50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar selam

Biz de dun aksam yemege ciktik esimle. Ben de baya abarttim.yemek bir yana da alkol cok kalorili gercekten.. Ama pisman degilim :) haftaici telafi ederim diye dusunuyorum. Sosyal hayatimdan fedakarlik edecek kadar cok kilo vermeyi planlamiyorum ki diyerek rahatlatiyorum kendimi :)

Bu arada nurgulcum tablomuz cok guzel olmus,ellerine saglik!

canım uzun zamandır görünmüyordn.Allah kalbine gore versin..

Sabah: birkac kayisi kurusu, 3 kurabiye, bitki cayi
ogle : kizarmis tavuk, pilav, ayran (cok abartmadim ama diyete uygun miktarda yedigim de soylenemez)
ara: ogle yemeginden hemen sonar sutlu kahve cikolata
ara; yesil cay, kuru kayisi
aksam: henuz yemedim ama limonlu pul biberli yogurt dusunuyorum. belki biraz puding

Sabah bir kac lokma ekmek yedim kizima kahvalti yaptirmaya calistiktan sonra baktim iatahim kalmamis yemedim oglen lokma yedim o kotu oldu
Aksam 1 kepce corba
4 kofte
1 kasik eriste

Aksam kabak cekirdegi

30 dk bisiklet

Dun aksam kizimi uyuturken bende uyuyakalmisim dun bisiklete binemedim. Kizimi uyutup biniyorum uyanikken ben binecegim diyor bana firsat kalmiyor ondan

Hafta sonu diyeti bozdum biraz ama iki gunluk esneklik sorun olmaz diyete devam...

Canim kilomuz cok fazla degil hafta sonu ufak kacamaklari haftaici telafi ederiz onemli olan surekli abartmamak

Arkadaşlar döndüm. Çok teşekkür ederim. Alışmisim sizlere. Abartirim diye düşündüm ama ekmek yemedim hiç. Hatta bi akşam yemek bile yemedim. Spor salonunda bisiklet cevirdim 2.gun.
Yalnız bugün çok tuhaf bir gün oldu benim için.
Sabah uçakta sandviç ve kek verdiler. Sandviç'in domates ve peynirini yedim. Ekmeklerini yemedim. Şekersiz çay ictim. Sonra eve geldim. Uyuduk eşimle. 5te kalktik. Simit almıştık.
Eşime Sucuklu yumurta pişirdim. Kendime de 1 tane çok az tereyağli.
Yarım simit peynir zeytin ve domates yedim. Şekersiz çay ictim. Sonra 1 saat sonra şekersiz az sutlu kahve içtim. Az leblebiyle.
Dışarı çıktık geldik. Hiçbişey yemedim. 1 öğün yedim bugün.
Şuan çok açım ama çok geç oldu.
Yalnız bugün spor yapamiyorum. Çok yorgunum yarın telafisi ederim inşallah.
Kızlar diyete devam. Herhalde 1.5 ay kadar daha var. Istedigimiz kiloya düşmek için. Ama durmak yokkkk.

hafta sonu arkadaşta geçirince diyette de yalan oldu bakalım. bugün baştan başlıyorum :)

süpersin canım azmine hayranım

günaydın canlarr
sabah
1 dilim tb ekmek
2 çatal recel
1 çatal acılı ezme
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
2 bardak su

ara
bir fincan nescafe

kızlar merhaba...

Haftasonu acaba fazla mı kaçırdım diye düşünürken şöyle bir menumu dusundum de o kadar da fazla değilmiş. Sanırım cok alıştık sağlıklı beslenmeye karbonhidratlı minicik bişey yesem bile vicdanım rahat olmuyor. Neyse zaten küçük kaçamaklar bizi motive ediyor dimi ?Bu hafta inşşallah hepimiz icin bol bol yağ yakıp şekillenebileceğimiz nir hafta olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…