50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

6 kaşık kadar yemisimdir sanirim. Işten gelmiştim evde bi o vardı ( çorba yapsam kendime aslinda yarin onu yesem salatayla daha iyi dimi

Ben 1 tabak sandım. 6 kaşık çok değil. Ama yine de yemesen daha iyi. Ben diyette yemiyorum normalde. Can çekerse 2 kaşık felan at. Free günlerinde 2 tabek yiyebilirsin.
Evet bence de. Ama çorba da çok masum değil. Ben hazır çorba yapıyorum garantiye almak için:)

Ben peynir işini abartıyorum, sorun orda. Azıcık yesem daha iyi olacak.
Balık fikri de güzel ama trabzonlu olduğum halde sevemiyorum bu balık işlerini. Ete daha düşkünüm ne yazık ki.

Ben peynir işini abartıyorum, sorun orda. Azıcık yesem daha iyi olacak.
Balık fikri de güzel ama trabzonlu olduğum halde sevemiyorum bu balık işlerini. Ete daha düşkünüm ne yazık ki.

Canım bende samsunluyum :) Balığı çok seviyorum. Ve birşey söyleyeyim. Fırında balık yediğim günler kesin diğer gün kilom düşüyor. Hem kalorisi çok az hem de doyurucu. Et yemen kötü değil değil. Hamurişlerine göre et tercih edilmeli. Ama yağsız olsa iyi olur. Mesela kırmızı et olursa antrikot ızgara, beyaz et olarak göğüs, haşlama but vs. yağlı yememek önemli.

Iyı geceler herkese,
Ya ben artık ne yersem çok yemişim gibi geliyor sonra vicdan azabı duyuyorum bu his beni gıcık ediyor ya. Aslında bunun tek nedeni öğünlermi saatinde yiyemiyor olmam. Diyetisyenim bir keresinde bana bu ara öğünleri ilaç gibi düşün iki saat geciktirsen antibiyotiği olur mu demişti. Aynen öyle öğün atlamamk önemli aslında. Sonra çok acıkıyor insan ve bir türlü doymuyor.
Bugünkü menüm:
7.30: Sütlü nescafe
10.30: kepekli beyaz peynirli tost
13.00: bir elma
15.00: işte burda çok acıkmıştım yemekhanede tavukla salata aldım ama tavuk soslu ve yağlı olduğu için hepsini bitirmedim
17.00 gibi eve geldim ve açtım işte doymamıştım. 4 kaşık barbunya yemeği yedim.1 dilim karpuz. 2 tane kuru kayısı ve 1 avuç fındık.
21.00 : arkadaşıma gittim, cips kuruyemiş falan vardı cips yemedim ama leblebi kuru kayısı falan yedim.

Bu aralar kuru meyveleri çok tüketiyorum aslında onlarında şeker oranı yüksek ve neticede kh. Günde 3 porsiyon meyveden çok tüketmemek gerekiyor aslında.

Neyse buraya yazınca rahatlıyorum ama ne yalan söyliyim şu an yarın tartıda artıları görme korkusu içindeyim ya. Bir kocaman kupaya mete ve yeşilçay demledim ödem attırsın diye onu içiyorum. Bugün yürüyüş yapamadım yarın bir buçuk saate yakın yapmayı düşünüyorum. Herkese tekrardan iyi geceler :)

Dengeli beslenmişsin. Kilo almazsın bunlarla . Canını sıkmana lüzum yok :)

49 kiloyken aynen sizin gibiydim ne yesem çok yemiş gibi hissediyordum ve ardından dayanılmaz vicdan azapları, kendime duyduğum müthiş öfke.. Azıcık yiyorsun diyenlere DUNYAYI YIYORUM RESMEN!! falan diye kızardım şimdi düşününce cidden çok az yiyormuşum, ince hesaplar yaparak yerdim tek tek kalori hesabı yapar telefonuma kaydederdim 1000 kaloriyi geçmezdim Sonra kemik gibi kalınca ablam aklımı başıma getirdi, zorla iştahımı açtı ama o kadar tatlı abur cubur yememe rağmen en fazla 52yi gördüm 3 ayda. Ramazanda her gece tatlı yiyip yatardım hemde bir iki tane değil sınırsız.. Arada bir dikkat ediyordum ama bilgidiğiniz gibi iştah açılınca bir daha kapatmak pek mümkün olmuyor tekrar yemeye devam ediyordum Şuan 50 kiloyum biraz dikkat edince hemen gidiyor kilolarım neyseki Herkeste böyle olacak diye bir şey yok tabii, galiba 49a düşmeden önce yaptığım diyet yüzünden kolay kolay kilo alamıyorum.. Neyse diyeceğim şu ki gayet az besleniyorsun sana çokmuş gibi geliyor ama korkmanı gerektirecek bir şey yok rahat olsun için

Bende de o oluyor bazen. Ama çok takmamak lazım. 10-15 Kilo vermek isteyenler ne yapsın:)))

Merhabalar arkadaşlar... bugünkü kahvaltım 1 dilim tam buğday ekmeği, sahanda yumurta 1 adet, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates, salatalık.
Yumurta yiyince çok fazla peynir yemeyin diyorlar fakat ben vazgecemiyorum maalesef. Yumurta yemeyince de işim gereği sürekli ayakta olduğum için çok acikiyorum. Yine de diyete uygun sanırım:)

Kalori açısından Doğru söylüyorsun aslinda ama bende hazır çorba taraftarı değilim. Nasıl yapıldığını bilmediğim için. Koruyucu yoktur yaziyor çoğunda ama emin olamiyorum, ev yapimi tarhana veya mercimek çorbası yapiyorum. İçine patates atmadan tabi

Keşke bende öyle kemik gibi kalsam, hiç iştahım olmasa falan :)
Bugün sabah 9da kalktım sütlü kahve yaptım 1 avuç fındık yedim ve bu saat oldu ben ders çalışmaktan kahvaltı edemedim. Aslında ac da değilim ama mutfak masasında çalışırken burnumun dibinde çilek reçeli çok güzel koktu. 1 yumurta haşlicam 2 dilim de uno light kızartıcam peynir ve 1 tatlı kaşığı reçel yicem. Güçlü yapıcam ki akşama kadar bişey yemem yedi gibi hafif bişeyler yer kaparım dükkanı diye düşünüyorum.

Merhabalar sabah itibariyle tartıldım tam 59,30 geldim .

Sabah kahvaltısını çok erken yapıyorum maalesef ve çalışınca yemek iş yerinde çıkıncada alternatif az oluyor.
bugün yediklerim

05:50 de 1 kilim ekmek peynir (peynire sınır koyamadım hala )
1 tatlı kaşığı erik marmelatı
4 - 5 yeşil zeytin
2 çay bardağı şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta

Arada 1 şekersiz nescafe - 1 bardak çay

12;05 de yarım kase yeşil mercimek
1 dilim ekmek
1 tane kıymalı biber dolması

Aralarda şekersiz nescafe

Akşama da salata ile geçiştirecem.

Benden bu kadar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu arada spor olarak sadece yürüyüş yapıyorum. günlük 1 -1,5 saat gibi

Hepinize sağlıklı zayıflamalar

Marmelat yemesen daha iyimiş canım. Ben de peynire sınır koymakta zorlanıyorum. Peyniri ortaya koymuyorum da tabağa aliyorum yemem gereken kadarını. Böyle biraz daha kolay oluyor.
Aralarda şekersiz nescafe ben de içiyorum fakat krema var sonuçta fazla içmememiz lazım. Tabi sade iciyosan sorun yok diye biliyorum. Ben 2si 1 arada içiyorum.
Yürüyüş de yapıyormussun gayet iyi. Bu yazdığım ufak tefek şeyler çok sorun degil. Sağlıklı beslenmissin. Hepimize başarılar diyet yolunda :)))

Merhaba arkadaşım,
Sabah erken kalktığın için kesnlikle yumurtayı atlama bencede tok tutsun :)
yalnız peynir o kadar masum değil bende çok severim o yüzden maevefinde dediği gibi tabağına azıcık al kontrol etmesi daha kolay oluyor. Bir de ben ezine peynirden vazgeçemeyen birisi olarak herkese pınar lifht beyaz peyniri öneriyorum diğerleri gibi yuluşak değil sert. Sabah bence de şekerli şeyler yememye çalış. Şeker çabuk acıktırıyor. Onun dışında işe giderken yanına kuru kayısı ve ceviz alabilirsin çok tok tutuyor. İş yerindeki yemekler de o kadar masum olmuyor çünkü belli bir besin değerini yakalaması için fazlaca yağ kullanılıyor. illaki salata vardır diye düşünüyorum salata ile etli bir yemek al bence akşamları evinde güzel güzel az yağlı sebzeni yoğurdunu yersin :)

Beslenme şeklini çok sağlıksız/eksik buldum, 1 yıldır diyet yapıp duruyorum size tavsiyem sağlığınızın kıymetini bilin kaybedince bir daha kolay kazanılmıyor valla Ben 8-9 aydır adet görmüyorum yaptığım sağlıksız diyetlerden dolayı, rahim duvarım incelmiş zamanla kendi düzelecekmiş.. Kansızlık halsizlik kabızlık saç dökülmesi vs. bir çok rahatsızlık yaşadım/yaşıyorum Ayrıca zayıf olmakla fit olmak apayrı şeyler, zayıflarken spor da yapmanızı öneririm sonra benim gibi yamuk yumuk sarkık bir şey olursanız kafanızı taşlara vurursunuz

Soru: Spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ama hiç bilgim yok orda işler nasıl yürüyor bilen var mı

Menümü yazayım.
Sabah; yarım simit, 3 zeytin, az peynir, 1.5 hindi salam, biraz domates ve maydonoz.
Ara light sütlü şekersiz kahve. Öğlen çok az yoğurtla şehriye çorbası içtim az yağlı ve yarım kase. ( Öğle dediğim biraz önce. Dışarıya çıkıyorum. Çok acıkmamak için yedim. Bi de yürücem ohh:))
eve geldiğimde de evde 1 patlıcanım var buharıyla pişirir yoğurt döker yerim üstüne.
Dün akşam 22 dk bisiklet çevirdim. (250 Kalori gösterdi)Karar verdim. Hergün yapacağım aynı şekilde.

sabah 2 yumurta biraz zeytinyagıyla 2 dilim tam bugday ekmeği
bir tabak makarna 3 piliç nugget
akşam 3 kaşık kabak yemeği

karbonhidratları azaltmam lazım yapamıyorum :26:
sanki onlar olmayınca yiyecek birşey kalmamış gibi geliyor
siz nasıl yapıyorsunuz
vermem gereken sadece 3 kilo ama olmuyorr

Oooooo kızlar dunden beri doludolu 3sayfa okudum.oku oku bitmedi ne cok sey konuşulmuş.kızlar bu arada listemize ara verdik ama pazartesi sabah yeniden başlıyalım.
Ben de bugun sabah 1/2simit 4yeşil zeytin 2kk peynir öğlen 8-10 kaşık vardır sanırım kısır ve yağsız salata küçük bir bardak ayran akşamda 4 kaşık kabak yemeği ve yarım simit sonrada 6-7 tane jelibon 4 tane minik parça çıkolata.simdide bitki çayı demlicem.bu arada çikolata ve jelibonu acayip canım şekerli birseyler istedi yemekten sonra ondan yedim.

Karbonhidratları yarıyarıya düşür bence böylece hem sevdiğin yiyecekten mahrum olmazsın hemde kilo vermene yardımcı olur. Ayrıca bızim gibi 3-5 kilo vermek isteyenlerin işi daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…