Inşallah Patz:))))) Doğum kontrol hapı kullanıyor musun?Her işte bir hayır vardır canım, zamanı geldiği zaman bebiş de gelecektir :)
Kesinlikle canimmmBi bu işi biliyoruz:))))
Inşallah Patz:))))) Doğum kontrol hapı kullanıyor musun?
Canım merhaba kaç kilosun ve kaca düşmek istiyorsun. Ben biraz kilo almıştım. Çocuk olmadan vereyim dedim. Ben düşünüyorum ama Rabbim ne zaman verir bilmiyorum tabi. 3 ay geçti tık yok:))Sabah erken kahvalti yaptim. Yarim simit 1 cay kasigi incir recelinin suyundan az tel peynir yesilcay oglen corba ve az makarna arada az sekerli turk kahvesi
Esenbike ben de hamile olmak istiyorum ama ben 2-3 ay sonrasinda dusunuyorum olursa insallah hem zayif olarak hamile olmak icin hemde ogretmenim kizimda oldugu gibi ilk zamanlar yaza tatile gelsin istiyorum insallah istesigim gibi olur bu seferde
Kızlar bugün adet oldum. Ve fazla yemedim. Benim için süper oldu bu. Bitince siskinligim de gidecek asıl kilomu görmüş olacağım.
Menüm; 1 yumurtayla yağsız Menemen, 4 yeşil zeytin, Az sutlu şekersiz kahve, az beyaz ve Cecil peyniri, 1 dilim tahilli ekmek.
Öğle yok geç kalkiyorum.
Arada kahve içtim az sütle şekersiz. Diyet biskuvi yedim 3 tane. 75 kalori.
Akşam ızgara tavuk şiş, ızgara domates ve tavuk kanadı. Derilerini çıkardım yedim.
Sonra bişey yok.1, 2 ceviz attım ağzıma.
Bisiklet çevirdim yine. 31 dakika. Alt ve üst karın çalıştım.
11.gün bitti:))
Canım merhaba kaç kilosun ve kaca düşmek istiyorsun. Ben biraz kilo almıştım. Çocuk olmadan vereyim dedim. Ben düşünüyorum ama Rabbim ne zaman verir bilmiyorum tabi. 3 ay geçti tık yok:))
kızlarr bugün tartılma günümdü 53,5 olmuşum
evet spatz az gitmiş ama neticede gitmiş darısı bu haftaya hep birlikte daha fazla kiloların gitmesi temennisiyle :))Supersin Nurgul! Menulerin cok iyiydi, karşılıgını alıyorsun bak.
Canım öncelikle şunu söyleyeyim. Sen o kilonun yerleştiğini söylüyorsun ama o kilolar birden gidecek. Yani senin böyle yediklerine dikkat ederken o kilonun aynı kalması mümkün değil. Sadece biraz sabretmen gerekiyor.Valla helal olsun Esenbike. Regliyken bile bu kadar az yiyip, üstüne bir de spor yaptıgın icin..şişkinliğin gidince gerçekten beklediğinden az çıkacagına eminim.
Ben bugun tartıldım, cumaları tartılma günüm. 54.6 çıktım, geçen cumanın aynısı. ama moralimi bozmuyorum, cunku 2 hafta üst üste aynı cıkınca o kilonun yerleştiğine emin oldum. Su kaybı değil kilo kaybıymış demek gerçekten. Hem bu hafta kacamaklarım da olmuştu. Haftaya hedefim 54 olmak.
kızlar bence bi çizelge yapalım herkes kilosunu hedefini yazsın ne dersiniz ???
Evi temizliyorum canım bitsin yapayım:))kızlar bence bi çizelge yapalım herkes kilosunu hedefini yazsın ne dersiniz ???
Wow wowwww..Sabreden derviş muradına ermiş:)) Günün sözü benden:)))kızlarr bugün tartılma günümdü 53,5 olmuşum
o zaman ekleyelim esenbike :) de nasıl eklicez ??? bende bilmiyorum kiiNurgul aynı fikri ben de sunmuştum, boyumuzu, şu andaki kilomuzu ve hedef kilomuzu yazalım.
Buraya nası tablo ekleniyor sen biliyor musun ?
canımm benimmm çok teşekkürlerr daha güzel kilolar görcez biz birlikte :)Wow wowwww..Sabreden derviş muradına ermiş:)) Günün sözü benden:)))
Alkışlar sanaaa Nurgulcum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?