Bravo sana. Güzel rakam.51.5 wuhu -500 :) :)
Ben sana dedim ama inanmadin:)))51.5 wuhu -500 :) :)
evet esenbikecim ya bu haftada eksileceğimi tahmin etmiyodum ama çok iyi oldu :))Ben sana dedim ama inanmadin:)))
kuzucumm evet hepimiz mum gibi eriyip bitelim inşallahEridin bittin Nurgulum maaşallahhTebrik ederim!
adettendir canım evvett yola devamKızlar benim adet sisligim var. 54.700um. Sanırım haftaya çok düşecek. O yüzden uzulmedim çünkü vucudumun inceldigini hissediyorum. Durmadan yola devam:))
Kızlar benim adet sisligim var. 54.700um. Sanırım haftaya çok düşecek. O yüzden uzulmedim çünkü vucudumun inceldigini hissediyorum. Durmadan yola devam:))
Canım durmak yok yola devam. Adet zamanı normaldir. Benim de 54.700 çıktı. Önemli değil. Bence birden kilo düşüşü olacak. Yani bu az yemeye ve spora bence durmaz kilolar:))Bu haftaki kilom 54.5
Gecen hafta 54.7
Bu hafta kilo kaybimin olmayacagini tahmin etmistim buna da raziydim kilo almaktan iyidir.
Canım durmak yok yola devam. Adet zamanı normaldir. Benim de 54.700 çıktı. Önemli değil. Bence birden kilo düşüşü olacak. Yani bu az yemeye ve spora bence durmaz kilolar:))
Direniş var, yılgınlık yok!
Kalan göbek için hergün mekik çekiyorum.. O da gidecek sabır sadece..o göbiklerde gidecek inşallah canım bende aynı dertten muzdaribim her nekadar eskisi kadar olmasada biraz ayva göbek kaldı
canım tebriklerrGeçen hafta : 54.8
Bu hafta : 54.0
Fark - 800
geçen haftayı telafi ettim çok mutluyum 800 gram birden gitti...Kaldı 4 kilo :)
teşekkürler nurgul :)canım tebriklerr
ayşe bu hafta çok iyi vermişsin :) benimde hedef 48kızlar gecen hafta patates diyeti yapmıstım diyet yapmama ragmen haftayı artı kapattım patatesi her gün tükettiğinde eger bitki çayları ile desteklemezsen kabızlıga sebep oluyormus bu hafta daha dikkatli beslendim su an 54.4 kg yum hedefim 48 umaraım ulasırım ve umarım herkes istediği kg ya ulasır:)
evet nurgülüm gecen hafta inanılmaz moralim bozuldu hiç sorma motivasyonum yerlerdeydi su an tartı 54.5 gösterincce nasıl sevindimayşe bu hafta çok iyi vermişsin :) benimde hedef 48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?