ben cips de aldım burası diyet topici ama ben diyet yapmıyorum
bu şekilde de kilo verebilirim ya banane
benim de her yerim ağrıyo eğilemiyorum falan
ben jillian yapıyorum
Biri Justı durdursun diyet topiğinde cipsten kekten bahsediyor
Spor yapsak yeter ya yetmez mi sizi de yoldan çıkartmayayım da
Önceden de böyleydim sporcuken hapur hupur yiyodum
Cnm 48 kilo senin icin cok az degil mi? Ben 160 boyundayim bi ara 47 kiloya düstüm herkes bana cocuk gibi göründügümü söyledi. Senin yaptigin cok sagliksiz cünkü vücuduna cok yükleniyorsun..
Bilmiyorum ki canım, ne kadar zayıflarsam sanki hep balık etli kalacakmışım gibi geliyor bana. Ve ben zayıf olmak istiyorum, normal değil o yüzden bu duruma çok takığım...(
slm kızlar.bende 60 kiloydumda 55 e düşmem lazım sanırım şuan 59 da gidip geliyorum.neler yapıyorsunuz.benim bacaklar biraz sıkıtılı .akşam yemeğinde ekmeği kestim gibi yada kepekli bulursam bi dilim.bacak egzersizlerine başladım.takip edicem sizi
anladım.bende bi bakanıyım madem.ya benim bacak kilo alınca balon gibi şişiyo.yani ben öyle sanıyorum.evet ekmeği azalmaya başladım.normalde ekmek yemeden doymayan biriyim.hatta yemekten klaktıktan sonra ufak bi parça alırım .ne zevk alıyorsam ondanKızlar squat yapıyor devamlı ama ben yapamıyorum dizim acıyor. Bacaklara iyimiş heralde bir dene bence :)
Dün pilates başlangıç yaptım bu hafta 2 oldu. Haftaya selülitsavara geçicem.
Ben de 54.4 kiloymuşum. Dün tartıldım. Bayağı fazlalaştı yine. Boyum da 168. Kızlar basenlerimin sorunlu olduğuna bir türlü inanmadı geçen gün. Ölçünemedim gitti. Ama en son 98di kalçam. Bel de 70.. Her şeyimi tam ölçüp yarın yazıcam buraya. Bu arada geçen yıl eylül ekim gibi bu topikte 59la başlamış 50ye inmiştim. Ne hızlı aldım. Ekmeği kesmiştim. Geri başlayınca oldu hep..
Ekmeği ve tatlıyı kestin mi fazla diyet moduna girmeden çabucak verirsin sen de.
anladım.bende bi bakanıyım madem.ya benim bacak kilo alınca balon gibi şişiyo.yani ben öyle sanıyorum.evet ekmeği azalmaya başladım.normalde ekmek yemeden doymayan biriyim.hatta yemekten klaktıktan sonra ufak bi parça alırım .ne zevk alıyorsam ondansuyu bol içmeye çalışıyorum 2,5 lt ye yakın.ölçüm bende yapmadım.akşam eve geçince bende bi ölçeyim
Ya ekmeği kesince bir süre sonra alışıyosun aramıyosun. Ama her şey bir lokma yememle başladı. :))))
Kızlarrrr
Ben diyet yapmıyorum geçenlerde de dediğim gibi..
Spora da başlamadım daha. Ağrılarım var hala ya, zorlamak istemiyorum.
Ama yürüyüşe başlıyorum bu akşam..ufak ufak yürücem..
Aslında bende çok diyet yapmıyorum sadece çikolatayı ve hamur işini kestim. Günde 5 gofret yiyordum
Abooo naptın be merco
Kızlar squat yapıyor devamlı ama ben yapamıyorum dizim acıyor. Bacaklara iyimiş heralde bir dene bence :)
Dün pilates başlangıç yaptım bu hafta 2 oldu. Haftaya selülitsavara geçicem.
Ben de 54.4 kiloymuşum. Dün tartıldım. Bayağı fazlalaştı yine. Boyum da 168. Kızlar basenlerimin sorunlu olduğuna bir türlü inanmadı geçen gün. Ölçünemedim gitti. Ama en son 98di kalçam. Bel de 70.. Her şeyimi tam ölçüp yarın yazıcam buraya. Bu arada geçen yıl eylül ekim gibi bu topikte 59la başlamış 50ye inmiştim. Ne hızlı aldım. Ekmeği kesmiştim. Geri başlayınca oldu hep..
Ekmeği ve tatlıyı kestin mi fazla diyet moduna girmeden çabucak verirsin sen de.
canım boyum 1.68 diyorsun 54 kilo ile nasıl o kadar olabilir ben o yüzden inanamadım
mezuranın alttan bir 10 cm falan eksik mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?