bende aynı durumdayımBu arada ben gece adet oldum. Görseniz hayatımın en kötü gecelerinden biriydi.hem soğuktu. Bacak ve karın ağrısı. Ölmek istedim. Ama diyetimi bozmadım.
Şimdi ing. dersine gidiyorum. Gelince ne yediklerimi yazarımm.
Öptüm canlar.
Bu arada ben gece adet oldum. Görseniz hayatımın en kötü gecelerinden biriydi.hem soğuktu. Bacak ve karın ağrısı. Ölmek istedim. Ama diyetimi bozmadım.
Şimdi ing. dersine gidiyorum. Gelince ne yediklerimi yazarımm.
Öptüm canlar.
Canım ders çalışıyorum. Aynı anda hem kpss hem yds stresi yaşadığımdan haliyle biraz fazla kaçırıyorum. 1 sene içinde 11 kilo aldım ben bu stresten. Eskiden 45 kiloydum. Sonum iyi değil. Cidden durdurun beni :)
Canım açıkcası ben öğlen aç kalır kahve ve diyet bisküvi yerim. Yinede o mantıyı yemem. Çorba ve mantı bence 517 kalori etmez. Sen bilirsin tabi. Akşam hiçbişey yemeyip spor yaparsan belki.
Selamlar herkese,
Ya kızlar benım ayarım iyice kaçtı evdeyken yaptığım mükemmel diyetler okulda bir türlü gitmiyor. Delim deli gibi tatlı istiyor. Mesela ben normalde limonlu cheesecake e bayılırım ama yok canım deli gibi çikolata istiyor dün brownie yedim ki hayatımda ilk kez bir cafede sipariş vermiş olabilirim çünkü ben hiç öyle çikolata delisi bi insan değilimdir. Havalar soğudu diye mi bilmiyor bi tuhaflık var dün birde sabah 9dan akşam 19a dersim vardı inanır mısınız. Psikoloji dersinde beynin aldığımız glikozun %40ını kullandığını görmştük bende dedim derste tüm glikoz bitti heralde
Bugün sabah 2 kaşık yulaf ezmesi,yarım bardak süt,5 tane fındıkla başladım güne
Arada sütlü kahve ile yarım paket form yedim
Öğlen gene deli gibi açtım ızgara tavuk yanında 2 kaşık beyaz pilav yedim (diyet sürecinde hiç ağzıma sürmezdim mesela kendimi çok şaşırtıyprum( )
Veee üzerine 1 tane gofret yedim ders arasında çayla.
Şimdi 1 elma yedim akşamı kahveyle falan geçiştirsem anca yani.
He bi de hergün çok başım ağrıyo ben anlamadım bu istanbulun havası bi tuhaflaştı ya ondan, ya da okul başlayınca devreleri yaktım
sabah nesfit süt ve cevizle
öğlen bir kase yulaf ezmesi süt bal ve tarçınla(regliym böyle tatlı krizimi geçiştirdim
akşam bir tabak patates salatası
aralarda merve(bir küçük elma bir şeftali)
Canım gönlünü ferah tut. 1Dilimle bişet olmaz.çünkü doğru dürüst bişey yememişsin zaten.Bende özetlersem yediklerimi sabah 1yumurta 1kk peynir 6 y.zeytin öğlen yarım simit 2kk kaşar 1hurma meyvesi minik salkım üzüm 200cc süt akşam 1dilim pizza üstüne de 2çaykaşığı acı biber ektim 2 adet marul 2 adet havuç şimdi de yeşilçay içiyorum.benim de bugunku kaçamagım pizza ama kendimi zor tuttum desem yeri 1dilimde kalmak için.
Selamlar herkese,
Ya kızlar benım ayarım iyice kaçtı evdeyken yaptığım mükemmel diyetler okulda bir türlü gitmiyor. Delim deli gibi tatlı istiyor. Mesela ben normalde limonlu cheesecake e bayılırım ama yok canım deli gibi çikolata istiyor dün brownie yedim ki hayatımda ilk kez bir cafede sipariş vermiş olabilirim çünkü ben hiç öyle çikolata delisi bi insan değilimdir. Havalar soğudu diye mi bilmiyor bi tuhaflık var dün birde sabah 9dan akşam 19a dersim vardı inanır mısınız. Psikoloji dersinde beynin aldığımız glikozun %40ını kullandığını görmştük bende dedim derste tüm glikoz bitti heralde
Bugün sabah 2 kaşık yulaf ezmesi,yarım bardak süt,5 tane fındıkla başladım güne
Arada sütlü kahve ile yarım paket form yedim
Öğlen gene deli gibi açtım ızgara tavuk yanında 2 kaşık beyaz pilav yedim (diyet sürecinde hiç ağzıma sürmezdim mesela kendimi çok şaşırtıyprum( )
Veee üzerine 1 tane gofret yedim ders arasında çayla.
Şimdi 1 elma yedim akşamı kahveyle falan geçiştirsem anca yani.
He bi de hergün çok başım ağrıyo ben anlamadım bu istanbulun havası bi tuhaflaştı ya ondan, ya da okul başlayınca devreleri yaktım
Aslında fena değil.Gofret gereksiz olmuş sadece. Hareketliysen yakarsın. Gün içinde yediklerimiz önemli.Bazı şeyleri gündüz yemek lazım yakmak için. Bence çok kaçırmamışsın.
Aksam cay bir dilim kizarmis ekmek ve eski kasar yedim midem agriyodu. Bakalim bu sabah tartilmadim sanirim tartida 50yi gormek beni olumsuz etkiliyo rehavete katiliyorum artik haftada bir tartilmaya karar verdim.
Sabah kahvaltim: 1 dilim uno light, 1 haslanmis yumurta, 2 parca dil peyniri, domates, yagsiz sutlu nescafe
Güne güzel başlamışsın canım. Bu arada kaç kilosun? Ben her sabah tartılıyorum. Aslında haftada bir tartılmak lazım bence. En mantıklısı. Ama dayanamıyorum.:))
Bugünkü menüm. Nedense canım hiçbişey çekmedi. Açım ama yiyesim yok.
Sabah. Uno light denge 2 dilim ekmeğin içine domates çok az peynir koydum. Yedim.
Şekersiz kahveye çok az light süt damlattım.
Öğlen bişey çekmedi canım. Ders vardı. Yarım kahve. 1 bardak yeşil çay. Yarım paket diyet bisküvi. 3 parça.
Akşam bi önceki günden kalan yağsız kabağı yoğurtla yedim.Bir de 2si bir arada içtim.
Çok açım.adetim. ateşim var 2 gündür halsizim ama yemicemm..
Arkadaşlar merhaba. Grubumuz bazen çok canlanıyor bazen ise kimse yazmıyor. Diyeti bırakanlar ya da çok kaçıranlar yazmıyor olabilir. Ama diğerleri bence yazsa herkes daha çok adapte olur. Ben hergün yazmaya çalışıyorum. Motive de oluyorum esasen.
Adetten sonra iyice iştahim gitti.
Sabah: Uno denge ekmeği 2 diliminin içine az peynir ve domates koydum yedim. Yanında da azıcık içine yağsız süt damlatarak içtim.
Öğlen: yiyemedim. Canım çekmedi.
Akşam: 2 tavuk butu haşladım. Az yoğurt ve 1 çiğ köfte yedim. Ardından şekersiz çay içiyorum şuanda.
Varya kayınvalidem beni görünce öldürcek. Zayıf insanları hasta olarak görüyor :))
Günaydıın,
Bu aralar sürekli bir mide ağrısı var bende ya dün öğlen salata ve ızgara tavuk yemiştim akşama ise canım bişey istemedi midem çok ağrıyodu sade çubuk krakerler oluyor ya tuzlu ondan yedim kahveyle. Form bulamadım açıkcası çok da farklı olduklarına pek inanmıyorum.
Bu sabah pazar kahvaltısı yaptım. İki dilim uno light ekmek, tek yumurtadan menemen,peynir,1 tatlı kaşığı çilek reçeli (çileğini yedim esasen suyundansa)
Şimdi annemle türk kahvesi içicez şekersiz :)
Herkese güzel bir gün diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?