Ya büyük bir tabak dolusu değil. 2-3 avuç kadar kabuklu fındık. Ay hali olduğum için canım karbonhidrat çekiyordu. Dedim bisküvi falam yiyeceğime bu sabah da fındık yiyeyim. Ee trabzonluyuz bir de. Fındığa aşığız haliyle :)
Sen ne yedin bu sabah?
Canım sen yazmadan önce yazmışım:))) bu arada kabuklu çok kalorili değil. Kavrulmuş yemeyin diyorlar. Yakarsın hemen hemşo:))
bu arada bugün adet olucam olmadı yarın. Her yerim şiş.off.
Canım zaten karatay da peynir yiyin diyor ya. Benim eşim hekim.diyorki abartmamak şartıyla peynir kilo yapmaz. Aslında menün ideal.bence birkaç tane zeytin. Domates salatalık vr maydonuz da ekleyebilirsin. Kahvaltın renklenir. Sıkılırsın yoksa hep.
Canım ya aslında dikkat etmek lazım böyle şeylere. Ama köy tavuğunu da bulmak zor istanbulda. Köy tavuğu diye kandırıyorlar birde.
hedefim 55Bir de şu var. Makarna ve tavuk birlikte daha zararlı. Bu menüyle kilo veremezsin canım. Almazsın da dengede gider. Hedefin kaç kilo.
Bende makarnayı çok severim. Ama dur demek lazım. Canın çekerse kepekli çok az haşla yağsız. O da diyet menüsü olur. Ama akşam değil. Öğlen yenmeli.
hedefim 55
şuan 58im
bugün kü menümü yorumla bakalım canım
bir kase süt ve cevizle nesfit yarım haslanmış yumurta
öğle bir sandvic(ince dilim salam marul ve domates vardı)
akşam bir tabak kuru fasulye pilavda vardı ama yemedim kendimi tuttum mutluyum
Kızlar menüme ilaveten 87 kalorilik dondurma yedim. Dışarda sel seli götürüyo ben de donduma yedim
öğlenleri okuldayım mecbur dışarda yemek zorunda kalıyorum o yüzden öğlenleri çok kaçırıyorumPilav yemediğin iyi olmuş canım. Çünkü akşamları eritmesi zor oluyor. 3 kilo ne ki. Bence 1 aya kalmadan verirsin.
Bu arada listeleri kim yapıyor. Pazartesi sabahı mı yazmamız lazım.
herkese meraba oh grup cogalmıs ne guzelll kısın guzelce verelım hatta yılbasına kadar hedef koyalım bence hepımızzz verelımm ıncecık olalımmm :))))))))
sabah yarım sımıt ve sekersız cay ıctım
öglen ısyerındeyım balık ve corba varmıs menude ekmeksız onları yıcemm :)
Kızlaaar benim de kilo vermem çok yavaş ama pek yemegimden kısmıyorum sanırım o yüzden. 58 kiloyla başladım 54leri gördüm çok şükür :) bikaç gündür tartılmıyorum moralim bozuluyo kilo veremeyince.
Sabah haşlanmış yumurta, azcık peynir, 5 tane zeytin, birkaç dilim domates yedim.
öğlen beni biraz sıkıntıya soktu. iş yerimde menüye baktım. çorba, kayseri mantısı, zeytinyaglı taze fasulye şekerpare var. Yesem mi yemesem mi kararsızım. Mantı ve çorba 517 kalori ediyor. fasulyeyi iyi yapamıyolar almicam. tatlı zaten agzıma sürmyorum. Beni rahatlattın bişey olmaz diyin sanırım günler sonra unlu bişey yicem hiç istemeden :)517 kalori bişey değil dimi
Akşama leslieyle 3 mile yapsam yakarım heralde o karbonhidratları :)
Pazartesi sabah ben de tartılıp kilomu yazıyorum o zaman. o zamana kadar tartılmiyim :)
Bu arada sabah kahvaltımda 1 yumurta 1 kk peynir 6 kırık yeşil zeytin yedim
Ne kadar kalabalıklaşırsak o kadar iyi. Tekrar hoşgeldin. Yılbaşına kadar veririz kilolarımızı. İrtibatı koparmayalım.
Bu sabah beyaz leblebiyle süzme peynir yedim yine. Karbonhidratla proteini karıştırdım, mutsuzum
Canım seni durdurmam lazım. Bu arada neden üzülüyorson yakarsın ya. Ya hiç yeme yediysen de keyfini çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?