Şimdi başlaman çok iyi olmuş. Şubat bitimine kadar verirsin bence eğer fire vermeden devam edersen.ben de 51 kiloyum, 4 kilo vermeyi dusunuyorum. bugun dukan diyetimin 5. gunu, 1.5 kilo gitti bile. paylasimda bulunmak cok guzel bence, beraber yapilinca daha iyi motive olunuyor. 1 ay sonra istedigim kiloda olucam insallah. hadi devam!
Goksar ben de önceden hergün tartiliyordum motive oluyordum bu sefer stil değiştirdim. Dedik haftada 1 tartilayim. Adet donemindeyim hergün tartilsam kesin fazla çıkar:)))Kızlar ben hergün tartılıyorum öyle motive oluyorum dünden bugüne 200 gram vermişim güncel 55.0 ama hızlı aldıklarımı verdim artık yavaş gider aylardır olan kilom 54dü.Bugünkü menümü yazayım yiyeceklerim belli ekleme olursa düzeltirim
sabah:1haslama yumurta,maydanoz,marul,2zeytin,4ince dilim peynir,1dilim dilim tahıl ekmegi
ara1:2 adet tam bugday galeta-sıcak tarçınlı süt
ara2:1avuç ceviz-1fincan yeşilçay
ara3:1porsiyon meyve (elma yada portakal)
akşam:1tabak nohut yemeği-2yemek kaşığı yogurt-1dilim tahıl ekmegi
merhaba, 56 kiloyum. pilates de yaparak yediklerime dikkat ederek hedef kilom: 51
iyi yaptın ozaman bende biraz verdikten sonra korumada falan 3 4 haftada bi tartılıcam çok kafama takmayayım diyeGoksar ben de önceden hergün tartiliyordum motive oluyordum bu sefer stil değiştirdim. Dedik haftada 1 tartilayim. Adet donemindeyim hergün tartilsam kesin fazla çıkar:)))
hoşgeldinnn :) kesinlikle hepberaber vericez bu kilolarııben de 51 kiloyum, 4 kilo vermeyi dusunuyorum. bugun dukan diyetimin 5. gunu, 1.5 kilo gitti bile. paylasimda bulunmak cok guzel bence, beraber yapilinca daha iyi motive olunuyor. 1 ay sonra istedigim kiloda olucam insallah. hadi devam!
Nurgül menün süper. Böyle gidersen tig gibi olacaksın.sabah
1 yumurta (yağda pişmiş)
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 çatal reçel
öğlen yok (geç kahvaltı yaptığım için)
ara sütlü türk kahvesi
akşam
bir kase yoğurtlu yulaf ezmesi
ıspanaklı yumurta
inanılmaz tok hissediyorum sanki dünyaları yemişim gibi :)
2 lt su içtim
hosbuldum kizlaaar simdiden buraya alistim :) dun tam da o satirlari yazdiktan sonra bi kacamak yapip biraz tatli yedim. ama sabah hala ayni kilodaydim neyse ki :) bugun kaldigim yerden devam ettim. soyle ki:
sabah yulaf kepeginden krep (yagsiz ve 2 yumurtayla)
oglen ve aksam az salcali tavuk gogsu, haslama taze fasulye ve yogurt.
az once biraz daha yogurt ve 1 bardak sut
bakalim yarin farketcek mi :) cevaplariniz icin cok tesekkurler kizlar iyi ki uye olmusum vallaaa:)
Şimdi bisikletten indim. 30 dakika. Sonra alt ve üst karın çalıştım.
Menüm; Sabah haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin, Az sutlu şekersiz kahve, az beyaz ve tel peynir ve küçük domatescikler, 1 dilim tam tahilli ekmek. Arada kahve içtim az sütle, 4 ceviz 1 parça bitter.
Akşam fırında levrek, yanına soğan, domates ve salatalık doğradım. 7de yedim. Sonradan hicbirsey sürmedim ağzıma. Ders çalıştım. Hayret edilecek bişey canım hiç istemedi. Yarın adet günüm aslında.
Hamile miyim acaba Ayy inşallah:)))))
bambolina menun cok başarılı! Ara sıra kaçamaklar yapabiliriz bence ya..120 kilo değiliz ki, 2 gün geç ulaşalım istediğimiz kiloya ne olacak ki..
Esenbikeee! olabilir mi ? hadi inşallah :) Anlaşılan vakti gelmiş çok istiyorsun, hayırlısı canım..
menun cok güzel, hem hafif hem sağlıklı!
sPatz ne guzel soylemissin canim, arada ufak kacamak yapmazsam sonra dolup dolup birden patliyorum, aburcubur paketlerine saldiriyorum ben. ama dunden sonra 400 gr vermisim, bu sabah 50.6 tartildim! bu bile moral oldu. hele bi 4'le baslayan rakamlari gorsem, o zaman daha da gaza gelicem!!
sen acaba menunde karbonhidrati azaltip proteini artirsan daha hizli mi kilo verirsin? karbonhidrat biraz su da tutar cunku. ben senin yerinde olsam yagsiz ton baligi, tavuk veya hindi eti denerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?