evet evet tablo yapılsın
ben de sabah special k mı yedım arada maden suyu içtim içine lımon doğramıstır, misss :)) şimdi öğlen yanımda getırdığim %70i sebze olan 5 kaşık bulgur pilavım ve bır kase yoğurdumu yicemyalnız ben gecen hafta gunluk ortalama 300-400 gram vermıstım, cumadan beri gram oynamamış çok enteresan geldı neden acaba
ben haftada veriyorum ancak 500 gr :2: bi terslik yok normale dönüyorsun bencezira verilecek kilo azaldıkça gram gram gidiyo
her cuma kilo bildirimi yapıyoruz. o gün kilo da bildirirseniz seviniriz. sizden daha çok verdiysek kendi adımıza sevniriz, bizden çok verdiyseniz de sizin adınıza seviniriz
Liste yeniden yapılsa kızlar, kim yapıyor? Ben de girmek istiyorum, hem bi azimle başladım bugün, zayıflıcazzz zayıflıcazzz
Sabah aç karnına: sirkeli su
Kahvaltı: bol baharatlı yumurta, 1 kk peynir, domates-salatlık, bi tutam maydonoz..
Ara: 1 ince dilim kendi yaptığım tarçınlı elmalı tatsız tuzsuz kek :) ve sütlü kahve
Kızlar günaydın...
Daha önce de söylemiştim bu hafta tabloyu yapamayacagım çünkü yarın sabaha karşı Amsterdam'a tatile gidiyorum
Ama sabah tartıldım ve geçen cumadan beri yarım kilo daha verdiğimi gördüm: 58,3 kiloyum
Tabi 4 günlük seyahatten sonra buralara 60 kg olarak dönmem umarım çünkü ben tatillerde özellikle de yurtdışında cok kilo alıyorum
Cuma günü liste yaparsanız beni de bu kilomla ekleyin olur mu,
pazartesiye kadar hoşça kalın esen kalın efem
günaydın kızlar.
dün aksam 1 porsıyon kabak yemegı 1 kepek ekmegı az salata yedım
bugun sabah yumurta 1 kepek ekmegı az domates ve pekmez
arada ada cayı
öğlrnr Allah kerim.
spor nasıl yapıyorsunuz yanı bu soguk havalarda ınsan yurumeye cıkmayı bırak ısten eve gıtmeye üşeniyor.evde yaptığınız spor varmı. yoksa koşu bandı almayı düşünüyorum.
merhaba KK'nın bal hatunları
ben üç yıl önce üye olmuştum sanırım diyet amacıyla hala özlediğim bi grubumuz vardı çok sevdiğim,
hala iki arkadaşımla telefonlaşır konuşuruz, ikisi hamile kaldı biri doğum yaptı, yeri özel arkadaşlarım benimm
neyse verdiğim kiloları korudum sanırım sakın kızmayın hedefim sadece bi kilo vermek
şu an 52.3 kg falanım yani geri 52 olmak istiyorum....
güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle sevgiler herkeseeeee
sabah menüm:
kibrit kutusundan azbüyük beyaz peynir
üç cherry domates
dört beş siyah zeytin
iki tk ayva reçeli
üç peksimet
yarım küpşekerden dört bardak çay
7800 sayfa
Bir sorunum var ama öncelikle baştan başlayarak akıbetimi anlatmak istiyorum. 1.54 boyum var. Yani boyum yok. kilom 60 idi. iki ay önce. şu an 53. iki aydır her gün spor yapıyorum. sporda son bir ayım kaldı. hedef kilom 49. yani imkansız bir durum yok ortada.
Sorunum şu ki; şişiyorum. Hem koşu kros bisiklet çalımaları hem bölgesel (simit karın mide kol bacak) çalışmalar yapıyorum ancak bir gün gün içinde herhangi bir saatte birden şişyorum. korkunç bir hale gelmyorum ama mesela mideni içeri çekerek yürürüm hep ö şekilde yürüyemeyecek halde oluyorum. şiştiğinden çekince nefes almakta zorlanıyorm. üstelik öğünlerim de çok küçük. bu şişliği nasıl atabilrim. stresten diyenler var. ama dikkat ettim hep streslendiğimde olmuyor. tubalete de düzenli çıkıyorum bu arada. activia yoğurt sayesinde. yani mantıklı bi sebep yok gibi ortada :s :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?