50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benim annem diyetisyene gidiyor.
siz ara öğünde meyve yerseniz mutlaka
sütle beraber yiyin diyor .Şeker oranını
düzenliyormuş
Canım benim eşim de kalp doktoru. Diyet yaparken meyveye karşı. Çünkü çok şekeri var. Yalnızca lifli olduğundan yeşil elma yiyin diyor. Meyve şekeri biraz tehlikeli. Hemen kana karışıyor.

öğlen yemeğinden önce
yarım saat jilian+50 mekik+50 kol+30 iç bacak çalıştım

öğle
2 tane küçük biber dolması (üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm)
2 bardak su

öğlen yemeğinden önce
yarım saat jilian+50 mekik+50 kol+30 iç bacak çalıştım

öğle
2 tane küçük biber dolması (üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm)
2 bardak su
Nurgül inanır misin. Jilian'i senden duydum. Araştırdım. Ama benim vücuduma uygun değil.
Bisiklet ceviriyorum. Bacaklarim kalın. Göbek sıfır. Stepper diye bişey aldım dün. Bacak ve popo eritiyor müthiş bişey. Benim gibi altı kalın olanlara tavsiye ediyorum.

esenbike benim bacaklarım ince az bişey iç bacak var.benim sorunum bel ve göbek kısmı oralarda bi giderse sıkıntım kalmıcak ...

Merhabalar!

167 cm. boyunda ve 56 kiloyum. Genel olarak sağlıklı beslenen, hafta sonları olmak üzere haftada minimum 2 gün yürüyüş yapan, her sabah 'good morning yoga' ile güne başlayıp 'plank challenge' ile günü kapatan biriyim :) Ancak son 6 aydır hormon tedavisi görüyorum ve tedavi nedeniyle 6 kg. kadar aldım. Tedavim yaklaşık 1 hafta önce sonlandı. İdealim olduğunu düşündüğüm 52 kg.ı hedefliyorum. Özel bir diyet programı uygulamaktan yana değilim, sağlıklı yaşamayı yaşam stili yapmayı seçenlerdenim, yalnızca hedefime ulaşana kadar porsiyonları küçültmeyi planlıyorum. Bu süreçte sizlerden fikir almayı, yaptıklarımı paylaşmayı ve bilgimin yettiği kadarıyla yardımcı olmayı çok isterim, aranıza katılabilir miyim? :)

Merhabalar hosgeldin aramıza. 4 kiloyu çok kolay verebilirsin bence. Çünkü gayet verilebilecek kilo. Sen de bizim gibi menünu yazarsan memnun oluruz. Başarılar dilerim. Benim yarın 2. Haftam doluyor. Kararlıyim. :))

Kızlar Merhaba. Bugün çok acıktım ama dayanmaliyim:))))
Bugün kütüphaneye gittim. Pazar orada öğle yemeği yok diye. Sabah evde rutin kahvaltimi yedim gittim.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin, Az sutlu şekersiz kahve, az beyaz ve kaşar peyniri, 1 dilim tam buğday ekmek.
Kutyphanede arada şekersiz sutlu kahve içtim. 1 parça bitter yedim.
Akşam yemeğe gittik.Tavuk şiş yedim ızgara. Sadece tavuklarıni yedim. Ekmek ve pilavini yemedim.5te yedim yemeği.
Ondan çok acıktım 11de eve geldim. Yarım kase yogurda 1 tane salatalık doğradım yedim.
Sonra 33 dakika bisiklet cevirdim. Alt ve üst karın çalıştım. 600 adım stepper yaptim:))))
Şuan 2 tane dürüm olsa yerim yani o kadar açım. Eşim de yok bugün nöbetçi; (((

Merhabalar hosgeldin aramıza. 4 kiloyu çok kolay verebilirsin bence. Çünkü gayet verilebilecek kilo. Sen de bizim gibi menünu yazarsan memnun oluruz. Başarılar dilerim. Benim yarın 2. Haftam doluyor. Kararlıyim. :))

Çok teşekkürler, hoşbuldum :)
İlk haftalar zorludur genelde, yeni bir stile adapte olmak açısından. O etabı atlatıp değişimi görmeye başladıkça kolaylaşır. Zorlu ilk iki hafta için tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum bolca!

Menün şahane ve miktarca da az bence, süpper! Eğer aşırı açlık durumu varsa tarçınlı ılık süt önerebilirim, benim kurtarıcımdır :)

Selamlar :) Bu benım ilk mesajım buralarda yeniyim , Parhelia ile aynı kilo ve boydayım , hedefim de onunla aynı , hatta bikaç kilo daha vermek belki , ama acıkcası kendimde spor - diyet yapacak şevki bulamıyorum. Hem de nasıl bi yol izlemem gerektigini bilmiyorum :/

Selam!
Aynı kilodayız ve hedeflerimiz aynı, verilecek kilomuz fazla olmadığından ben özel bir diyet uygulamayı düşünmüyorum. Zaten diyetlere çok sıcak bakan biri de değilim çünkü yaşam tarzımıza, kendimize uymayan yeme şekli bir süre sonra yerini elbette eskiye bırakıyor. Sadece verilecek kilonun çok olduğu ve uzun bir süreçte verileceği durumlarda motive olmak açısından uygulanabilir buluyorum diyetleri. Bir süredir 'clean eating'i hayat şekli haline getirmeye çalışıyorum, nette aratırsan pek çok yazı çıkacaktır temiz beslenmeyle ilgili. Sağlıklı yaşamaya çalışmak, ufak kaçamaklara açık olmak ama aynı zamanda kaçamakları dengelemek, hiçbir yiyeceğe karşı zaaf yaratmadan yaşamak ve sevdiğimiz zararlıların yerini tutabilecek zararsız alternatifler üretmeye çalışmak daha sürdürülebilir geliyor bana. Spor konusuysa; yaptıkça seviliyor bence. Kendine uygun şekli seçip mutlaka aktif olmak gerek. Mesela sürekli ağır egzersiz bana göre değil ama yürüyüşe, koşuya bayılıyorum, aynı şekilde yoga, pilates gibi esnemeye dayalı her egzersize. Yapmadığım gün eksik hissediyorum, suçluluk duyduğumu itiraf edeyim hatta. Ve tüm bunlar son 1 yıl içinde oluştu, öncesinde hayatımda yoktu hiçbiri. Araçtan gitmem gereken yerden biraz önce inip geri kalan yolu yürüyerek falan başlamıştım. Sen de bir anda egzersize başlamak yerine günlük hayatında ufak değişiklikler yapabilirsin mesela, araçtan erken inmek, çok klişe ama asansör yerine merdiven, ... Aktif oldukça 'Hadi biraz daha hareket edeyim!' hissi geliyor inan :)

Günaydın kızlar!

Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz. Kalabalıklaşıyoruz ve bu motivasyonumuzun artmasını sağlayacak.
Yüksek kilolarda olmadıgımız icin hepimizin amacı, sağlıklı ve temiz beslenmek; yanı sıra spor yaparak metabolizma hızımızı arttırmak. Ama kilo da vermek istiyorsak, günlük kalori miktarını biraz azaltmalıyız tabi.

Yeni haftada hepimize bol şans!

Yuppiiiiii:)))))) Çoğalıyoruz. Ama Patz ve Goksar sizden daha çok paylaşım bekliyoruz. Nurgül ve ben yaziyoruz sadece. Daha çok kaynasip motive olalım:)))

Hoşgeldin Nidra otururken bu sayfayı aç hemen motive olursun. Ben kendi kendimi motive ediyorum. Çünkü dün sabah pantolonumu giydiğimde bacaklarım incecik geldi. Belki psikolojik ama 2 haftada bile erimiş bence.
Arkadaşlar evli olanlar var aramızda. Benim eşim 1.85 fit biri kilo alsa da belli olmuyor. Ben 1.60'im 55 üstü kilolu duruyor. En iyisi 51, 52. Esimin yanında zayıf kalmak istiyorum.

Yuppiiiiii:)))))) Çoğalıyoruz. Ama Patz ve Goksar sizden daha çok paylaşım bekliyoruz. Nurgül ve ben yaziyoruz sadece. Daha çok kaynasip motive olalım:)))

Ben haftasonu biraz kaçamak yaptım da ondan pek yazmadım utancımdan Ailem şehirdışında yaşıyor, haftasonu onlar geldi. Beraber vakit geçirince ben de çok sıkı tutmadım acıkcası diyet işini. bu hafta telafi edeceğim.

Ben buranın motivasyon sağladıgına kesinlikle inanıyorum. Insan burdakilere karşı sorumluluk hissediyor, yememeliyim kızlara ne derim sonra diye :))

Kişi sayımız bayaa çoğalma başlamış. Yeni arkadaşlarımız merhaba bende sizden 4 5 gün önce katıldım :)) İnşallah beraber kilolarımızı veririz:))

Canım harika bir gün olmuş ... Bu arada stepper bizdede var.Acababaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…