harikasin minnoskabarikkek bu arada profil isminde çok can alıcıEline sağlık Nurgül tablo harika...
30 dk bisikleti tamamladım
Az sonra form çayi da içip günü kapatılır.
Canım senle aynı kilolarda baslamisiz ve neredeyse aynı kiloyuz:))Gunaydin
Baslangic 59.2
Gecen hafts 56.6
Bugun 56.1
Sen de olmasan ne yapacağız:))kızlar herkes diyete başlama kilosunu da yazsın listeye ekleyim. Herkes bildirimini yaptıktan sonra listeyi paylaşıcam
Ellerin kolların dert görmesin:))
Canım evet kilo verilir ama yavaş yavaş verilir. Çok riskli yani makarnayi kepekli de olsa yemesen iyi olur.sabah:1bardak yeşil çay
1poğca (ama küçük)
4 veya5zeytin
hiç ekmek yemiyorum çünkü ekmek sevmem .
öğlen:
5/6kaşık (ymk kaşıgı) taze fasülye
1dilim ekmek
ara:
1elma
akşam
kepekli makarna
Sizce bunlarla kilo verilirmi?bide aksam plates yaptım kursuna gitmistim önceden
sende tabikisiii sen olmadan buralar pek durgun esenbike :)Sen de olmasan ne yapacağız:))
Yettim gayri Nurgulcummmm:)))sende tabikisiii sen olmadan buralar pek durgun esenbike :)
Nurgulcum bana diyorsun ama sen de baksana ne kadar azimlisin:))))) Maşallah:)))Günaydın kızlarr
az evvel uyandım uyanır uyanmaz bir bardak su içtim
minik bir ev poğaçası atım ağzıma
1 tane form büsküvi
bir fincanda nescafe içiyorum şu an
Cansın cannnn sensiz olmuo kuzucum tüm samimiyetimle söylüyorumYettim gayri Nurgulcummmm:)))
canımm ama şuan çok açımmNurgulcum bana diyorsun ama sen de baksana ne kadar azimlisin:))))) Maşallah:)))
Canimmm tanışıp da arkadaş olalim yahu. :))) Beni facebooktan ekle facebook'un varsa. Özelden yazıyorum.Cansın cannnn sensiz olmuo kuzucum tüm samimiyetimle söylüyorum
kadar olsun yahu. Ekmek yeme mesela:))canımm ama şuan çok açımmeşim bugün izinli onun kalkmasını bekliyorum öğlen yemeği brunch (böle yazılıodu galiba) olcak ama kararında tabikisi
küçük bi dilim tam buğday ekmek yicem. zaten akşamada sadece çorbayla geçiştirmeyi düşünüyorumO
kadar olsun yahu. Ekmek yeme mesela:))
kuzumm kusura bakma nolurr şimdi okudum buraya yazdığını :))) ekledim olalım tabisiiiCanimmm tanışıp da arkadaş olalim yahu. :))) Beni facebooktan ekle facebook'un varsa. Özelden yazıyorum.
ricalar canıımmm sana güveniyorum mücadelende :))Eline sağlık Nurgül, rengarenk çok güzel bir tablo olmuş. Eşimle akşam yemeğe çıkıyoruz, fazla kaçırmamak için kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim :) Bakalım, ne kadar başarılı olacağım.
Canım senle aynı kilolarda baslamisiz ve neredeyse aynı kiloyuz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?