canım rica ederim :) patates içinde nişasta var canım bide her öğün yiyince o yüzden almış olabilirsin diye düşünüyorumtesekkür ederiz nurgül ellerine saglık
nurgül bide sana soruyum canım ya kimse cevap vermedi ben bu hafta patates diyeti yaptım ama haftayı artyla kapattım düzenli spor da yapmama ragmen sence neden
canım esasen ben tam anlamıyla bi diyet listesi öneremicem çünkü bende tam anlamıyla diyet yapmıyorum hemde anladığım kadarıyla kısa zamanda şok diyet tarzı bi diyet yapmayı düşünüyosun...sence bu hafta nasıl bir diyet yapsam ne önerirsin nurgül kilo vermem lazım
Dukan yapabilirsin. Aç kalmadan zayıflarsın..nasıl kilo vercem bilmyorum ne kadar dikkat ettiysem olmadı
aa olmadı işte canımm pes etmek yok sonuca hep birlikte ulaşcaz
sabah
1 fincan nescafe
2 tane burçak
öğle
2 dilim tb ekmek
1 yumurta
2 çatal acılı ezme
1 dilim süzme peynir
ara
1 burçak
akşam
3 küçük dilim börek yedim
aynen canımcımm free oldu eşim izinli olunca hep böle oluo bi haftadır da yıllık izinde öğünlerim şaştı iyice öğlen yemeğinde kahvaltı yapıyorumcanım free günü yapmışsın bugün yarın telafi edersin. Gün içinde fazla kalori almadığın için akşam ki çok olmaz bence
Oh sefan olsun canım. Boşver. Zaten sporla yakmissindir. Ben öyle yapınca pek üzülümuyorum. Ya yemem ya da yedikten sonra pişman olmam. Bosverrrrr.aynen canımcımm free oldu eşim izinli olunca hep böle oluo bi haftadır da yıllık izinde öğünlerim şaştı iyice öğlen yemeğinde kahvaltı yapıyorumaslında evet bugün öle çok bişe yemedim ara öğünde dahil.. akşamada tutabilseydim iyiydi neyse artıkın yarına telafi etcez..
doğru diosun canım yedim ve bitti gitti ahlar vahlar boşa :)Oh sefan olsun canım. Boşver. Zaten sporla yakmissindir. Ben öyle yapınca pek üzülümuyorum. Ya yemem ya da yedikten sonra pişman olmam. Bosverrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?