Cnm 48 kilo senin icin cok az degil mi? Ben 160 boyundayim bi ara 47 kiloya düstüm herkes bana cocuk gibi göründügümü söyledi. Senin yaptigin cok sagliksiz cünkü vücuduna cok yükleniyorsun..Merhaba arkadaşlar... Yardımınıza ihtiyacım var.Bundan yaklaşık 7 ay önce diyete başladım ve 61 kiloydum. (Boyum 1,63) Hayatımın hiçbir döneminde 60'lı kilolara gelmemiştim o zamana kadar. Tabiiki sıkı bir diyet uygulamaya başladım. Sabah akşam birer saat olmak üzere toplam 2 saat yüksek tempolu yürüyüş ve yarım saat ağırlık evde ufak egzersizler falan çalıştım. Bol bol su içtim.. 1 ay sonra 56 kilo oldum. O zamana kadar normal yiyerek zayıflamıştım. Sonra 1 ay kadar kilom 56da kaldı. İnternetten araştırdım biraz daha düşük kalorili beslenmeye başladım, sabahları 30 gr mısır gevreği ve 2 kaşık yağsız yoğurt, çok az salata, 1 tane meyve... Sadece bunlarla 1 ayımı geçirdim ve 54 kilo olabildim. O sırada da sporu hiç bırakmadım. Zaten normalde de çok gezen ve çoğu yere yürüyerek giden biriyim. Buna rağmen metabolizmam o kadar yavaş ki... Neyse 3 ayın sonunda 53 olabildim... Normal yemeye başladım o 2.aya göre ama yine de 600-700kalori ile devam ediyorum zaten artık alıştım yiyemiyorum acıkmıyorum, ne kilo alıyorum ne veriyorum. Ama hedefim 48 olmaktı. Niye hala spor yaptığım, az yediğim halde kilo veremiyorum anlayamıyorum... Lütfen yardımcı olun...
Bu topic neden bu kadar pasif kaldı yahu
Ben bugün squatsa ve pilatese başladım
Çünküm 50-59 kilo aralığındakiler zayıflamayı tercih etmiyor sanırım. Ben varım 58den 50 ye düşmüştüm bu topikte. Ama 53 54 arası gidip geliyorum yine
Kızlar ben de varım..Geçen hafta tartılmıştım, biliyosunuz ameliyat oldum ben. Kaç kiloyla girdiğimi bilmiyorum çünkü tartıya çıkmadım moralim bozulmasın diye, ama rahat bir 67 ile girdim.
Geçen hafta 64'düm. Alınan yağ gitmiş diye düşündüm..Hatta dedim ki incelme var ama kilo gitmiyor
Bu hafta 60 kg yum ve regl haftam
Hiç te hissetmiyorum zayıfladığımı ama hala ödem gidiyor galiba vücudumdan.
Neyse velhasıl kelam, hep 55-57 arası gittim geldim ben, boyum 167. En son orta okulda 50 kgydum sanırsam
50 benim için hayal, ama şöyle bi 53-54 olsam hiç fena olmaz
Just bu arada ben de aletli platese başlıcam ama henüz ağır hareketler yapamıyorum, squatı evde yaparım heralde dimi, çömelir kalkarım işte aklıma geldikçe
Neyse hayat hikayemi yazdım azcık ama demek istediğim birbirimize destek olalım
Çünküm 50-59 kilo aralığındakiler zayıflamayı tercih etmiyor sanırım. Ben varım 58den 50 ye düşmüştüm bu topikte. Ama 53 54 arası gidip geliyorum yine
Oyyyy süper oldu bu. Çoğalıyoruz yaşasınMed senin albümünde farkettim kilo sana bayağı yakışıyor. ah şu göbekler popolar olmasa..
Bu arada kaç gündür kedi'nin albümlerine bakmaktan sinirlerim bozuldu. Napsam diye düşünüyorum. Squat ve fitness yasak diz ve kalçamdaki kireçlenmeden dolayı. Akşamları leslie arada pilates ve yoga düşündüm bakalım..
Kızlar ben de varım..Geçen hafta tartılmıştım, biliyosunuz ameliyat oldum ben. Kaç kiloyla girdiğimi bilmiyorum çünkü tartıya çıkmadım moralim bozulmasın diye, ama rahat bir 67 ile girdim.
Geçen hafta 64'düm. Alınan yağ gitmiş diye düşündüm..Hatta dedim ki incelme var ama kilo gitmiyor
Bu hafta 60 kg yum ve regl haftam
Hiç te hissetmiyorum zayıfladığımı ama hala ödem gidiyor galiba vücudumdan.
Neyse velhasıl kelam, hep 55-57 arası gittim geldim ben, boyum 167. En son orta okulda 50 kgydum sanırsam
50 benim için hayal, ama şöyle bi 53-54 olsam hiç fena olmaz
Just bu arada ben de aletli platese başlıcam ama henüz ağır hareketler yapamıyorum, squatı evde yaparım heralde dimi, çömelir kalkarım işte aklıma geldikçe
Neyse hayat hikayemi yazdım azcık ama demek istediğim birbirimize destek olalım
Bu topic neden bu kadar pasif kaldı yahu
Ben bugün squatsa ve pilatese başladım
Hani beraber başlıcaktık hayın
Gel başlayalım işte kuzucuk bak toparlanıyoruz burda cillop gibi hatunlar olucaz
Ben öncesi sonrası yapıcam hatta gaza geldim
dipnot: senin malzemeyi de sordum haftaya getirticekler bana
Ay zaten bunun için burdayım ben de destek arıyorum kendime yandaş lazım
Diğer topicler 80binli sayfalara ulaşmış her gün yazışıyorlar burda ekşın yok
Aletli pilates yapmadım hiç şimdi bir şey diyeceğim sinir olacaksınız pilateste 4 tane hareket var yıllar önce mezuniyetim için zayıflamak istemiştim böyle bir kız dergisi vardı girllü womanlı yapıyolar ya işte orada 4 tane hareket vardı haftada 3 kez diyordu ama ben her gün yapıyordum 20 dk falan onunla 2 ayda 9 kilo vermiştim 48 kiloydum be hey gidi hey
Valla med ben squatsı yaptım bugün ilk gün ama 50den sonra yere bir yığışılım vardı 200 falan nasıl yapıcaz bilmiyorum ben devamlı yapmak niyetindeyim ya da 50ye bölüştürüp 10 dk arayla falan hakkaten poponun kalçaların çalıştığını hissediyorsun o ağrıyla
Hanımlar selaaamGeçen seneden kimse var mı bilmiyorum ama geçen sene de buradaydım 65 kiloyla başlayıp 50 ye inmiştim ama yine 59 oldum malesef
3. takımda yarışıyordum ama mezun oldum 6 ay dolmadan geri de dönemiyorum bende en iyisi bu topiğe geliyim dedim :) Geçen sene buraya kimse yazmıyordu ama bu sene buralar canlanır diye umuyorum
Neyse çok uzattım sonuç olarak beni de aranıza alır mısınız? :)
Tamam sen dene, işe yararsa aynından alırım ben de
Bugün başlayayım ben de o zaman, akşama doğruYuppi, sonunda başlayabilicem
Öncesi sonrası ben de fark etmez bence, ama sıkılaşmak istiyorum, bi de popişi büyütmek
O plates hareketlerini bi bul bakim, yeni görevin bu hadi
Merak ettim çok.
Bir de squats bitek popoyu mu çalıştırıyor? Bacaklara faydası olur mu ki?
Hiç bilgim yok hareketle ilgili, araştırmaya da üşendim şimdi.
Bir defada mı 200 tane yapacakmışsın
Günde bir defamı? Her gün mü?
İvit cevap bekliyorum beyb
Bir de insanı rahatlatıyor ya sadece incelme de değil gevşiyorsun
Ayıpsın ilk sana söylerim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?