50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkür ederiz nurgül ellerine saglık
nurgül bide sana soruyum canım ya kimse cevap vermedi ben bu hafta patates diyeti yaptım ama haftayı artyla kapattım düzenli spor da yapmama ragmen sence neden
canım rica ederim :) patates içinde nişasta var canım bide her öğün yiyince o yüzden almış olabilirsin diye düşünüyorum

sence bu hafta nasıl bir diyet yapsam ne önerirsin nurgül kilo vermem lazım

sence bu hafta nasıl bir diyet yapsam ne önerirsin nurgül kilo vermem lazım
canım esasen ben tam anlamıyla bi diyet listesi öneremicem çünkü bende tam anlamıyla diyet yapmıyorum hemde anladığım kadarıyla kısa zamanda şok diyet tarzı bi diyet yapmayı düşünüyosun...

Kızlar menumu yazayim
Sabah
1 has. Yumurta
1 kk. Peynir
2 kuru kayısı
1 etimek
5 zeytin
Yeşil çay

Ara yeşil çay
Elma

Öğlen
1 kase yoğurt

Saat 4 te 2.5 km tempolu yürüyüş

Aksam
Yayla çorbası
5 köfte
2 kaşık pilav

Kahve

5 i bir yerde çay
10 tane kadar antep fıstığı

Şimdi de bisiklet çeviriyorum 35. Dk dayım 40 olunca birakacam

aa olmadı işte canımm pes etmek yok sonuca hep birlikte ulaşcaz

Taaaa eylulden bu yana 3 kilo veremedim gitti. Cok yogun calisiyrm eve gec geliyorum ama yine de spor yaptim ilk zamanlarda. Sonra bunyem kaldirmadi, is yerinde surekli bi yorgunluk ve halsizlikle gecti gunlerim.bu aralar sporu biraktim ve verdigim 1,5 kiloyu da geri aldim.
Isin kotusu istahim fena halde acik. Aslinda yemek konusunda cok dayanikliyimdir. Cok az yerim ama son zamanlarda sanki kilo alma diyeti uyguluyorum.ve sonuc olarak aliyorum da.

Ben zaten ne kadr pes etsemde tekrar baslarim. Alistim ne de olsa yeniden baslayip baslayip sonuca bi turlu ulasamamaya.... coooook uzuluyorum halime

Kızlar bugün tüm gün temizlik yaptım akşam da dışarı çıktık. Menümü yarın yazacağım. Cok yorgunum. Ayaklarım ağrıyor.

sabah menüm:
1 yumurtadan omlet
kk peynir 3 zeytin 1 çay kaşığı reçel..

Akşam yemeğini dışarıda yiyeceğiz sevgilimle 5.yıl dönümümüz umarım fazla kaçırmam

kahvaltı:
1 adet haşlanmış yumurta
birkaç adet maydanoz
1 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
5 tane yeşil zeytin
1 parça peynir

Kızlar ben bugün karbonhidrat yedim fazlaca.. Yarın protein günüm.. Dukan diyetinin 2/0 yöntemini yapıyorum.. Yarın telafi edicem..

bu akşam benden de kaçanlar oldu malesef eşim izinli olmasından dolayı yarın telafi etcez artıkın

canım free günü yapmışsın bugün yarın telafi edersin. Gün içinde fazla kalori almadığın için akşam ki çok olmaz bence
aynen canımcımm free oldu eşim izinli olunca hep böle oluo bi haftadır da yıllık izinde öğünlerim şaştı iyice öğlen yemeğinde kahvaltı yapıyorum aslında evet bugün öle çok bişe yemedim ara öğünde dahil.. akşamada tutabilseydim iyiydi neyse artıkın yarına telafi etcez..

Oh sefan olsun canım. Boşver. Zaten sporla yakmissindir. Ben öyle yapınca pek üzülümuyorum. Ya yemem ya da yedikten sonra pişman olmam. Bosverrrrr.

Kızlar dün yazamadim. Basım karisikti. Cuma tüm gün temizlik yaptım. Yorulmusum. Dün de disardaydim. Ama diyete devam bozmadim. Dünkü menüm;
Sabah ceyrek simit, 7 tane zeytin az beyaz ve kaşar peyniri, 3, 4 catal Menemen. Şekersiz çay.
Arada şekersiz kahve içtim.
Akşam fırında yağı akitilmis somon. Az salata. Ama Somonun hepsini yiyemedim.
Dün hep ayaktaydim yine. Kesin yakmisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…