50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet nurgülüm gecen hafta inanılmaz moralim bozuldu hiç sorma motivasyonum yerlerdeydi su an tartı 54.5 gösterincce nasıl sevindim
sen cok ii veryorsun nurgül hemen hemen kara göründü::) bi üç kg kaldı vermen gereken ama hedefine ulassanda burayı bırakmak yok sen bizim kaptanımızsın ona göre :)

sen cok ii veryorsun nurgül hemen hemen kara göründü::) bi üç kg kaldı vermen gereken ama hedefine ulassanda burayı bırakmak yok sen bizim kaptanımızsın ona göre :)
evet canım kara göründü 59 kilodan bu rakamlara gelebilceğimi düşünemiyordum açıkçası istesemde sizi bırakamam kii ben alıştım sizlere diyet sürecim bitse bile koruma aşamasında sizlerle olucam taa ki hepimiz amacımıza ulaşıncaya kadar

Bugünkü menüm;
kahvaltı:1kase nesfit ve süt
ara:3form bisküvi,1tam bugday galeta
öglen:yagsız tahıllı ekmege tost
akşam:mantarlı tavuk sote,1dilim tahıllı ekmek,yogurt
ara:1tam bugday galeta,1portakal,sütlü türk kahvesi

Sabah menümü paylasmistim kızlar. Benim rutin zaten.
Arada şekersiz kahve içtim. 1 parçala bitterle.
Akşam esimin yanına gittim. Yemeğe gittik. Yarım kase tavuklu Şehriye çorbası içtim.
Köfte tabağı yedim. Hiç ekmek yemedim. Sadece koftelerini ve domatesini yedim.
Bu aksam kapandı. Spor zamanı.
Kahve içerim en fazla. Birazdan stepper yapacağım.
Gece de bisiklet.

Kızlar eşim kurabiye istedi. Yapmayalım dedim. Yaz geliyor dedim kandırdım. :)))
Çünkü yapınca yerim yani. Ne gerek var uyuyan kuşu uyandirayim:)))

çok eksiğiz herkes bi hafta bildiriyo ikinci hafta yok oluyo önümüzdeki haftada bu hafta bildirim yapmayanlar yazmazsa listeden çıkaracağım

yine müthiş bir menü canım

Kızlar eşim kurabiye istedi. Yapmayalım dedim. Yaz geliyor dedim kandırdım. :)))
Çünkü yapınca yerim yani. Ne gerek var uyuyan kuşu uyandirayim:)))
ah şu kocalar sen yine iyi kandırmışsın benimki götürüyo abur cuburları cipsleri bende bön bön bakıorum düşün ne şartlarda diyet yapıorum

sabah
1 dilim tam buğday ekmek
1 çatal reçel
1 çatal acılı ezme
1 yumurta sucuklu
4 zeytin
1 dilim süzme peynir

ara
1 tane burçak
1 bardak çay

öğle
2 kaşık ıspanaklı yumurta
2 kaşık yoğurt

akşam
çeyrek ekmek tavuk döner
1 bardak ayran

gün içinde 2 lt su

Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Yarim dilim ekmek
5 zeytin
Beyaz cay

Ara yesil cay

Oglen yogurt 1/2 tatli kasigi keten tohumu

Ara elma
Sekersiz nescafe

Aksam
Mercimek corbasi
Brokoli
Bulgur pilavi

Cay yaninda 1 avuc kuru yemis

Jilian level 1 yaptim simdi bisiklet ceviriyorum27. Dk. 30 olunca bbirakacagim. Yorgunluktan oluyorum. Jilian acaip yordu. Bisiklet cevirecek halim kalmamisti ama bisiklet bagimlilik yapmis bende cevirmeden duramadim ..

kabarıkkekim masallah bırakmak yokk jilianin ustüne bisiklet eminim çok yormuştur

Bugün free yapsaydin canım o kadar kilo verdin:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…