50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben hergün tartılıyorum öyle motive oluyorum dünden bugüne 200 gram vermişim güncel 55.0 ama hızlı aldıklarımı verdim artık yavaş gider aylardır olan kilom 54dü.Bugünkü menümü yazayım yiyeceklerim belli ekleme olursa düzeltirim
sabah:1haslama yumurta,maydanoz,marul,2zeytin,4ince dilim peynir,1dilim dilim tahıl ekmegi
ara1:2 adet tam bugday galeta-sıcak tarçınlı süt
ara2:1avuç ceviz-1fincan yeşilçay
ara3:1porsiyon meyve (elma yada portakal)
akşam:1tabak nohut yemeği-2yemek kaşığı yogurt-1dilim tahıl ekmegi

ben de 51 kiloyum, 4 kilo vermeyi dusunuyorum. bugun dukan diyetimin 5. gunu, 1.5 kilo gitti bile. paylasimda bulunmak cok guzel bence, beraber yapilinca daha iyi motive olunuyor. 1 ay sonra istedigim kiloda olucam insallah. hadi devam!
Şimdi başlaman çok iyi olmuş. Şubat bitimine kadar verirsin bence eğer fire vermeden devam edersen.

Goksar ben de önceden hergün tartiliyordum motive oluyordum bu sefer stil değiştirdim. Dedik haftada 1 tartilayim. Adet donemindeyim hergün tartilsam kesin fazla çıkar:)))

Ben mesela bugun tartıldım , fazla çıktım 500 gram insanın moralini bu kadar mı bozar!Halbuki kendimi hafif hissediyordum cok..neyse yılmak yok, zaten niyetimiz bir anda sağlıksız zayıflamak değil, yavaş yavaş ama sağlıklı ve kalıcı kilo vermek!

Bugün yazdıklarım dışında 2tane daha galeta yedim

Goksar ben de önceden hergün tartiliyordum motive oluyordum bu sefer stil değiştirdim. Dedik haftada 1 tartilayim. Adet donemindeyim hergün tartilsam kesin fazla çıkar:)))
iyi yaptın ozaman bende biraz verdikten sonra korumada falan 3 4 haftada bi tartılıcam çok kafama takmayayım diye

sabah
1 yumurta (yağda pişmiş)
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 çatal reçel

öğlen yok (geç kahvaltı yaptığım için)

ara sütlü türk kahvesi

akşam
bir kase yoğurtlu yulaf ezmesi
ıspanaklı yumurta

inanılmaz tok hissediyorum sanki dünyaları yemişim gibi :)
2 lt su içtim

ben de 51 kiloyum, 4 kilo vermeyi dusunuyorum. bugun dukan diyetimin 5. gunu, 1.5 kilo gitti bile. paylasimda bulunmak cok guzel bence, beraber yapilinca daha iyi motive olunuyor. 1 ay sonra istedigim kiloda olucam insallah. hadi devam!
hoşgeldinnn :) kesinlikle hepberaber vericez bu kilolarıı

Şimdi bisikletten indim. 30 dakika. Sonra alt ve üst karın çalıştım.
Menüm; Sabah haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin, Az sutlu şekersiz kahve, az beyaz ve tel peynir ve küçük domatescikler, 1 dilim tam tahilli ekmek. Arada kahve içtim az sütle, 4 ceviz 1 parça bitter.
Akşam fırında levrek, yanına soğan, domates ve salatalık doğradım. 7de yedim. Sonradan hicbirsey sürmedim ağzıma. Ders çalıştım. Hayret edilecek bişey canım hiç istemedi. Yarın adet günüm aslında.
Hamile miyim acaba Ayy inşallah:)))))

Nurgül menün süper. Böyle gidersen tig gibi olacaksın.

hosbuldum kizlaaar simdiden buraya alistim :) dun tam da o satirlari yazdiktan sonra bi kacamak yapip biraz tatli yedim. ama sabah hala ayni kilodaydim neyse ki :) bugun kaldigim yerden devam ettim. soyle ki:

sabah yulaf kepeginden krep (yagsiz ve 2 yumurtayla)
oglen ve aksam az salcali tavuk gogsu, haslama taze fasulye ve yogurt.
az once biraz daha yogurt ve 1 bardak sut

bakalim yarin farketcek mi :) cevaplariniz icin cok tesekkurler kizlar iyi ki uye olmusum vallaaa:)

bambolina menun cok başarılı! Ara sıra kaçamaklar yapabiliriz bence ya..120 kilo değiliz ki, 2 gün geç ulaşalım istediğimiz kiloya ne olacak ki..

Esenbikeee! olabilir mi ? hadi inşallah :) Anlaşılan vakti gelmiş çok istiyorsun, hayırlısı canım..

menun cok güzel, hem hafif hem sağlıklı!

Kızlar günaydın!

Dünkü menumu yazıyorum:

Sabah : 2 dilim çavdarlı ekmeğe kaşarlı yağsız tost + şekersiz çay
ara: şekersiz türk kahvesi + 1 parça bitter cikolata
öğlen : yarım tabak kuru fasulye + az bulgur pilavı + cacık
ara: şekersiz yeşil çay + 3 ceviz + 2 gün kurusu
akşam: yağsız beyaz peynirli 1 yumurtadan omlet

15 dakika jillian, 10 dakika da karın hareketleri yaptım.

Sanki hiç kilo veremiyorum gibi hissediyorum bakıyorum bakıyorum göbek aynı. Cumaya kadar sabredicem tartılmıcam ama yine verememiş olursam motivasyonum cok dusucek.

sPatz ne guzel soylemissin canim, arada ufak kacamak yapmazsam sonra dolup dolup birden patliyorum, aburcubur paketlerine saldiriyorum ben. ama dunden sonra 400 gr vermisim, bu sabah 50.6 tartildim! bu bile moral oldu. hele bi 4'le baslayan rakamlari gorsem, o zaman daha da gaza gelicem!!

sen acaba menunde karbonhidrati azaltip proteini artirsan daha hizli mi kilo verirsin? karbonhidrat biraz su da tutar cunku. ben senin yerinde olsam yagsiz ton baligi, tavuk veya hindi eti denerdim

Çok az kalmış senin 4'lü rakamlara hadi bi gayret :)

Ya ben hiç karbonhidrat yemiyorum ki sabahları 2 dilim çavdar/tam tahıllı ekmek yiyorum, onun dışında neredeyse hiç yemiyorum. Bir tek dün öğlen bir kaç kaşık bulgur pilavı yedim.yumurta, peynir, yogurt yemeye dikkat ediyorum. Ama galiba sebze eksik benim öğünlerde, salata ve sebze yemeklerine agırlık vereyim biraz diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…