50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet nurgulcum bende de alışkanlık oldu mesaj yazmaya vaktim olmasa bile girip bakıyorum bi .Eşim bile kıskanır oldu.

bende 52 kilo oldum 51 olmadım hiç onun için 51 olmak istedim. 51 olmayı çok istiyorum. mayıs gibi hamile kalma planım var allah nasip ederse. Ne kadar zayıf başlarsam hamileliğe daha iyi olacağını düşünüyorum.

bu arada günaydın bayanlar :))
sabah kahvaltısı henüz yapamadım malum eşim izinde o da geç uyanıyor mecbur onu bekliyorum ama sabah kalkınca
1 fincan nescafe
2 tane burçak yedim
Benim
kızlar çok mutluyum etraftan incelmişsin demeye başladılar. Bugün bir öğrencim öğretmenim ne kadar zayıfsınız siz hiç bir şey yemiyor musunuz ? dedi.
En büyük hediye bu olsa gerek. Yazın daha iyi görecekler seni. Geceleri aç yatıyorum. Işte mükafatı bu:)))

kızlar ,

sabah 2 haslanmıs patates 1 yumurta
aksam 3 haslanmış havuç 1 kase yogurt

1.5 saat bugün yüzdüm
1 saate pilates yaptım

eger dayanabilirsem 9 gibi de ebru ile karın eritecem

sabah
1 fincan nescafe
2 tane burçak

öğle
kahvaltı
1 sucuklu yumurta
1 dilim tb ekmek
3 zeytin
bir dilim beyaz süzme peynir
2 çatal ezme
2 çatal reçel

ara
sütlü türk kahve

akşam
1 tbk yayla çorba
3 kaşık erişte

kızlar selam iki gündür çok yoğundum iş güç misafir derken ggiremedim buraya umarım herkes iyidir yine hain kocamın ikramlıklarıyla burun buruna oturarak irademi korumaya çalışıyorum sade çay içiyorum:)
Buarada operasyon günüm belli oldu 9 mart pazartesi akşam ben korkudan son dakka kaçmazsam tabiiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…