50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün gece yine 1bucuk paket biskuvi yediim 100 gram almışım bugün umarım olmaz öyle şeyler kahvaltım 1.5dilim tahıl ekmeği birinin üzrine azıcık treyag ve bal sürdüm 1 haslama yumurta peynir 1zeytin

belki kilo fazlan azdir o yuzden yavas gidiyodur. ben de bi hafta hiiic kilo vermedigim zamanlari bilirim. ama dayan, bu biraz da sabir meselesi. et yemeyi hala oneriyorum ama, en azindan bende cok ise yariyo.

sabah
2 dilim tam buğday
2 dilim peynir
1 yumurta
2 abrdak çay

öğlen yine yok geç yedim çünkü :)

ara 1 tane portakal
ara küçük fincan sahlep (farklı saatlerde)

akşam
1 tabak tarhana çorba
bir kase yoğurt
2 lt su

bol bisküvili bi gündü kesin kilo aldım yarına toparlıcam

Nurgül süpersin. Sen de benim stilde diyet yapıyorsun:))

Kızlar 10. gunu bitirdim hayırlısıyla. 1.5 ayim var daha gibi geliyor. Nisan başına kadar toparlarim iyice.
Sabah; 1 Domatese 1 yumurtayla yağsız Menemen, 4 yeşil zeytin, Az sutlu şekersiz kahve, Az süzme ve tel peyniri, 1 dilim tahilli ekmek.
Öğle yok geç kalkiyorum zaten.
Arada yine az sütle şekersiz kahve içtim.
1 yeşil elma yedim.
Akşam; tavuk şiş yanında domatesle.
2 bardak çay ictim şekersiz.
31 dakika bisiklet sürdüm, alt ve üst karın çalıştım.
Karnım öyle şiş ki adet de olmadım. Off inşallah hamileyimdir dua edin kızlar.

bol bisküvili bi gündü kesin kilo aldım yarına toparlıcam

Goksar biskuvi yerine ne koyabilirsin acaba sana bir çözüm bulalım. meyve veya fındık-ceviz gibi sağlıklı kuruyemişlerden yesen olmaz mı ?

Ay hadi inşallah Esenbike :) kaç yıllık evlisin?

Ben daha 5 aylık evliyim, çocuk fikri şimdilik çok uzak. Ama zamanı geldiğinde Allah nasip eder inşallah..

Senin menulerini cok begeniyorum. Hem sağlıklı hem hafif hem de cok ac bırakmıyordur seni.

Ben dün bir günlük ara verdim diyete. Dün yediklerimi hiç yazmayacagım o yuzden, sizin de motivasyonunuzu kaçırmak istemem :)

Bugun kaldıgım yerden devam ediyorum.yarın tartılıcam, eger geçen haftadan agır çıkarsam yıkım olacak bana ama yine de spor yaptıgım için kendimi çok da ağır hissetmiyorum. Yavaş yavaş gidecek inşallah kilolar.

menün çok güzel canım maşallahh
ayy hadi inşallah Allah herkese nasip eder .. Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

biküvi yerine başka şeylerle ikame etmeye çalışsan Goksar yada yediğin bisküvileri minimum seviyeye indirsen...
öyle yapıcam artık bugün hiç yemicem elma yicem bi de bi şişkinlik var karnımda regl degilde üşütme gibi..

bugünkü menüm
sabah:yulaf yogurt
ara:elma
akşam:mercimek çorbaı bir dilim ekmek
geç kahvaltı ettigimden ögle yok

4 lü rakamlara çok az kalmış darısı bizlere inşallah :)

Canım önceden 17 kilo vermiştim ondan biliyorum. Bi de eşim kalp doktoru doğruyu yanlışı söylüyor. Ben de diyet uzmanı oldum bir nevi:))
Ben 4 yıllık evliyim. 4 aydır çocuk düşünüyoruz ama bakalım ne zaman olacak. Bugün adet oldum. Ha diyince olmuyor. Çok kafaya takmamak lazım. Geçen ay 2 hafta yurtdışındaydim yumurtlama dönemini kaçırdım. Bu ay zaten zordu ama ümitleniyor insan:)))
Aslında biraz sevindim. Bu ay çalışmalar yapıp hamile kalırsam hamilelige zayıf başlamış olucam:)))

Her işte bir hayır vardır canım, zamanı geldiği zaman bebiş de gelecektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…