Bisiklet kalça yapar diye duymuştum :44:
Araştırmada bulundunuz mu acaba ?:26:[/QUOTE
Ben geçen sene 17 kilo verdim.Yine bisiklet cevirmistim hep.bu arada hicbir spor aleti kalca yapmaz.cunku o da yaglari hareketlendirip yakmaya yariyor.(esim doktor o söylüyor, bunlar hep hurafe diyo) tabi yaninda da diyet yapmak lazim.benim vucudumu hergun yarim saat cok vücudumu degistirdi. herkese tavsiye ederim.
Anladım bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Hadsiz ettiysem kusura bakmayın ignis :44:
Aslında öyle demek istemiştim kullanmak derken ben bilemem zaten sadece anlatamadım herhalde kusura bakmayın suçlu hissettim kendimi:26:
Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar.
Kilom 58,600.
Geçen haftaya göre 1 kg artıdayım.
Kilo veren herkesi şimdiden tebrik ederim.
Veremeyenler ya da alanlar da üzülmesin, sabırlı olmalıyız.
Günaydın Herkese
bu sabah tartıldım ve kilom 57,6 çıktı
ve sizinle bişey paylaşmak istiyorum.
cuma günü adet olucam diye beklerken olmadım.
cumartesi sabahı test yaptım ve çift çizgiyi gördüm.
hamileyim. tamda kilo vermeye başlamıştım.
ama en başta da söylemiştim. bebek istediğimizi
o yüzden çok mutluyum. Artık tabi çok fazla diyet yapamıcam
tabi dikkat edicem yinede çokda fazla kilo almak istemiyorum.
bugünden itibaren diyet benim için artık bittiğinden
dolayı aranızdan ayrılmak durumundayım ama genede sizleri takip edeceğim.
tekrar görüşmek dileğiyle. sizlere iyi zayıflamalar.
Selamlar..
Geçen pazartesi kilom; 55.700idi
Bugün itibariyle; 53.400.
Diyete devam..:))
Tost yapicam simdi uno denge ekmekle.yagli kagidin içerisinde.
Haklısın Türkçeyi yanlış kullanmaktan doğan bir sorun olduHadsizlik değil elbette, estağfurullah.
Sadece tabiri garipsedim. Çünkü bir şeyi kullanıyorum diyebilmek için, alışkanlık haline gelmesi ve çok düzenli kullanmış olmak gerekir.
Örneğin, 2 sene öncesine kadar sigara kullanıyordum diyebilirim. Çünkü her gün 1 veya 1,5 paket sigara içiyordum.
Ama alkol böyle bir şey değil benim için.
Kendini suçlu hissetme, sorun yok.
Yeme düzenini değiştirdiğin için olabilir..Haftaya ne olduğu belli olur..
Hayırlı olsun çok sevindim..Hamurişi yemessen sorun yok..Sağlıkla gelsin bebişin :)
Bravo darısı başımıza :) Programdan hala izleyemedim..Çok merak ettim.
Bugün 57 kg yani -300 kg verdim..Daha dikkatli davranacağım..
Merhaba, aranıza yeni katılıyorum. 55 kilo 1.68 boy. 3 aydır spor salonuna haftanın 2 günü gidebiliyorum, ama kilomda hiçbir değişiklik olmadı. göbek sıkıntım var maalesef. 50 kilo benim idealim. kemik yapım ince o yüzden 50 kilonun üzerine çıktımmı göbekli ve tombul duruyorum. bu arada 2 yaşında bi kızım var ve yalnız bakıyorum, kendime özel zaman ayırmak çok zor oluyor. bende yardımlarınızı bekliyorum.
Maşallah birde çocuğunuz varmış aslında sizin için daha kolay olur kilo vermek diye düşünüyorum tek sorun biraz yemeden kısmak emzirmiyorsanızda pek bi sorun olmaz sanki tabi benden daha bilgili ablalarım var burada bende 52nin üzerine cıkınca göbekleniyorum o zaman anlıyorum tartıya bile gerek duymuyorum sizin gibi benimde 5 kilo vermem gerek
56.1 olan kilom
55.5 e düşmüşsınav haftası ve ben çok zor verebildiğim için çok sevindim ve insan verdikçe motive oluyo arkadaşlar geçen hafta da dikkat etmeme rağmen hiç verememiştim ama bu hafta gitti ve 3 arkadaşım sen zayıflamışsın dedi pazar gün ve o gün mutluluktan bişeycik yemedim
merhabaaa arkadaşlarr bende kilo vermek istiyorum ama oyle cok fazla değil ama bir türlü iştahımı kesemez oldum son zamanlarda cok arttı artıkkk daha dorusu kilo vermekten ziyade alcağım kiloların önüne geçmek desem daha doğru olur cunku 1 yılda baya bir kilo verdim ve almaktan korkuyorum bana da yardımcı olunn :) Boyum 1.60 kilom 50 :) 3 kilo kadar vermek niyetim teşekkürler:)
Merhaba, aranıza yeni katılıyorum. 55 kilo 1.68 boy. 3 aydır spor salonuna haftanın 2 günü gidebiliyorum, ama kilomda hiçbir değişiklik olmadı. göbek sıkıntım var maalesef. 50 kilo benim idealim. kemik yapım ince o yüzden 50 kilonun üzerine çıktımmı göbekli ve tombul duruyorum. bu arada 2 yaşında bi kızım var ve yalnız bakıyorum, kendime özel zaman ayırmak çok zor oluyor. bende yardımlarınızı bekliyorum.
Ben de aranızdayım kızlar :) Kilom 54.5 buçuk ama üst tarafım incecik her şey bacaklarımda. Üstümü görseniz 45, altımı görseniz 60 sanarsınız yani :) Bu yüzden ben de desteklerinizi bekliyorum :)
Kuzu, sen nerelerdesin yahu?
Ben de yeme düzenimden kaynaklandığını düşünüyorum. Şu hafta sonu açgözlülüğümün önüne geçti ya,
daha da çok şey istemiyorum aslında. Keşke daha önce geçseymişim şu düzene
Ben izledim Esen'i. Sesi çok güzel, bir de tef çalıyor cilveli cilveli
Kendisi de gayet güzel, bacakları filan da kalın değil.
Tebrik ederim,
300 gr'ı hiç azımsama. Bizim kilolarımızdaki kadınlar için gayet iyi bir rakam bence
56.1 olan kilom
55.5 e düşmüşsınav haftası ve ben çok zor verebildiğim için çok sevindim ve insan verdikçe motive oluyo arkadaşlar geçen hafta da dikkat etmeme rağmen hiç verememiştim ama bu hafta gitti ve 3 arkadaşım sen zayıflamışsın dedi pazar gün ve o gün mutluluktan bişeycik yemedim
kızlarrr ben bir şey sormak istiyorum acaba özellikle uyguladığınız bir diyet programı var mı :)) ben yurtta kaldığım için biraz sıkıntılı diyet yapma durumum(( bugun derse gittiğimde arkadaş merhaba bile demeden sen kilo mu aldın demesiyle öldüm resmen hemencik vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?