50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İgnis hakkımdakü düşüncelerin için teşekkür ederim..Çok nazik ve pozitifsin..

Eline sağlık ignis..sen de olmasan..

Arkadaşlar selam..Görüldüğü üzere ben bu hafta biraz ağır diyet yaptım..yaklaşık 2.5 kilo verdim..Bu nedenle hediye günü ilan ettim kendime bugün :))
Sabah; Uno denge ekmeğine yağlo kağıtta domatesli tost..Yanında şekersiz sütsüz kahve..
Öğlen; Yarım kase yoğurt ve haşlama 2 tavuk butu..
Ara az fındık..
Akşam; Dürüm tavuk şiş ve Annemin yaş günü dolayısıyla 1 dilim de pasta yedim..(Hediyelerim bunlar)
Şimdi de ders çalıyorum o yüzden elimde kahve var..
Yarın diyete devam:)))

sınav dönemim olduğu için yorumları okuyamadım ama geçen haftaki hataları yapmamışız gibi duruyo ve herkese kocaaman bi alkış

gülfuren sağol canım. bizimde 2 yaş sendromumuz başladı :S bende akşam spor salonunda 2 saat iyice terledim, bu hafta kaçırdım ama önümüzdeki hafta listede olmayı çok isterim. ignis sana hatırlatırım tekrar hafta sonu.

gunaydınlar benide listeye alın arkadaşlar, boyum 1.56, kilom: 58,7.
2 ayda 5 kilo kadar verdim, son 2 haftadır hepten bıraktım. yakın zamanda nişanım var, daha da zayıflamam lazım
bu arada menülerimi düzenli yazacagım, bazen pek diyet menüsüne benzemiyor ama siz bana bakmayın :) yazmadığım zaman daha çok salıyorum kendimi.

dünkü menüm:
kahvaltı: 2 kaşık mantar sote + 1 ad. haşlanmış yumurta + 2 dilim tahıllı ekmek + 1 çay (şekerli)
ara: 2 fincan yeşilçay
öğle: 3 kaşık kısır + 3 kaşık barbunya pilaki + 2 dilim ekmek
ara: azıcık kuruyemiş
1 yeşilçay
akşam: 2 kaşık taze fasulye + 2 kaşık pilav + 2 kaşık yoğurt
2 bardak çay, 3 ad. kurabiye bir de çikolata çok abarttım çook

Günaydın herkese bir başladımki güne sormayın.
sabah 8 de: 2 sıgara böreği 1 yumurta
10 da:az omlet domates salatalık 5 yeşil zeytin
öğle: köfte ve yoğurt olacak
akşam: salata (umarım bunlarla kalırım)

merhaba.....bende artık zayıflamak istiyorum ama tek başına olmuyor.....isteğim arzum yok eskiden burada çok güzel kilo vermiştim....insanın birilerine hesap vermesi sorumluluğu olması kaçamak riskini azaltıyor....o yüzden bende geri döndüm......burda yeni sistem nedir neler yapıyorsunuz....

Hakkındır 2.5 kilo çok iyi acaba geçen hafta senin yediklerini mi yesem..Bu arada izledim inceciksin hiç fazlalık göremedim..Sesin de çok güzel..Bu arada benim eşim de müzisyen daha doğusu piyanist..

Hoş geldin.. İnşallah nişana kadar istediğin kiloya inersin..

Hoş geldin.. Düşsek de kalksak da buradayız..

evvvet neler yapıyoru< bakalım kilo vermek için kurallarımız nedir....kaç kişiyiz.....

dün annemlerdeydim o yüzden yazamadım canım, bugün tartıldım 53.9 çıktım aslında bu haftaki hedefim 52 olmaktı ama, regli olunca , iştah çok açıldı, ama yinede vermişim :)))

Ben çok su içiyorum o yönden sorun yok ama ben tatlı çok seviyorum yemeklerden azaltsam çok acıktığımda yeşil çay falan içsem canım tatlı çektiğinde diyet bisküvitleri var onlardan yesem zayıflayabilir miyim ? Diyet bisküvileri deneyen var mı nasıl oluyor ?

Bende aranıza katılmak istiyorum diyet yapıyorum ama bu ara veremiyorum neden anlamadım. 60 kilo 1.59 boy beni de listeye eklerseniz sevinirim. 54 e düşmek istiyorum inşallah.

Hoş geldin, burada hep beraber vereceğiz fazlalıklarımızı merak etme.

O kadar kaçamağı hak etmişsin, hem bir dilim pasta ile miden de büyümez zaten

Seni not almıştım zaten, pazartesi kilonu bildirirsen listeye yazarım

Hoş geldin, burada zamanla menülerin düzene oturur.

Çok da yememişsin;
sigara böreği yemişsin ama ekmek yememişsin, vicdan azabı çekmene gerek yok.

Merhaba, hoş geldin,
Her gün menülerimizi paylaşıyoruz, diğerlerine fikir vermesi açısından. Pazartesi günü tartı günümüz.
Onun dışında buralarda ve aktif olmaya çalışıyoruz.

dün annemlerdeydim o yüzden yazamadım canım, bugün tartıldım 53.9 çıktım aslında bu haftaki hedefim 52 olmaktı ama, regli olunca , iştah çok açıldı, ama yinede vermişim :)))

Anladım, kilonu not ettim, tebrik ederim.
Haftaya kilonu daha erken bildirebilirsin değil mi?

Diyet bisküvileri ara öğün olarak yiyebilirsin, abartmadan tabii.
1 seferde yarısını ye, diğer öğünde öbür yarısını bitirirsin.
Ben mavi-yeşil'in limonlusunu ve elmalısını çok seviyorum. Hem şekersiz hem de yağ oranı azaltılmış bu ürünlerin.

Beni listeye yazarsanız çok sevinirim :) Yarından itibaren neler yediğimi yazarım diyet yapacağım fakat ben yemek yemeyi tatlı falan acayip çok seviyorum bazen doysamda gözüm doymuyor tatlıları görünce benim bel denen şey kalmadı ve ön tarafta da göbek var mekik çekicem başka neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum ? İnşallah zayıflarız :)

Bugünkü listem;

[TABLE="class: grid, width: 403"]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]1 bardak süt[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabah[/TD]
[TD]2 dilim uno denge, 2 kk peynir, maydanoz,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı,1 ceviz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]öğlen[/TD]
[TD]Tavuk, salata,1 dilim uno denge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD] 1/2 paket form bisküvi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ara[/TD]
[TD]2 kuru kayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akşam[/TD]
[TD]6 kaşık lahana,1 dilim uno denge, salata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gece[/TD]
[TD]1 meyve[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben 2 haftada 3 kilo verdim ama sabırsızım cok benide yazar msnız listeye belki burda motive oluruım :)))

Senin de notunu aldım, pazartesi kilo bildiriminde bulununca listeye eklerim.

Yenilen tatlılar direkt göbeğe ve bel çevresine gidiyor zaten, kendimden biliyorum.
Ben de kilo alınca hemen belim kalınlaşıyor ve göbeğim çıkıyor. Basenlerim hiç yok, dar kalçalıyım.

Tatlı bir bağımlılık. Diğer bağımlılıklarda olduğu gibi, öncelikle vücuduna bunu unutturmalısın.
Ara öğün yap mutlaka. Çok aç kalırsan, canın en önce tatlı isteyecektir.
Ara öğünlerde kuru kayısı, diyet bisküvi yiyebilirsin. Benim tatlı isteğimi tamamen kestiler.
Tavsiye ederim.

ben 2 haftada 3 kilo verdim ama sabırsızım cok benide yazar msnız listeye belki burda motive oluruım :)))

Hoş geldin, boyunu ve kilonu bildirirsen, elbette ki yazarız.
Bir de pazartesi günleri tartı günümüz, makul bir saatte gelip bildirim yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…