50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet evet tablo yapılsın

ben de sabah special k mı yedım arada maden suyu içtim içine lımon doğramıstır, misss :)) şimdi öğlen yanımda getırdığim %70i sebze olan 5 kaşık bulgur pilavım ve bır kase yoğurdumu yicem yalnız ben gecen hafta gunluk ortalama 300-400 gram vermıstım, cumadan beri gram oynamamış çok enteresan geldı neden acaba

ben haftada veriyorum ancak 500 gr :2: bi terslik yok normale dönüyorsun bence zira verilecek kilo azaldıkça gram gram gidiyo

her cuma kilo bildirimi yapıyoruz. o gün kilo da bildirirseniz seviniriz. sizden daha çok verdiysek kendi adımıza sevniriz, bizden çok verdiyseniz de sizin adınıza seviniriz

tamamdır cuma günü bildirim yaparım.

herkez boyunu ve yasını yazmıs bende yazıyım.
yaş 25
boy 1,67
dün oğlende kalmısım en son aksam ne yedım hıc hatırlamıyorum.bugun 1 domates 1 kepek ekmegı sabah arada ada cayı oğlede karışık tost yedıkten sonra pişman oldum ama yiyecek birşey bulamadım artık aksama salata yogurt o sekılde esıtlerım.işten cıkınca eve gıdıp tabı hava yagmazsa yürümeye cıkarım.ahh bir koşu bandı alamadım gitti

Öğl: yulaf ezmesi ile karışık buğday gevreği ve süt
Akşam: 2 kaşık bulgur pilavı, yarım bardak ayran, 8 ızgara köfte, semizotu salatası
Ara: sütlü kahve

Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum ben 1 hazirana kadar hiç tartılmicam yeminliyim çünkü tartı beni olumsuz etkiliyor ve hazirana kadar kilo vermem lazım
diyet yöntemlerindeki haftada 3,5 kiloya başladım tam uyamıyorum gerçi ama yediklerimi burda da paylaşmak istedim birbirimize destek oluruz.
Benim boyum 158 ve 53,5 kiloyum ama yazın 48dim ve ilk hedefim 48 şu an sonrası da 45 ama uzun yıllardır 45i gördüğüm söylenemez
Bugün yediklerime gelirsek,
sabah: 1 haşlanmış yumurta,1 kırmızı biber,1 kase nesfit
ara:1 yeşil elma
öğlen:tavuk ve salata
ara: 1 avuç beyaz leblebi,6 tane çilek
akşam : yarım dilim ekmek, üzerine acılı ezme sürdüm çok canım çekti ve kavun,kiraz ve yeşil elmadan oluşan meyve salatası yedim

şimdi de elma sirkesi,bal ve su kürünü içtim düzenli kullanmasamda sabah kalkınca veya akşam yatmadan içiyorum kaçamak yaptığım zaman içimi rahatlatsın diye
umarım hep birlikte zayıflicaz

Son düzenleme:
selam arkadaşlar, tabloyu opera hanım yaptı. bende uğraşmıştım, eski listemize benzemedi diye karar veremedim ama daha sonra paylaştım sizinle. cuma günü tekrar bildirim yaparız ve opera hanım müsait olursa hepimizi ekler.

bugün eşimin doğum günüydü, ne yapsam diye çok düşündüm ve dışarıdaki çok kalorili, bol margarinli pastalardan almak yerine evde yapmaya karar verdim. ama pasta değil cupcake yaptım, üzerinede puding. cupcakelerin çoğunu komşuma verdim. bu günüde böyle hafif kapadık diyebilirim.

bugün yediklerime gelince

Sabah :1 orta boy domates, 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 5 zeytin

Öğle :avuç içimden az büyük somon, yeşil salata, 4 kaşık makarna

Ara :türk kahvesi

Akşam :1 cupcake, çay

Gece :erik

Kızlar günaydın...
Daha önce de söylemiştim bu hafta tabloyu yapamayacagım çünkü yarın sabaha karşı Amsterdam'a tatile gidiyorum
Ama sabah tartıldım ve geçen cumadan beri yarım kilo daha verdiğimi gördüm: 58,3 kiloyum
Tabi 4 günlük seyahatten sonra buralara 60 kg olarak dönmem umarım çünkü ben tatillerde özellikle de yurtdışında cok kilo alıyorum
Cuma günü liste yaparsanız beni de bu kilomla ekleyin olur mu,
pazartesiye kadar hoşça kalın esen kalın efem

tamamdır dostum, iyi tatiller diliyoruz. gözünüz arkada kalmasın. biz topik olarak birbirimize gözcülük yaparız, "bozacının şahidi şıracı" şeklinde toplu halde diyetlere fora demeyiz umarım :18:

günaydın kızlar.

dün aksam 1 porsıyon kabak yemegı 1 kepek ekmegı az salata yedım

bugun sabah yumurta 1 kepek ekmegı az domates ve pekmez

arada ada cayı

öğlrnr Allah kerim.

spor nasıl yapıyorsunuz yanı bu soguk havalarda ınsan yurumeye cıkmayı bırak ısten eve gıtmeye üşeniyor.evde yaptığınız spor varmı. yoksa koşu bandı almayı düşünüyorum.

günaydın hanımlar, sabah 58.9 çıktım. 1 gram azalmışım yani:) olsun 58'ler güzeldir. akşam daha az çıkarım eminim.
şimdi yoğurt yulafımı yiyorum. öğlen bir şeyler atıştırır geçerim, galeta falan. akşam yine hafif bir şey.
bu hafta en azından ineyim 58'lere yaaa...

Gunaydinn, bugun okulum yoktu sabah ve ilk defa bu saatlere kadar uyudum.
Sabah ac karnina elma sirkeli balli su ictim
Simdi ekmeksiz 2 haslanmis yumurta domates salatalik yedim sekersiz nescafeyle :)

sabah kepek ekmeğini domates beyaz peynirli sandwich,
öglen yarım porsiyon pilav et döner az ezogelin çorba ayran
baklavaya benzeyen büyük bi tatlı vardı yumuşak olan alt kısmını yedim sadece
akşama da tavuklu şehriye çorbası ve günü kapatırım
fark ettim ki ne yersek yiyelim porsiyonu bitirmeyip yarısını veya daha azını yiyince bi sorun olmuyo
inş hava akşam iyi olursa bir saat yürüyüşümü de yaparım
tam bir ayım kaldı 55e inmem lazım :18:

sabah-akşam 30'ar dk yürüyorum işe gelirken. iş ortamım da çok koşturmacalı... ama yine de yapacak spor ve gerçekçi bir program yapmayı düşünüyorum.

Büşra52 hanım, salona gidiyor (powerplate gibi), sanırım Opera hanımın da koşu bandı var :26:

7800 sayfa
Bir sorunum var ama öncelikle baştan başlayarak akıbetimi anlatmak istiyorum. 1.54 boyum var. Yani boyum yok. kilom 60 idi. iki ay önce. şu an 53. iki aydır her gün spor yapıyorum. sporda son bir ayım kaldı. hedef kilom 49. yani imkansız bir durum yok ortada.

Sorunum şu ki; şişiyorum. Hem koşu kros bisiklet çalımaları hem bölgesel (simit karın mide kol bacak) çalışmalar yapıyorum ancak bir gün gün içinde herhangi bir saatte birden şişyorum. korkunç bir hale gelmyorum ama mesela mideni içeri çekerek yürürüm hep ö şekilde yürüyemeyecek halde oluyorum. şiştiğinden çekince nefes almakta zorlanıyorm. üstelik öğünlerim de çok küçük. bu şişliği nasıl atabilrim. stresten diyenler var. ama dikkat ettim hep streslendiğimde olmuyor. tubalete de düzenli çıkıyorum bu arada. activia yoğurt sayesinde. yani mantıklı bi sebep yok gibi ortada :s :44:

Bence 3 çeri yerine 2 yersen ya da 4 bardak çay yerine iki bardak içersen ya da 4siyah zeyntini yeşile çevirirsen 300 gramı verirsin arkadaşım bir de kızmayın demişsin yahu.

Bi doktora mı görünsen acaba? Sporu ağırmı yapıyorsun? İç organlarla ilgili bi doktor baksa aslında için rahat eder canım, geçer inş.

Iyi aksamlar.. Burda pek paylasim olmasada ben genede menumu yaziyim bencs yazmak insanin kendini kontrol etmesi icin iyi oluyor
Sabah:2 yumurta,domates,salatalik,nescafe
Oglen: izgara tavuklu salata,yarim yesil elma
Aksam: 4-5 kasik semizotu yemegi, 2 kasik yogurt, azicik da kirmizi lahana ve havuc rendesi yedim, 1 dilim kepek ekmegi
3 parca cips kacamagim oldu diyet kolayla

günaydın kızlar
sabah limonlu ılık suyumu içtim, domates ve beyaz peynirli kepekli sandvicimle açtım günü
öglen etli taze fasulye, tavuklu arpa şehriye çorba
akşam çorba belki yürüyüşten sonra bir muz
yarın tartı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…