- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Sizi hergun takip ediyorum ama yazamadigim zamanlar cok oluyor dunku yediklerimi paylasayim sabah 1 haslanmis yumurta 25 gr cecil peynir 5 yesil zeytin yesil cay arada 1 ceviz ve 1 kuru kayisi oglenncorba icmek icin gittim ama corba kalmamis az sulu kofte ve salata yedim arada ceviz ve kuru incir aksam 1 kepce yayla corbasi ve 1 kuru biber dolmasi az sekerli kahve gun icinde 2 lt su ictim dun aksamnhalk oyunu calismasi vardi 1.5 saat calistik eve gelince 30 dk bisiklet cevirdim dun cok yoruldum cok aciktim bi ara cok halsiz ve kotu hissedince 1 kuru kayisi yedim actim ama baska birsey yemedim
Menu super minnoskabarıkkek! ay nickin gerçekten çok iştah acıcı :) kek yemeyi çok özledim!
Menumuz benziyor canim sabahlari ilik limonlu suyu icmeye calisiyorum ama bu sabah icemeden evden ciktim.Ben de dünkü menumu yazayım kızlar:
Uyanınca: 1 bardak limonlu su
kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeğine kaşarlı yagsız tost + şekersiz cay
ara : 2 ceviz + 1 gün kurusu
öğlen: 4 köfteli salata
ara :şekersiz az yağlı sütle yapılmış nescafe + 1 gün kurusu + bir kaç fındık
akşam : 1 kase tarhana corbası + 3 kaşık ıspanak yemegi + yogurt
gece: 1kupa form çayı
10 dakika kadar da alt ve üst karın hareketleri yaptım.
Süpersin Patz:)))) Kutluyorum seni. Evet dediğin gibi ben hep aksamlari yazıyorum. O zaman senden de gündüzleri performans bekliyoruz.:))Ben de dünkü menumu yazayım kızlar:
Uyanınca: 1 bardak limonlu su
kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeğine kaşarlı yagsız tost + şekersiz cay
ara : 2 ceviz + 1 gün kurusu
öğlen: 4 köfteli salata
ara :şekersiz az yağlı sütle yapılmış nescafe + 1 gün kurusu + bir kaç fındık
akşam : 1 kase tarhana corbası + 3 kaşık ıspanak yemegi + yogurt
gece: 1kupa form çayı
10 dakika kadar da alt ve üst karın hareketleri yaptım.
Göksarcım bizim için de yeseydin pastayi. 3. Haftadayim ağzıma 1'2 parça bitterden başka tatlı sürmedim.Kızlar pasta falan yedim dün ama abartmadım yani üstüne yemek yemedim baya da dolanmıştım güncel kilom 54.3 :))) bugün kahvaltım bir yumurta peynir salatalık 1tane zytin bir dilim ekmek 1çay kaşığı baldı
Süpersin Patz:)))) Kutluyorum seni. Evet dediğin gibi ben hep aksamlari yazıyorum. O zaman senden de gündüzleri performans bekliyoruz.:))
Göksarcım bizim için de yeseydin pastayi. 3. Haftadayim ağzıma 1'2 parça bitterden başka tatlı sürmedim.
Ah ahh trilice olsa da yesek))
Ya ben pasta falan yiyince bi daha bi şey yiyemiyorum kilo da gidiyo ama sağlıksız tabii
Selam,
sanırım 2013 yılıydı bu grupta takılmıştım. Sonra grupta sorunlar filan çıkmıştı, kendi kendime zayıflamaya devam etmiştim.
Esenbike ve yanılmıyorsam spatz, sizler de vardınız o zamanlar. Ondan sonra kilom, 50-55 arasında gezindi hep, 55 üzerine hiç çıkmadım. Tekrar 50 kilo olmak istiyorum, bu sabahki kilom 54,1.
Cuma günü tartılacakmışsınız, liste filan varsa girmek isterim. Kendi kendime motive olamıyorum bir türlü.
Menü çok düzenli paylaşamayabilirim, hayatım çok yoğun, ama cuma günleri mutlaka gelirim kilomu bildirmeye.
Amin canımcımm aslında evet az yedim ama insan oruç olunca çok abartıyo biraz dizginlemeye çalıştım kendimi iyide oldu :) suyu dün sadece 1,5 lt içtim. Bugünde orucum bakalımAllah kabul etsin Nurgulcüm. çok az yemişsin bütün gün niyetli olmana ragmen, elinden geldiği kadar su içmekle cok iyi yapmışsın. vücut cok susuz kalıyor niyetliyken.
Ben de heyecanla cumayı bekliyorum. Bakalım çıksın günahımız sevabımız :)
canımm menülerin çok güzell devam böleeMenüm; Sabah 1 domates, 1 biber, 1 yumurtayla yağsız Menemen, az peynir ve kaşar peyniri, 5 yeşil zeytin, Az sutlu şekersiz kahve, 1 dilim tam buğday ekmek.
Arada canım bişey cekmedi geç yemistim çünkü.
Akşam tavuk şiş yedim eşim almış yine denk geldi. Domates biber ızgara.
Akşam yine az sütle şekersiz kahve içtim, 1 parça bitter yedim. Az çilek.
34 dakika bisiklet. 100 üst karın, 20 alt karın. 1750 adım stepper çalıştım.
Arada şu içiyorum ama ne kadar bilmiyorum tabi. Yoruldum şuanda resmen:))
ignis o zaman tekrardan hoşgeldin aramıza bizler günlük buraya uğrayıp birbirimiz motive etmeye çalışıyoruz aramızda seni de görmek mutlu eder biziSelam,
sanırım 2013 yılıydı bu grupta takılmıştım. Sonra grupta sorunlar filan çıkmıştı, kendi kendime zayıflamaya devam etmiştim.
Esenbike ve yanılmıyorsam spatz, sizler de vardınız o zamanlar. Ondan sonra kilom, 50-55 arasında gezindi hep, 55 üzerine hiç çıkmadım. Tekrar 50 kilo olmak istiyorum, bu sabahki kilom 54,1.
Cuma günü tartılacakmışsınız, liste filan varsa girmek isterim. Kendi kendime motive olamıyorum bir türlü.
Menü çok düzenli paylaşamayabilirim, hayatım çok yoğun, ama cuma günleri mutlaka gelirim kilomu bildirmeye.
daha ne olsunn gitsin kilolarrHarikaaaaa Ben de spor yapıyorum. Nurgül de jilian. Bizi kimse tutamaz; )))
perlina seni listeye eklememişim şuanki kilon ve hedefini söylersen ekleyeceğim senide.Buarada kilo bildirim günümüz Cuma günleriO halde ben de ilk menü paylaşımımı yapayım :)
Sabah 2 yumurta ile omlet, 2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 salatalık, 1 çarliston biber, 1 dilim kepekli kızarmış ekmek ile büyük ve hayli geç kalınmış bir kahvaltı yaptım, dolayısıyla öğünlerim kaydı. Arada 1/2 greyfurt, 1 kivi ve 1 çay kaşığı tarçınla minik bir meyve salatası yedim. 6 civarı 1 tavuk but, 2 yemek kaşığı yoğurt ve haşlanmış brokoli, karnabahar ve havuçtan oluşan salata ile akşam yemeğimi yedim. 3 lt. su ve 2 fincan yeşilçay içtim. Sabah 'good morning yoga' ve bacağa yönelik yoga yaptım, 20 dk. bacak çalıştım ve adımsayarım 5672 adımı gösteriyor.
Sizler neler yaptınız?
sPatz kuzum bende ortada kimi zaman gündüz kimi zaman gece takılıyorum buraya :) ama madem gündüzcüsün güzel bir gündüz performansları bekliyoruz sendenBen de yazıyorum kızlar ama sizinle saatlerimiz uymuyor. Ben size göre erken yatıp erken kalkıyorum, gündüzleri yazabiliyorum. Siz daha cok gececisiniz
perlina seni listeye eklememişim şuanki kilon ve hedefini söylersen ekleyeceğim senide.Buarada kilo bildirim günümüz Cuma günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?