Hoşgeldin ama vazgeçmek yok:)))MERHABA kızlar ben bu siteye yeni kayıt
oldum .Sizlere katılabilirmiyim?
Hoşgeldin ama vazgeçmek yok:)))
Tamam canımcım ozaman bundan böyle bildirim günümüz cuma olsun :) Maşallah sana ya süpersin yaza kadar fıt olacaksın bende sadece jilian yapıyorum başka bir önerin varmı bana??Nurgulcum cuma tartilmadim o zaman pazartesi de tartilmayayim. Cuma tartılıp yazayım. O zamana kadar daha da zayiflamis olurum.
15 gündür bisiklet ceviriyorum 30 dakika. Yemin ederim bacaklarım zayifladi. Yaza kadar yapicammmm. Ama gerçekten zor oluyor itiraf edeyim. Vakit bulmak açısından.
artık aramızdaysan listemize seni de dahil edelim :)Bu arada 163cm ve 56 kiloyum
hedefim 50 kg olabilmek...
Kilo vermek isteyenlere başarılar
:) :)
kilon nedir? hedefin nedir? uyguladığın bir spor ve diyet programı varmı nasıl besleniyorsun?
tamamdır ekliyorum hemen canımcımm.Bu arada cuma günleri tartı günümüz her cuma buraya yeni kilolarımızı eklicez :))Nurgulcum eline saglik liste cok guzel olmus.benim de hedef kilom 51,tabloya ekleyebilirsin.
arasıra hepimizin oluyor kaçamakları göksarcım takılma çok .ama evet 50 lerde olduğumuzdan sanırım kilolar çok yavaş gidio ya da gitmiyoKızlar şu ara kaçamak yapmadım ama kilom hep sabit nedense düşmüyor bugün biraz kacamak yaptım ama tıkabasa yemedim neyseki kilom 55.4
Canım birden gidecek görürsün. Yani yemezsen vücuttaki yağ zaten beslenemez sadece biraz sabredin.arasıra hepimizin oluyor kaçamakları göksarcım takılma çok .ama evet 50 lerde olduğumuzdan sanırım kilolar çok yavaş gidio ya da gitmiyo
bugün sabah dayanamayıp tartıya çıktım ama söz cumaya kadar çıkmıcam daha :) 53 kg gösterdi çok mutlu oldumCanım birden gidecek görürsün. Yani yemezsen vücuttaki yağ zaten beslenemez sadece biraz sabredin.
Yuppi. Bak ben sana demiştim:))bugün sabah dayanamayıp tartıya çıktım ama söz cumaya kadar çıkmıcam daha :) 53 kg gösterdi çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?