Merhaba Hanımlar
Umarım hepiniz çok güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir, benim için gayet güzeldi çünkü anneler günüydü, geçmiş de olsa sizlerin de anneler gününüzü kutluyorum
Geçmişi okudum da benim nasıl 2 kiloya yakın verdiğimi merak edenler olmuş ne sporu yapıyor demişsiniz hattaBenim 2 yaşında bir oğlum var, eskiden sürekli yiyen hem de hamur işi börekler kızartmalar kolalar Allaaah hiç ağzı durmayan biriydim. Geçen pazartesi ne olduysa artık bana sabah kalkınca karar verdim diyete başlıyorum ve spora yazılıyorum dedim. Hiç bozmadan uydum yemem gerekenlere, metabolizmam hızlı olduğu için hemen farketi zaten, sporda hidrolik fitness çalışıyorum ve haftada 3 gun power plate e başladım. hidrolikle zayıflayıp power plate ıle sıkılaşmayı hedeflıyorum ama haftasonu kızdım kendıme, sanırım kaçırdım bıraz, kahvaltı cok ıyıydı, bir dilim lıght ekmek bır haslanmıs yumurta 1kk lıght peynır, yarım domates ve salatalık. öğlen bol lımonlu corba ve salata akşam da bir porsıyon sebze yemegı ve yoğurt. ama akşam eşimle çay içerken 2-3 avuç fındık yemısım, dun akşam da dayanamadım mısır patlattım neyse dedım arada boyle kaçamaklar olur dimi kızlar :))) ben hala lokma yıyemedım, müşteri akınına ugradıgım ıcın, kahvaltı iptal oldu bende hemen nesfitimi açıp yıcem sımdı, öğlenı de aynı saatte yıcem kı aksaklık uzun surmesın. Eşim benim bu kararıma inanamıyor, herseyın lıghtını alıyorum, yedıgım her seyın kalorısını hesaplıyorum :)) baktım dun eve gelırken o da lıght yoğurt almış sen bu diyete dayanamazsın diyor ama dayanıcam ve zayıflıcam, safinaz olucam :
valla havalar dzelmişken en iyisi dışarda yürüyüş yapmak bence,
ben spora verdiğim paraya acıyorum, cunku evime yakın da olsa giderken trafik, park sorunu, dönüşte trafik derken spordan soğudum.
istanbulda trafik korkusuna asosyalliğe doğru gidiyorum
keşke eve koşu bandı alsaymışım..
valla havalar dzelmişken en iyisi dışarda yürüyüş yapmak bence,
ben spora verdiğim paraya acıyorum, cunku evime yakın da olsa giderken trafik, park sorunu, dönüşte trafik derken spordan soğudum.
istanbulda trafik korkusuna asosyalliğe doğru gidiyorum
keşke eve koşu bandı alsaymışım..
aşırı tebrik ediyorum iradeniz içinben de spor konusunda karar vermeye çalışıyorum. gerçekçi bir planla başlayıp, paramı ziyan etmeyecek bir yerlere gitmeyi düşünüyorum :44: bakalım :44:
canım kolay gelsinne güzel böyle bir anda azmetmek,
zaten bizler sürekli diyet yapmaya çalışıp vücudun bu düzensiz diyet yaşantısına da savunma geliştirmesine neden olduk zannımca.
siz ilk kez ve inşallah bir kerede amacınıza ulaşırsınız..
canım kolay gelsin
aynı kılodayız seninle
hedeflerimiz de aynı sayılır
tez zamnda şu kılolardan kurtulmak dileğiyle
buyrunuz efem...
yahu kızlar ben bildirim cetvelini hazırlayarak bir sürpriz yapayım dedim ama
listeyi excelde yaptım buraya kopyalayınca tüm format kaydı
bu işi tarif edecek biri aranıyor:18:
excell tablosunu isterseniz boş bir paint sayfasına yapıştırınız. o resmi buraya kopyalayınız zira kopyala-yapıştır olayında format hep kayar, başıma gelmiştir
opera canım eline sağlık. ben eski listenin aynısı olsun diye uğraştım ama seninki de gayet motive edici. tekrar teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?