50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bi de yemekten sonra bır avuç ceviz ve sütlü azıcık ballı türk kahvsi içtim

Sabah erken kahvalti yaptim. Yarim simit 1 cay kasigi incir recelinin suyundan az tel peynir yesilcay oglen corba ve az makarna arada az sekerli turk kahvesi

Esenbike ben de hamile olmak istiyorum ama ben 2-3 ay sonrasinda dusunuyorum olursa insallah hem zayif olarak hamile olmak icin hemde ogretmenim kizimda oldugu gibi ilk zamanlar yaza tatile gelsin istiyorum insallah istesigim gibi olur bu seferde

Canım merhaba kaç kilosun ve kaca düşmek istiyorsun. Ben biraz kilo almıştım. Çocuk olmadan vereyim dedim. Ben düşünüyorum ama Rabbim ne zaman verir bilmiyorum tabi. 3 ay geçti tık yok:))

Kızlar bugün adet oldum. Ve fazla yemedim. Benim için süper oldu bu. Bitince siskinligim de gidecek asıl kilomu görmüş olacağım.
Menüm; 1 yumurtayla yağsız Menemen, 4 yeşil zeytin, Az sutlu şekersiz kahve, az beyaz ve Cecil peyniri, 1 dilim tahilli ekmek.
Öğle yok geç kalkiyorum.
Arada kahve içtim az sütle şekersiz. Diyet biskuvi yedim 3 tane. 75 kalori.
Akşam ızgara tavuk şiş, ızgara domates ve tavuk kanadı. Derilerini çıkardım yedim.
Sonra bişey yok.1, 2 ceviz attım ağzıma.
Bisiklet çevirdim yine. 31 dakika. Alt ve üst karın çalıştım.
11.gün bitti:))

Valla helal olsun Esenbike. Regliyken bile bu kadar az yiyip, üstüne bir de spor yaptıgın icin..şişkinliğin gidince gerçekten beklediğinden az çıkacagına eminim.

Ben bugun tartıldım, cumaları tartılma günüm. 54.6 çıktım, geçen cumanın aynısı. ama moralimi bozmuyorum, cunku 2 hafta üst üste aynı cıkınca o kilonun yerleştiğine emin oldum. Su kaybı değil kilo kaybıymış demek gerçekten. Hem bu hafta kacamaklarım da olmuştu. Haftaya hedefim 54 olmak.

Kızlar bir arkadaşım diyetisyene gitmeye başlamış. 10 kilo vermek istiyor, diyetisyen cok makul bir menu yazmış. haftalık olarak gidecek , menuleri yenileyecek. İlk menu icin mesela günde 4 dilime kadar ekmeğe izin vermiş, ara öğünde 15 fındık, 4 biskuvi+ kahve vs gibi şeyler..öyle 20-30 kilo vermek istemediğiniz sürece light ürünlere gerek yok, sütünüzü az yaglı icin, ama biskuvi peynir,yogurt vs light olmasın demiş. ana yemeklerde de, günlük 150 gr et, sınırsız salata veya 5 kaşık sebze/baklagil yemegi var. Günde 1 tane meyve, ama cay kahveni şekerli içiyorsan meyveyi yemiyorsun. pazartesi gidecek bakalım kontrola ne vermiş olacak cok merak ediyorum. Biz de bunlar dışında bişey yemiyoruz ama bazen az yiyoruz sanırım, yavaşlatıyoruz metabolizmayı belki de..

Canım merhaba kaç kilosun ve kaca düşmek istiyorsun. Ben biraz kilo almıştım. Çocuk olmadan vereyim dedim. Ben düşünüyorum ama Rabbim ne zaman verir bilmiyorum tabi. 3 ay geçti tık yok:))

59.2 ile diyete başladım şimdi 56.5 kiloyum hedefim 51 olmak yazın 53 kiloyum bu kış kilo aldım önce kilolarımı veririm Sonra da bebek olur inş. tabi bizim istediğimiz gibi olmuyor hayırlısı nasılsa öyle olsun.sen kaç kilo sun canım hedefimiz aynıydı diye hatırlıyorum .

Canım öncelikle şunu söyleyeyim. Sen o kilonun yerleştiğini söylüyorsun ama o kilolar birden gidecek. Yani senin böyle yediklerine dikkat ederken o kilonun aynı kalması mümkün değil. Sadece biraz sabretmen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…