Ben de varım, yarın sabah öğünlerimizden itibaren yazmaya başlayalım bence.kesinlikle katılıyorum sana canim kabul edersen ben varim :)
Ben de kaçamak kaçamak ufak ufak çikolata falan atıyorum ağzıma dur demem lazım, yoksa bu gidişle kilo alacağım, vermek şöyle dursun :)Ben varım 53 54 kiloyum hedef 48 ve 168 boyum... Bu aralar çok depresif. Depresyonda olmayı kilo verdiğim için seviyorum çünkü hiç bir şey yemek istemiyorum
Ay evet ben de 46 olmuştum bi ara nerde o günler derken geldi şimdi :)Bende 56 kiloyum 58 ile başladim hedef 48.aynen bende moralim bozulunca yemek yiyemiorum hatta eskiden depresyona grdgm bi dönemde 45 kg düsmüstüm
Elma yemek kaçamak sayılırsa ben de öyle yapıyorum bugün son gün olsun yarından itibaren reJim başlasın :) :) :)Ben de varım, yarın sabah öğünlerimizden itibaren yazmaya başlayalım bence.
Ben de kaçamak kaçamak ufak ufak çikolata falan atıyorum ağzıma dur demem lazım, yoksa bu gidişle kilo alacağım, vermek şöyle dursun :)
Kizlarr o zaman yarin baslioruz tamammiyizElma yemek kaçamak sayılırsa ben de öyle yapıyorum bugün son gün olsun yarından itibaren reJim başlasın :) :) :)
Bence de ya, ben karataycıyım :) sizlerin sistem nedir?Elma yemek kaçamak sayılırsa ben de öyle yapıyorum bugün son gün olsun yarından itibaren reJim başlasın :) :) :)
hoşgeldin jasmine :)Kızlar beni de sayın bende varım
Buralı sayılırsın az kalmış :)60-70 kg arası grubuna girmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?