Çok az kalmış senin 4'lü rakamlara hadi bi gayret :)
Ya ben hiç karbonhidrat yemiyorum kisabahları 2 dilim çavdar/tam tahıllı ekmek yiyorum, onun dışında neredeyse hiç yemiyorum. Bir tek dün öğlen bir kaç kaşık bulgur pilavı yedim.yumurta, peynir, yogurt yemeye dikkat ediyorum. Ama galiba sebze eksik benim öğünlerde, salata ve sebze yemeklerine agırlık vereyim biraz diyorum.
Goksar senin bu bisküvi sevdan ne olacak:))))Dün gece yine 1bucuk paket biskuvi yediim 100 gram almışım bugün umarım olmaz öyle şeyler kahvaltım 1.5dilim tahıl ekmeği birinin üzrine azıcık treyag ve bal sürdüm 1 haslama yumurta peynir 1zeytin
ayy canım inşallahh yaa :)Nurgül menün süper. Böyle gidersen tig gibi olacaksın.
Nurgül süpersin. Sen de benim stilde diyet yapıyorsun:))sabah
2 dilim tam buğday
2 dilim peynir
1 yumurta
2 abrdak çay
öğlen yine yok geç yedim çünkü :)
ara 1 tane portakal
ara küçük fincan sahlep (farklı saatlerde)
akşam
1 tabak tarhana çorba
bir kase yoğurt
2 lt su
bol bisküvili bi gündü kesin kilo aldım yarına toparlıcam
Kızlar 10. gunu bitirdim hayırlısıyla. 1.5 ayim var daha gibi geliyor. Nisan başına kadar toparlarim iyice.
Sabah; 1 Domatese 1 yumurtayla yağsız Menemen, 4 yeşil zeytin, Az sutlu şekersiz kahve, Az süzme ve tel peyniri, 1 dilim tahilli ekmek.
Öğle yok geç kalkiyorum zaten.
Arada yine az sütle şekersiz kahve içtim.
1 yeşil elma yedim.
Akşam; tavuk şiş yanında domatesle.
2 bardak çay ictim şekersiz.
31 dakika bisiklet sürdüm, alt ve üst karın çalıştım.
Karnım öyle şiş ki adet de olmadım. Off inşallah hamileyimdir dua edin kızlar.
evet esenbike diyet tarzlarımız birbirine çok benziyor :)) hem aç kalmıyoruz hemde belli bir listemiz yok az ve öz yiyoruz inşallah sonuçları alacağız beraberrNurgül süpersin. Sen de benim stilde diyet yapıyorsun:))
menün çok güzel canım maşallahhKızlar 10. gunu bitirdim hayırlısıyla. 1.5 ayim var daha gibi geliyor. Nisan başına kadar toparlarim iyice.
Sabah; 1 Domatese 1 yumurtayla yağsız Menemen, 4 yeşil zeytin, Az sutlu şekersiz kahve, Az süzme ve tel peyniri, 1 dilim tahilli ekmek.
Öğle yok geç kalkiyorum zaten.
Arada yine az sütle şekersiz kahve içtim.
1 yeşil elma yedim.
Akşam; tavuk şiş yanında domatesle.
2 bardak çay ictim şekersiz.
31 dakika bisiklet sürdüm, alt ve üst karın çalıştım.
Karnım öyle şiş ki adet de olmadım. Off inşallah hamileyimdir dua edin kızlar.
biküvi yerine başka şeylerle ikame etmeye çalışsan Goksar yada yediğin bisküvileri minimum seviyeye indirsen...bol bisküvili bi gündü kesin kilo aldım yarına toparlıcam
Goksar biskuvi yerine ne koyabilirsin acaba sana bir çözüm bulalım. meyve veya fındık-ceviz gibi sağlıklı kuruyemişlerden yesen olmaz mı ?
Ceviz elma portakal veya galeta yicem bi süre eve almazsam çözüm olur herald aklım kalıyo evde olunca
öyle yapıcam artık bugün hiç yemicem elma yicem bi de bi şişkinlik var karnımda regl degilde üşütme gibi..biküvi yerine başka şeylerle ikame etmeye çalışsan Goksar yada yediğin bisküvileri minimum seviyeye indirsen...
4 lü rakamlara çok az kalmış darısı bizlere inşallah :)sPatz ne guzel soylemissin canim, arada ufak kacamak yapmazsam sonra dolup dolup birden patliyorum, aburcubur paketlerine saldiriyorum ben. ama dunden sonra 400 gr vermisim, bu sabah 50.6 tartildim! bu bile moral oldu. hele bi 4'le baslayan rakamlari gorsem, o zaman daha da gaza gelicem!!
sen acaba menunde karbonhidrati azaltip proteini artirsan daha hizli mi kilo verirsin? karbonhidrat biraz su da tutar cunku. ben senin yerinde olsam yagsiz ton baligi, tavuk veya hindi eti denerdim
Canım önceden 17 kilo vermiştim ondan biliyorum. Bi de eşim kalp doktoru doğruyu yanlışı söylüyor. Ben de diyet uzmanı oldum bir nevi:))Goksar biskuvi yerine ne koyabilirsin acaba sana bir çözüm bulalım. meyve veya fındık-ceviz gibi sağlıklı kuruyemişlerden yesen olmaz mı ?
Ay hadi inşallah Esenbike :) kaç yıllık evlisin?
Ben daha 5 aylık evliyim, çocuk fikri şimdilik çok uzak. Ama zamanı geldiğinde Allah nasip eder inşallah..
Senin menulerini cok begeniyorum. Hem sağlıklı hem hafif hem de cok ac bırakmıyordur seni.
Bi bu işi biliyoruz:))))evet esenbike diyet tarzlarımız birbirine çok benziyor :)) hem aç kalmıyoruz hemde belli bir listemiz yok az ve öz yiyoruz inşallah sonuçları alacağız beraberr
Canım önceden 17 kilo vermiştim ondan biliyorum. Bi de eşim kalp doktoru doğruyu yanlışı söylüyor. Ben de diyet uzmanı oldum bir nevi:))
Ben 4 yıllık evliyim. 4 aydır çocuk düşünüyoruz ama bakalım ne zaman olacak. Bugün adet oldum. Ha diyince olmuyor. Çok kafaya takmamak lazım. Geçen ay 2 hafta yurtdışındaydim yumurtlama dönemini kaçırdım. Bu ay zaten zordu ama ümitleniyor insan:)))
Aslında biraz sevindim. Bu ay çalışmalar yapıp hamile kalırsam hamilelige zayıf başlamış olucam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?