Kizlar merhaba, ben iki ayda 10 kilo vermek istiyorum, sizce basarabilirmiyim? Önerileriniz var mi? Birtürlü ataga gecemiyorum59 kiloyum. 49-50 kilo olmak hedefim. Iki ay sonra yakin akrabalarimin dügünü var. Sizce yapabilirmiyim? Öneride bulunabilirmisiniz? Sanirim birde etim cok gevsek, sikilasmaya ihtiyacim var...Birtürlü motive olamiyorum ya
Doğru söylüyorsun ama işte öyle söylediklerinde diyorum ki amaan boşver zayıfsın :) Halbuki kurtulmak istiyorum şu fazlalıklardan.
Umarım başarabilirim..
Tartıda tekrar 53,4 ü görünce ben de zayıflamaya karar verdim. Fakat iştahımın açık olduğu şu sıralarda o rakam 54 e ulaşmıştır diye düşünüyorum. Net rakama yarın sabah aç karna ulaşıcam. Ben de katılmak istiyorum yani aranıza ama neye nereden başlayacağım çok kafam karışık :44:
Ya benim öyle çok istikrarlı bir diyetim olmadı hiç ama son senelerde de hiç bilmiyorum yani 53 ün altına düştüğümü. Yapıştı kaldı sanki bu kilo üstümeAyni durumdayiz canim bende 53 kiloyum ve cok vermek istiyorum ve inan yedigim hersey yariyor bizim vermemiz icin nerdeyse hic birsey yemememiz gerek .. Bilirsin birde bu rakamdakiler zor verir
canım 2 ayda 10 kılo cok zorlar senı ondan motıve olamazsın 1 hafta sonra pertin çıkar. Bence daha az hedefle ve pilates yap kilo veremesende sıkılaşmak senin için cok yararlı olur.Bir yandan da kilo verirsin :) hem iki üç kilo verince kilo verdiğini farkedince bak nasıl gaza gelirsin :)Kizlar merhaba, ben iki ayda 10 kilo vermek istiyorum, sizce basarabilirmiyim? Önerileriniz var mi? Birtürlü ataga gecemiyorum59 kiloyum. 49-50 kilo olmak hedefim. Iki ay sonra yakin akrabalarimin dügünü var. Sizce yapabilirmiyim? Öneride bulunabilirmisiniz? Sanirim birde etim cok gevsek, sikilasmaya ihtiyacim var...Birtürlü motive olamiyorum ya
başladınız mı :18:
canım 2 ayda 10 kılo cok zorlar senı ondan motıve olamazsın 1 hafta sonra pertin çıkar. Bence daha az hedefle ve pilates yap kilo veremesende sıkılaşmak senin için cok yararlı olur.Bir yandan da kilo verirsin :) hem iki üç kilo verince kilo verdiğini farkedince bak nasıl gaza gelirsin :)
merhaba kızlarr. daha önceden buraya yazıyordum ama şifremi unutmuştum öyle kaldı sonra. kilo verme kararım 73 ü görünce kesinleşmişti geçen sene bu yola baş koydum ve şuan 58.6 kiloyum 55 olmak istiyorum ama son 2 3 aydır ne bulduysam yiyiyorum :18: dün artık yeter dedim yedklerime dikkat etmeye başladım inşallah mayıs haziran kadar 55 olucam
peki bu kilolari nasil vermeyi basardin? Aydinlatabilirmisin bizi biraz.
Kızlar boyum 1.74 kilom 53 ölçülerim 85-63-95 anladığınız üzere basenlerimden ve bacaklarımdan şikayetçeyim. Tatlıya ve hamur işine çok düşkünümdür, daha orantılı olmak istiyorum ama napıcam bilmiyorum 50 kiloya düşsem biraz daha toparlar gibi geliyor ama ben bu bacakları baseni nasıl inceltebilirim
aynı sorun bende de var ya basenlerim 98 benimde. ben pilates yapmaya başladım bugün 3. günüm ve birde leslie ile yürüyorum umarım bir yararını görürüm.
Bu topic neden bu kadar pasif kaldı yahu
Ben bugün squatsa ve pilatese başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?