50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben cips de aldım burası diyet topici ama ben diyet yapmıyorum
bu şekilde de kilo verebilirim ya banane

benim de her yerim ağrıyo eğilemiyorum falan
ben jillian yapıyorum

Biri Justı durdursun diyet topiğinde cipsten kekten bahsediyor

Spor yapsak yeter ya yetmez mi sizi de yoldan çıkartmayayım da

Önceden de böyleydim sporcuken hapur hupur yiyodum

Valla bilmiyorum benim en az 10 kilo vermem lazım ve bunları abur cubur yiyerek veremem gibi geliyor

Haftanın bir günü çok kaçırmadan istediklerimi yerim diye düşündüm ben

Sabah yagsiz omlet yidim..simdi de Alsancakta alinsteyim..firin makarna yicem

Geceleri yemeyi kestim..en büyük sorunumdu..

Cnm 48 kilo senin icin cok az degil mi? Ben 160 boyundayim bi ara 47 kiloya düstüm herkes bana cocuk gibi göründügümü söyledi. Senin yaptigin cok sagliksiz cünkü vücuduna cok yükleniyorsun..

Bilmiyorum ki canım, ne kadar zayıflarsam sanki hep balık etli kalacakmışım gibi geliyor bana. Ve ben zayıf olmak istiyorum, normal değil o yüzden bu duruma çok takığım... (

Bilmiyorum ki canım, ne kadar zayıflarsam sanki hep balık etli kalacakmışım gibi geliyor bana. Ve ben zayıf olmak istiyorum, normal değil o yüzden bu duruma çok takığım... (

Güzelim senin sagligin herseyden önemli. Eger senin yapin baliksa yapicak bisey yok haline sükret bence saglikli olduguna

slm kızlar.bende 60 kiloydumda 55 e düşmem lazım sanırım şuan 59 da gidip geliyorum.neler yapıyorsunuz.benim bacaklar biraz sıkıtılı .akşam yemeğinde ekmeği kestim gibi yada kepekli bulursam bi dilim.bacak egzersizlerine başladım.takip edicem sizi

Kızlar squat yapıyor devamlı ama ben yapamıyorum dizim acıyor. Bacaklara iyimiş heralde bir dene bence :)

Dün pilates başlangıç yaptım bu hafta 2 oldu. Haftaya selülitsavara geçicem.

Ben de 54.4 kiloymuşum. Dün tartıldım. Bayağı fazlalaştı yine. Boyum da 168. Kızlar basenlerimin sorunlu olduğuna bir türlü inanmadı geçen gün. Ölçünemedim gitti. Ama en son 98di kalçam. Bel de 70.. Her şeyimi tam ölçüp yarın yazıcam buraya. Bu arada geçen yıl eylül ekim gibi bu topikte 59la başlamış 50ye inmiştim. Ne hızlı aldım. Ekmeği kesmiştim. Geri başlayınca oldu hep..

Ekmeği ve tatlıyı kestin mi fazla diyet moduna girmeden çabucak verirsin sen de.

anladım.bende bi bakanıyım madem.ya benim bacak kilo alınca balon gibi şişiyo.yani ben öyle sanıyorum.evet ekmeği azalmaya başladım.normalde ekmek yemeden doymayan biriyim.hatta yemekten klaktıktan sonra ufak bi parça alırım .ne zevk alıyorsam ondansuyu bol içmeye çalışıyorum 2,5 lt ye yakın.ölçüm bende yapmadım.akşam eve geçince bende bi ölçeyim

Ya ekmeği kesince bir süre sonra alışıyosun aramıyosun. Ama her şey bir lokma yememle başladı. :))))

ben geldiiiim
grubun agırdan alanı olarak... raporumu vereyim:
tatlı kocaman yemedim de azıcık yiyip kestim,
bol bol tarcınlı su iciyorum... canım ilk basta sutlu tatlı cok cekti ama sonra alıstım.
ekmegi tumuyle kesemem, zaten yerim 60-69 bolumu de... orada salmayayım diye bu gruba aldı arkadaslar saolsun

spordan o kadar uzak bir yasamım vardı ki oturmaktan yaslı kadınlar gibi dizlerim agrıyordu
o yuzden hareket yapmaktan korktum, eskiden epey spor yapıyordum oysa. her neyse.
duzenli yuruyus yaptım, nefes nefese kaldım.
ama alısacagım. sonra hangi video derseniz, anında şıp diye yaparım

Bende dün tartıldım 1 aydır tartımız bozuktu 58 kiloymuşum. Hedef 48

Sabah nesquik yedim her zaman ki gibi Öğle yemediğinde poğaça vardı hemde sıcak sıcak ama ben yoğurdun içine ekmeğin kabuklarını doğrayıp yedim

Sporu haftada 4 gün 1 saat yapabiliyorum o yüzden bugün spor yok malesef.

Kızlarrrr

Ben diyet yapmıyorum geçenlerde de dediğim gibi..
Spora da başlamadım daha. Ağrılarım var hala ya, zorlamak istemiyorum.
Ama yürüyüşe başlıyorum bu akşam..ufak ufak yürücem..

Kızlarrrr

Ben diyet yapmıyorum geçenlerde de dediğim gibi..
Spora da başlamadım daha. Ağrılarım var hala ya, zorlamak istemiyorum.
Ama yürüyüşe başlıyorum bu akşam..ufak ufak yürücem..

Aslında bende çok diyet yapmıyorum sadece çikolatayı ve hamur işini kestim. Günde 5 gofret yiyordum

canım boyum 1.68 diyorsun 54 kilo ile nasıl o kadar olabilir ben o yüzden inanamadım

mezuranın alttan bir 10 cm falan eksik mi acaba

Ayrıca jillianda 3. günüm bugün artık yürüyüşüm bile değişti ağrı sızıdan yeme konusunda herhangi bir değişim yok
Tavuk çorbası yedim bir dilim ekmekle sabah tost yedim sucuklu kaşarlı
Şimdi patlamış mısır çekiyor canım

(burası nasıl diyet topici dediğinizi duyar gibiyim )

Ama valla vericem ya ben inanıyorum yani çünkü yemeyi keserek vermiyorum ben kilo
Denedim yani

Neyse squatsımı birazdan yapıcam dizlerimi bükmek bir yere oturmak bile bu kadar problemken 2-3 saat beklemek istedim

bugün 60 yapıcam

canım boyum 1.68 diyorsun 54 kilo ile nasıl o kadar olabilir ben o yüzden inanamadım

mezuranın alttan bir 10 cm falan eksik mi acaba

ya olabilir mi eksikk:26: keşke olsaaaa ahh ahh :26:

Şimdi alıntını görünce aklıma geldi de ölçtüm bak. Dün akşam 54.4 kilo çıkmıştım şimdi 54.1

Kalça : 97
Bel : 70
Göğüs : 82

Onun dışında bacaklarım kollarım safinazımsı. Üst bedenim 34. Omuzlarım dar.

Geçtiğimiz yaz bir mülakata girdim vücut kitle indeksim 20 olması gerekiyordu. 59-60ları gördüm sırf 20 olsun diye. Bir de ne olur ne olmaz boyum ölçülürken dizimi kırdım. 167 çıktı boyum. Bir de herkes çıktığımızda 2 cm eksik ölçtüler beni ya diye ağlıyodu. Ben de ordan hareketle 168im diyorum yani.. Belki daha fazladır işte bilmiyorum.

Ben bu ölçülerle vücut kitle indeksi sınırının altında kalıyorum. Çok saçma değil mii.

Neyse sanırım benim sorunum sıkı değilim spor yapmamaktan hep bunlar. Spor yapsam daha yapılı ve sıkı olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…