Hayır sende o fotoğraf yok mu dur bulayım diyecektim yasemin paylaşmış zaten ilk gün elli sonra 55 60 diye ilerliyor 3 günde bir dinlenme var 1 ayın sonunda popoyu sıkılaştırıyo deniyor ama sonrasında nasıl devam ediyoruz bilmiyorum 1 ay sonra başa mı dönüyoruz acaba
bulurum kız bulamazsam fotoğraflar atarım size nasıl yapıldığını
Med canım nasıl pasta istiyor biliyo musun
İlk günler zorlanırız biraz, ama bir haftadan sonrası kolay olur
Ay canım sağolasın..Görmedim mesajını..
Bacakları inceltiyor mu acep bu iş:44:
Benim tabi sigaradan bir de hamlaşmışım liseden beri voleybol oynamıyorum nefes nefese kalıyorum
Aramıza hoşgeldin ben de 57ydim en son Allah bilir kaçım şu an bu göbekle
Şişirince hamile gibi oluyorum
Oh oh iyi 5 kişi olduk bile
squatı sevmedim, plates hareketlerini ricideyorum
Çok canın istediyse iki çatal ye gitsin just..Valla diyet psikolojisine girildi mi olmuyor..Yani ben başarısız oluyorum.
Uygun bi beslenme şekli belirlemek en güzeli.
Niye olamam mı
Hanımlar selaaamGeçen seneden kimse var mı bilmiyorum ama geçen sene de buradaydım 65 kiloyla başlayıp 50 ye inmiştim ama yine 59 oldum malesef
3. takımda yarışıyordum ama mezun oldum 6 ay dolmadan geri de dönemiyorum bende en iyisi bu topiğe geliyim dedim :) Geçen sene buraya kimse yazmıyordu ama bu sene buralar canlanır diye umuyorum
Neyse çok uzattım sonuç olarak beni de aranıza alır mısınız? :)
Bence bacakları da inceltir
Ama fena da kas yapabilir bacaklara. Bi de inceltcem diye iyice kalınlaşır
Araştırmak lazım
Sigara tıkar kızım seni100 tane squats nasıl yapıcaksın ?
5 kişi iyiymiş inşallah kalıcı olur herkes birer birer dökülmeyiz. Genelde öyle oluyorya
Şahsen ben de etmiyordum 52 iken ama nolduğunu anlamadan göbeğim fırtladı ya
boyum 1.65 zaten 57 oldum önceden içinde kaybolduğum motnumun düğme araları açılıyor
30 days shred diye bir şey varmış jillian diye birinin mi ne o garanti diyorlar ama bakıcam şimdi
Ay nasıl yakışıyor yapma
Ama evet yüzümden gitmese şu verdiğim kilo çok iyi olacak, zayıfladığımda yüzüm çöküyor.
Ben diyet yapamıyorum zaten, sokamıyorum o psikolojiye kendimi.
Şimdilik 2 şer haftalık maydonoz kürü yapıyorum, bir de gün içinde 1-1.5 ltre karbonatlı su tüketiyorum.
Yağlı yemek yapılmaz bizim evde, tuzu da kestim büyük ölçüde..Çok kullanırdım. Tatlıyla zaten aram yok.
Karbonattan da 1-2 ay uzak durdum mu 2-3 ay içinde veririm diye düşünüyorum..
Veririz dimi:26:
herkese selaaammmm
bende evlenirken 50 52 arasında gidip geliyordum şimdi 55 56 gösteriyor tartı kilo vermem gerek callanetics yaparak sıkılaştım ama 50 olmam lazımm el birliğiyle verelim tek başına olmuyor yol arkadası lazım..
İşte sorunum bu benim, o yüzden aletli fitnese giremem ben hiç. Futbolcu bacağı gibi oluyor bacaklarım. Kas istemiyorum.
Bu arada ben 13 sene izmir liginde oynadım voleybol yasemin
dsi ve karantinada.
yukarda voleybollu mesajını görünce bi heycanlandım nedense
Hoşgeldin mecani, sen s değil miydin be canım:26:
Ben sana tüm s lerimi yollamadım mı
Benim dökülme şansım yok vallaÖncesi sonrası yapıcam ya görürsünüz koyarım albüme göbeğimi kaç aylık yazanlar olur altına
Sen de dökülme canım götürelim topici
buldum buldum dur resimliyorum şimdi toptan yazıcam 4 tane zaten
ben aç kalarak zayıflamıştım bi kere oluyor yani
işte olursun diyorum ay anlamadı
Yüz çökmesine karşı formül istiyorum :18:
Ben de tatlı ve ekmek tüketmiyodum. Ama son zamanlarda ekmek yemeğe başladım. Başlayınca devamı geliyor. Yemeyince canım istemiyordu hiç. Şimdi kötü oldum. Bu sabah kestim ekmeği yeniden. gaza geldim hiç yemicem. Tatlı sevmem zaten. Çaya kahveye şeker atmam.
Karbonatlı suyun etkisi ne tam olarak. Onu kesince mi kilolar gidiyor. Ben de maden suyunun içine bir limon sıkıp içiyorum. Onun da zayıflattığını söylüyorlardı. Ama bunu her gün uyguladığım dönemde o kadar dikkatliydim ki her konuda. Karbonatlı su deyince maden suyuyla aynı etkide midir merak ettim.
Hoşgeldin aramıza hep beraber fit hatunlar olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?