- 4 Aralık 2014
- 598
- 67
- 123
sen cok ii veryorsun nurgül hemen hemen kara göründü::) bi üç kg kaldı vermen gereken ama hedefine ulassanda burayı bırakmak yok sen bizim kaptanımızsın ona göre :)evet nurgülüm gecen hafta inanılmaz moralim bozuldu hiç sorma motivasyonum yerlerdeydi su an tartı 54.5 gösterincce nasıl sevindim
tahmin edebiliyorum canımcım sevincini ee biz buna ne diyoruz asla umutsuzluk yok azmeddin ve başardınevet nurgülüm gecen hafta inanılmaz moralim bozuldu hiç sorma motivasyonum yerlerdeydi su an tartı 54.5 gösterincce nasıl sevindim
evet canım kara göründü 59 kilodan bu rakamlara gelebilceğimi düşünemiyordum açıkçasısen cok ii veryorsun nurgül hemen hemen kara göründü::) bi üç kg kaldı vermen gereken ama hedefine ulassanda burayı bırakmak yok sen bizim kaptanımızsın ona göre :)
çok fark olmasa da insanı motive ediyor bu durum. Eminim daha da düşecek.11 SUBAT KILO: 53.600
13 SUBAT KILO: 53.300
20 ŞUBAT KİLO: 53.500
27 ŞUBAT KİLO: 52.900
6 MART KİLO : 53.900
13 MART KİLO : 53.500
Fark: -400
Daha da düşecek. Benim 1.5 ay oldu. Yaklaşık 6 kilo gitti. Inanin gittikçe ve giydiginiz yakistiginda öyle motive oluyorsunuz ki. Beraber daha da gidecek kilolar.evet nurgülüm gecen hafta inanılmaz moralim bozuldu hiç sorma motivasyonum yerlerdeydi su an tartı 54.5 gösterincce nasıl sevindim
yine müthiş bir menü canımSabah menümü paylasmistim kızlar. Benim rutin zaten.
Arada şekersiz kahve içtim. 1 parçala bitterle.
Akşam esimin yanına gittim. Yemeğe gittik. Yarım kase tavuklu Şehriye çorbası içtim.
Köfte tabağı yedim. Hiç ekmek yemedim. Sadece koftelerini ve domatesini yedim.
Bu aksam kapandı. Spor zamanı.
Kahve içerim en fazla. Birazdan stepper yapacağım.
Gece de bisiklet.
ah şu kocalar sen yine iyi kandırmışsın benimki götürüyo abur cuburları cipsleri bende bön bön bakıorumKızlar eşim kurabiye istedi. Yapmayalım dedim. Yaz geliyor dedim kandırdım. :)))
Çünkü yapınca yerim yani. Ne gerek var uyuyan kuşu uyandirayim:)))
süperrr bende birazdan jilian yapcamVeeee 1500 adım stepper tamamlanmıştır:)))
Dizi bitince de bisiklet :)))
kabarıkkekim masallah bırakmak yokk jilianin ustüne bisiklet eminim çok yormuşturSabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Yarim dilim ekmek
5 zeytin
Beyaz cay
Ara yesil cay
Oglen yogurt 1/2 tatli kasigi keten tohumu
Ara elma
Sekersiz nescafe
Aksam
Mercimek corbasi
Brokoli
Bulgur pilavi
Cay yaninda 1 avuc kuru yemis
Jilian level 1 yaptim simdi bisiklet ceviriyorum27. Dk. 30 olunca bbirakacagim. Yorgunluktan oluyorum. Jilian acaip yordu. Bisiklet cevirecek halim kalmamisti ama bisiklet bagimlilik yapmis bende cevirmeden duramadim ..
Bugün free yapsaydin canım o kadar kilo verdin:)))))sabah
1 dilim tam buğday ekmek
1 çatal reçel
1 çatal acılı ezme
1 yumurta sucuklu
4 zeytin
1 dilim süzme peynir
ara
1 tane burçak
1 bardak çay
öğle
2 kaşık ıspanaklı yumurta
2 kaşık yoğurt
akşam
çeyrek ekmek tavuk döner
1 bardak ayran
gün içinde 2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?