canım uzun zamandır görünmüyordn.Allah kalbine gore versin..Kizlar bu arada ben de istanbulda yaşıyorum. Eşimin görevi sebebiyle Bağcılar'da oturuyorum. 31 yaşındayım. Tarih öğretmeniyim. 4 sene çalıştım bıraktım. Akademik kariyerle beraber yürümüyordu. Bıraktım. Tarih doktorasi yapıyorum. 4 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok ama düşünüyoruz. 4 aydir olmadi bakalim Rabbim ne zaman nasip edecek. Dualarinizi bekliyorum. Zayif hamilelige başlamak istedim. Zamanını Allah biliyor.
Canımcımm hoşgeldinnnCanlar bugün döndüm. Uyuyordum akşam yazacağım ayrıntılı olarak:))
Hos geldiiiiiiinCanlar bugün döndüm. Uyuyordum akşam yazacağım ayrıntılı olarak:))
Canim kilomuz cok fazla degil hafta sonu ufak kacamaklari haftaici telafi ederiz onemli olan surekli abartmamakminnoskabarikkek ve sPatz gibi ben de abartanlardanımDışarı çıkınca mücadelemde nakavt oldum maalesef :)
Ne yapalım, önümüzdeki günlerde telafi etmeye alışacağım artık. Cuma sabahı tartıdan da bir yumruk yemek umarım :)
Hosbulduk Nurgulcum:)))Canımcımm hoşgeldinnn
Arkadaşlar döndüm. Çok teşekkür ederim. Alışmisim sizlere. Abartirim diye düşündüm ama ekmek yemedim hiç. Hatta bi akşam yemek bile yemedim. Spor salonunda bisiklet cevirdim 2.gun.
Yalnız bugün çok tuhaf bir gün oldu benim için.
Sabah uçakta sandviç ve kek verdiler. Sandviç'in domates ve peynirini yedim. Ekmeklerini yemedim. Şekersiz çay ictim. Sonra eve geldim. Uyuduk eşimle. 5te kalktik. Simit almıştık.
Eşime Sucuklu yumurta pişirdim. Kendime de 1 tane çok az tereyağli.
Yarım simit peynir zeytin ve domates yedim. Şekersiz çay ictim. Sonra 1 saat sonra şekersiz az sutlu kahve içtim. Az leblebiyle.
Dışarı çıktık geldik. Hiçbişey yemedim. 1 öğün yedim bugün.
Şuan çok açım ama çok geç oldu.
Yalnız bugün spor yapamiyorum. Çok yorgunum yarın telafisi ederim inşallah.
Kızlar diyete devam. Herhalde 1.5 ay kadar daha var. Istedigimiz kiloya düşmek için. Ama durmak yokkkk.
Canım ben senelerce 51, 52 gezdim. Insan istediğini giyiyor. Şimdide kötü değil ama istiyorum o günlere dönmek. Yaz geliyor :)))süpersin canım azmine hayranım
Canım ben senelerce 51, 52 gezdim. Insan istediğini giyiyor. Şimdide kötü değil ama istiyorum o günlere dönmek. Yaz geliyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?