Canimm ben de 59 olmuştum. Pazartesi 57.200 tartilmistim. Bu pazartesi 56 olurum herhalde. Benim de amacım 50-51.59.2 ile diyete başladım şimdi 56.5 kiloyum hedefim 51 olmak yazın 53 kiloyum bu kış kilo aldım önce kilolarımı veririm Sonra da bebek olur inş. tabi bizim istediğimiz gibi olmuyor hayırlısı nasılsa öyle olsun.sen kaç kilo sun canım hedefimiz aynıydı diye hatırlıyorum .
Süpersin Nurgül; )))bu arada hayırlı cumalar herkese :)
sabah
1 dilim tb ekmek
2 çatal reçel
1 dilim peynir
2 çatal acılı ezme
5 zeytin
1 tane yumurta
2 bardak çay
Canım işi bitireyim nasıl oluyor bir bakayım.o zaman ekleyelim esenbike :) de nasıl eklicez ??? bende bilmiyorum kii
Kolay gelsin canimcimmCanım işi bitireyim nasıl oluyor bir bakayım.
Canım eline sağlık. Süper olmuş diyebilirim. Yalnız en kilolu benmisim onu görmüş oldum
tığ gibi olcaksın ben inanıyorum :) canım uğraştım biraz ama güzel oldu bende beğendim :))) şu tartılma gününü de netleştirsek cuma günü tartı günü olsa mesela??lar bugün sakin buralar. SormayınBen
Canım eline sağlık. Süper olmuş diyebilirim. Yalnız en kilolu benmisim onu görmüş oldum))))
Pazartesi öyle tartilmistim. Pazartesi 56 çıkarım belki.
tabiki hoşgeldin mavideniz :)MERHABA kızlar ben bu siteye yeni kayıt
oldum .Sizlere katılabilirmiyim?
kilon nedir? hedefin nedir? uyguladığın bir spor ve diyet programı varmı nasıl besleniyorsun?Hoşbuldu
Nurgulcum cuma tartilmadim o zaman pazartesi de tartilmayayim. Cuma tartılıp yazayım. O zamana kadar daha da zayiflamis olurum.tığ gibi olcaksın ben inanıyorum :) canım uğraştım biraz ama güzel oldu bende beğendim :))) şu tartılma gününü de netleştirsek cuma günü tartı günü olsa mesela??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?