Arkadaşlar tartılmak var mı. Ben tartildim.
Geçen pazartesi 59.700 idim.
Bugün itibariyle 57.700um. 2 kilo vermişim. Sanırım bundan sonra yavaş gidecek. Ama azimliyim:))) nisana kadar 49, 50.
Canım önemli olan azmetmek. Hadi bize takıl. Diyete devam. Şuan çok hastayım, grip, ateş ama sabrediyorum:)))Kızlar günaydın...
Avare bir haftasonu oldu biraz. Ama bugun itibariyle yeniden toparlanacagım. Ben Cuma'dan cumaya tartılmayı planlıyorum.Son kilom 54.6 idi, bakalım bu cumaya kadar kaça düşebileceğim.Haftasonu yediklerimi yazmayacagım diyete uygun olmadı ama yine de dikkat ettim aslına bakarsanız. kahvaltıda cok yediğim icin diger oğunlerde dikkat ettim, abur cubur yemedim. Cumartesi değil ama pazar günü spor da yaptım. 3 km yürüme/koşu, 30 dakika pilates yaptım.
Hepinize güzel ve iradeli haftalar!
Goksar tebrik ediyorum. 1 paket mi:)) Nasıl yedin ben 3 taneden sonra tikaniyorum:))Kızlar 56ydım bugun 55.2 çıktım :) devam dün bir paket saklıkoy yemiştim ama vermişim
Hoşgeldin aramıza bu aralar pek diyete dikkat edemiyorum tatilde olduğumuz için gezmeler çok oluyor dün kızımın doğum gününü yaptık haftaya yeniden aranızdayim. Hedefimiz aynı bende 51-52 olmak istiyorum.59.2 başladım çarşamba 56.8 dim. Bu hafta + larda olabilirim.hoşbuldukk :) 51 52 kg falan olmayı hedefliyorum tabi ilk hedef 53u gormek.bugün yediklerimi yazayım
sabah:3yk müsli ve süt
ara:1portakal
ögle:2yumurtadan maydanozlu zeytinli omlet
sonra dışarı çıktık akşam yemek yiyemedim geç geldik fırsatım olmadı bugünlük az oldu ama yarın için güzelce yicem balık falan aldım yarın yine yazarım ve pek su içemedim
Arkadaşlar tartılmak var mı. Ben tartildim.
Bugün itibariyle 57.700um. 2 kilo vermişim. Sanırım bundan sonra yavaş gidecek. Ama azimliyim:))) nisana kadar 49, 50.
Kızlar 56ydım bugun 55.2 çıktım :) devam dün bir paket saklıkoy yemiştim ama vermişim
tatlımm harikasın maşallah sana :) darısı bize :)Arkadaşlar tartılmak var mı. Ben tartildim.
Nurgulcum pişman olma. Yedin ve bitti. Yapacak bişey yok. Akşamki menün bence onu telafi eder:))kızlarr nasılsınız
sabah kahvaltıda
1 dilim tam buğday ekmek
2 zeytin
2 dilim peynir
1 yumurta
2 çatal recel yedim
ara: Türk kahvesi çok az şeker
öğlen yemedim acıkmadım çünkü ama az evvel 1 tane ev de yapılmış minik bir poğaça yedim (ama pişman oldum)
akşam yemeğinde ise
1 tabak mercimek çorba
1 kase yoğurt yicem saat 5 te
malesefkii yedimm ve bitti kii yapcak bişi yokNurgulcum pişman olma. Yedin ve bitti. Yapacak bişey yok. Akşamki menün bence onu telafi eder:))
bende hergün jilian yapıorum canımArkadaşlar gerçekten karar vermek lazım. Kaçamaklar olacaktır tabiki. Ama kacamaklardan sonra diyete devam etmek lazım. Kaçamak yaptım artık diyet bitti demeyin. Belki yediğiniz şeyler diyeti etkilememiştir.
Azmedelim. Nisan ayında dışarıda güneş açtığında aynada bizim de yüzümüz gülsün. Destek olmaya hazırım.
Kondisyon bisikletini kesinlikle tavsiye ederim. Akşamları yarım saat sürüyorum. 300 kalori yakiyorum.Yani bir öğünümu yakmış oluyorum. Hem de vücudumu şekilleniyor.
canım ben o kadar çok aburcubur tüketen biriyim ki inan bi paket hiç etkilemiyor bile akşam yememe ragmen ama bidaha yersem öglen yerimGoksar ne yaptın sen :) Ben dün bir minik parçacık damak yedim de aklım gitti vicdan azabından :)
Ama maşallah yine de iyi vermişsin. Boyun kaçtı?
Kızlar bir fikrim var..Diğer gruplarda oldugu gibi bir tablo yapıp , boyumuzu , yanına başlangıç kilomuzu yazalım.
Sonra her hafta yanına düştüğümüz kiloyu yazarız. ne dersiniz?
tam bir aburcubur canavarıyım çok seviyorum valla öyle isteye isteye yedim ki:) dediğim gibi okullar açılınca ögle yemeklerimi o şekilde yapabilirim bileGoksar tebrik ediyorum. 1 paket mi:)) Nasıl yedin ben 3 taneden sonra tikaniyorum:))
canım ben o kadar çok aburcubur tüketen biriyim ki inan bi paket hiç etkilemiyor bile akşam yememe ragmen ama bidaha yersem öglen yerim
8. günü bitirdim. Ayın 4.u adet olucam. Ondan sebep canım çok yemek çekiyor ama sabrediyorum.
Menüm; Geç kalkiyorum ondan 2 öğün yiyiyorum.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin, Az tel peynir, Şekersiz süt ilaveli kahve, 1 dilim çok tahilli ekmek.
Ara Sütlü kahve tatlandırıcı attım. 1 parça bitter.
Akşam; yarım kabak, yarım havuç ve küçük bir patates fırın posetinde pişirdim. Yanına da un ilave etmeden tavuk köftesi yaptım. Ince olarak yağsız tavada kizarttim. Yanında da cacık. Sonra çay ictim az cevizle.
Şimdi 31 dakika bisiklet sürdüm.
90 mekik, alt ve üst karın çalıştım
Yarın balık yerim belki.
ben de 51 kiloyum, 4 kilo vermeyi dusunuyorum. bugun dukan diyetimin 5. gunu, 1.5 kilo gitti bile. paylasimda bulunmak cok guzel bence, beraber yapilinca daha iyi motive olunuyor. 1 ay sonra istedigim kiloda olucam insallah. hadi devam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?