50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

squatı sevmedim, plates hareketlerini ricideyorum

Çok canın istediyse iki çatal ye gitsin just..Valla diyet psikolojisine girildi mi olmuyor..Yani ben başarısız oluyorum.
Uygun bi beslenme şekli belirlemek en güzeli.

Aramıza hoşgeldin ben de 57ydim en son Allah bilir kaçım şu an bu göbekle

Şişirince hamile gibi oluyorum

Oh oh iyi 5 kişi olduk bile

5 kişi iyiymiş inşallah kalıcı olur herkes birer birer dökülmeyiz. Genelde öyle oluyorya

squatı sevmedim, plates hareketlerini ricideyorum

Çok canın istediyse iki çatal ye gitsin just..Valla diyet psikolojisine girildi mi olmuyor..Yani ben başarısız oluyorum.
Uygun bi beslenme şekli belirlemek en güzeli.

buldum buldum dur resimliyorum şimdi toptan yazıcam 4 tane zaten

ben aç kalarak zayıflamıştım bi kere oluyor yani

işte olursun diyorum ay anlamadı

Hoşgeldin mecani, sen s değil miydin be canım:26:
Ben sana tüm s lerimi yollamadım mı

Bence bacakları da inceltir
Ama fena da kas yapabilir bacaklara. Bi de inceltcem diye iyice kalınlaşır
Araştırmak lazım

İşte sorunum bu benim, o yüzden aletli fitnese giremem ben hiç. Futbolcu bacağı gibi oluyor bacaklarım. Kas istemiyorum.

Bu arada ben 13 sene izmir liginde oynadım voleybol yasemin
dsi ve karantinada.
yukarda voleybollu mesajını görünce bi heycanlandım nedense

Sigara tıkar kızım seni 100 tane squats nasıl yapıcaksın ?

Artık bilmiyorum nasıl yapıcam

5 kişi iyiymiş inşallah kalıcı olur herkes birer birer dökülmeyiz. Genelde öyle oluyorya

Benim dökülme şansım yok valla Öncesi sonrası yapıcam ya görürsünüz koyarım albüme göbeğimi kaç aylık yazanlar olur altına
Sen de dökülme canım götürelim topici

Benim göbek ve basen felaket. eve gidince tartılıp ölçüniyim bari. Boyum 168 kilo da 53 54 işte. İnşallah 55 çıkmam. Geçen sonbaharda harcadığım emeklere yazık oluyor..

aynen çok para verip aldığım kabanıma girememeye başlayınca ben kış başında kilo verdim. Millet yaz başı bikini için verir. Yazın da tatild eçok utandım selülitlerimden ve göbeğimden. Böyle salına salına yürüyemiyorum ya..

jillian ı biliyorum da ben yapamıyorum işte. Dizlerimdeki kireçlenmeden. Beni çok zorluyor. Ben ancak leslieyle yürüyorum. Ebru şallı yapıyorum. Callenetics vardı. O da çok güzel. Ama çok sıkıldım ondan videosu çok eski. Sevmiyorum.

Yüz çökmesine karşı formül istiyorum :18:

Ben de tatlı ve ekmek tüketmiyodum. Ama son zamanlarda ekmek yemeğe başladım. Başlayınca devamı geliyor. Yemeyince canım istemiyordu hiç. Şimdi kötü oldum. Bu sabah kestim ekmeği yeniden. gaza geldim hiç yemicem. Tatlı sevmem zaten. Çaya kahveye şeker atmam.

Karbonatlı suyun etkisi ne tam olarak. Onu kesince mi kilolar gidiyor. Ben de maden suyunun içine bir limon sıkıp içiyorum. Onun da zayıflattığını söylüyorlardı. Ama bunu her gün uyguladığım dönemde o kadar dikkatliydim ki her konuda. Karbonatlı su deyince maden suyuyla aynı etkide midir merak ettim.

Hoşgeldin aramıza hep beraber fit hatunlar olalım

Voleybol oynayan Just canım, ben basketbol oynamıştım lisede kısa bi zaman
Sen squat yapma o zaman. Kas yapar çünkü
Pilates yap sen en uygunu o

Hoşgeldin mecani, sen s değil miydin be canım:26:
Ben sana tüm s lerimi yollamadım mı

Hoşbuldum bahar geliyor herkes zayıflama kararı aldı sanırım

S idim geçmiş zaman malesef

163 boy 59 kilo aslında M oldum ama hala S kıyafetlere girebiliyorum

Benim dökülme şansım yok valla Öncesi sonrası yapıcam ya görürsünüz koyarım albüme göbeğimi kaç aylık yazanlar olur altına
Sen de dökülme canım götürelim topici

Yok ben dökülmem. Böyle topiklerde en sona hep ben kalırım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum artık Albümü gizli yapıyorlar göremiyorum kimsenin öncesini sonrasını

buldum buldum dur resimliyorum şimdi toptan yazıcam 4 tane zaten

ben aç kalarak zayıflamıştım bi kere oluyor yani

işte olursun diyorum ay anlamadı

Hee aç kalarak zayıfla sonra al yine o kiloları.

Dans bu arada 168 ve 53-54 çok iyi hatta epey zayıfsın canım, sen neden dert ettin ki kilonu:26:
Bölgesel olarak şikayetçiysen plates yap..Bence kilo verirsen sağlıksız görünürsün yahu..
Bu arada ben de 53-54 e inicem ama o sınırım olacak yani.

Karbonatlı su vücuttan zararlı olan her şeyi atıyor canım, google amcaya sor, iyice bir oku..Epey faydalı vücuda.

Ekmeği bence kesme. Her öğün 1 er dilim kepek ya da buğday ekmeği girsin bünyene. Çünkü senin kilo sorunun yok.

dans. bugun seni takipteyim,
ana sayfada gorunce atladım buraya :))
ben aranıza gec katılırım sanırım ama beni de alın :)))
acaip seker cikolata yiyorum oncelikle bunu aşamalı olarak kesmeye calısacagım, biraz da spor.

benim boyum sizin gibi uzun olmadıgı icin 59 sanki 70kilo gibi oluyor.
sınırdayım ama once 60-69 baslıgına dogru yol alabilirim de p
49olsam eski sporcu gunlerim gibi olurum herhalde :)) selulit desen aldı basını gitti aynı sorun bende var.

yaptığım ilk hareket bu her bacak için 10 kez içerden dışarı dışardan içeri yapıyorum

sonrasındaa

son resimdeki hali gibi tek bacağım yukarıda elleri öne uzatıyorum tamamen dizi ve kolları kırmadan kalkıyorum ve kolların dikliğini yine bozmadan sola ardından sağa doğru çeviriyorum yavaşça bunu her bacak için 5 kez yapıyorum

3. hareket için resim bulamadım ancak basit yani yapması en zoru bu gerçekten çok yoruyor ama çok güzel geriyor karın kaslarını şöyle anlatayım yüzüstü yatıyorsunuz kollar ve bacakları gergin biçimde uzatıp kaldırıyorsunuz yani yere değmicekler sol bacağınızı kaldırırken sağ kolunuzu da kaldırıyorsunuz ardından sağ bacak sol kol yani çarpraz şekilde olabildiğince geriyorsunuz ama dikkat derim bu germe sırasında boşta kalan kol ve bacaklar yere değmeyecek sırrı orada işte insanı mahveden kısım da orası bunu 30 sn yaptıktan sonra 10 sn dinlenip tekrar bi 30 sn yapıyorsunuz 3 kez 30 snlik bi egzersiz olmuş oluyor hiçbirini yapmasanız da bunu kesin yapın derim

neyse 4. olarak

2. pozisyonda duruyoruz ve çok basit şınav çeker gibi eğiliyoruz bu tamamen koldaki sıkılaşmaya yönelik rahatlatıcı bir hareket sanki 3. hareketle yere serdik şimdi rahatlayın der gibi yapmışlar normal bir yarım şınav daha sonra sol eli yerden kaldırıp sadece sağ el yerdeyken, aynısı sol el için de geçerli bunu da 5 kez yaptın mı bittiiiiiiiiiiii

karbonatlı suyu bende tavsiye ediyorum kızlar 8 subattan beri içiyorum ödem atıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…