50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım sen yazmadan önce yazmışım:))) bu arada kabuklu çok kalorili değil. Kavrulmuş yemeyin diyorlar. Yakarsın hemen hemşo:))
bu arada bugün adet olucam olmadı yarın. Her yerim şiş.off.

Canım sen yazmadan önce yazmışım:))) bu arada kabuklu çok kalorili değil. Kavrulmuş yemeyin diyorlar. Yakarsın hemen hemşo:))
bu arada bugün adet olucam olmadı yarın. Her yerim şiş.off.

Benim annem samsunda büyümüş. Gerçekten hemşehri sayılırız :)
Umarım yakarım yediklerimi. Sen de bu ara dikkat et. Adet döneminde benim gibi tıka basa yeme :)

Canım zaten arada ya domates salatalık ya da zeytin oluyo 1haftadır yumurta yememiştim bugun canım yumurta müthis yumurta çekti haşlayıp peynirle yedim ekmeksız.ben kahvaltı saatim en geç 7:30 da bitmiş olmalı öğlene doğru acayip acıkıyorum. Bugun arada da yarım avuç sarı leblebi ve 6-7 tane kuruüzüm yedim ve sade T.Kahvesi.öğlen de yani az önce lavaşı az dürüm çiğköfte yedim ve acılı şalgam içtim. Akşamda 4-5 kaşık sebze yemeği birde yoğurt yeter sanırım nasıl???

Canım ya aslında dikkat etmek lazım böyle şeylere. Ama köy tavuğunu da bulmak zor istanbulda. Köy tavuğu diye kandırıyorlar birde.

Canım bunu anlayabilirsin aslında ama istanbulda zordur tabi. köy tavuğu kaslıdır eti sıkı olur. Market tavukları şişko ve yumuşaktır eti.belki denk gelirse :))

hedefim 55
şuan 58im
bugün kü menümü yorumla bakalım canım
bir kase süt ve cevizle nesfit yarım haslanmış yumurta
öğle bir sandvic(ince dilim salam marul ve domates vardı)
akşam bir tabak kuru fasulye pilavda vardı ama yemedim kendimi tuttum mutluyum

Son düzenleyen: Moderatör:

Pilav yemediğin iyi olmuş canım. Çünkü akşamları eritmesi zor oluyor. 3 kilo ne ki. Bence 1 aya kalmadan verirsin.

Bugünkü menüm.

Sabah; yağsız uno denge ekmeğiyle tost yedim. 150 kalori. Yanında sütlü kahve. Ama sütü çok az ve şekersiz.
Öğlen; buharda biraz kabak ve yoğurt. Arada sütlü kahve.
Akşam; az mercimek çorbası, buğulama yağsız istavrit balığı. 4, 5 çatal az yağlı salata. Çay içtim 3 bardak şekersiz.
Neyseki bu akşam çok açıkmadım. 3. gün bitti ve diyetimş bozmadım çok şükür. İnş. Bayrama kadar 47.800ü felan görürüm. Eşim Azeri. Bayramda Azerbaycan'a gideceğiz. O zamana kadar ideal kiloma ulaşıcam kararlıyımmm:))

Pilav yemediğin iyi olmuş canım. Çünkü akşamları eritmesi zor oluyor. 3 kilo ne ki. Bence 1 aya kalmadan verirsin.
öğlenleri okuldayım mecbur dışarda yemek zorunda kalıyorum o yüzden öğlenleri çok kaçırıyorum
kepekli sandviç ekmeği alıp içine evden domates marul piliç salam koymayı düşünüyorum
nasıl fikir sence?

herkese meraba oh grup cogalmıs ne guzelll kısın guzelce verelım hatta yılbasına kadar hedef koyalım bence hepımızzz verelımm ıncecık olalımmm :))))))))

sabah yarım sımıt ve sekersız cay ıctım
öglen ısyerındeyım balık ve corba varmıs menude ekmeksız onları yıcemm :)

Ne kadar kalabalıklaşırsak o kadar iyi. Tekrar hoşgeldin. Yılbaşına kadar veririz kilolarımızı. İrtibatı koparmayalım.
Bu sabah beyaz leblebiyle süzme peynir yedim yine. Karbonhidratla proteini karıştırdım, mutsuzum

Kızlaaar benim de kilo vermem çok yavaş ama pek yemegimden kısmıyorum sanırım o yüzden. 58 kiloyla başladım 54leri gördüm çok şükür :) bikaç gündür tartılmıyorum moralim bozuluyo kilo veremeyince.

Sabah haşlanmış yumurta, azcık peynir, 5 tane zeytin, birkaç dilim domates yedim.

öğlen beni biraz sıkıntıya soktu. iş yerimde menüye baktım. çorba, kayseri mantısı, zeytinyaglı taze fasulye şekerpare var. Yesem mi yemesem mi kararsızım. Mantı ve çorba 517 kalori ediyor. fasulyeyi iyi yapamıyolar almicam. tatlı zaten agzıma sürmyorum. Beni rahatlattın bişey olmaz diyin sanırım günler sonra unlu bişey yicem hiç istemeden :)517 kalori bişey değil dimi

Akşama leslieyle 3 mile yapsam yakarım heralde o karbonhidratları :)

Pazartesi sabah ben de tartılıp kilomu yazıyorum o zaman. o zamana kadar tartılmiyim :)

Son düzenleme:

Canım açıkcası ben öğlen aç kalır kahve ve diyet bisküvi yerim. Yinede o mantıyı yemem. Çorba ve mantı bence 517 kalori etmez. Sen bilirsin tabi. Akşam hiçbişey yemeyip spor yaparsan belki.

Canım seni durdurmam lazım. Bu arada neden üzülüyorson yakarsın ya. Ya hiç yeme yediysen de keyfini çıkar.

Bu arada ben gece adet oldum. Görseniz hayatımın en kötü gecelerinden biriydi.hem soğuktu. Bacak ve karın ağrısı. Ölmek istedim. Ama diyetimi bozmadım.
Şimdi ing. dersine gidiyorum. Gelince ne yediklerimi yazarımm.
Öptüm canlar.

Canım seni durdurmam lazım. Bu arada neden üzülüyorson yakarsın ya. Ya hiç yeme yediysen de keyfini çıkar.

Canım ders çalışıyorum. Aynı anda hem kpss hem yds stresi yaşadığımdan haliyle biraz fazla kaçırıyorum. 1 sene içinde 11 kilo aldım ben bu stresten. Eskiden 45 kiloydum. Sonum iyi değil. Cidden durdurun beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…