50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam canımcım ozaman bundan böyle bildirim günümüz cuma olsun :) Maşallah sana ya süpersin yaza kadar fıt olacaksın bende sadece jilian yapıyorum başka bir önerin varmı bana??

Kızlar şu ara kaçamak yapmadım ama kilom hep sabit nedense düşmüyor bugün biraz kacamak yaptım ama tıkabasa yemedim neyseki kilom 55.4

Kızlar şu ara kaçamak yapmadım ama kilom hep sabit nedense düşmüyor bugün biraz kacamak yaptım ama tıkabasa yemedim neyseki kilom 55.4
arasıra hepimizin oluyor kaçamakları göksarcım takılma çok .ama evet 50 lerde olduğumuzdan sanırım kilolar çok yavaş gidio ya da gitmiyo

Yol arkadaşlarım Merhaba:))
Dün yazamadim temizlik diyet spor derken sizmisim. Kaçamak yapmadım ondan yazmıyorum.
Bugünün menüsünü yazayım.
Sabah; Az beyaz peynir ve kaşar peyniri, 4 yeşil zeytin, 4, 5 catal Kıymalı yumurta, 1 dilim tam buğday ekmek, az sütle şekersiz kahve.
Arada az sütle şekersiz kahve içtim 1 parça bitter çikolata yedim.
Akşam tavuk şiş yedim ama çok azdı 6 parça tavuk vardı. Yağsız salata yedik eşimle bi tane. Çok gezdik yoruldum çok acıktım ama tavuk şiş yedim. Sıfır ekmek.
Sonra 33 dakika bisiklet, alt ve üst karın çalıştım.
Şuan çok açım ama yemicem.

kızlar benim annem diyetisyene gidiyor.
siz ara öğünde meyve yerseniz mutlaka
sütle beraber yiyin diyor .Şeker oranını
düzenliyormuş

kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmek
2 çatal acılı ezme
1 sucuklu yumurta
5 zeytin
2 dilim peynir
1 bardak çay

ara
türk kahvesi
3 burçak büsküvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…