50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Karbonhidratları yarıyarıya düşür bence böylece hem sevdiğin yiyecekten mahrum olmazsın hemde kilo vermene yardımcı olur. Ayrıca bızim gibi 3-5 kilo vermek isteyenlerin işi daha zor.
eskiden pohaça börek kek çok yerdim
şimdi onları sildim makarna pilav ve tam bugday ekmeği dşında karbonhidrat kullanmıyorum onlarıda en az düzeyde
kola cips meyve suyu yok
şeker desen zaten yok.elma mandalina saymazsak
eskiden bunlarn hepsini yerdim yine aynı kilodaydım
şimdi yemiyorum sporda yapıyorm yine aynıyım
bu işte bi terslk var ama ne :44:

Evet listeye başlayalım. Kilo verenleri görüp gaza gelmek istiyorum :))

Canim ben normalde kahvalti ediyorum eger sagliksizdan kastin oysa ama bugun derse daldi canim da hic istemedi ya. Ben zaten haftanin uc gunu baleye gidiyorum onun disinda yuruyus falan da yapiyorumm. Saglikli beslendigimi dusunuyorum ben cunku disarda sacma sapan yemekler yemiyorum.
Bugun iki gibi koca bi kase nesfit yedim
Arada kfeksin krakerlerinden yedim cayla
Aksam 1 kase corba, izgara tavuk salata ve 1 kasik zeytinyagli fasulye yedim
Daha deminde turk kahvesi, 3 kuru kayisi ve 1 avuc findik yedim, 1 kare de cikolata

Bir de şu var. Makarna ve tavuk birlikte daha zararlı. Bu menüyle kilo veremezsin canım. Almazsın da dengede gider. Hedefin kaç kilo.
Bende makarnayı çok severim. Ama dur demek lazım. Canın çekerse kepekli çok az haşla yağsız. O da diyet menüsü olur. Ama akşam değil. Öğlen yenmeli.

Bence de sağlıksız değil. Diyette mecbur kalıyoruz bazı şeyler için. Ama balık da yemelisim bence. Hem az kalorili hem yararlı hem doyurucu.

Menüm
Sabah; yarım simit, az domates peynir,maydonoz, 1.5 hindi salam.şekersiz çay.
Ara; sütlü kahve
Öğlen; az yoğurt ve yarım kase şehriye çorbası.
Akşam; 4 kabak, 2 domates,2 biber,yarım soğan ve 2 diş sarımsağı yarım bardak suyla yağ koymadan pişirdim. Yarısını akşam yoğurtla yedim. Yarın öğlende yarısını yicem.
Birazdan bisiklet çevireceğim.
Sanırım bugün yine 1000 kaloriyi aşmadım.
MUTLUYUM ve huzurluyummm.

Bence de sağlıksız değil. Diyette mecbur kalıyoruz bazı şeyler için. Ama balık da yemelisim bence. Hem az kalorili hem yararlı hem doyurucu.

Evet canım haklısın balık çok faydalı kesinlikle ama benim aram pek yok balıkla bi hamsi severim böyle onun dışında anca balık lokantasına gidersek işte. Ama dışarda tavuk yerine ton balıklı salata veya ızgara mezgit falan tüketmeye çalışıcama artık bende malum tavuklerı nasıl şişirip de hemencecik kestikleri ortada fazlasıyla hormonlular aslında

menün gerçekten çok güzel canım. Öğlen iyi dayanmışsın, ben muhtemelen akşama çok acıkmış olurdum senin yerinde olsam ama yoğurt herşeye o kadar yakışıyor ki ekmeksiz bi sebze yiceksem ben de kesinlikle yanında yoğurt yiyorum :)

Hedefe ulaşmamıza az kaldı.şuanda saat gece 3.30. Kabaktan sonra bişey yemedim. Öyle bir açımki anlatamam. Bir kuzuyu yiyebilirim. Ama sabrettim.diyet yapamayanlar işte bu nedenle beceremiyorlar. Arkadaş geceleri miden kazınacak ve sabredeksin.

Esenbike kesinlikle katılıyorum sabredeceksin başka yolu yok yoksa vermek imkansız . Listeye de p.tesi sabah başlıyoruz.bugun sabah kahvaltım 1yumurta ve 2kk peynir.ya bende bu arada peynire dayanamam bıraksalar 1kilo peynir yerim

Bu arada ben kimya mühendisiyim ve gıda lab.da çalısıyorum.kesinlikle marketten tavuk alıp yemeyın zorda kalmadıkca.bulabilirseniz köy tavugu yiyin.yani serbest çevrede ne bulursa onu yiyen anam babam usulu olan tavuklar :)

06:00 1 dilim tam buğday ekmek - 1 haşlanmış yumurta - peynir (1 kk diyemeceğim maalesef) şekersiz çay

09:30 Şekersiz nescafe

Öğlen yemeğine kadar arada su şekersiz nescafe içerim.

Sıkıntı şu ki yemek işyerinde pişiyor ve 2 gün aynı yemeği yiyoruz. Evden getirmem şansım yok 3 vesait geliyorum.
Bugün gene dünkü gibi yeşil mercimek var az ondan yerim 2 - 3 kaşıkta yağsız makarna , yoğurt

Akşama evde bezelye var patatesli havuçlu az salata ile bir kaç kaşık ondan yiyerek günü bitirmeyi düşünüyorum.

Kolay gelsin hepinize

Sabah bir tabak fındık yedim. 500-600 kalori almışımdır.
Aralarda yeşil elma yemeyi düşünüyorum, yağmur yağmazsa okula yürüyerek geçeceğim.
Tartılmadım ama kilomda ne artış ne de azalış hissettim. Aynıyım bence.

Canım zaten karatay da peynir yiyin diyor ya. Benim eşim hekim.diyorki abartmamak şartıyla peynir kilo yapmaz. Aslında menün ideal.bence birkaç tane zeytin. Domates salatalık vr maydonuz da ekleyebilirsin. Kahvaltın renklenir. Sıkılırsın yoksa hep.

Canım sabah nereden geldi aklına fındıkkk:))) bari 1 avuş yeseydin. Güldürdün beni.

Canım ya aslında dikkat etmek lazım böyle şeylere. Ama köy tavuğunu da bulmak zor istanbulda. Köy tavuğu diye kandırıyorlar birde.

Canım bence üzülme. Menün gayet güzel. Çünkü önemli olan yemeğin türünden ziyade onlardan az yiyebilmek. Zaten kilo almamızın sebebi de az yiyememiz değil mi.

Canım sabah nereden geldi aklına fındıkkk:))) bari 1 avuş yeseydin. Güldürdün beni.

Ya büyük bir tabak dolusu değil. 2-3 avuç kadar kabuklu fındık. Ay hali olduğum için canım karbonhidrat çekiyordu. Dedim bisküvi falam yiyeceğime bu sabah da fındık yiyeyim. Ee trabzonluyuz bir de. Fındığa aşığız haliyle :)
Sen ne yedin bu sabah?

Sabahki menüm. Uno light ekmek arasına domates ve üçgen peynir koyup yağsız kağıttta tost yaptım.
47+47+20+35= 150 kalori.
Kahve yaptım yanına. Yarım yağlı süt damlattım içine. Şekersiz içtim. Bugün balık yapıcam akşam yine. Eşimle annemlere gideceğiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…