50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar benim adet sisligim var. 54.700um. Sanırım haftaya çok düşecek. O yüzden uzulmedim çünkü vucudumun inceldigini hissediyorum. Durmadan yola devam:))

Bu haftaki kilom 54.5
Gecen hafta 54.7

Bu hafta kilo kaybimin olmayacagini tahmin etmistim buna da raziydim kilo almaktan iyidir.
Canım durmak yok yola devam. Adet zamanı normaldir. Benim de 54.700 çıktı. Önemli değil. Bence birden kilo düşüşü olacak. Yani bu az yemeye ve spora bence durmaz kilolar:))
Direniş var, yılgınlık yok!

Canım durmak yok yola devam. Adet zamanı normaldir. Benim de 54.700 çıktı. Önemli değil. Bence birden kilo düşüşü olacak. Yani bu az yemeye ve spora bence durmaz kilolar:))
Direniş var, yılgınlık yok!
super motivesiniz kizlar ya! Inanin bazen iyiyim ya boyle 3 kilo icin ne gerek var dedigim oluyor,sonra sizin yazdiklarinizi okuyorum.neden daha ince daha fit daha siki olmayim ki diyorum.

Oyleyse direnise devam!

kızlar gecen hafta patates diyeti yapmıstım diyet yapmama ragmen haftayı artı kapattım patatesi her gün tükettiğinde eger bitki çayları ile desteklemezsen kabızlıga sebep oluyormus bu hafta daha dikkatli beslendim su an 54.4 kg yum hedefim 48 umaraım ulasırım ve umarım herkes istediği kg ya ulasır:)

ayşe bu hafta çok iyi vermişsin :) benimde hedef 48

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…