- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
sPatzcımm canımsınn yaa valla burası bana alışkanlık yaptı diyebilirim :) girip bakıorm arada bizim kızlardan kimler ne yapmış ne yazmış die :) hepimiz ev sahibiyiz burda birbirimizden kopmak yokktamamdır kuzucum cumaya izinli yazarız ama öbür haftaya sürpriz güzel sonuçları buraya bildireceğinden de adım gibi eminim çünkü bizler çookk iradeliyiz esenbikenin de dediği gibi irademizden ölcez :)
bende 52 kilo oldum 51 olmadım hiç onun için 51 olmak istedim. 51 olmayı çok istiyorum. mayıs gibi hamile kalma planım var allah nasip ederse. Ne kadar zayıf başlarsam hamileliğe daha iyi olacağını düşünüyorum.gulceandkeremsmom F Figen33 benim de boyum 164,hedefim 51 kizlar. Aslinda 52 de yetiyor hic 51e dusmedim,cok zayif olursam birakirim 52 civarinda. Yani dert ettigimiz alt tarafi bir kac kilo ama dusuk kiloda oldugumuz icin cok yavas gidiyor. Vucut yapisina bagli tamamen,kimi cok zayif gorunuyor bizimle ayni boy ve kiloda,kimi daha dolgun...
Ben de en düşük 53 oldum kızlar. O bile güzeldi bebende 52 kilo oldum 51 olmadım hiç onun için 51 olmak istedim. 51 olmayı çok istiyorum. mayıs gibi hamile kalma planım var allah nasip ederse. Ne kadar zayıf başlarsam hamileliğe daha iyi olacağını düşünüyorum.
Ben bir kere 49u görmüştüm görüş o görüş:))Ben de en düşük 53 oldum kızlar. O bile güzeldi be
Benimbu arada günaydın bayanlar :))
sabah kahvaltısı henüz yapamadım malum eşim izinde o da geç uyanıyor mecbur onu bekliyorum ama sabah kalkınca
1 fincan nescafe
2 tane burçak yedim
En büyük hediye bu olsa gerek. Yazın daha iyi görecekler seni. Geceleri aç yatıyorum. Işte mükafatı bu:)))kızlar çok mutluyum etraftan incelmişsin demeye başladılar. Bugün bir öğrencim öğretmenim ne kadar zayıfsınız siz hiç bir şey yemiyor musunuz ? dedi.
Ben de en düşük 53 oldum kızlar. O bile güzeldi be
kuzumm sen unutulurmusun hiççç :) afiyet bal şeker olsunKızlar beni unuttunuz ben de buradayım:))
Kahvaltim. Ekte.
bende bi keresinde 43 e kadar düşmüştüm :)Ben bir kere 49u görmüştüm görüş o görüş:))
kabarıkkekim harikasınn işte sonuçlarını alamaya başlamışsınkızlar çok mutluyum etraftan incelmişsin demeye başladılar. Bugün bir öğrencim öğretmenim ne kadar zayıfsınız siz hiç bir şey yemiyor musunuz ? dedi.
Herseyimiz de benziyor. Ben de aksam fırında balık yedim:))Sabah 07.30
1 haşlanmış yumurta
Lor peynir
1 etimek
5 zeytin
Yeşilçay
10.30
Elma
12.30
1 kase yoğurt
15.00 3 kuru kayısı
biraz sonrada balık yiyecegim
maşallah canım senin içinde nasıl bir spor canavarı var öle tebriklerrrkızlar ,
sabah 2 haslanmıs patates 1 yumurta
aksam 3 haslanmış havuç 1 kase yogurt
1.5 saat bugün yüzdüm
1 saate pilates yaptım
eger dayanabilirsem 9 gibi de ebru ile karın eritecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?