50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle katılıyorum sana canim kabul edersen ben varim :)
Ben de varım, yarın sabah öğünlerimizden itibaren yazmaya başlayalım bence.
Ben varım 53 54 kiloyum hedef 48 ve 168 boyum... Bu aralar çok depresif. Depresyonda olmayı kilo verdiğim için seviyorum çünkü hiç bir şey yemek istemiyorum
Ben de kaçamak kaçamak ufak ufak çikolata falan atıyorum ağzıma dur demem lazım, yoksa bu gidişle kilo alacağım, vermek şöyle dursun :)

Elma yemek kaçamak sayılırsa ben de öyle yapıyorum bugün son gün olsun yarından itibaren reJim başlasın :) :) :)

Benimde boy 1,59 kilom 55-56 arası gidip geliyor. Göbeğim var nasıl vercem bilmiyorum

iki yıl önce 72 kilodan 54 kiloya düştüm. iki kilo daha vermem gerek derken o dönem sanırım şımardım. 55-56-57 lere kadar çıktım. bir aydır tartım bozuk. son durumum nedir bilemiyorum. bugünlerde yeni tartım gelecek. gerçekleri göreceğiz.

İyi akşamlar
Ben 8. Takım kaptanıyım bir hatırlatmada bulunmak istiyorum şekerler
Editörümüz sevgili püsküütümüzle alakalı yeni kullanıcı adı seaBahAR
Forumun enleri seçiliyor bildiğiniz üzere seabahar da editör dalında yarışmacı...dünde lady arkadaşımız hatırlatmıştı...
Takım listelerinde yarışan 100 üye ve diğer yarışma harici gruplardada onlarca kişi var ama malesef baharıma verilen oy sayısı 43 demekki bir çoğumuz hala oy kullanmamışız
Herkesi oy kullanmaya davet ediyorum
Kocaman öpüldünüz canlarım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rili-kk-editoerue.774847/page-6#post-38110806

[QUOkozlar ben dertbilge, post: 38042681, member: 504122"]Ben varım 53 54 kiloyum hedef 48 ve 168 boyum... Bu aralar çok depresif. Depresyonda olmayı kilo verdiğim için seviyorum çünkü hiç bir şey yemek istemiyorum [/QUOTE]
Slm kizlar ben de 54kiloyum katilmak istiyorum araniza.olculerimizi de yaxalim mi ne dersiniz

kızlar ben de 62 kgım ama en yakın zamanda bu grupta olmakk istiyorum inşallahhhh

Merhaba bayanlar.. Ben de burdayım artık. Çünkü gerçekten canıma tak etti zayıflamak istiyorum :/
Boyum 1.52 kilom 57.4 hedefim 50. 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum evde kendi çapımda. Umarım gider şu göbeeekkk

merhaba boyum 164 kilom 52. önceden 64 kiloydum 1 haftadır kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum kendime hakim olamıyorum eski haline dönücem bu gidişle tavsiye verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…