50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aşırı tebrik ediyorum iradeniz için ben de spor konusunda karar vermeye çalışıyorum. gerçekçi bir planla başlayıp, paramı ziyan etmeyecek bir yerlere gitmeyi düşünüyorum :44: bakalım :44:

valla havalar dzelmişken en iyisi dışarda yürüyüş yapmak bence,
ben spora verdiğim paraya acıyorum, cunku evime yakın da olsa giderken trafik, park sorunu, dönüşte trafik derken spordan soğudum.
istanbulda trafik korkusuna asosyalliğe doğru gidiyorum
keşke eve koşu bandı alsaymışım..

ben de koşu bantı almak istedim ama alıp evde doğru düzgün çalışamadıktan sonra almamak daha hayırlı dıye dusundum en azından bı surelığıne spor salonuna yurume gıdıyorum yaklasık 20 dk suruyor, 20de donus 40 dk ya yakın yürümüş de oluyorum evde küçük bi afacan olduğu için salona gidip antrenör eşliğinde çalışmak bana daha faydalı geldi, ortam değişikliği de süper oluyor ama, kendimden zayıfları görünce daha bi asılıyorum spora, benden fazlaları görünce de kendimi aşırı teprik edip yüss puan veriyorum

ben de tam bu yüzden "acaba param boşa mı gider" korkusu yaşıyorum. bir hevesle yazılıp, sonra gidiş-dönüş zor olursa gidemezsem :18:
unv.in bedava spor salonu veya bedava tenis derslerini mi denesem diye düşünüyorum :26: sarkmalarım için aci önlem almam şart zira

aşırı tebrik ediyorum iradeniz için ben de spor konusunda karar vermeye çalışıyorum. gerçekçi bir planla başlayıp, paramı ziyan etmeyecek bir yerlere gitmeyi düşünüyorum :44: bakalım :44:

çok teşekkür ederim arkadaşım, sporu şiddetle tavsiye ediyorum, inşallah kafana uygun içine sinecek bir yer bulursun

canım kolay gelsin
aynı kılodayız seninle
hedeflerimiz de aynı sayılır
tez zamnda şu kılolardan kurtulmak dileğiyle

buyrunuz efem...

aşağıda kalmışım yahu boyum 1,62 kızlar eklerseniz yeni tablomuz hayırlı olsun hadi birleşelim çoğalalım birbirimize destek olalım eşim yüzünden bende buhafta sonu şaştı cezalıyım anlayacağınız bu hafta da

havalar iyiyken en iyisi yürüyüş kızlar ama hızlı tempoda spor salonu da denedim ama olmuyo insan bi süre sonra bıkıyo bırakıyo ama evinize yakın saha gibi yürüyüşe uygun bi alan varsa çıkın bir saat tempolu yürüyün yorun kendinizi ama o zaman görün farkı hele bi de yanında alet çalışabilirseniz bende twister aldım onu yapmaya çalışıyorum hergün düzenli

yahu kızlar ben bildirim cetvelini hazırlayarak bir sürpriz yapayım dedim ama
listeyi excelde yaptım buraya kopyalayınca tüm format kaydı
bu işi tarif edecek biri aranıyor:18:

ah canım yaa, geçen hafta ben becerebilirsem yapıcam demiştim ya, hepinizi not aldım oturdum, sonra eşime rica ettim amaa biz bu işi beceremedik. excel de yapıp buraya kopyalayınca fotoğraf atmış gibi minicik oluyor. text alanımıza yazarken tablo butonu var ama onuda çözebileni canı gönülden kutlayacağım. yani bu işi gerçekten biri tarif ederse bende gönüllü olarak yaparım.

excell tablosunu isterseniz boş bir paint sayfasına yapıştırınız. o resmi buraya kopyalayınız zira kopyala-yapıştır olayında format hep kayar, başıma gelmiştir

onu biz denedik ama fotoğraf atmış gibi oluyor. yani eski listemiz gibi olmuyor.

opera canım eline sağlık. ben eski listenin aynısı olsun diye uğraştım ama seninki de gayet motive edici. tekrar teşekkürler.

Eklentiler

• $KİLO ÇİZELGESİ.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 40
opera canım eline sağlık. ben eski listenin aynısı olsun diye uğraştım ama seninki de gayet motive edici. tekrar teşekkürler.

rica ederim..
maksat herkes kendini görebilsin
bu arada ben de excel olmadığı için eşimin bilgisayarına bir sürü şey kaydettim heralde masaüstünde görünce benim kafayı yediğimi düşünecek
siz ne güzel eşinle ugraşmışsınız

arkadaşlar cuma bildirimi iyi oldu sanırım çünki ben geçen pazartesi kilomla aynıyım şu an 53.3 yarında eşimin doğum günü bilemiyorum bu hafta niye böyle yaptım ben. dünkü ve bugünkü yediklerimi yazmıyorum çünki evde ne kaldıysa çer çöp herşeyi yedim. kızdığım ise ıvır zıvır yemek yiyeceğime keşke iskender kaçamağı yapsaydım en azından mutlu olurdum. şu an çok mutsuzum.

haftanın birincisi arkadaşımı tebrik ediyorum. geçen sene 2 ay kadar power plate yaptım bende. o zaman bebeğim küçüktü beraber gidiyorduk 30 dk yanımda pusetinden bana bakardı. çok faydasını gördüm, ilk kilolarımı onun sayesinde vermiştim ve bıraktıktan sonrada kilo vermeye devam ettim bi süre. sonra uzun bi müddet hiçbir spor aktivitesiyle uğraşmadım. şimdi azimlimiyim bilemiyorum, sık sık saçmalıyorum. boğa burcuyum yemeye çok düşkünüm, eşimde boğa chihironun eşi çok örnek bir eş. 4 lahmacunun hepsini yememiş mesela. benimki olsa çatlasa da yerdi.

Ya kızlar internet paketim bittiydi üç gün giremedim ne gelişmeler olmuş! Liste mi yapıyorsunuz beni de yazın yazın
Boy:165
Kilo: hala 54,5
Yaş; 30

GÜNAYDIN HANIMLAR Bol enerjili bir gün diliyorum sizlere...
dün öğlen çorbamı içtim arada maden suyuna limon sıkıp içtim ve spora gıttım akşam yemekte bır kepçe patates yemeği ve bir dilim light kepeklı ekmek eşliğinde bır kase yoğurt yedim. 9 gibi de koca bır dılım karpuz :)
sabah her zamankı gıbı special k mı yeyip öğleni beklıyoruz... herkese kolay gelsin

günaydın hanımlar...
sabah yine 59.00 uyandım.
hala ödemi atamadım diyorum zira dün de bişi yemedim doğru düzgün.
herhalde yarına 59'un altına inerim tekrar.
bugün baya dikkat ediyorum, hafif hafif yemeye başladım. yoğurtla falan.

ama göbeğim düz geldi bugün ilk kez banaa.
aynada kendime baktım uzun uzun:))

hadi artık 58'leeer. sonra da 57'ler... gelin...

ben de sabah 2 dilim tt ekmek,peynir,domates,zeytin
öğlen 6 adet inegöl köfte, yoğurt
akşama da taze fasulye ve çorba yapmayı planlıyorum.

az önce gidip eşime harika çikolatalı muffin, tahinli atıştırmalıklar ve havuçlu kek aldım.
inanın ben yemesem de almak bile tatmin ediyor beni

Liste yeniden yapılsa kızlar, kim yapıyor? Ben de girmek istiyorum, hem bi azimle başladım bugün, zayıflıcazzz zayıflıcazzz
Sabah aç karnına: sirkeli su
Kahvaltı: bol baharatlı yumurta, 1 kk peynir, domates-salatlık, bi tutam maydonoz..
Ara: 1 ince dilim kendi yaptığım tarçınlı elmalı tatsız tuzsuz kek :) ve sütlü kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…