50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar merhaba, ben iki ayda 10 kilo vermek istiyorum, sizce basarabilirmiyim? Önerileriniz var mi? Birtürlü ataga gecemiyorum 59 kiloyum. 49-50 kilo olmak hedefim. Iki ay sonra yakin akrabalarimin dügünü var. Sizce yapabilirmiyim? Öneride bulunabilirmisiniz? Sanirim birde etim cok gevsek, sikilasmaya ihtiyacim var...Birtürlü motive olamiyorum ya

bol bol su ve çay iç derim hani şu form çayları oluyor ya her gün de 15-20 dk egzersiz ben de başlıcam yarından itibaren aslında yapına da bağlı ben çok kolay kilo veririm sen de öyleysen hallolur

bir de sporcuydum çabuk yakıyorum

Tartıda tekrar 53,4 ü görünce ben de zayıflamaya karar verdim. Fakat iştahımın açık olduğu şu sıralarda o rakam 54 e ulaşmıştır diye düşünüyorum. Net rakama yarın sabah aç karna ulaşıcam. Ben de katılmak istiyorum yani aranıza ama neye nereden başlayacağım çok kafam karışık :44:

Ayni durumdayiz canim bende 53 kiloyum ve cok vermek istiyorum ve inan yedigim hersey yariyor bizim vermemiz icin nerdeyse hic birsey yemememiz gerek .. Bilirsin birde bu rakamdakiler zor verir

Ayni durumdayiz canim bende 53 kiloyum ve cok vermek istiyorum ve inan yedigim hersey yariyor bizim vermemiz icin nerdeyse hic birsey yemememiz gerek .. Bilirsin birde bu rakamdakiler zor verir
Ya benim öyle çok istikrarlı bir diyetim olmadı hiç ama son senelerde de hiç bilmiyorum yani 53 ün altına düştüğümü. Yapıştı kaldı sanki bu kilo üstüme

canım 2 ayda 10 kılo cok zorlar senı ondan motıve olamazsın 1 hafta sonra pertin çıkar. Bence daha az hedefle ve pilates yap kilo veremesende sıkılaşmak senin için cok yararlı olur.Bir yandan da kilo verirsin :) hem iki üç kilo verince kilo verdiğini farkedince bak nasıl gaza gelirsin :)

merhaba kızlarr. daha önceden buraya yazıyordum ama şifremi unutmuştum öyle kaldı sonra. kilo verme kararım 73 ü görünce kesinleşmişti geçen sene bu yola baş koydum ve şuan 58.6 kiloyum 55 olmak istiyorum ama son 2 3 aydır ne bulduysam yiyiyorum :18: dün artık yeter dedim yedklerime dikkat etmeye başladım inşallah mayıs haziran kadar 55 olucam

Peki 10 kilo fazlayla pilates ise yarar mi? Yani sonradan tuhaf bir görüntüye sahip olmayayim? Yani 10 kilo vermektense sporuna yönel saglikli beslen, verebildigin kadar ver, yeterki sikilasmayi sagla diyorsun. Oda mantikli evet, rakamlara bagli kalmaktansa, kendi görüntüme odaklanayim :) tsk ederim.

peki bu kilolari nasil vermeyi basardin? Aydinlatabilirmisin bizi biraz.

peki bu kilolari nasil vermeyi basardin? Aydinlatabilirmisin bizi biraz.

tabikide. en başta zayıflıcam artık bu kilolardan kurtulmalıyım diye kesin karar aldım.fitness salonuna yazıldım haftada 2 3 gün mutlaka gittim. yurtta kalıyorum yemeklerimiz 4 6 arası çıkıyor bu yüzden 6 dan sonra yemek yemedim cips ve kolayı kestim. yediklerime dikkat etmeye çalıştım. her şeyden vazgeçtim diyemem saat 10 da yediğim pizzalar burgerler olmadı mı oldu tabikide canımın istediği her şeyden yedim ama az yedim bol bol su içtim.

Kızlar boyum 1.74 kilom 53 ölçülerim 85-63-95 anladığınız üzere basenlerimden ve bacaklarımdan şikayetçeyim. Tatlıya ve hamur işine çok düşkünümdür, daha orantılı olmak istiyorum ama napıcam bilmiyorum 50 kiloya düşsem biraz daha toparlar gibi geliyor ama ben bu bacakları baseni nasıl inceltebilirim

aynı sorun bende de var ya basenlerim 98 benimde. ben pilates yapmaya başladım bugün 3. günüm ve birde leslie ile yürüyorum umarım bir yararını görürüm.

Merhaba arkadaşlar... Yardımınıza ihtiyacım var. Bundan yaklaşık 7 ay önce diyete başladım ve 61 kiloydum. (Boyum 1,63) Hayatımın hiçbir döneminde 60'lı kilolara gelmemiştim o zamana kadar. Tabiiki sıkı bir diyet uygulamaya başladım. Sabah akşam birer saat olmak üzere toplam 2 saat yüksek tempolu yürüyüş ve yarım saat ağırlık evde ufak egzersizler falan çalıştım. Bol bol su içtim.. 1 ay sonra 56 kilo oldum. O zamana kadar normal yiyerek zayıflamıştım. Sonra 1 ay kadar kilom 56da kaldı. İnternetten araştırdım biraz daha düşük kalorili beslenmeye başladım, sabahları 30 gr mısır gevreği ve 2 kaşık yağsız yoğurt, çok az salata, 1 tane meyve... Sadece bunlarla 1 ayımı geçirdim ve 54 kilo olabildim. O sırada da sporu hiç bırakmadım. Zaten normalde de çok gezen ve çoğu yere yürüyerek giden biriyim. Buna rağmen metabolizmam o kadar yavaş ki... Neyse 3 ayın sonunda 53 olabildim... Normal yemeye başladım o 2.aya göre ama yine de 600-700kalori ile devam ediyorum zaten artık alıştım yiyemiyorum acıkmıyorum, ne kilo alıyorum ne veriyorum. Ama hedefim 48 olmaktı. Niye hala spor yaptığım, az yediğim halde kilo veremiyorum anlayamıyorum... Lütfen yardımcı olun...

Bu topic neden bu kadar pasif kaldı yahu

Ben bugün squatsa ve pilatese başladım

Bu topic neden bu kadar pasif kaldı yahu

Ben bugün squatsa ve pilatese başladım

Çünküm 50-59 kilo aralığındakiler zayıflamayı tercih etmiyor sanırım. Ben varım 58den 50 ye düşmüştüm bu topikte. Ama 53 54 arası gidip geliyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…