50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım merhaba. Çok hastalandım ateş felan. Ondan yazamadım. Daha doğrusu yapamadım. Ama bugün devam ediyorum. Hedefim bayrama kadar yani 12 günde 2 kilo belki de 3 kilo vermek.

Geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyileşirsin de özletmezsin kendini umarım. Bekliyoruz senin paylaşımlarını.:)

Hormonlarına baktır. Ben de veremiyordum mesela. Kan testi yaptırınca sorunun prolaktin yüksrkliği olduğunu gördüm. Doktora gitmekte fayda var.

Bir de şöyle bir durum var. Diyelim ki hergün 1000 kalori alıyorsun. Vücut ona alışıyor ve veremiyor kilo. Arada metobolizmayı hızlandırmak lazım. Daha az ya da biraz fazlasını yemek lazım. Hep protein ağırlıklı yemekte çare değil.

selam kızlar bu topiği yeni gördüm 2009 da açılmış ama nedense görmemişim
ben 57 kiloyum 53e düşmek istiyorum boyum 168
genelde dikkat ediyorum fakat ama son günlerde hiç dikkat edemedim
sizlerle birlikte bende zayıflamak istiyorum yardım edin bana daaa

Canım çok yememişsin ki. Yani bununla kilo almaz aksine verirsin. Unutmaki adet dönemine yakın günler kilo fazla çıkar sonra birden düşer. Çünkü daha çok enerji harcarız. İş ki adet dönemi çok kaçırmamak.

Neden etmeyelim. Bize takıl gitsin kilolar. Amaaaa yediklerini yazman ve dikkat etmen gerek.

Neden etmeyelim. Bize takıl gitsin kilolar. Amaaaa yediklerini yazman ve dikkat etmen gerek.

sabah kepek 2 dilim kepek ekmeği arasına peynir koydum kahvaltımı öyle yaptım arada yeşil çay içtim
öğle yayla çorbası, 5-6 kaşık kuru fasulye, az yağlı limonlu havuç lahana salatası ve çok az limonlu kereviz yedim 3 -4 parça
şimdi soda içiyorum yalnız biraz önce şekerli türk kahvesi canım çekti içtimm
bu arada 1 kg su içtim

sabah bir kase nesfit sütle ve cevizle
öğlen 2 yumurta (az zeytinyağlı omlet şeklinde baharatla)
yarım domates yarım salatalık 2 dilim ruseym ekmği(ekmek 1 dilim olmalıydı )
akşama sütle yulaf ezmesi yiyeceğim

bir ara öyle yapayım

Canım hevesini kırmak gibi olmasın ama diyet yaparken daha dikkatli olmak lazım. Evet kilo verirsin ama yavaş verirsin. Bazı şeyleri biraz daha kessen daha iyi olur. Mesela kepekli yerine tam buğday al. Ya da unonun bir dilimi 39 kalori olan ekmeklerinden alabilirsin.

Süper gidiyor. Böyle gidersen çok hızlı verirsin kilo.

Geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyileşirsin de özletmezsin kendini umarım. Bekliyoruz senin paylaşımlarını.:)

Canım teşekkür ederim. Efsane geri döndü:)))
sabah kahvaltımı yazmıştım. Yalnız midem bulandı haşlanmış yumurtanın yarısını yiyemedim. Çok az peynir. Yarım domates. Bir küçük salatalık,3 zeytin yedim.
Biraz önce hazır çorba yaptım. 70 Kalori. İçine yarım dilim tam buğday ekmeği doğradım.
Doktora yapıyorum.o yüzden sürekli dersin başındayım. İnsan acıkıyor. Gerçi insan doymuyor ki acıksın:)) birazdan balıkcıya gideceğim. Levrek ya da somon alıp fırına süreceğim. Çok Az yağlı salata yaparım yanına da.
Eşim içinde dünden mercimek çorbası çiğ köftem var. Salata da yer.
Bu akşam biraz bacak hareketleri yapacağım.

Ben de yaziyim bakın çok mu yemişim
Sabah: hic vaktim olmadığı için 3tane mavi yeşilin bisküvilerinden.
1 saat sonra asıl kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 kk peynir
Öğlen : bulgur pilavı, yoğurt
Ara : nescafe, 1 tane muffin (
Daha sonra 45 dk. Kadar pilates yaptım

yok canım hevesimi niye kırasın söyle ki ona göre besleneyim :)) o zaman unodan alayım

aralarda hiçbirşey yemiyomusun benim hemen başım ağrıyor biraz acıkınca

Bulgur pilavını ne kadar yedin canım?

Ben akşam balığımı da yedim. Şuan aç değilim. 3 bardak şekersiz çay içtim. Bugünkü menümü yazayım tekrar.

Sabah; Yarım haşlanmış yumurta, az peynir, 3 zeytin, yarım domates, 1 salatalık.
Öğlen; Hazır kremalı sebze çorbası (70 kalori). İçine yarım dilim tam buğday ekmeği doğradım.
Ara; 1 yeşil elma.
Akşam; Yarım kase mercimek çorbası, Fırında levrek ve çok az yağlı salata.

Bugün benim için başarılı bir gündü. Sanırım 1000 kaloriyi geçmedim. Birazdan göbek ve bacak hareketleri yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…