50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tek açıklaması o gibi duruyor küçükken spor yaptın mı peki hiç? ne bileyim ben voleybol oynuyordum mesela onun gibi

tek açıklaması o gibi duruyor küçükken spor yaptın mı peki hiç? ne bileyim ben voleybol oynuyordum mesela onun gibi

5. sınıftan ortaokul bitene kadar basketbol oynamıştım. Sonra hiçbir şey yapmadım. Koşmadım bile. Hep oturdum. :))

Şöyle ki kas oranım %40 yağ oranım da %19. evdeki ölçüm aletim doğruysa. Bu ölçülere bakınca löp et de değilim ya. Sıskayım aslında evet ama popo genetik bir şey.. Ay fotoğrafımı çektim de şimdi koymicam. Bir ay sonra öncesi/sonrası yapıcam görürsün

ben de göbeğiminkini çektim kıyafet üzerinden ama sonrası olmadan görülsün istemiyorum ya şey gibi geliyor ne bileyim anlamadım ne gibi

basenler benim de geniş aslında çoğu kadına göre bu güzel bir şey çoğu erkeğe göre de ben o yüzden barıştım gibi belim çok ince ama kalça var yapıcak bir şey yok şimdi ne kadar zayıflasam da kemiklere dayanıyor şekli değişmiyor 48 kiloydum oradan biliyorum

Neee 48 mii? Ne zaman 48 kiloydun? Bence tekrar inebilirsin 50nin altına ya. Ne güzell..Ben en düşük 50 yi gördüm valla. 48 ortaokulda olabilir.

Evet ben de sonrası olmadan görülsün istemiyorum. Aynen o şey gibi geliyorum

Merak ettim ama senin vaziyeti bence abartıyor da olabilirsin

valla öyleydim 2 sene önce falan ama o kadarı kötü duruyor ben 165im o zaman afrikalı çocuklar gibi kemiklerin çıkıyor seni beslemiyorlar alıcak devlet falan diyolardı

o zaman fena takmıştım ama bir kez mesela kaçamak yapıp tek bir üçgen doritos yedim diye 20 dk yüzmüş koşmuştum

şimdi hapur küpürümü bozmadan kilo vermenin yollarını arıyorum

Abartıyorsun diyeceğini biliyodum Ya beni rahatsız eden ne biliyor musun. Popodan aşağı bacaklara doğru bir çıkıntı var. Yağlı selülitli bir bölge fazlalık. Kessen kurtulucan. Ordan nefret ediyorum. Basen oluyor hatta o sanırım bir de simitler.. Dar pantalon giydiğimde böyle kızlar falan oramı tutar direk ohaa senin burda yağ varmış diye. Hep aynı tarz giyinirim dışarıdan bir deri bir kemik duruyorum. Tayt üstüne bol bluz. Ama mesela dar pantolon üstüne dar gömlek giyersem birden herkes ohaaa sen şişkoymuşsun diyo. Yani orantısızlık var. Evet çok önemli bir şey değil ama o bölgeden kurtulmak istiyorum

Ya ben hep böyleydim herkes bana zayıfsın kilo al yemek yemiyo musun diyodu aynen senin gibi. Çünkü görmüyolar kilomu Ama annemle alışverişe çıksam işkence. Bana çok kızıyo genceciksin çocuk doğurmadın öyle selülit olur mu diye. Beni en çok o komplekse sokuyor.

O selülitin malesef kilo ya da yaşla alakası yok ben 13 yaşında ergenliğe girdiğimde tontiş bir kız olmaktan çıkıp zayıflamıştım o zaman çatlamıştım böyle bir de korkup anneme koşmuştum bunlar ne diye o zamandır varlar lanet olasıcalar

ya ama ne kadar rahat değil mi öyle giyinmek ben en son ne zaman kot giydim hatırlamıyorum önemli bir şey olmadıkça resmi de giymem zaten tayt süper böyle oh rahat üstüne de bir tunik atacaksın alta da çizme oh mis

ama bazen çılgınlık yapıp etek giyiyorum hem de kalemlisinden

Son düzenleme:

kihkihkih kurtardı bizi taytlar ya. Resmi giyinmek gerekince bunalıyorum bayağı.. Etek ben de giyiyorum bazen ama severek değiiiil

kihkihkih kurtardı bizi taytlar ya. Resmi giyinmek gerekince bunalıyorum bayağı.. Etek ben de giyiyorum bazen ama severek değiiiil

kendimi bi halt zannediyorum ban iyi geliyor

ama kalem etek totoyu güzel gösterir boşver ya yemeğin salçalısı kadının kalçalısı

topice yazdığım şeye bak fb tribününde bir gsli gibiyim

bence kilo versen de azcık popo kalsın güzel durur erkekler dümdüz sevmiyo genelde

Evet sevmiyor kendileri ams zaten benimki her turlu cikik kalir endiselenmiyorum o konuda :))))

Ben de ankara yolcusuyum. Is gorusmesi + kaynana ziyareti onu da aradan cikaricam hsonu yokum. Hazirlaniyorum heyecan oldum. Haftasonu diyete ara vericem. Aksine fazla yicem sanirim. Kaynanm cok guzel yemek yapar ayiptir soylemesi :))))

aynen aslında o bakımdan squats a da gerek yok bizim için zaten kalça var her türlü

ama yapıcam yine de

şimdi yememek olmaz o zaman kendine tatil ver madem

bu arada bir şey diyeceğim sanırım bu jillian göğüslere etki ediyor ya da başka bir şeyden böyle sanki bir sıkılaşma büyüme var

Eneeem buyur mu ki oyle. Buyusun kiiiiz. Hadi insallah :))))

günaydınlar ...

akşam yarım dilim ekmek yedim .bi kaç lokma yemek yarım kase kadar yoğurt.sabahta süt içtim yine azcük ekmek ve bi kaç kahvaltılık.spor falan yapamadım.işten çıkıp yemek ye ortalığı bulaşığı toparlayana kadar bi hal oldum.

Biraz geç oldu ama günaydıın :)

Yine nesquikimi yedim. Ama bugün annemin günü var pastalardan böreklerden uzak durmam lazım :18:

just burdan cevap verim beybim.
Ben diyet yapmıyorum biliyosun, gece yemelerini dizginledim biraz.
Bu arada akşam saat 10 civarlarında elim ayağım titriyor açlıktan, bana düşük kalorili atıştırmalık tavsiye edin ya:26:

Pazartesi yürüyüşe başlıyorum, platese zaman var daha.

Neden aç kalıyorsun ki kuzum ya ben diyet yapmıyorum şahsen söylüyorum bunu burda onun yerine abur cuburu azalttım normal yemeğimi ekmeğimi yiyorum abartmadan

Bence sen de meyve falan tüketebilirsin. Bende de kansızlık + migren var aç kalamıyorum

Galeta ve tuzsuz-yağsız patlamış mısır da tok tutuyor diyorlar

Bende de insilün direnci var..Ben de aç kalamıyorum o yüzden. Ama alışmış olduğum bir beslenme düzeni var.
Yağlı yemem, istesem de yiyemem..Karbonhidratı çok tüketmem, hamur işi, tatlı v.s çok işim yoktur..Bunlar artılar. Benim tek eksim gece yeme alışkanlığı.

Akşam yemeğini saat 7 civarı yiyoruz just ve ben nerden baksan gece 4 e kadar ayaktayım. Arada mecburen bir öğün yapmam gerekiyor. Yani benim akşam yemeğim öğle yemeği gibi oluyor.
Ama ben o öğünü hafif atlatmak istiyorum. Yemedim mi saat 12 civarlarında buzdolabına saldırıya geçen bi canavara dönüşüyorum şekerim düştüğü için.

Sen ondan da zor kilo veriyorsun biraz şimdi anladım.
Malesef o da var bende ya tüm gün bir tostla durdum ama saat 12yi geçince o dolap sanki gel bana gel bana der gibi ya

Bence sabah yemiyoruz ordan kapatıyordur ben de ekmek ve tuz sevmem mesela

amma hamur işi dedin mi orda duracan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…