50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım önemli olan azmetmek. Hadi bize takıl. Diyete devam. Şuan çok hastayım, grip, ateş ama sabrediyorum:)))

Kızlar 56ydım bugun 55.2 çıktım :) devam dün bir paket saklıkoy yemiştim ama vermişim

Hoşgeldin aramıza bu aralar pek diyete dikkat edemiyorum tatilde olduğumuz için gezmeler çok oluyor dün kızımın doğum gününü yaptık haftaya yeniden aranızdayim. Hedefimiz aynı bende 51-52 olmak istiyorum.59.2 başladım çarşamba 56.8 dim. Bu hafta + larda olabilirim.

Kızlar 56ydım bugun 55.2 çıktım :) devam dün bir paket saklıkoy yemiştim ama vermişim

Goksar ne yaptın sen :) Ben dün bir minik parçacık damak yedim de aklım gitti vicdan azabından :)
Ama maşallah yine de iyi vermişsin. Boyun kaçtı?

Kızlar bir fikrim var..Diğer gruplarda oldugu gibi bir tablo yapıp , boyumuzu , yanına başlangıç kilomuzu yazalım.
Sonra her hafta yanına düştüğümüz kiloyu yazarız. ne dersiniz?

kızlarr nasılsınız
sabah kahvaltıda
1 dilim tam buğday ekmek
2 zeytin
2 dilim peynir
1 yumurta
2 çatal recel yedim

ara: Türk kahvesi çok az şeker

öğlen yemedim acıkmadım çünkü ama az evvel 1 tane ev de yapılmış minik bir poğaça yedim (ama pişman oldum )

akşam yemeğinde ise
1 tabak mercimek çorba
1 kase yoğurt yicem saat 5 te

Nurgulcum pişman olma. Yedin ve bitti. Yapacak bişey yok. Akşamki menün bence onu telafi eder:))

Arkadaşlar gerçekten karar vermek lazım. Kaçamaklar olacaktır tabiki. Ama kacamaklardan sonra diyete devam etmek lazım. Kaçamak yaptım artık diyet bitti demeyin. Belki yediğiniz şeyler diyeti etkilememiştir.
Azmedelim. Nisan ayında dışarıda güneş açtığında aynada bizim de yüzümüz gülsün. Destek olmaya hazırım.
Kondisyon bisikletini kesinlikle tavsiye ederim. Akşamları yarım saat sürüyorum. 300 kalori yakiyorum.Yani bir öğünümu yakmış oluyorum. Hem de vücudumu şekilleniyor.

bende hergün jilian yapıorum canım

Kızlar ben çikolata bisküvi bagımlısıyım o yüzden bir paket biskuvi yesem bile çok etkilemiyo genelde 2 ana ögün yediğimden böylece verebiliyorum herkesin bünyesi farkli bugün yediklerim:
sabah:2 dilim peynir,1haslama yumurta,marul,2zeytin,1dilim tahıl ekmegi
ara:2galeta ve şekersiz sütlü kahve
akşam:nohut yemeği 2kasık yogurt ve 1dilim tahıl ekmegi
ara:yeşilçay
genelde iki ögün yiyorum okullar açılıncada okulda yulaflı biskuvi yicem öglen

canım ben o kadar çok aburcubur tüketen biriyim ki inan bi paket hiç etkilemiyor bile akşam yememe ragmen ama bidaha yersem öglen yerim

Goksar tebrik ediyorum. 1 paket mi:)) Nasıl yedin ben 3 taneden sonra tikaniyorum:))
tam bir aburcubur canavarıyım çok seviyorum valla öyle isteye isteye yedim ki:) dediğim gibi okullar açılınca ögle yemeklerimi o şekilde yapabilirim bile

8. günü bitirdim. Ayın 4.u adet olucam. Ondan sebep canım çok yemek çekiyor ama sabrediyorum.
Menüm; Geç kalkiyorum ondan 2 öğün yiyiyorum.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin, Az tel peynir, Şekersiz süt ilaveli kahve, 1 dilim çok tahilli ekmek.
Ara Sütlü kahve tatlandırıcı attım. 1 parça bitter.
Akşam; yarım kabak, yarım havuç ve küçük bir patates fırın posetinde pişirdim. Yanına da un ilave etmeden tavuk köftesi yaptım. Ince olarak yağsız tavada kizarttim. Yanında da cacık. Sonra çay ictim az cevizle.
Şimdi 31 dakika bisiklet sürdüm.
90 mekik, alt ve üst karın çalıştım
Yarın balık yerim belki.

ben de 51 kiloyum, 4 kilo vermeyi dusunuyorum. bugun dukan diyetimin 5. gunu, 1.5 kilo gitti bile. paylasimda bulunmak cok guzel bence, beraber yapilinca daha iyi motive olunuyor. 1 ay sonra istedigim kiloda olucam insallah. hadi devam!

canım ben o kadar çok aburcubur tüketen biriyim ki inan bi paket hiç etkilemiyor bile akşam yememe ragmen ama bidaha yersem öglen yerim

Her bünye başka işte. Ben bir paket biskuvi yesem ertesi gün 1 kilo farkı tartıda görürüm heralde. Evet en azından akşam olmadan yemeye çalış madem öyle :)

Menu süper Esenbike tebrikler! bu şekilde yavaş yavaş ve kalıcı kilo verebilirsin bence.

ben de 51 kiloyum, 4 kilo vermeyi dusunuyorum. bugun dukan diyetimin 5. gunu, 1.5 kilo gitti bile. paylasimda bulunmak cok guzel bence, beraber yapilinca daha iyi motive olunuyor. 1 ay sonra istedigim kiloda olucam insallah. hadi devam!

Hoşgeldin bambolina! Kesinlikle katılıyorum, beraber hareket etmek insanı motive ediyor.

Ben de dünkü menumu yazayım:

Uyanınca: 2 bardak su
Kahvaltı : beyaz peynir, domates, marullu yarım kepekli sandvic + şekersiz cay
ara: yeşil cay + 1 adet gün kurusu +2 ceviz
öğlen : 1 kase mercimek corbası + tavuk sote(susuz) + yogurt
ara: türk kahvesi+bitter cikolata
ara2: sabahki sandvicin kalan yarısı + şekersiz çay

Akşam yemek yemedim, 2 ceviz 2 badem attım ağzıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…