eskiden pohaça börek kek çok yerdimKarbonhidratları yarıyarıya düşür bence böylece hem sevdiğin yiyecekten mahrum olmazsın hemde kilo vermene yardımcı olur. Ayrıca bızim gibi 3-5 kilo vermek isteyenlerin işi daha zor.
Oooooo kızlar dunden beri doludolu 3sayfa okudum.oku oku bitmedi ne cok sey konuşulmuş.kızlar bu arada listemize ara verdik ama pazartesi sabah yeniden başlıyalım.
Ben de bugun sabah 1/2simit 4yeşil zeytin 2kk peynir öğlen 8-10 kaşık vardır sanırım kısır ve yağsız salata küçük bir bardak ayran akşamda 4 kaşık kabak yemeği ve yarım simit sonrada 6-7 tane jelibon 4 tane minik parça çıkolata.simdide bitki çayı demlicem.bu arada çikolata ve jelibonu acayip canım şekerli birseyler istedi yemekten sonra ondan yedim.
Beslenme şeklini çok sağlıksız/eksik buldum, 1 yıldır diyet yapıp duruyorum size tavsiyem sağlığınızın kıymetini bilin kaybedince bir daha kolay kazanılmıyor vallaBen 8-9 aydır adet görmüyorum yaptığım sağlıksız diyetlerden dolayı, rahim duvarım incelmiş zamanla kendi düzelecekmiş.. Kansızlık halsizlik kabızlık saç dökülmesi vs. bir çok rahatsızlık yaşadım/yaşıyorum Ayrıca zayıf olmakla fit olmak apayrı şeyler, zayıflarken spor da yapmanızı öneririm sonra benim gibi yamuk yumuk sarkık bir şey olursanız kafanızı taşlara vurursunuz
Soru: Spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ama hiç bilgim yok orda işler nasıl yürüyor bilen var mı
sabah 2 yumurta biraz zeytinyagıyla 2 dilim tam bugday ekmeği
bir tabak makarna 3 piliç nugget
akşam 3 kaşık kabak yemeği
karbonhidratları azaltmam lazım yapamıyorum :26:
sanki onlar olmayınca yiyecek birşey kalmamış gibi geliyor
siz nasıl yapıyorsunuz
vermem gereken sadece 3 kilo ama olmuyorr
Canim ben normalde kahvalti ediyorum eger sagliksizdan kastin oysa ama bugun derse daldi canim da hic istemedi ya. Ben zaten haftanin uc gunu baleye gidiyorum onun disinda yuruyus falan da yapiyorumm. Saglikli beslendigimi dusunuyorum ben cunku disarda sacma sapan yemekler yemiyorum.
Bugun iki gibi koca bi kase nesfit yedim
Arada kfeksin krakerlerinden yedim cayla
Aksam 1 kase corba, izgara tavuk salata ve 1 kasik zeytinyagli fasulye yedim
Daha deminde turk kahvesi, 3 kuru kayisi ve 1 avuc findik yedim, 1 kare de cikolata
Evet listeye başlayalım. Kilo verenleri görüp gaza gelmek istiyorum :))
Bence de sağlıksız değil. Diyette mecbur kalıyoruz bazı şeyler için. Ama balık da yemelisim bence. Hem az kalorili hem yararlı hem doyurucu.
Menüm
Sabah; yarım simit, az domates peynir,maydonoz, 1.5 hindi salam.şekersiz çay.
Ara; sütlü kahve
Öğlen; az yoğurt ve yarım kase şehriye çorbası.
Akşam; 4 kabak, 2 domates,2 biber,yarım soğan ve 2 diş sarımsağı yarım bardak suyla yağ koymadan pişirdim. Yarısını akşam yoğurtla yedim. Yarın öğlende yarısını yicem.
Birazdan bisiklet çevireceğim.
Sanırım bugün yine 1000 kaloriyi aşmadım.
MUTLUYUM ve huzurluyummm.
Evet canım haklısın balık çok faydalı kesinlikle ama benim aram pek yok balıkla bi hamsi severim böyle onun dışında anca balık lokantasına gidersek işte. Ama dışarda tavuk yerine ton balıklı salata veya ızgara mezgit falan tüketmeye çalışıcama artık bende malum tavuklerı nasıl şişirip de hemencecik kestikleri ortada fazlasıyla hormonlular aslında
Hedefe ulaşmamıza az kaldı.şuanda saat gece 3.30. Kabaktan sonra bişey yemedim. Öyle bir açımki anlatamam. Bir kuzuyu yiyebilirim. Ama sabrettim.diyet yapamayanlar işte bu nedenle beceremiyorlar. Arkadaş geceleri miden kazınacak ve sabredeksin.
Esenbike kesinlikle katılıyorum sabredeceksin başka yolu yok yoksa vermek imkansız . Listeye de p.tesi sabah başlıyoruz.bugun sabah kahvaltım 1yumurta ve 2kk peynir.ya bende bu arada peynire dayanamam bıraksalar 1kilo peynir yerim
Canım sabah nereden geldi aklına fındıkkk:))) bari 1 avuş yeseydin. Güldürdün beni.Sabah bir tabak fındık yedim. 500-600 kalori almışımdır.
Aralarda yeşil elma yemeyi düşünüyorum, yağmur yağmazsa okula yürüyerek geçeceğim.
Tartılmadım ama kilomda ne artış ne de azalış hissettim. Aynıyım bence.
Bu arada ben kimya mühendisiyim ve gıda lab.da çalısıyorum.kesinlikle marketten tavuk alıp yemeyın zorda kalmadıkca.bulabilirseniz köy tavugu yiyin.yani serbest çevrede ne bulursa onu yiyen anam babam usulu olan tavuklar :)
06:00 1 dilim tam buğday ekmek - 1 haşlanmış yumurta - peynir (1 kk diyemeceğim maalesef) şekersiz çay
09:30 Şekersiz nescafe
Öğlen yemeğine kadar arada su şekersiz nescafe içerim.
Sıkıntı şu ki yemek işyerinde pişiyor ve 2 gün aynı yemeği yiyoruz. Evden getirmem şansım yok 3 vesait geliyorum.
Bugün gene dünkü gibi yeşil mercimek var az ondan yerim 2 - 3 kaşıkta yağsız makarna , yoğurt
Akşama evde bezelye var patatesli havuçlu az salata ile bir kaç kaşık ondan yiyerek günü bitirmeyi düşünüyorum.
Kolay gelsin hepinize
Canım sabah nereden geldi aklına fındıkkk:))) bari 1 avuş yeseydin. Güldürdün beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?