50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canimm ben de 59 olmuştum. Pazartesi 57.200 tartilmistim. Bu pazartesi 56 olurum herhalde. Benim de amacım 50-51.

öğle yemeği
3 yemek kaşığı pirinç pilav
100 gr haşlanmış tavuk
1 tane portakal

ara:2 tane burçak büsküvi

kilo haftalık verilen kilo Hedef
bambolina 51 -------- 46
Nurgul_85 : 53,5 -------- 48
sPatz 54,6 ------- ?
hedef51kilo 56 -------- 51
Goksar 56 ------- 51
minnoskabarikkek 56,6 -------- 51
Esenbike 57,7 ------- 49

kızlar merhaba yazışmalardan toparlamaya çalıştığım kadarıyla kilolarımız bu şekilde farklı olan varsa düzeltelim .ee haftalık olarak boşlukları en kısa sürede doldurmaya varmıyız bi de kilo tartılma günümüz Cumadan cumaya olsun diyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Arkadaşlar dün akşam yazamadim temizlik spor derken yorulnustum. Bugün yazacağım hepsini. Bozmadım diyeti:)))

lar bugün sakin buralar. SormayınBen

Canım eline sağlık. Süper olmuş diyebilirim. Yalnız en kilolu benmisim onu görmüş oldum))))
Pazartesi öyle tartilmistim. Pazartesi 56 çıkarım belki.
tığ gibi olcaksın ben inanıyorum :) canım uğraştım biraz ama güzel oldu bende beğendim :))) şu tartılma gününü de netleştirsek cuma günü tartı günü olsa mesela??

tığ gibi olcaksın ben inanıyorum :) canım uğraştım biraz ama güzel oldu bende beğendim :))) şu tartılma gününü de netleştirsek cuma günü tartı günü olsa mesela??
Nurgulcum cuma tartilmadim o zaman pazartesi de tartilmayayim. Cuma tartılıp yazayım. O zamana kadar daha da zayiflamis olurum.
15 gündür bisiklet ceviriyorum 30 dakika. Yemin ederim bacaklarım zayifladi. Yaza kadar yapicammmm. Ama gerçekten zor oluyor itiraf edeyim. Vakit bulmak açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…