50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yahu işin kötüsü ben özel olarak yapmadım yemek yememe işini :) eşim evde yoktu canım yemek hazırlamak istemedi...

bugün gerçekten daha dikkatli davrandım,

çok güzel bir kahvaltı,
öğlen üç-beş mandalina(napim meyvesiz hiç duramam:)
öğleden sonra bir buçuk dilim kıymalı börek,
akşam balık-salata ekmek yok :)
meyve çayıyla bir avuç kabak çekirdeği

yarın daha iyi olacak inşallah

Sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 4 çatal kıymalı yumurta, 1 kk beyaz peynir, 4 zeytin, yoğurt, domates, şekersiz çay

Ara: 1 armut, 3 kare fıstıklı çikolata

Selam kızlar. Kilo bildirimi yapmıyor muyuz? Kilo verenleri görürsem daha çok gaza gelirim sanki :))
Bu saba biraz kaçırdım ama fazla bişey değil.
Sabah: 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 3-4dilim sucuk (maalesef), 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: (şuan)1 nescafe, 1 küçük muffin

Sabah: 1 adet sade activia,yarım muz
Yürüyüş yaptım geldim yarım muz ile 1 tane ceviz yedim sütlü kahve içiyorum

Swan sana öyle imreniyorum ki. Çok az yiyosun ve dayanabiliyosun. Ben bu listeye hayatta dayanamam mesela. Yakında 45e falan düşersin çok az kaldı. Müthiş motive olmuşsun nazar değmesin

Bu arada bu sabah işim vardı. Önce karayollarına daha sonra hastaneye geçtim. Yolda 100 gr tavuk döner yedim. Canım çok istemişti

Buarada sabah 1dılım ekmek 2kk peynir arada minik bir çikulata sade t.kahvesi öğlen 1kase brokoli çorbası 126kaloriik ekmek ve 300cc ayran arada 1elma aksam az önce yani 5 kaşık kıymalı kabak yemeği yarım dilim ekmek 2kaşık yoğurt 3lokmalık kek(oglumun artanı)birazdan da yeşilçay yapacam.

Swan sana öyle imreniyorum ki. Çok az yiyosun ve dayanabiliyosun. Ben bu listeye hayatta dayanamam mesela. Yakında 45e falan düşersin çok az kaldı. Müthiş motive olmuşsun nazar değmesin

Ay canım teşekkür ederim ama o kadar da az yemiyorum ya bak ondan sonra pazara gittim geldiğimde 3,5 olmuştu saat nasıl acıkmıştım yarım simit ile iki kibrit kutusu falan peynir yedim hemde ezine mis gibi domatesler amıştık annemle pazardan
Sonra gene aldığımız meyvelerden yedim 1 tane nektari,1 tane erik
vee üzerine çayla evde yaptığımız yulaflı fındıklı kayısılı falan barlardan yedim iki tane baya yedim yani bugün şu an çok tokum ama tiyatroya gidicem akşam yemeği yemem daha inşallah acıkırsam kahve falan içicem yani anlicağın ben acıktıkça cevizmiş kuru kayısıymış götürüyorum hayatım

Alemsin zapandit 100 gr tavuk döner neyin içindeydi ekmeksizmi yedin yoksa dönerede bayılırım doğrusu((

100gr tavuk pidenin içindeydi canım. Pidesiz yenmez o biliyosun :)
Bu saate kadar neler yedim saysam ağlarsınız. Mide fesadı geçirmek üzereyim. 1 günde 1 kilo almışımdır herhalde

Sizi çok yakından takip ediyorum. Keşke daha çok kilo bildiriminde bulunsanız. Yediklerinizi sık sık bizimle paylaşırsanız çok sevinirim ayrıca :)

Canım merhaba. Çok hastalandım ateş felan. Ondan yazamadım. Daha doğrusu yapamadım. Ama bugün devam ediyorum. Hedefim bayrama kadar yani 12 günde 2 kilo belki de 3 kilo vermek.

Sen bu işi biliyorsun tebrik ederim. Diyet dediğin böyle olur.

Bu arada 50.900 üm amacım 48i görmek.
Yumurta haslayacağım şimdi.
1 Yumurta,biraz peynir, 3,4 zeytin,1 salatalık yicem.

ben kilo veremiyorum
beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım
cips kola şeker çikolata tatlı kızartma hiçbir şekilde yok hayatımda
günlük yarım saatte spor yapıyorum ama olmuyor

Ben uzun zaman sonra ilk kez adet oldum dün sabah. Bir kaç gündür iştahım acayip açıktı. Demek bundanmış. Diyet falan yapamıyorum haliyle bu aralar. Sabah leblebiyle süzme peyniri götürdüm mesela :)
Neyse adet olamamaktan iyidir kilo almak. Buna da şükür :)

ben kilo veremiyorum
beyaz ekmeği hayatımdan çıkardım
cips kola şeker çikolata tatlı kızartma hiçbir şekilde yok hayatımda
günlük yarım saatte spor yapıyorum ama olmuyor

Hormonlarına baktır. Ben de veremiyordum mesela. Kan testi yaptırınca sorunun prolaktin yüksrkliği olduğunu gördüm. Doktora gitmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…