50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de dünkü menumu yazayım kızlar:

Uyanınca: 1 bardak limonlu su
kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeğine kaşarlı yagsız tost + şekersiz cay
ara : 2 ceviz + 1 gün kurusu
öğlen: 4 köfteli salata
ara :şekersiz az yağlı sütle yapılmış nescafe + 1 gün kurusu + bir kaç fındık
akşam : 1 kase tarhana corbası + 3 kaşık ıspanak yemegi + yogurt
gece: 1kupa form çayı

10 dakika kadar da alt ve üst karın hareketleri yaptım.

Menu super minnoskabarıkkek! ay nickin gerçekten çok iştah acıcı :) kek yemeyi çok özledim!

M
Menu super minnoskabarıkkek! ay nickin gerçekten çok iştah acıcı :) kek yemeyi çok özledim!
Menumuz benziyor canim sabahlari ilik limonlu suyu icmeye calisiyorum ama bu sabah icemeden evden ciktim.

Kızlar pasta falan yedim dün ama abartmadım yani üstüne yemek yemedim baya da dolanmıştım güncel kilom 54.3 :))) bugün kahvaltım bir yumurta peynir salatalık 1tane zytin bir dilim ekmek 1çay kaşığı baldı

Süpersin Patz:)))) Kutluyorum seni. Evet dediğin gibi ben hep aksamlari yazıyorum. O zaman senden de gündüzleri performans bekliyoruz.:))

Göksarcım bizim için de yeseydin pastayi. 3. Haftadayim ağzıma 1'2 parça bitterden başka tatlı sürmedim.
Ah ahh trilice olsa da yesek))

Süpersin Patz:)))) Kutluyorum seni. Evet dediğin gibi ben hep aksamlari yazıyorum. O zaman senden de gündüzleri performans bekliyoruz.:))

Ayıpsın gündüzleri işten fırsat buldukca yazarım merak etme :) Bu arada nickin sPatz yani başında s var, sen Patz yazıyorsun da sürekli, P büyük oldugu icin daha öne çıkyıor farkındayım :)

Göksarcım bizim için de yeseydin pastayi. 3. Haftadayim ağzıma 1'2 parça bitterden başka tatlı sürmedim.
Ah ahh trilice olsa da yesek))

ben pazar akşamı minik bir kase profiterol yedim, hala vicdan azabıyla kavruluyorum (

Ya ben pasta falan yiyince bi daha bi şey yiyemiyorum kilo da gidiyo ama sağlıksız tabii

Selam,
sanırım 2013 yılıydı bu grupta takılmıştım. Sonra grupta sorunlar filan çıkmıştı, kendi kendime zayıflamaya devam etmiştim.

Esenbike ve yanılmıyorsam spatz, sizler de vardınız o zamanlar. Ondan sonra kilom, 50-55 arasında gezindi hep, 55 üzerine hiç çıkmadım. Tekrar 50 kilo olmak istiyorum, bu sabahki kilom 54,1.

Cuma günü tartılacakmışsınız, liste filan varsa girmek isterim. Kendi kendime motive olamıyorum bir türlü.
Menü çok düzenli paylaşamayabilirim, hayatım çok yoğun, ama cuma günleri mutlaka gelirim kilomu bildirmeye.

İgnis hoşgeldin! Bana da senin nickin tanıdık geldi, demek biz ara ara kilo verip alan 50'li gruptayız hep :)
Nurgul liste tutuyor, şu andaki kilonu ve hedefini ona bildir listeye alır seni. Her cuma kilo bildirimi yaparsın, haftaiçi de fırsat buldukca menulerini ve sporunu paylaşırsın. birbirimizi motive ederiz burda :)

Amin canımcımm aslında evet az yedim ama insan oruç olunca çok abartıyo biraz dizginlemeye çalıştım kendimi iyide oldu :) suyu dün sadece 1,5 lt içtim. Bugünde orucum bakalım
sorma canım tartının yanından geçtikçe tartılmamak için zor tutuyorum kendimi bakalım cuma günü hepimiz için nasıl olcak

canımm menülerin çok güzell devam bölee

ignis o zaman tekrardan hoşgeldin aramıza bizler günlük buraya uğrayıp birbirimiz motive etmeye çalışıyoruz aramızda seni de görmek mutlu eder bizi listeye ekliyorum adını cuma günleri bildirim yaparsın

perlina seni listeye eklememişim şuanki kilon ve hedefini söylersen ekleyeceğim senide.Buarada kilo bildirim günümüz Cuma günleri

Ben de yazıyorum kızlar ama sizinle saatlerimiz uymuyor. Ben size göre erken yatıp erken kalkıyorum, gündüzleri yazabiliyorum. Siz daha cok gececisiniz
sPatz kuzum bende ortada kimi zaman gündüz kimi zaman gece takılıyorum buraya :) ama madem gündüzcüsün güzel bir gündüz performansları bekliyoruz senden

perlina seni listeye eklememişim şuanki kilon ve hedefini söylersen ekleyeceğim senide.Buarada kilo bildirim günümüz Cuma günleri

56 civarı diye biliyorum ama çok doğru olmayabilir, cuma günü ilk kilo bildirimiyle birlikte söylesem nasıl olur? Şu an tartılmak istemiyorum regl olduğumdan, cuma bitmiş olur. Hedefim 52 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…