Her ne kadar diğer gruplar gibi yarışma olmasa da, listenin çok yararlı olduğunu düşünüyorum.
Hem tartı gününün pazartesi olması da çok iyi, hafta sonu kaçamaklarının önüne geçer :)
Ne oluyorsa, bu hafta sonları oluyor zaten :)
ignis hosgeldin dedigin gibi haftasonu kacamaklar oluyor ama haftada bir de yapalim artikyoksa diyetten soguruz sen diyet yapiyormusun yoksa baslayacakmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?