50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlarr merhabalarr
yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgelinizzz :)
Ben bugun niyetliydim onun icin ayrica sahur yapmadim dun aksam yediklerimle tuttum orucumu
bugun aksam yediklerime gelirsek
4 kasikmanti
1 tane dolmabiber
2 bardakta su ictim
suan canim inanilmaz tatli istiyo bi tanecik halley yicem cayin yaninda normalde abur cubur yemem ama oructan dolayi sanirim buarada dun dayanamadim tartiya cktim kilo vermisim ama bildirimimi cuma yapicam cumaya kadar da tartilmak yok

Esenbikeye katılıyorum sadece ikimiz yazıyoruz bir yazıp kaybolmayın hep birlikte motive olalım birlikten kuvvet doğar

Bu ara çok dikkat edemiyorum ama fazla da yememeye çalışıyorum kilom 54.9du bu sabah

Arkadaslar kilo bildirimimizi cuma gunu yaparsak liste uzerinden daha kontrollu gitmis oluruz

Kişi sayımız bayaa çoğalma başlamış. Yeni arkadaşlarımız merhaba bende sizden 4 5 gün önce katıldım :)) İnşallah beraber kilolarımızı veririz:))

Merhabalaar! Hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız :))

Merhabalar, yeni gelenlerden biri olarak, hoşbulduum :)
Oruç sonraı su eksikliğine aman dikkat diyorum, başarılar :)

Esenbikeye katılıyorum sadece ikimiz yazıyoruz bir yazıp kaybolmayın hep birlikte motive olalım birlikten kuvvet doğar

O halde ben de ilk menü paylaşımımı yapayım :)

Sabah 2 yumurta ile omlet, 2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 salatalık, 1 çarliston biber, 1 dilim kepekli kızarmış ekmek ile büyük ve hayli geç kalınmış bir kahvaltı yaptım, dolayısıyla öğünlerim kaydı. Arada 1/2 greyfurt, 1 kivi ve 1 çay kaşığı tarçınla minik bir meyve salatası yedim. 6 civarı 1 tavuk but, 2 yemek kaşığı yoğurt ve haşlanmış brokoli, karnabahar ve havuçtan oluşan salata ile akşam yemeğimi yedim. 3 lt. su ve 2 fincan yeşilçay içtim. Sabah 'good morning yoga' ve bacağa yönelik yoga yaptım, 20 dk. bacak çalıştım ve adımsayarım 5672 adımı gösteriyor.

Sizler neler yaptınız?

Masallahh supersinn
benbugun spor yapamadimher yanim kiriliyo sanki kirginlik var uzerimde

Harikaaaaa Ben de spor yapıyorum. Nurgül de jilian. Bizi kimse tutamaz; )))

Menüm; Sabah 1 domates, 1 biber, 1 yumurtayla yağsız Menemen, az peynir ve kaşar peyniri, 5 yeşil zeytin, Az sutlu şekersiz kahve, 1 dilim tam buğday ekmek.
Arada canım bişey cekmedi geç yemistim çünkü.
Akşam tavuk şiş yedim eşim almış yine denk geldi. Domates biber ızgara.
Akşam yine az sütle şekersiz kahve içtim, 1 parça bitter yedim. Az çilek.
34 dakika bisiklet. 100 üst karın, 20 alt karın. 1750 adım stepper çalıştım.
Arada şu içiyorum ama ne kadar bilmiyorum tabi. Yoruldum şuanda resmen:))

Allah kabul etsin Nurgulcüm. çok az yemişsin bütün gün niyetli olmana ragmen, elinden geldiği kadar su içmekle cok iyi yapmışsın. vücut cok susuz kalıyor niyetliyken.

Ben de heyecanla cumayı bekliyorum. Bakalım çıksın günahımız sevabımız :)

Super menu Esenbike! Gerçekten cok sağlıklı besleniyosun helal sana

Sizi hergun takip ediyorum ama yazamadigim zamanlar cok oluyor dunku yediklerimi paylasayim sabah 1 haslanmis yumurta 25 gr cecil peynir 5 yesil zeytin yesil cay arada 1 ceviz ve 1 kuru kayisi oglenncorba icmek icin gittim ama corba kalmamis az sulu kofte ve salata yedim arada ceviz ve kuru incir aksam 1 kepce yayla corbasi ve 1 kuru biber dolmasi az sekerli kahve gun icinde 2 lt su ictim dun aksamnhalk oyunu calismasi vardi 1.5 saat calistik eve gelince 30 dk bisiklet cevirdim dun cok yoruldum cok aciktim bi ara cok halsiz ve kotu hissedince 1 kuru kayisi yedim actim ama baska birsey yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…